הכל טוב ויפה, אבל זה הפרופיל המדוייק של ג'וליאן ג'ואצ'ים. איפה זה שם אותו בכל הסיפור? שניהם לא יכולים לשחק ביחד, תמיד חייבים לשלב אחד זריז ואחד עוצמתי (כמו שאמרת, ריקטס או דין).
אני לא מכיר בדיוק את ההרכב של לידס ום לא יודע לדבר על יכולות של שחקנים ספציפית לעונה הנוכחית. יכול להיות שאורמרוד יבוא על חשבון המקום בהרכב של ג'יי ג'יי - מצד שני גם לג'ואקים וגם לאורמרוד יש את היכולות לבוא מאחורנית כשחקנים שמשחקים מאחורי חלוצים. אולי בלקוול רוצה לפתוח אופציות כדי להיות מסוגל לשחק עם 3 שחקני חוד.
תהיה רוטציה לפי מה שהבנתי. תזכרו שזו ליגה הרבה יותר מפרכת מהליגה הבכירה, יש איזה מיליארד משחקים רק בליגה, וצריך קאדר רחב של שחקנים. וקירק אתה מדבר על קילגלון, שיחק העונה, לא יודע למה לא שיחק אתמול. ולגבי הבלמים שהייתי רוצה, אני רק אומר ששניהם היו המנהיגים של חוליות הגנה מאוד מאוד כושלות, אני מפחד מהשילוב. למרות שאת אחד מהם אני מאוד מעריך בתור בלם משלים.
האמת שאנחנו ניסינו לשחק באותה שיטה בדיוק בעונה שעברה 4-3-3 עם קונולי ודפו בתפקיד החלוצים המהירים והטכנים וניל מלור כאיש מטרה. זה לא עובד, בלשון המעטה. ממרכז הטבלה ומטה (חוץ מצדיקות בודדות כמו ווטפורד וקרו) כל הקבוצות משחקות עם מערכים הגנתיים מאוד, בדרך כלל עם חמישה שחקני קישור, בינהם שניים דפנסיבים. לשחק 4-3-3 מול קבוצות כאלה עובד כמו בומרנג- שני החלוצים היותר אחוריים נסוגים כל המשחק ואיש המטרה מנוטרל לחלוטין (או שפשוט ניל מלור הוא עד כדי כך אפס שהוא פשוט בורח מכדורים). אם בלאקוול ילך על זה הוא כנראה יפול ויתפקח כמה מחזורים לאחר מכן, ומשם הדרך של ג'ואצ'ים או אורמרוד סלולה לספסל...
טוב, הנה סיכום ביניים לגבי לידס. סה"כ יש להם סיבה להיות מרוצים. אם הניצחון הגדול על קובנטרי קצת החמיא להם, בפלימות' נתנו הצגה גדולה אך בקרו התחילו שוב לגמגם.(יש שתירצו שהם טרם התרגלו לשחק במגרשים צפופים כאלה-אך זה נראה לי תירוץ קלוש). אבל מגיע קרדיט לבלקוול שכנראה הצליח לעצור את הקריסה שהיתה. הוא יצר קבוצה מגובשת , יש סימנים מעודדים על עתיד יותר טוב אך מוגזם לדבר על עליה בעונה הזאת ואמנע לדבר על זה! מה שכן אפשרי שבאחד החודשים בלקוול יזכה בתואר מאמן החודש לפחות לליגה הזאת. מעניים שב-3 הקבוצות שניצחו בליגה השנה יש האות -'Y' בשמם! בינתיים קליפים מהמשחקים נגד קובנטרי וקרו- http://www.weareleeds.com/vids/coventryhome.wmv http://www.weareleeds.com/vids/creweaway.wmv
איזה יופי, תודה רבה על הקליפים. הקריין העלה נקודה מאוד חשובה בניצחון מול קובנטרי... עד השער של ג'ואצ'ים, כל השערים היו של לא-חלוצים. מאוד מוזר בהתחשב בעובדה שמדובר בכמה חלוצים די מוכחים ברמה של הקוקה קולה צ'מפיונשיפ. אגב, מי היה השוער מול קרו? קארסון? כי אני לא מספיק לזהות והאתר שאני בודק בו בד"כ דברים בקשר ללידס לא עולה לי משום מה.
השוער נגד קרו היה סוליוון- דרך אגב מקווה שיתקדמו הערב בגביע הליגה אך אנחנו מכירים ההסטוריה "המפוארת" של לידס במשחקי גביע מול קבוצות קטנות
תגיד ערן, לא אמרת שאנטון פרדיננד פצוע לאיזה מיליון שנה? לא בגלל זה קיבלתם את דוונפורט בהשאלה? איך הוא חזר כל כך מהר (שיחק אתמול נגד צ'לסי במילואים)?
כולם היו בטוחים שהוא שבר את הרגל נגד פולין משום מה, אבל התברר שזה הרבה פחות רציני. את דבנפורט הבאנו בגלל שכריסטיאן דיילי מושבת עד פברואר/מרץ. כשאנטון יחזור לכושר מלא סוף סוף נוכל לראות את שני הבלמים של הU21 מאוחדים במרכז ההגנה שלנו (לא חושב שאי פעם היה לנו דבר כזה).
ביום ראשון תשחק נוטינגהאם פורסט בבית מול ווסטהאם והייתי רוצה מאוד לראות את המשחק הזה למרות שהוא נערך בשעה לא נוחה (15:00). מה שאוהדי הפורסט מתכננים לכבודו של בריאן קלאף בטוח יגרום לי לבכות...אם שמתם לב ההופעה הידועה של קלאפי זה החולצה הארוכה הירוקה והצווארון האדום. בחנות של הפורסט נמכרת ההופעה הזאת בכמויות ותארו לכם איך זה הולך להיראות שכולם מחופשים לקלאפי...אך אנגליה אנגליה....דרך אגב הדרך המובילה מנוטינגהאם לדרבי ולהיפך תיקרא מעתה דרך בריאן קלאף.
מדהים מה שהולך להיות בסיטי גראונד ,התקשרתי לערוץ וממש היתפוצצתי עליהם,לפחות שידור מוקלט בערב ,שנוכל להקליט ולישמור לנצח ,אני משוטט בימים האחרונים באתרים של הפורסט ויש לי צמרמורת מהסיפורים המרגשים, המישחק הוא סולד אאוט 31 אלף והם מתכננים להיפרד מהגדול מיכולם כמו שרק באנגליה יודעים לכבד
הייתי בהלם מוחלט כשקראתי ביום שלישי בבוקר בעיתון שקלאף נפטר. באמת מנג'ר ענק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx שאר המשחקים במחזור, שעון ישראל (תזכורת- עכשיו אנחנו רק שעה פחות משעון לונדון). הערב: 20:45 לידס- סנדרלנד מחר, כל המשחקים ב-16:00 ברנלי- סטוק דרבי- וויגאן ג'ילינגהאם- ברייטון איפסוויץ'- פלימות' פרסטון- קרו ק.פ.ר- לסטר רות'רהאם- מילוול שפילד יונייטד- קובנטרי ווטפורד- רדינג וולבס- קרדיף ראשון 14:00 (ולא 15:00)- נוטינגהאם- ווסטהאם.
איסטלנדס אני בטוח שישדרו בערוצי החדשות האנגליים תקצירים נרחבים מהמשחק ומטקס כלשהו שהבנתי שהאוהדים עורכים.