The Coca-Cola Championship 2004/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hammers Fan, ‏13/7/04.

1. Hammers Fan Member

לצערי הרב לא. אבל על פי מה שהבנתי כל המשחקים בצ'מפיונשיפ משודרים בערוץ השוודי בלווין, כך שלמי שיש כדאי לעקוב.

אני משתמש בלינק שידורי הרדיו הקבוע שלי, שנפתח בכל משחק שלנו ומשרת אותי נאמנה כבר 4-5 שנים. השנה הוא איכותי במיוחד כשמינו את בילי בונדס האגדי לפרשן לצד השדר האהוב כריס רייסטריק (האוהד הכי שרוף של ווסט האם שאי פעם שמעתי).

כמובן שבכל שבת אני מתעדכן בסקיי ניוז כדי לראות את כל הגולים במחזור, פוקס ספורטס משדרים שידורים חוזרים של משחקים מהצ'מפיונשיפ באמצע השבוע ופעם בכמה חודשים ספורט 5/5+ משדרים משחק ישיר.

ליגה מרתקת ומומלצת לכולם.

ובלי קשר, לאחר השער היפייפה של סרגיי רברוב היום, החלטתי לשנות את החתימה זמנית, רק כדי לתת לסובייטי האהוב קצת כבוד. נייג'ל ריאו-קוקר יחזור בקרוב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, אצלנו הוא פספס ללא הכרה. עדיין בתחילת העונה הייתי בדיעה שהוא יכל להיות חלוץ רביעי מצויין. אחד השחקנים שהכי אכזבו אותי בהיסטוריה.

3. Hammers Fan Member

אני לא יודע אם זו הירידה ברמת הבלמים והליגה, או שינוי המועדון. אבל אין ספק שהוא נמצא בכושר טוב בהרבה מזה שהיה לו בטוטנהאם.

הוא היה קצת חלוד בתחילת העונה,שזה די טבעי עבור שחקן שכמעט לא ראה דשא ב4 שנים האחרונות, אבל מאז הפציעה של טדי הוא נכנס לעניינים יפה מאוד, והיום קיבל MoM מוצדק. הוא הנהיג את הקבוצה למהפך עם שער ובישול.

אלן פארדו היה מלא תשבוחות: "Well there's obviously a lot of problems back home in the Ukraine. I asked him if he was ok and he said that he really wanted to play to send a message to them. He couldn't have sent a better message today than scoring the winning goal. I thought he was excellent today. We've played him up front, we've played him out wide but that was by far his best game. He was really inventive for us. I was really pleased with his contribution, his tackling, everything today. We've seen in training that he's a top, top player but he hasn't transferred that to the pitch until today in my view. That's a real good sign for us.

Whether there's been a psychological problem with what happened to him at Spurs I don't know but he's done what we wanted him to do and hopefully he can kick on from here. He really wants to do well for West Ham. As for whether he wants to play up front, well I think Sergei just wants to play. He's a diligent player who'll play anywhere for you."

---------------

בואו גם ניתן לעצמנו קצת קרדיט. כולה נובמבר והדיון הזה כבר עבר במספר ההודעות את דיון דיוויז'ן 1 של כל העונה שעברה. כבוד, והוכחה למשמיצי האנגלופילים לעניין העמוק שיש לחובבי הליגה האנגלית בארץ גם לליגות הנמוכות.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/11/04
  4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן זו ליגה מעניינת. אגב, לא ציינו את איפסוויץ' שאמנם לא הייתה בליגה הבכירה כמה שנים טובות, אבל מאיימת על העלייה בכל עונה והיום גברה על ברייטון משער של השחקן עם השם הכי מצחיק בבריטניה - שפקי קוקי הפיני המצויין.

לגבי רברוב - אני לא מתכחש לכישרון שלו. ראיתי מספיק מדינמו קייב שלו ואפשר לראות שאמנם היה שם הרבה שבצ'נקו, אבל הרבה עזרה מרברוב. הוא היה כישרון ענק - אתה לא יודע כמה שמחתי כשהוא הגיע מברמן. יכול להיות שלא טיפלנו בו כמו שצריך, ובאמת חבל כי הוא יכול היה להגיע להרבה יותר. אני רק מאחל לו כל טוב ומקווה שהוא לא שונא אותנו.

ערן, מה קורה עם בובי זאמורה? ואת'רס?

5. Dja Ettien Member

חח דבר ראשון, שפקי קוקי לא מצחיק רק בשם שלו, אם תראו איך הוא נראה הוא נראה בכלל איזה דרום אמריקאי שחום.. ממש לא פיני.. מה גם שאין לו איזה אזרחות משנית.. אז..

בכל מיקרה.
    חבל שאיבדנו את המקום הראשון לאיפסוויץ' אבל זה רק נקודה, אבל גם מסנדרלנד, במשחקים הבאים, ובמיוחד נגד פרסטון, צריך להיזהר ואנחנו צריכים ניצחון בשביל להישאר שמה בטופ של הטבלה, ולקוות להפסד או אפילו תיקו של איפסוויץ'..

