U-21: גרמניה מעל כולם

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Jun 13, 2009.

1. riquelme1 Member

ספרד עד גיל 21 כשלון מוחלט, כמו שאמרתי חואן ראמון לופז קארו מאמן בינוני ואידיוט, איך הוא שם את דייגו קאפל בספסל, וגרנרו, אין לספרד חלוץ ראוי למעט בוז'אן שמצג יכולת מזעזעת עד עכשיו, אדריאן וסיסקו הם 2 חלוצים בינונים להחריד, שום מחץ, שום תחכום הגנה חלשה, איך הוא שם את גרסיה בתור בלם ה' יודע, מאמן שנכשל בכל הקבוצות שאימן עד היום, ולעולם לא הצליח להשאר יותר מעונה במועדון, מאמן בינוני עם החלטות הזויות, פוארה.

אכזבה גדולה.

Last edited: Jun 19, 2009
  2. בועז Member

אתמול היה אפשר לראות הבדלים פיזיים בולטים. השחקנים האנגלים נראו פשוט מבוגרים יותר , חסונים יותר, בשלים יותר.
    עם כל הכינויים שהליגה האנגלית זוכה להם, "חסרי כישרון", "ליגת פלסטיק", "מפעל לעובדים זרים", טוב ונעים שעכשיו כולם מגלים שגם ברמה המקומית מתפתחים כשרונות מהגדולים בעולם.

3. JR-Riquelme Member

לאנגליה יש דור טוב של שחקנים, ועדיין- רואים שזה לא יביא אותם לשום מקום. עדיין המשחק שלהם מגעיל. לא יודעים להעביר 2 פסים בלי לשלוח את הכדור למעלה. מתי כבר הם יתחילו להניע כדור?! זה לא שחסר להם כישרון...

הניצחון הזה לא אומר יותר מדי, כי לדעתי ספרד נבחרת יותר מוכשרת עם דור יותר טוב, היא באה בלי כל ההרכב שלה. עם פיקה בהגנה אני לא רואה את אנגליה כובשת נגד ספרד. גם בוסקטס וחואן מאטה היו חסרים... אבל פשוט אין חלוץ וכנראה שצדקתי במה שאמרתי לגבי בוז'אן כל הזמן... הרעש שעשו ממנו פשוט גדול מדי. גם נגד נבחרות צעירות הוא אנמי וחלש ולא סתם פפ מייבש אותו על הספסל. יש לו בעיה גדולה עם הפיזיות. איפה הוא ואיפה פאטו ובאלוטלי...

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאתה אומר לא יביא אותם לשום מקום, זה אומר אותם כנבחרת U21, אותם כאנגלים או אותם כשחקנים אינדיבידואלים?

5. JR-Riquelme Member

התכוונתי לנבחרת האנגלית.
    השחקנים עצמם מצויינים.

6. Dimitar Berbatov Member

לא יודעים להעביר 2 פסים בלי לשלוח את הכדור למעלה? איזה בולשיט. עוד אחד שלא רואה את ההבדל בין הכדורגל האנגלי שלפני כמה עשורים לכדורגל האנגלי של היום. לא יודע אם ראית את כל המשחק, אני ראית הנעת כדור נהדרת, ראיתי את מואמבה משתק את חוארדו ואת כל הקישור הטכני והמוכשר שלכם. ראיתי את נובל מנהל את המשחק בקור רוח וחכמה. לא הניעו כדור..איזה בולשיט. מילא היית אומר את זה נגד פינלנד, הייתי מסכים. אבל אחרי אתמול?

הנצחון הזה אומר הרבה. אומר שלנבחרת הזאת בניגוד לשאר האנדר 21 של אנגליה לאורך השנים, יש אופי בנוסף לכשרון. שהיא יכולה להתמודד נגד נבחרת כמו ספרד ולנצח, לא בחוואה אלא בצדק גמור, עם שליטה מוחלטת במשחק. עם פיקה בהגנה אני לא רואה את אנגליה כובשת? עוד אחד שלוקח יותר מידי ברצינות כל שטות של יעקובי. פיקה בלם מצוין, אבל מאיפה הבאת את זה? טורחון אחלה בלם וקמפבל, וולקוט ומילנר עשו ממנו צחוק. אל תהפוך את פיקה לוידיץ'.. על אותו משקל אני יכול להגיד שזה היה יכול לייגמר 4-0 אם קאפלו היה מוותר על יאנג.. תעשה לי טובה

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע גם בלי רוב השחקנים האלה אנגליה נראית מצוין תחת קאפלו, כל מה שהיה צריך זה מנג'ר שיעשה קצת סדר בבלאגן שהשאירו הליצנים שקדמו לו. נחיה ונראה מה יהיה בגביע העולמי.

