פעם הזכרתי שקרלייל היו פעם בליגה הראשונה (הבכירה)-כלומר ירדו 4 פעמים! זה לעומת וויגאן שעלו 4 ליגות כעת!
למי ששכח פורסט היו אלופות אירופה פעמיים!-זה היה בשנים של שליטה אנגלית על התואר הנכסף-להזכיר- 1977-ליברפול-אלופת אירופה 1978-לברפול 1979-פורסט (הדיחו את ליברפול בדרך) 1980-פורסט 1981-ליברפול 1982-אסטון וילה (היו גם תקופה בליגה השלישית אך לפני הזכייה באירופה) 1984-ליברפול 1985-אסון הייזל-ליברפול מפסידה ליובנטוס בגמר-כל הקבוצות מאנגליה מודחים מכל המפעלים באירופה ל-4 שנים (כמובן אם מדברים בתקופת הזהר ההיא נזכיר שגם ב-1975 הופיעה עוד קבוצה אנגלית מפוארת בשם לידס אוניטד בגמר אך הפסידה (לביירן) תוך התפרעות קטנה של האוהדים שעלה להם להדחה של-3 שנים)
אני הייתי מוכן לשים כסף על השארות של סנדרלנד בפרימיירשיפ בעונה הבאה, אולי אפילו סיום בעשירייה הראשונה כסוס השחור של הליגה. יש לה סגל איכותי ומנג'ר מעולה. לוויגאן יש יתרון בכך שהקבוצה מאוד מבוססת כלכלית, יש לה יו"ר מיליונר שמעבר לתקציב ה20 מיליון של סקיי כתוצאה מהעלייה, וודאי יזרים כספים נוספים לחיזוק. הבסיס של הסגל הוא טוב, בעיקר בהיבט ההתקפי. אם ישקיעו את הכסף בצורה יעילה ונכונה, הלאטיקס בהחלט יכולים להשאר בפרימיירשיפ בעונה הבאה. בפלייאוף כל הקבוצות חוץ מפרסטון היו בפרייירשיפ בשנים האחרונות ויודעות כיצד להתנהל שם נכון, אבל שלושתן בבעיות כלכליות חמורות, ודווקא פרסטון היא זו שתוכל לבזבז כסף על רכש בעונה הבאה בלי להסתכן, כך שהכל עניין של תכנון ובנייה בקיץ. אי אפשר לפסול את הסיכויים של אף קבוצה שעולה ליגה בשלב זה.
Hammers Fan "דיפדייל ממוצע ומטה. שני יציעים יפים ושני יציעים שלא היו עושים כבוד לקבוצות נון-ליג. רק 20,000 מקומות." אתה מדבר שטויות!!! לפני חודשיים הייתי שם ועשיתי סיור באצטדיון ובמוזיאון הכדורגל הארצי שם,איצטדיון מדליק ביותר! 3 יציעים ברמה של פריימיר ליג ו היציע הרביעי באמצע מוזר משהו,קטן אבל יש לו טעם של פעם,כמו כן אצטדיון נקי,מסודר,גישה קלה,פארק ליד לשחק כדורגל לפני...מה כל-כך רע? אז רק 22,225 מקומות,אז מה?סלהארס פארק לא מי יודע מה יותר גדול,גם בלקבורן או בולטון(שגם לא ממלאות אותם בדרך כלל)מה עם פומפי?וויגן?ווימבלדון בעבר הלא רחוק?האם כל האצטדיונים שלהם כאלה גדולים?לא! ממוצע ומטה?אתה רחוק מהמציאות.
סטיבן אליוט, מארט פום, גארי ברין, חוליו ארקה- כולם שחקנים מעולים שלא מעט קבוצות פרימיירשיפ רדפו אחריהם בינואר, ובקיץ צפוי להגיע חיזוק. וחוץ מזה, הקבוצתיות היא זו שעושה את סנדרלנד קבוצה כל כך טובה, החיבור שעשה מיק מקארת'י מדהים.
גארי ברין? ערן, אני צריך להזכיר לך איזה בלגן הוא עשה להגנה של הקבוצה שלך? מארט פום, לעומתו, בהחלט שוער מצויין. וגם אני חושב שהדגש הוא על מיק מקארתי, מאמן שבדומה לחוס הידינק, יודע להפוך אוסף של שחקנים בינוניים לקבוצה מצויינת.
כל הקבוצה שלנו הייתה על הפנים באותה עונה. פרדי קאנוטה שמככב אצלכם היה לא פחות בעייתי מברין. הוא היה מעולה בקובנטרי לפני שהגיע אלינו, הנהיג את ההגנה של סנדרלנד לאורך כל העונה ונכנס ל11 של העונה בצ'מפיונשיפ. לא לשכוח גם את ההופעה המכובדת שלו במונדיאל 2002 (כולל שער כוחני נגד סעודיה). בעוד שנה אתם תמצאו את הדיון הזה בארכיון ותראו כמה צדקתי לגבי ההשארות של סנדרלנד... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
חוליו ארקה בינתיים הוכיח את עצמו בינתיים רק בליגה הראשונה. סנדרלנד כמו כל קבוצות הליגה הראשונה עם סגל אפור וחלש שלא מתאים לפרמייר. לא סתם כל שנה שלושת העולות הם בדרך כלל היורדות. מה שכן אם מקארתי יביא כל מיני זרים חופשיים עם נסיון כמו שביג סאם ורדנאפ עושים הוא יוכל להצליח .
