משחק נהדר בינתיים, סודרלינג התעלל במומחה חימר כמו גונסאלס וכשהכל כבר נראה גמור הצ'יליאני מתאושש. פשוט תענוג לראות את סודרלינג.
גונזאלס נשדד. אבל הוא הוציא את עצמו קצת מהריכוז.. רק שלא יפגע בו. הוא מגזים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
כמה נשמות יש לגונזלס. סודרלינג היה בשליטה כ"כ מלאה במשחק, והנה במשחקון המכריע פשוט מאבד ריכוז. UE+DF, והולכים למערכה מכרעת. ואוו!
גונזו אלוף בלשגע את הקהל ולהוציא את השחקנים מולו מהריכוז ככה היה בברצלונה מול ורדאסקו וככה קורה עכשיו ובטח היו בעוד כמה משחקים שאני לא זוכר סודרלינג חייב לחזור לעצמו!
השם הזה, רובין סונדרלינג, הוא הדהים את עולם הטניס בשבוע. האיש שמגיע לו בכנות את התואר כרגע אם יש דבר כזה מגיע.
קאמבק אדיר של גונסאלס, אבלל ללא ספק מי שניצח היה בצדק רובין סודרלינג. השבדי נותן טורניר ענק, אבל אני בספק אם הוא יכול לנצח את פדרר (אם וכאשר) בגמר..
היה משחק אדיר בקצב סופר מהיר, השחקנים בקושי לקחו זמן בין הנקודות(כמו בטניס זוגות שזו אחת הסיבות שכיף לצפות בו), כל הכבוד להם על זה ועל ההופעה המצויינת של שניהם. זה כל כך נדיר לראות שחקן שעושה סנסציה ענקית בסיבוב מוקדם כמו שסודרלינג עשה ואחרי זה גם ממשיך עד הגמר, בדרך כלל יש את ה"סינדרום" הזה שהם לא מספיקים לרדת לקרקע בזמן אבל סודרלינג שיחק גם נגד דאבידנקו וגם היום בדיוק כמו שהוא שיחק נגד נאדאל אם לא יותר טוב אפילו, כאילו שהניצחון על נאדאל לא הזיז לו. משפט אחרון- היום מאטס וילאנדר שידר את שחקן נבחרת הדייויס שלו, אבל לא שמעתי צעקות באולפן "יאללה רובין" ולא שמעתי שידור שכונה, שמעתי שידור מקצועני ואובייקטיבי עד כמה שאפשר. רק באירופה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אני חושב שאפשר להניח שנאדאל היה עם הפציעה הזאת גם ברולאן, הייתה לי הרגשה שהלו"ז המקסימלי שהוא לקח בעונת החימר יהיה יותר מדי אפילו בשבילו.
אני רוצה להיות אופטימי ולקוות שדלפו יקח מערכה אחת, לאור הטורניר המצויין שלו עד כה יש תקווה מסויימת, אבל אם להיות ריאלים הסיכויים קלושים. לא נעים לי להגיד את זה על הטניסאי הארגנטינאי המוביל כיום אבל הילד צריך עירוי דם לפני שהוא עולה מול פדרר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx משחק מצויין בחצי הראשון, נהנתי מכל רגע (בעיקר המערכה השנייה), נותר רק לקוות למותחן כזה גם בחצי השני...