שבדיה ב- 1-3 על סרביה במחצית שיורדת עם 10 שחקנים ועדיין יוצאת ממש בזול מהמחצית הזו. שתי עבירות מכוערות שלא קשורות למהלך המשחק בשיט של הסרבים על מרקוס ברג שהיו צריכות להוריד אותם ל- 8 שחקנים במחצית. זה נראה כאילו המאמן הסרבי נתן הוראה לשחקנים שלו לפוצץ לברג את הצורה בכל דרך אפשרית כדי שלא יוכל להמשיך לשחק,פשוט גועל נפש,מזל שהתוכנית שלו לא יצאה לפועל, מה שהשחקנים הסרבים מנסים לעשות לברג קצת מזכיר מקרה מאיר מליקה ורומן פץ. סרביה נבחרת מלוכלכת ומגיע לה ללכת הביתה, השבדים כמו שהם נראים הם הפייבוריטים הדי ברורים לזכות בטורניר.
אני לא הייתי מזלזל באנגליה, גרמניה ואיטליה...אלה נבחרות עם שם ואל תשכח שאיטליה כבר ניצחה את שבדיה. אני לא ראיתי שנייה מהמשחק הזה, אבל התוצאה עומדת בעינה. אם נלך לפי התוצאות כרגע אנחנו נראה חצאי גמר נחמדים בין שבדיה לגרמניה ואנגליה נגד איטליה.
בלי לזלזל כמובן, אבל שבדיה היא הנבחרת המרשימה ביותר עד עכשיו, ויש לה גם את יתרון הקהל והביתיות,מה שלא מבטיח עדיין שום דבר כי אנחנו יודעים איך טורנירים מסוג אלה עשויים להתפתח,לכן גם סייגתי ואמרתי- "כמו שהם נראים", כי ברור שאין לנו שום דרך לדעת איך הם יראו בשלב הבא.
איטליה החזיקה את שבדיה המרשימה עד הדקה ה-90 על 0 בעשרה שחקנים במשך 50 דקות וגם הצליחה להעלות את היתרון לשני שערים. גם בעשרה שחקנים היא שיחקה יותר טוב.
אקווהפרסקה עם צמד, 2-1. איזה שם אקזוטי נהדר יש לבחור הזה, אקווהפרסקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
השם המנצח במגרש הוא של המגן הבלארוסי shitov. איזו תוצאה משקרת. ג'יובינקו לבדו שווה היום שלושער לפחות.
שיטוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אגב בתירגום העברי זה בן-חרא... הסרבים בינתיים שוברים רגליים, איפה הנבחרת המצוינת שהבטיחו לנו??
חצאי הגמר: שבדיה עם הביתיות והקהל תצטרך לנסות לעבור את אנגליה. איטליה הולכת לקרב עם גרמניה. ההערכה שלי שבמשחק הראשון נראה יותר כדורגל כי אני מוכן עכשיו לחתום אתכם שאיטליה נגד גרמניה הולך לפנדלים אחרי 0-0. אני חושש שלמרות שנהנתי היום משבדיה שהיא לא עוברת את אנגליה. אנגליה נמצאת בטורניר הזה בכושר טוב ולשבדים יהיה מאד קשה להפתיע אותם. לפני שנתיים אנגליה הפסידה להולנד בחצי הגמר (פנדלים) ונראה לי שהפעם הם יותר חזקים.
אני דווקא מהמר על שבדיה-איטליה בגמר אבל נראה מה יהיה, לגרמנים תמיד יש מזל בפנדלים ובשלבים מכריעים של טורנירים בלי קשר לאיכות של הנבחרת לכן קשה להמר נגדם,מצד שני איטליה כבר עם 5 אליפיות אירופה כך שזה מתאזן, אנגליה תמשיך כנראה במסורת הלוזרית שלה..
מישהו יודע עם חצאי הגמר ישדרו בערוץ פתוח( חצאי גמר הם אמורים לשדר בערוץ פתוח , לא?) או שהם יעבירו לערוצי הגזל?
אני כמעט משוכנע שהם בחמש+ לייב הגנבים היו אמורים לשדר ארבעה משחקים. את ספרד-גרמניה, חצאי הגמר והגמר. בסוף הם שידרו את ספרד-פינלנד וסרביה-שבדיה במקום. כנראה שרק הגמר יהיה בערוץ פתוח. לא יודע מה איתכם, אני נגעל אה, ואני גם בטוח שיש להם תירוץ טוב - ווימבלדון. למרות שזה לא משנה את העובדה שהם יכולים להעביר את ווימלבדון ל-5+ ואז יש להם מספיק מקום בלוח שידורים. אבל ממתי המציאות הפריעה לערוץ הספורט?