תודה דקו. וכן הבנתי משהו שהוא אמר שהוא צריך לארגן משהו בבית..או משהו בסיגנון. (בתשובה לשאלה על ההכנה לווימבלדון).
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/tennis/8075864.stm חח סודרלינג האמין רק שהוא הוביל 4-1 בטייבריק אחרון חח עד איזה מצב נאדל הביא תשחקנים שמשחקים מולו
חוץ מזה שהוא כמעט הרג שם את הצלם או אחד מהאחראיים על הטורניר בדרך יציאה מהמשטח לכיוון חדר ההלבשה. הוא התעצבן וצעק אל עבר המצלמה בצורה שנראת מאיימת.
איזה הגזמה,אני ראיתי את הקטע הזה לפני שהוא יצא מהמגרש, הוא אמר לו בחיוך שלא יצלם אותו מה קשור צורה מאיימת? את האישיות שיש לו לעולם לא תהיה לשחצן משוייץ ושום ניצחון או הפסד לא ישנו את זה.
אני לא סובל את הטניס של נדאל, אבל עושה רושם שהוא בחור על הכיפאק וספורטאי למופת. כ"כ שמחתי לראות את נדאל עף. עכשיו הכל פתוח ואל תהיו בטוחים שפדרר הולך לקחת. חיכיתי לראות גמר ביניהם במיוחד אחרי המאסטרס בחודש שעבר, אבל נצטרך לחכות עוד קצת. כל הלחץ על פדרר, ואין לי ספק שיתר המתמודדים הבכירים ישאבו מכך ביטחון. גם סודרלינג יכול ללכת עד הסוף, כמה כוח ודיוק יש לו..משחק מדהים, אחת מסנסציות הטניס הגדולות בהסטוריה.
אל תיהיו מפגרים, "לוקח את בקלות"- שומר עמוק בפנים את הכאב, כן. לוקח בקלות? הצחקתם אותי. אם הוא היה לוקח באמת בקלות כזאת את הטניס, הוא לא היה מגיע בחיים לאן שהגיע. גם אחרי ההפסד לרוג'ר ב2007 הוא לא ממש הראה רגשות, אבל מה קרה בחדר ההלבשה? חצי שעה ללא הפסקה של בכי. תיהיו בטוחים שהוא לוקח את זה קשה, ובצדק. AA1305- שתה מים ותירגע, "השחצן משוויץ'", כמו שאתה קורא לו, כבר הספיק לספור את מספר הפעמים הרצופות שהוא זכה בתואר של כבוד והגינות(ההפך משחצנות) ע"י השחקנים(אתה לא יכול לומר שהתקשורת משוחדת וכו'...השחקנים, אלה שנמצאים איתו יום יום בחדרי ההלבשה, שמכירים את רוג'ר היטב). לגבי ה"מזל" של רוג'ר- אז נכון שאם רוג'ר ייזכה ברולאן גארוס, זה לא יהיה באמת בצורה הקלאסית ביותר עם ניצחון על נדאל, אבל זה באמת לא מעניין אותי, ובוודאי שלא אותו. אגב, אם רוג'ר היה כזה 'מזליסט', הוא לא היה נופל על הדור של מפלצת, מכונה ושחקן החימר הטוב ביותר אי פעם. רוג'ר, בניגוד לפיט, הגיע לגמרים ברולאן גארוס, היה קרוב מרחק נגיעה מהתואר, אבל לרוע מזלו פשוט נתקל בשחקן החימר הטוב בהיסטוריה. רוג'ר, על אף שלא זכה מעולם ברולאן גארוס, הוא עדיין אחד מעשרת השחקנים הטובים בהיסטוריה על חימר. אילמלא רפא, רוג'ר כבר ממזמן נועל את היותו רשמית 'השחקן הטוב בהיסטוריה'- וזה כולל עם 2 זכיות ברולאן גארוס, במקרה הרע.