6. Hammers Fan Member

את'רס ממשיך להצטיין, מקבל בעיקר ציוני 7-9 בסיכומי המשחקים שאני קורא. בסה"כ ממשיך את המגמה החיובית שהתחיל בעונה הקודמת.

זאמורה תעלומה. בעונה שעברה הוא היה נהדר מאז המעבר מהליין, אבל העונה הוא על הפנים. אין לי מושג מה קרה לו בקיץ, אולי הדומיננטיות של שרינגהאם הורידה לו את הבטחון, אולי המכירה של קאריק שבישל לו לא מעט שערים בעונה שעברה. חבל, כי הוא התחיל לבסס את עצמו כאהוב הקהל.

בכל אופן, הוא חייב לתפוס את עצמו בידיים, או לצאת להשאלה כדי לאפס את הרגל והסיומת מול השער, כי בקצב הזה הוא לא ישאר בהרכב. אתמול הוא החמיץ שני שערים בטוחים באופן מזעזע. כמו שהדברים נראים עכשיו אני מעדיף את רברוב והרווד בחוד, כששרינגהאם חלוץ נסוג.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איי שפקי קוקי. הוא היה תותח על מנג'רי עוד לפני שלוש שנים במדי סטוקפורט קאונטי, ומסתבר שהביצועים שלו במדי הכובענים לא נעלמו מעיני ג'ו רויל. הוא חלוץ מטרה קלאסי וטוב, שאומנם לא ניחן בטכניקה אישית גבוהה אבל יש לו כוח אדיר ומשחק ראש מצוין.

ובקשר לאזרחות שלו - הוא לא פיני אורגינלי כפי שניתן לראות עליו ולהבין משמו, אלא פליט מהמלחמה העקובה מדם בקוסובו שהשתקע במדינה הסקנדינבית והחל לשחק בנבחרת שלה.

8. Dja Ettien Member

שפקי קוקי זה שם פיני, סקאנדינבי לכל דבר..
    אבל המראה שלו באמת נראה סרבי, שחום קצת עם מבנה פנים אירופאי כזה..
    אם לא זה הייתי נותן לו אפילו אזרחות ברזילאית ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין אותי מה יקרה עם את'רס בשנים הקרובות. אני לא בטוח שהוא יישאר בצ'מפיונשיפ לאורך זמן.

10. superleeds Member

רות'רהאם - לידס 0:1

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

יוק!

רות'רהאם השיגה נצחונה הראשונה בעונה על חשבון לידס.

לידס יכלה לקבור את היריבים במחצית הראשונה אך תושיית השוער פוליט והמשקוף הצילו את רות'רהאם כמה פעמים. במחצית השנייה רות'רהאם התאוששה והצליחה להכניס שער בדקה ה-77 -ללידס לא היה מענה. סה"כ תוצאה מחפירה בשביל לידס.

11. ג'רמיין דפו Member

שלידס תפסיד ברוטרהאם...מדובר בדרבי יורקשיירי. זה כמו שהפועל כפר סבא תפסיד להפועל עליה כפר סבא.

12. superleeds Member

לא בדיוק -שתי הקבוצות הן לא באותה עיר אך יחסית קרובות -להשתמש במשל שלך זה כמו שהפועל כפר סבא תפסיד להפועל כפר מל"ל

13. Hammers Fan Member

להפסיד למילרס זה כבר ממש מביך, בייחוד לאחר שהחבר'ה של רוני מור לא ניצחו מאז תחילת העונה...

עד עכשיו ניסיתי למצוא הסברים לנפילות החוזרות ונשנות, אבל לאחר המשחק של אתמול כבר אין כתב הגנה, המילמור זה אצטדיון שחובה לנצח בו העונה והפסד שם זו בושה לא קטנה. בטחון יתר מהמשחק נגד הריינג'רס זה גם לא תירוץ. כדאי שבלאקוול יתחיל לקחת את עצמו בידיים, אנחנו קרובים למחצית הדרך בליגה. אם הווייטס רוצים פלייאוף אז כדאי להכנס לפורמה, עכשיו (או שאתם יודעים מה, חכו עוד קצת עד אחרי המשחק באפטון פארק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ).

14. superleeds Member

כן אחי יש לנו מפגש עוד מעט-ויש לי הרגשה שלא תחגוג את התוצאה!

15. Hammers Fan Member

אפשר לקרוא לזה מפגש הלוזריות שצריכות להיות במקום הראשון והשני...

בכל אופן, אפטון פארק זה מקום מאוד קשה לשחק בו (עם כל הצניעות). הולך להיות משחק טוב, ויש לי הרגשה שהוא ישודר כאן בארץ...

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/04