8. Stretford Ender Member

ההערכות לגבי גביע העולם שמתבססות על האליפות הזאת לא קשורות לכלום. מבין כל הנבחרת האנגלית אני לא רואה הרבה שיהפכו למשמעותיים בנבחרת הבוגרת. ריצ'ארדס כמובן, וולקוט, אולי ג'ו הארט (וזה רק בגלל המצב הנוראי בעמדה הזאת באנגליה), אולי אולי גבי אגבונלהור ונובל ישתלבו, אבל לא רואה אותם בתור שחקני מפתח.
    כל השאר מוכשרים, נחמדים, אבל לא נראים לי אישית מהרמה הגבוהה בעולם.

סתם לצורך ההשוואה, הנה הסגל האנגלי מלפני שנתיים:
    שוערים: בן אלנויק, סקוט קארסון, ג'ו הארט
    הגנה: לייטון ביינס, גארי קאהיל, אנטון פרדיננד, ג'סטון הויט, נדום אונוהה, ליאם רוסניור, סטיבן טיילור , פיטר וויטינגהאם
    קישור: דיוויד בנטלי, טום האדלסטון, ג'ימס מילנר, מארק נובל, ניג'ל ראו-קוקר, קיראן ריצ'רדסון, ויין ראוטלדג'
    חלוצים: מאט דרבישיר, לרוי ליטה , דייב ניוג'נט, ג'יימס וואהן, אשלי יאנג

הציפיות מהסגל היו פחות או יותר אותן ציפיות כמו מהסגל שנשלח לאליפות הזו...כמה שחקני טופ קלאס אתם חושבים שייצאו מהרשימה הזאת?

אם לא הבהרתי את עצמי מספיק - האליפות הזו לא אומרת כלום על העתיד של אף נבחרת.

ולגבי המשחק האחרון, אני חולק על כל החבר'ה האנגלים שמתלהבים מאיך ששיחקנו. מרוצה כמובן מהתוצאה הסופית והמהלך של וולקוט, היו לנו עוד מספר קטן של מהלכים חיוביים אבל נהנו מהמון טעויות בהגנה הספרדית החלשה. המשחק עצמו לא היה טוב במיוחד ואני לא יכול לציין הרבה שחקנים שהיו טובים בצד ההתקפי. נובל היה התקווה היחידה במחצית הראשונה לייצור של מהלך כדורגל חיובי, מואמבה היה עצום הגנתית אבל עם יותר מדי מסירות לא מדוייקות, וריצ'ארדס היה טוב במרכז ההגנה. אבל בשורה התחתונה, משחק גדול ממש לא היה מצידנו.

מקווה שנזכה לראות את הנבחרת ב4-4-2 במשחק נגד הגרמנים, כי עד עכשיו הייתה לנו מחצית אחת לא רעה במשחק נגד ספרד, אבל יותר מדי דקות של שיעמום בשאר הטורניר.

9. uri מנהלים

באמת ובתמים, בועז. הלוואי ואתה צודק. כי רק אם באנגליה יחזרו להאמין בכשרון שלהם הם יפסיקו לחטט בלא הפסקה במחלוקות הנוער באיטליה.

10. JR-Riquelme Member

אתה פשוט רואה דברים אחרים.

זה יפה שטורחון הוא אחלה בלם, אבל פיקה נכון לעכשיו אחד הבלמים הטובים בעולם ולא, אתה לא יכול להגיד על אותו משקל שאם קאפלו לא היה מוותר על יאנג זה יכל להיגמר 4-0, כי אצל ספרד היו חיסורים שהשאירו חורים, כמו בעמדת הבלם, בעמדת הקיצוני השמאלי ובעמדת הקשר האחורי. אשלי יאנג? על העמדה שלו שיחק וולקוט. וולקוט שחקן יותר טוב מאשלי יאנג...

11. riquelme1 Member

אנחנו סובלים לא פחות מימכם, תאמין לי.

12. Dimitar Berbatov Member

על העמדה שלו שיחק מילנר, לא וולקוט. אבל ניחא

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ו-וולקוט ממש, אבל ממש לא שחקן טוב יותר מיאנג.

פיקה? אחד הבלמים הכי טובים בעולם? אוי ההייפ... יש לפחות 15 ברחבי אירופה שלא רואים אותו ממטר.

14. Stretford Ender Member

באלוטלי חייב לעבוד על הפרצוף המופתע שלו... היה מצחיק לראות אותו עושה את עצמו מופתע אחרי שהשופט שלף לו אדום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אולי כי למרות רוב העבירות שהוא מבצע הפעם לא כל כך הגיע לו אדום?