The Coca-Cola Championship 2004/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hammers Fan, ‏13/7/04.

1. Hammers Fan Member

זאמורההההההההההההההה!!!!!!!!!!!

2-0!!!

:aaa021:

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

שער עצמי של השוער ווקר 2-1, שפקי קוקי 2-2.... איזו תוצאה איומה לפטישים, מילא תיקו ביתי, אבל תיקו ביתי אחרי יתרון גדול ביד, שלא מותיר הרבה מקום לתקווה לקראת הגומלין בפורטמן רואד. סחתיין לאיפסוויץ' על הפייטבאק המרשים, הרבה קבוצות היו מתפרקות לחלוטין אחרי כזו פתיחה רצחנית של ההתקפה הכשרונית של ווסטהאם. פארדיו הלך בהרכב על הצעירים בסופו של דבר, ולמרות שלא ראיתי את המשחק אני מניח שיש להם לפחות חלק בשערים, ההימור לא השתלם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/5/05
  3. Hammers Fan Member

איום ונורא, וכואב במיוחד לאור העובדה ששיחקנו פשוט פנטסטי במחצית הראשונה. אפילו כואב יותר כשבסקיי הוכיחו שמארק נובל הוכשל ברחבה והגיע לנו פנדל בדקה ה85... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

הנחמה היחידה היא שאין ערך לשערי חוץ במפעלים תוך-אנגליים, כך שכאילו לא קרה שום דבר היום, והמשחק בפורטמן רואוד הוא כמו גמר, מי שתנצח תעלה, תיקו יוביל להארכה.

כמה שטדי היה משנה את כל התמונה...

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא טדי היה משנה את כל התמונה? לפי מה שהבנתי זה לא שחלוצי ווסטהאם החמיצו יותר מדי פעמים היום. חוצמזה שני שערים אמורים להיות כמות מספקת עבור ווסטהאם.

אם כבר נראה לי שאתה צריך יותר להתגעגע לריו הבוגד לצידו של אחיו אנטון, מרכז ההגנה של הפטישים מעולם לא היה יציב מדי, ונקווה שזה לא יעלה להם בעלייה לפרמיירשיפ פעם נוספת. למזלם של אנשי ווסטהאם חוק שערי החוץ אכן לא חל במשחקי הפלייאוף, תיקו מול איפסוויץ' בחוץ זו אומנם תוצאה קשה להשגה, אך לא בלתי-אפשרית.

מחר, דרך-אגב, ישוחק חצי-הגמר השני בדיפדייל של פרסטון, שתארח ב-14:00 את הכבשים של דרבי-קאונטי. יהיה מעניין גם שם.

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעסה... פוקסיונרים מטונפים האיפסוויץ' האלה. שפקי קוקי ללא ספק אחד השחקנים המעצבנים בתולדות ההיסטוריה. עוד הוכחה ששום דבר טוב לא יוצא ממהגרים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

בכל אופן, בהצלחה לפטישים!

6. Hammers Fan Member

ניצחנו שם העונה ובעונה שעברה- אין דבר שהוא בלתי אפשרי, אבל אין ספק שמעתה איפסוויץ' פייבוריטים ברורים.

7. קינג לדלי Member

פרסטון מנצחת את דרבי קאונטי 2-0 ונמצאת בעמדה מצויינת בדרך לקארדיף. נוגנט וקרסוול כבשו כשהשער השני הובקע בדקה ה90.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרסטון עם רגל ושלושת רבעי בגמר הפלייאוף, סוף-סוף התרגשות לאוהדים בדיפדייל אחרי הרבה שנים משמימות.

שימו לב לכך שאיכשהו באורח מסתורי בכל עונה בפרמיירשיפ יש לנו 6 קבוצות לונדוניות? אז הירידה הדרמטית היום של קריסטל פאלאס אומרת בעיני שווסטהאם חוזרת העונה לליגה הבכירה כדי לשמור על המכסה הלונדונית. מהפה שלי ומהסטטיסטיקות לתיירי הנרי שלמעלה.

9. Hammers Fan Member

אמן ואמן.

לא הייתי מספיד את דרבי המצויינת בפרייד פארק כל כך מהר. למרות שפרסטון ככל הנראה קבוצת ההתקפה הטובה בליגה, דייויד נוג'נט היצירתי מושך תשומת לב מהמון קבוצות.

10. liunberg Member

מה המצב של ווסטהאם בתמונת העלייה?.
    אני מקווה שהם יעלו ונראה שוב משחקים מאפטון פארק, הפעם בלי השחצן.

11. Hammers Fan Member

עדויות בחקירת משטרה גילו שג'ו רויאל, מנג'ר איפסוויץ', אמר לאלן פארדו כשהובלנו 2-0 "Get down that fucking tunnel now and I'll sort you out".

אתם לא יכולים לתאר כמה אני רוצה לנצח עכשיו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/angry5.Xxx רק כדי לראות הפרצוף העלוב שלו שהוא עף מעוד פלייאוף.

12. Hammers Fan Member

טדי שרינגהאם זכה בתואר שחקן העונה בצ'מפיונשיפ.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזל טוב לטדי, אגדה בפרמיירשיפ ועכשיו גם בצ'מפיונשיפ. איזה חלוץ ענק, ולהזכירך ערן - בתחילת העונה שמת תמונה שלו מחזיק בחולצת ווסטהאם החדשה שלוומתחת כתבת "הסיוט של כל אוהד".
    אני עדיין מחכה לכובע.

ראוי גם לציין את סטיבן נוג'נט, חלוץ פרסטון שהיה לא רחוק מזכייה בתואר.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/05
  14. קינג לדלי Member

עזוב אותו הוא התנצל 50 פעם...היום אני מחזיק לפטישים אצבעות הלואי שיגיעו לקארדיף. מי שקרובה מאוד לחזור לצמיונשיפ היא שפילד וונסדיי שתשחק בגמר בקארדיף מול הארטליפול ביום ראשון,התגעגעתי לדרבי של שפילד.

15. THE STRETFORD END Member

הייתי בדרבי של שפילד,בהלידסברו,בית משוגעים מה שהלך בעיר באותו ביום,ישבתי בקופ של וונסדי מאחורי השער,העמוד קצת הפריע אבל איזו אווירה,איזו שינאה,עיר של כדורגל!