עדכון סטטיסטיקות קצר מהצ'מפיונשיפ: ניית'ן אלינגטון סיים את הליגה כמלך השערים עם 24 שערים לזכותו. מאחוריו נמצאים חברו לקבוצה ג'ייסון רוברטס וטדי שרינגהאם קשישא, שעדיין לא איבד את מגע הקסם שלו, עם 21 שערים כל אחד. חלוצה של איפסוויץ' ונבחרת אנגליה הצעירה דארן בנט רביעי בטבלת הכובשים עם 20 שערי ליגה. ובקשר לקהל של וויגאן - הקבוצה ממוקמת רק 20 בליגה מבחינת ממוצע אוהדים למשחק, עם 11 אלף אוהדים בלבד פר משחק באיצטדיון ה-JJB. בזיון. לידס אגב מוליכה את הטבלה עם כמעט 30 אלף אוהדים בכל משחק בית באלנד רואד.
סיכום עונה מבחינת כמה קבוצות: רותרהאם:עונה לא גדולה למילרס ירידה ממהקום האחרון אין הרבה ניצחונות בכלליות עונה גרועה למילרס אין דרך אחרת לתאר ונשאר רק דבר אחד להגיד בהצלחה בליג ואן אין שחקן שראוי להתייחסות מיוחדת אולי מרטין בטלר מלך השערים שלה אבל גם לא. נוטינגהאם:הסיפור העצוב של הליגה קבוצת הפאר לשעבר מתדרדרת ליגה הרבה שערוריות והרבה סקנדלים ופשוט עונה עלובה לפורסט נראה שעזיבת דוסון וריד פירקה את הקבוצה לה אני אומר תחזרו בקרוב לליגה הבכירה ,אין לי שחקן בולט לקבוצה הזאת זה לעכשיו עוד מעט שאר הקבוצות
עקב החובות הכבדים נאלצה נוטינגהאם לעשות מכירת חיסול של הסגל, כדי למנוע מצב שתאלץ לוותר על הסיטי גראונד האגדי. שוחררו בחינם: יואן ג'סס ג'ון אולב הג'לד אנדי אימפי דריל פאוול כריס דויג גרגור רוברטסון בארי רוש קרייג ווסטקאר ג'יימס ביגינס גאבין הארן ג'ון לוקיץ ג'ונתן ווילמט הוצבו ברשימת ההעברות: אלן רוג'רס מרלון קינג דייויד ג'ונסון קווין ג'יימס אדם נוולנד בשתי הרשימות הללו מצויים כמעט כל ה11 הקבועים בהרכב של פורסט, קשה לי מאוד להאמין שהקבוצה הזו תחזור לצ'מפיונשיפ בקרוב...
לדעתי מתוך הרשימה הזו דייויד ג'ונסון היחיד שמתאים לפרמיירשיפ. בכל אופן, עצוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
המשך: גילינגהאם:הגילס ירדו ליגה אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי בלי חיזוק בלי כלום אין מה להוסיף אפילו לא חבל שחקן בולט דריוס הנדרסון מלך השערים אבל לא ברמה גבוהה קרו אלכסנדרה: עונה שהסתיימה בנס ההשרדות קרו נשארת עוד עונה בליגה של הגדולים אפילו אחרי שמכרה את כוכבה הגדול דין אשטון שחקן בולט: סטיב גונס שלמרות שאשטון עזב הוא נתן את התפוקה ברייטון:הקבוצה עם האיצטדיון הכי מושתן בליגה עשתה ונשארה היא לא הציגה כדורגל מדהים ולא הייתה מאוד צבעונית אבל הצליחה לא נראה שיהיה להם כזה מזל בעונה הבאה שחקן בולט: המגן אדרן וירגו שכבש הכי הרבה שערים בקבוצה!8 במספר טוב לדעת שהגנה נתנה את התפוקה קובנטרי: הסיפור העצוב2 הקבוצה שעד לא מכבר הייתה קבוצת פריימירשיפ נתקלה בקרבות תחתית ובעונה לא מזהירה בלשון המעטה הקבוצה שנה הבאה עוברת לאיצטדיון חדש בהצלחה שחקן בולט: גארי מקשפארי חלוץ נפלאה שצריך להיות בעונה הבאה בקבוצה טובה יותר ווטפורד:מגפייז אם עונה מוזרה הצלחה בגביע הליגה ואי הצלחה בליגה פשוט עונה גרועה בליגה החזרה לרמות הגבוהות נראת רחוקה שחקן בולט:היידר הלגוסון השחקן הבולט עם 16 שערים כמות נכבדת שמהווה כמעט שליש מהבקעות הקבוצה. פלימות: אי אפשר להגיד שזו הייתה עונה מעולה לצליינים אבל אפשר להגיד שהם השיגו את מטרתם הישארות שחקן בולט :פול ווטון היחיד שנתן תפוקה במועדון. נראה לי שעונה הבאה יהיה יותר טוב קרדיף:הקבוצה הזאת השיגה את מטרתה לבטח הישארות במההתחלה הייתה המטרה לא קבוצה מבריקה אבל קהל חם ופנאטי שעוד מעט יקבל איצטדיון חדש שחקן בולט:פטר תורן שחקן מעניין שהוא מלך שערי הקבוצה בגיל 31 זוהי שירת הברבור שלו המשך יבוא