כמה דיברו על ספרד ובסוף היא הולכת הביתה...את האמת אף אחד לא יכול להגיד שלא מגיע לה ללכת הביתה אחרי המשחקים מול האנגלים והגרמנים. 0 שערים ב-180 דקות עם כל הכישרון שיש להם בסגל, לא מגיע לקבוצה כזו לעלות.
ממש אכזבה מהנבחרת הספרדית , אפילו מול פינלנד החלשה לא מגיעים לכל כך הרבה מצבים ומשיגים את ה3-0 הדרוש , נכון שזה כבר לא תלוי בהם בגלל התיקו של גרמניה אבל ציפינו להרבה יותר מהנחברת הזו.
לא יודע, אני דווקא ראיתי לפחות עוד שתי הזדמנויות ענקיות של הספרדים. בראשון נדמה לי שמספר 15 מחטיא ממטר מקו השער כשלמעשה אין אף אחד בסביבה (ללא ספק החטאת הטורניר) ואחרי זה בעיטה טובה באזור תיבת החמש נהדפת בצורה מצויינת ע"י השוער הפיני. בסה"כ אנגליה עשתה את מה שהיתה צריכה לעשות. רק ממש בסוף שתי הקבוצות השלימו עם השיוויון. במצב שכזה ברור שזה יקרה, ספרד פשוט הרסה את הטורניר בעצמה. כמו שכבר כתבתם, 180 דקות ראשונות בטורניר ללא שער, זה פשוט לא מספיק.
לא יודע מה איתכם פינלנד היא לא נבחרת חלשה בכלל..ובגלל שהיא סיימה את דרכה בטורניר, אפשר לסכם אותו בכך שאין ספק שיכול להיות שהפינים יצליחו להתגנב ליורו 2012 או למונדיאל 2014, אם ישחקו שם השחקנים ששיחקו בנבחרת הצעירה. למרות שהם סיימו עם 0 נקודות, היה להם בית קשה וכל הכבוד להם.
מרקוס ברג מעלה את שבדיה ליתרון. (ואני בוכה כי הוא כבר לא יגיע לאייאקס) 2-0 לשבדיה. פנדל של ברג... אגב בעבירה שהובילה לפנדל השופט היה צריך להרחיק שחקן סרבי, אבל ריחם עליו.
קאצ'ר מחזיר את הסרבים קצת לעניינים, 2-1. תוך 2 דקות כבר 3-1 משער של טויבנן. פרט פיקנטי במשחק הזה: לליגה ההולנדית יש פה 4 נציגים (3 שבדים, סרבי אחד) מרקוס ברג (כרונינגן) אולה טויבינן (פ.ס.וו) פונטוס וורנבלום (עבר עכשיו ל-AZ) מירלם סולימאני (אייאקס)
זה לא קשור לדיון (באיזה מהירות השבדים קברו את הסרבים הפייבוריטין, לא יאמן..), אבל זה פשוט צרם לי בעין, סיטי אוף מנצ'סטר, בבקשה ממך תוריד את החתימה. אם זה היה האצ"ל או לח"י, ניחא, אבל כך?
ביילרוס עולה בנתיים ליתרון. סביר להניח שהאיטלקים עולים בגלל שלביילרוס יש הפרש שערים מאד גרוע, אבל מכובד זה לא. אגב אני לא חושב שכדאי לשחק בחצי הגמר נגד אנגליה... וזה הולך מהר מאד. אקווהפרסקה משווה בפנדל 1-1.
בכל מקרה בלארוס צריכה לנצח בהפרש של שלושה שערים ושהמשחק של שבדיה לא יוכרע. סרביה ב - 10 שחקנים ככה שהסיפור גמור בבית הזה.
סרביה נשארת בצדק בעשרה שחקנים אחרי צהוב שני לבלם טומיץ'. בנתיים גם השבדים בבעיה כי שני שחקנים (וורנבלום ובהרמי) מוצהבים למשחק חצי הגמר. ההתנהגות של הסרבים מחליאה. אני לא מבין את הכעס על השופט בירידה להפסקה. כעיקרון הוא עוד ריחם עליהם כי אני הייתי נותן עוד שני אדומים. הראשון בעבירה של הפנדל (שחקן אחרון) והשני בעבירה גסה על הרגליים של מרקוס ברג. לפי המסורת גם האוהדים לא מתנהגים כמו שצריך כי דברים נזרקו מהיציע. בקיצור, טוב שסרביה נוסעת הביתה...