Us Open 2007

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏25/8/07.

1. Number 8 Member

מאכזב, פשוט מאכזב. פאר פתחה טוב את המשחק, הובילה 4:2 ומאז משום מה, איבדה את הריכוז ואפשרה לצ'אקי לחזור למשחק. במערכה השניה, צ'אקי העלתה את הרמה וסגרה את הסיפור כמה שיותר מהר.
    עם זאת, הישג מצוין לשחר פאר, שתעלה למקום ה-16 בעולם. צריך להתחשב בעובדה שפאר עלתה עם פציעה, לא נגעה חמישה ימים במחבט, כך שמכל הכיוונים שמסתכלים על סיום דרכה, מגיע לה כל הכבוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/9/07
  2. שגיא Guest

צאקבדדזה עשתה לשחר בדיוק מה ששחר עשתה לפולניה בסיבוב הקודם. מערכה ראשונה מאוד מתישה ובמערכה השניה ניצול העייפות של היריב והבסתו. שחר בהחלט עמדה בכבוד במערכה הראשונה והיו כמה משחקונים יפים מאוד. אני לא יודע אם זה הפציעה (לא תירוץ) או העייפות, אבל שחר שיחקה מול יריבה טובה ממנה, וככל שמשחק התקדם ראינו את זה ויותר ויותר. בסופו של דבר מדובר בהישג נאה, הישג נאה מהול באכזבה, כי לדעתי שחר פאר מסוגלת ליותר.

3. פול סקולס Member

לי זי היה נראה כאילו ששחר מאוד מאוד מתאמצת להחזיר כדורים עמוקים בעוד שצ'קבטזדה עשתה זאת בלי יותר מידי בעיות.. ראיתי את המשחק ביורוספורט ולמעט כמה ראליים (ראלי ברבים..) לא התלהבתי. הרושם שלי הוא שהיו יותר טעויות לא מחויבות מאשר ווינרים. ונראה כי חלק (גדול אפילו) מן השחקניות למד את הקרוס-קורט בקהאנד של שחר.

לא נורא, היא עוד תשתפר.. קשה לי להאמין שהיא תגיע לטופ 10 בימים אלה, כי זה בדיוק ההבדל, אבל שיהיה רק טוב..

בכל אופן, היה ממש מרגיז לראות משחק של האס נגד בלייק אחר המשחק של שחר.. שני תותחים מהקו האחורי.. אני חסיד גדול של בקהאנד ביד אחת.. איזה זוויות הם מוצאים שם..

4. אבו Member

היה משחק טוב של רודיק, הוא לא נפל מפדרר בשתי המערכות הראשונות, ובאמת היה לו צ'אנס נדיר לנצח את המשחק. אבל הפסד בטיי-ברייק שני רצוף פשוט שבר אותו, והיה ברור שהמערכה השלישית לפרוטוקול.

ניקולאי- אוי..זה הולך להיות קשה.

5. Tony Adams Member

ה-2 מערכות הראשונות היו מצוינות. איזה משחקוני הגשה מדהימים של שני השחקנים. רק נקודת שבירה אחת ב-2 המערכות האלה.
    רב המשחקונים נגמרו בכך שהשחקן המגיש מאבד רק נק' אחת במקרה הגרוע.
    חבל על רודיק, אבל הוא נגד פדרר זה באנקר.

6. shlomydavid מנהלים

להלן סיכום היום ה-11:

http://img167.imageshack.us/img167/4539/uskr6.Xxx

* תם חלקם של הישראלים ב-US OPEN, אחרי שאמש יוליה גלושקו הודחה מטורניר הנערות ליחידות וגם בזוגות.
    ביחידות הודחה גלושקו בשמינית הגמר ע"י קריסטינה קוצ'ובה (סלובקיה, 22 בעולם לזוגות) - 6:3, 6:0.
    וברבע הגמר הזוגות יחד עם טיירה קאלדרווד (אוסטרליה) ע"י אוקסנה קלאשניקובה (גיאורגיה) וקסניה ליקינה (רוסיה) - 6:2, 5:7, 7:5.

גברים - חצי הגמר: נובאק דיוקוביץ' VS דויד פרר.

דויד פרר (ספרד, 15 בעולם ובטורניר) היה הראשון לעלות לחצי הגמר אחרי שניצח דיי בקלות 2:6, 3:6, 5:7 את חואן איגנסיו צ'לה (ארגנטינה, 20 בטורניר).
    בחצי הגמר יחכה לו נובאק דיוקוביץ' (סרביה, 3 בעולם ובטורניר) שעבד קשה רק בשתי המערכות הראשונות כדי להכניע את קרלוס מויה (ספרד, 17 בטורניר) - 4:6, 6:7, 1:6.

שני חצאי הגמר בגברים יתקיימו בשבת.

נשים - הערב יערכו 2 משחקי חצי הגמר:

20:30 (משוער): סבטלנה קוזנצובה (רוסיה, 4 בעולם ובטורניר) VS אנה צ'קבטאדזה (רוסיה, 6 בעולם ובטורניר)
    המאזן בינהן הוא 0:2 לקוזנצובה.