זו ללא ספק אחת הסנסציות הגדולות בעידן המקצועני אם לא הגדולה שבהן, למעשה אני מנסה לחשוב על סנסציה יותר גדולה ב20 השנים האחרונות ולא מוצא משהו. אני לא חושב שסודרלינג יכול להגיע לגמר, קודם כל כי אני לא מאמין שהוא יכול לשחזר את היכולת מהיום ושנית כי אני חושב שדאבידנקו הרשים היום לא פחות ממנו גם אם זה נדחק לשוליים, כולם סימנו את ורדאסקו כסוס השחור ודאבידנקו מחץ אותו היום בשלוש מערכות, אני משוכנע שדאבידנקו ינצח את סודרלינג. נכון, הוא היה נופל על דירוג כמו של 91-93, הרבה יותר קל, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
אבו, לא צריך להיות יותר מדי קרוב לפדרר כדי לדעת שמדובר באחד האנשים המלוכלכים ביותר אי פעם בכל הספורט,כשהדוגמא האחרונה הייתה בהפסד לדיוקוביץ' במיאמי,שהוא זרק בקבוקים כמו בן אדם עלוב כדי שהילדים ירימו לו את זה,בכמה הפסדים שלו הוא אפילו לא טורח ללחוץ יד לשופטים, והיו לו מלא יציאות שחצניות ביותר כמו למשל בסוף 2007 "שמישהו ינסה לנצח אותי" אבל אוהדי פדרר כמוך כנראה רואים את ה"טוב" שיש בו שזה למעשה רק טניס, כי אישיות, אין למלוכלך הזה. לגבי המזל של פדרר, אואו כמה מזל יש לו,אם רק היה נופל עשור אחד קודם,הוא לא היה זוכה בטורניר ווימבלדון אחד כי סאמפראס היה מביס אותו בלי להתאמץ בכלל,וכך גם במשטחים הקשים, וגם בתקופה של סאמפראס היו חימריסטים אדירים שלא כמו היום כולם ליצנים חוץ מנדאל.
השוודים השתלטו על האולפן ביורוספורט! וילאנדר, יוהנסון ןסודרלינג. וילאנדר לסודרלינג: אני חייב לזמן אותך לדייויס קאפ בפעם הבאה :aaarofl:
ההפסד היום בא באמת בהפתעה, אבל בוא לא נגזים. נדאל עדיין בחור צעיר והוא יכול בקלות לחזור לשלוט ברולאן גארוס. ההלם דומה לאיבוד הכתר של פדרר בווימבלדון, אבל הפעם נדאל לא יתחיל לרדת ברמה שלו. הדברים האלה קורים, נדאל פשוט לא סופרמן... הטורניר עכשיו פתוח לחלוטין. למרות שהם לא נמצאים בחלק של הספרדי הצרפתים לדעתי יהנו הכי הרבה מההפסד של נדאל. מונפילס, טשונגה יהנו עכשיו מלחץ נוסף...האם הם יעמדו בזה? שימו לב לשחקן שנקרא אנדי מארי! הוא נמצא בחלק ההגרלה של נדאל, אבל לדעתי כדאי לשים לב לדווידנקו שבהחלט שחקן טוב על חימר. זאת גם הזדמנות נהדרת לפרננדו גונזאלס להעפיל לגמר, האם ימי מרצ'לו ריוס באמת מאחורינו? אם פדרר יגיע לגמר מגיע לו גם להנות מגמר בלי נדאל...כשרואים מי הוא עוד יכול לקבל עד לגמר...לדעתי פדרר לא יגיע למשחק האחרון.
סמפראס היה מפרק את פדרר, מירקה ואחותה של מירקה 6-0 6-0 6-0!!!!!!!!! פדרר אפס, זכה ב-13 גרנד סלאמים בחוואה, אוברייטד מטורף!!!! אוי אלוהים.
מלה אחרונה על סלידתכם ממרוצי אופניים. אני לא טיפש ומבין את הזלזול שלכם בענף הזה, אבל באירופה הענף מאד פופולארי. אם אתם בפומבי במדינות כמו איטליה, צרפת ובלגיה מזלזלים בענף תראו עד כמה הענף שם פופולארי. הג'ירו האיטלקי נחשב לאחד משלושת הסבבים הכי גדולים, לא סתם יורוספורט משדר את זה. תנסו קצת להגדיל את האופקים שלכם, תדברו עם שון (wazza) מה כל כך יפה בספורט הזה! בכל מקרה כרגע זה נגמר כך שלא יפריעו לטניס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
הוא על הדרך להגיע ל 14 גראנד סלאמים ולא בגיל 35 כמו סאמפרס, אלא עד גיל 28 וזה עוד עם שחקן ענק בסבב כמו נדאל. דווקא את הירידה של נדאל הרגשתי עוד מתחילת השנה. אי אפשר לדעת אם ההתרוממות תגיע כל כך מהר. היא תגיע, אבל קשה לדעת מתי.