אצלי רק 19 נקודות מ5 שחקנים Berezutski נק' 1 Abidal נק' 6 Fabregas נק' 4 Van Persie נק' 6 De Rossi נק'2 למחר נשארו לי: Shevchenko © Gattuso Albiol Kaká Terry
היום הראשון במח' 2 היה טוב בשבילי בזכות איברהימוביץ' עם 22 נק' (קפטן). השאר: פאלופ (1), אבידל (6), טוטי (2), אקווילני (4) וחסוס נבאס (5). בסה"כ 20. מחר יהיה לי את נסטה, ריסה, מצדלר (שעכשיו אני רואה שהוא פצוע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx), פירלו וראול.
שלי: השחקנים של אתמול: פויול (7) צ'אבי (4) ופברגאס (4), ברודפווט (ריינג'רס, 0) ובראון (0). במחליפים ואן פרסי, רוברטו קרלוס וואן דר סאר, אולי אם הייתי יודע מה אני עושה איתם היה הולך לי טוב יותר. השחקנים שלי שישתתפו היום: איקר, רודריגז (מרסיי), חואקין, גאטוסו, ראול © וויה, במחליפים צ'אבי אלונסו. שאלה: מה הקטע עם המחליפים? אני יכול להכניס אותם נגיד ביום שלישי ולהוציא אותם ברביעי? אשמח אם מישהו יסביר לי מה המטרה במחליפים, ואיך אני עושה חילוף בכלל?
המחליפים יקבלו נקודות רק אם הם נכנסו בתור מחליפים/במידה ואחד משחקי ההרכב לא פותח המחליף בעמדה שלו נכנס במקומו. אני למשל קיבלתי 7 נקודו על פויול שנכנס כמחליף וכבש.
אפשר גם להכניס את אחד המחליפים (או יותר) שלא שיחק ביום שלישי במקום שחקן הרכב שישחק או ביום רביעי או שכבר שיחק ביום שלישי אבל פחות מ-60 דקות. את פויול למשל שבהרכב שלי אני יכול להחליף עכשיו (שיחק 57 דקות) בשחקן מהספסל שלי - אבל לא ממש כדאי (קיבל 7).. אגב אם התכוונת שהם חייבים להיכנס במשחקים שלהם במציאות כמחליפים (המחליפים בהרכב של הפנטאזי) אז זה לא נכון.
נכון, כי הוא לא שיחק בהרכב שלך. אם למשל אחד משחקני ההגנה שלך היה נפצע / לא משחק בכלל ושמת את רוברטו קרלוס חילוף ראשון - אז הוא היה מקבל נקודה.
איך אני מכניס מחליף במקום שחקן ששיחק פחות מ60 דקות? ואם נגיד ואן פרסי שיחק אתמול 90 דקות, אני יכול היום להכניס את ראול במקומו?
שחקן ששיחק מעל 60 דקות (כמו ואן-פרסי) אתה לא יכול להחליף. ככה שאם הוא הקפטן שלך אז אתה גם לא יכול להחליף קפטן. ולגבי השחקנים שכן שיחקו פחות מ-60 דקות או עדיין לא שיחקו - מתחת לשם שלהם אמור להיות חץ צהוב כזה, אם תלחץ עליו יופיעו לך חיצים ירוקים ליד השמות של השחקנים מהספסל. תלחץ על החץ של השחקן שאתה רוצה שייכנס במקומו.
השחקנים ששיחקו אצלי אתמול: פויול - 7 נקודות פרדיננד - 6 נקודות גיגס - נקודה אחת טוטי - 4 נקודות (קפטן). השחקנים שמשחקים אצלי היום: קאסיאס נסטה מרטסאקר גאטוסו מאלודה אסיין וייה בהצלחה לכולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
בהמשך להודעה, החמישייה בהחלט נתנו תפוקה טובה יותר הקפטן שיחק היום, רודי - 20, בורוץ' 2, מיגל 1, פירלו 2, וקארזמה 9.. תודה לRVN http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ואיזו קפיצה! למקום ה2. מיום ליום..