22:15 (משוער): ז'סטין הנין (בלגיה, 1 בעולם ובטורניר) VS ונוס וויליאמס (ארה"ב, 14 בעולם, 12 בטורניר)
    המאזן בינהן הוא 7:1 לוויליאמס.

* שני המשחקים ישודרו בשידור ישיר ביורוספורט.

כל התוצאות בלייב נתונים באתר הרשמי של הטורניר

הבאנר, התמונות והמידע באדיבות האתרים:

האתר הרשמי של הטורניר, הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים, האתר, האתר, האתר

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/07
  7. Tony Adams Member

אתה יכול לתת שעה משוערת למשחקי חצי גמר הגברים?

8. shlomydavid מנהלים

אני משער שזה יהיה כמו חצאי הגמר בנשים, אבל רק הלילה נדע את השעות בוודאות.
    מה שעוד נראה לי שיהיה זה שפדרר - דוידנקו יהיה המשחק השני.

9. Tony Adams Member

אבל קצת ביזארי שחצאי גמר הגברים יתקיימו באותו יום של גמר הנשים, לא?

10. shlomydavid מנהלים

אפשר להגיד, אבל זה היה גם בווימבלדון.
    האמת שדי הפתיע אותי שהמארגנים הפרידו רבע אחד (הנין - ס.וויליאמס) משאר הרבעים, ובגלל זה הנין הרוויחה יום מנוחה נוסף משאר העולות לחצי הגמר.
    ד"א גמר הנשים יערך בין שבת לראשון ב-3:00 בלילה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/07
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אומרים שדיוקוביץ' עשה מופע סטאנד אפ אחרי הניצחון שלו על קרלוס מויה, הוא חיקה את שראפובה ורפאל נדאל ושיעשע את הקהל. אם מישהו יצליח להשיג קטע וידאו של הדבר הנדיר הזה זה יהיה גדול.

12. אבו Member

מה, לא ידעת את הדברים האלו עד אתמול?

דיוקוביץ' כבר ממזמן עם השטויות האלו..יש לו גם חיקוי גדול של רודיק. של נדאל גם כן לא רע בכלל..שיהיה לי זמן אני אחפש

בינתיים 1-1 במשחק טוב בין קוזוצנובה לצ'קבטדזה. אבל עם כל הכבוד למשחק הזה, אי אפשר לחכות לז'סטין vs ונוס..נקמת האחות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/9/07
  13. shlomydavid מנהלים

14. אבו Member

קוזוצנובה בגמר. 12-2 בשתי המערכות האחרונות אחרי שבמערכה הראשונה צ'קבטדזה עשתה 6-3.
    ד"א, היא נראיתה עם הרבה פחות כוח מאשר מול פאר שלשום.

לא מהשחקניות שהייתי חושב עלייה שתגיע לגמר האמת, מקסימום רבע, אבל הפתיעה ועשתה את העבודה. יהיה מעניין..

15. shlomydavid מנהלים

http://img167.imageshack.us/img167/4539/uskr6.Xxx

סבטלנה קוזנצובה העפילה לגמר ה-US OPEN !

סבטלנה קוזנצובה (4 בעולם ובטורניר) העפילה לגמר ה-US OPEN השני שלה בקריירה, אחרי שניצחה בדרבי הרוסי את אנה צ'קבטאדזה (6 בעולם ובטורניר) - 6:3, 1:6, 1:6.

סיקור המשחק:

3 שבירות של צ'קבטאדזה לעומת שבירה אחת של קוזנצובה, הספיקו לה כדי לנצח את המערכה הראשונה - 3:6.
    אבל מכאן ואילך הייתה רק שחקנית אחת על המגרש, וזו סבטלנה קוזנצובה, שלקחה 12 מתוך 14 משחקונים הבאים, כדי להשלים ניצחון קליל בשתי המערכות האחרונות, ובמשחק כולו תוך שעה ו-36 דק'.

* קוזנצובה שזכתה ב-2004 בטורניר, מגיעה בסה"כ בפעם השנייה לגמר, ותחכה שם למנצחת במשחק שנמצא כעת בעיצומו, בין ז'סטין הנין (בלגיה, 1 בעולם ובטורניר) לונוס וויליאמס (ארה"ב, 14 בעולם, 12 בטורניר).

עידכון לגבי השעות במשחקי חצאי הגמר של הגברים:

החל מ-19:00: נובאק דיוקוביץ' (סרביה) - דויד פרר (ספרד)
    22:00 (משוער): רוג'ר פדרר (שוויץ) - ניקולאי דוידנקו (רוסיה)

עידכון:

* סימון אספלין (שבדיה) וג'וליאן נוולה (אוסטריה) זכו הערב בטורניר הזוגות לגברים, אחרי שגברו 5:7, 4:6 על לוקאס דלוהי ופאבל ויזנר (צ'כיה).
    זהו תואר הגראנד סלאם הראשון בקריירה לצמד השבדי-אוסטרי.
    יש לציין שאספלין ונוולה (10 בטורניר) הדיחו את אנדי רם ויוני ארליך בשמינית הגמר.

אספלין ונוולה מאושרים עם הגביע.

http://img124.imageshack.us/img124/7563/wwwqi0.Xxx

הבאנר, התמונה והמידע באדיבות האתרים:

האתר הרשמי של הטורניר, הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים, האתר, האתר

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/07