מסכים איתך שהסגל מעולה ובעיקר מגובש לאחר שרץ כמה עונות רצופות. קשה לי לדמיין תסריט שוויגאן לא תעלה לפרימיירשיפ העונה. אם הלאטיקס למדו משהו מהעונה שעברה זה מהכשלון המנטלי שהיה להם בערך בשלב זה של העונה לפני שנה. זה הכל עניין של בגרות ואופי מעכשיו. אם וויגאן לא תקרוס תחת הלחץ ותקח את העונה כל משחק בנפרד, שום דבר לא יעצור אותה, בייחוד כשפייבוריטיות כמו לסטר, וולבס, לידס וגם ווסט האם חלשות בהרבה ממה שציפו בתחילת העונה.[ ועם שחקנים כמו ג'ייסון רוברטס, נת'ן אלינגטון וג'ימי בולארד אתם תוכלו גם להסתדר יפה גם בפרימיירשיפ. ואגב, איך הפכת לאהד וויגאן? מסקרן אותי.
q.p.r לא קבוצה (לפחות בתצוגה העלובה שלה נגד לידס). נגד קבוצות חזקות אין ללידס בכלל סיכוי אם ימשיך שם הניהול הכושל וכל הצרות. ואני חושב שוויגן תפסיד את האליפות לאיפסוויץ' בגלל מסורת, אבל את זה נדע רק (לא בטוח שרק) בסיום העונה.
וויגאן אומנם קבוצה חזקה אבל ללא נסיון, הסגל שמה ממה טוב ומגיע לנו לעלות ליגה. אבל הבעיה זה הנסיון ולדעתי איפסוויץ' באמת תיקח את האליפות, אבל מה שבטוח וויגאן תיהיה שמה בתמונת העלייה, או בפלייאוף או במקום השני, בלי עין הרע אין מצב שנפסיד את העלייה השנה, מגיע לנו. זה יהיה גם השיג אדיר, מהליגה הראשונה לצ'מפיונשיפ ואז לפרמייר ליג ברצף, תענוג !
ת'אמתי אני מתפדח להגיד.. כי אני לוקח אותם במנג'ר מ2003, לאט לאט גם התחלתי לבדוק באתר של הקבוצה להירשם לפורום לעקוב אחריהם גם, שהם עלו לצ'מפיונשיפ ממש שמחתי ואז התחלתי קצת יותר לעקוב אחריהם. עכשיו אני רשום בפורום שלהם, מגיב בו, קורא כתבות באתר, מתעדכן וצופה כשיוצא לי במשחקים.. לא יודע להסביר אבל אני מאוד התחברתי לקבוצה.. אפילו אם זה דרך האינטרנט וזה ווירטואלי, אבל אני מאמין שיום אחד אני גם ילך למשחק שלהם בהזדמנות הראשונה שתיהיה לי. בוא נגיד שבעקבות אחים שלי מגיל 8 בערך אהדתי ליברפול, אבל עכשיו החיבה שלי לוויגן הרבה יותר גדולה משל ליברפול, בלי קשר לתוצאות או כל דבר אחר, אני יותר מתחבר לוויגן.. אני עוקב אחריהם משבוע לשבוע ואני מאושר שקבוצה אחת שאני אוהד לפחות מצליחה.. (הפועל חיפה מאכזבת עם הבעיות בהנהלה, דרך אגב זאת האהבה הכי גדולה שלי בכדורגל, אינטר גם דיי מאכזבת, פריס סאן ז'רמן מגמגמת)
נחמד מאוד אחי, גם אני משחק איתם כיום במנג'ר ונדלקתי על צמד האירים הקטלני ג'ימי בולארד ואלן מאהון, שהם פשוט תותחים במשחק. ערן בקשר למה שאמרת על בריאן דין - נאלץ לחלוק על החלק של התחכום למרות שתצוגה היפה מול לידס, עדיין מדובר בשחקן אפור למדי שנשען בעיקר על פיזיות ונסיון. לצערי הרב אני גם לא מאמין שלידס יעלו העונה, יותר מדי עליות ומורדות בפרק זמן קצר, יותר מדי צעירים חסרי אופי (אם כי כשרוניים, אבל הוכח שכשרון זה לא מה שקובע בצ'מפיונשיפ), ושחקני רכש שנראו כרכישות משתלמות אך לא פגעו (מייקל ריקטס לדוגמא). נקווה שבעונה הבאה הצעירים יצברו קצת בטחון ונסיון, ויבואו כמה שועלי קרבות ותיקים, ואז אולי תהיה עליה.
אחי, לוויגן יש הרכב חלומות לצ'מפיונשיפ.. דבר ראשון יש להם בהגנה את לייטון ביינס, מגן נבחרת אנגליה הצעירה, פשוט כישרון !הקישור שלהם מהמשובחים שבליגה, גארת' וואלי, אלן מאהון, גארי טיל וג'ימי בולארד הגדול. והתקפה משובחת עם נתן אלינגטון גם כישרון גדול, וג'ייסון רוברטס הנחמד.. בין הסגלים האיכותיים בצ'מפיונשיפ, לא פלא שאנחנו מקום ראשון, ואני גם לא יתפלא אם נסיים את העונה באותו המקום..
יש הבדל בין יצירתיות לתחכום. אתה צודק בסה"כ, דין די אפרורי ופיזי, אבל כשאני אומר תיחכום אני מתכוון לדברים הקטנים והכל כך חשובים שבאים עם הניסיון שלו. השניים-שלושה מטרים שהוא לוקח הצידה מהבלם לפני שהוא מקבל כדורים, ההתמקמות הנכונה שלו בהתאם לזויות בעיטה של החלוץ שלצידו כך שהכדור יהדף בדיוק לרגל שלו, הנגיחות הקשתיות במקום הכוחניות, שמקשות מאוד על השוער להתמודד איתן. כל מיני דברים טריוויאלים שחלוצים אחרים נוטים לחפף ודין מקפיד עליהם. הוא לא יצירתי ואני לא דורש משחקן כמותו יצירתיות, בייחוד כשיש שניים כמו הילי וג'ואצ'ים בסגל.
המחזור ה21 בצ'מפיונשיפ: שבת (14:45): ק.פ.ר - קארדיף (17:00): ברנלי - מילוול קובנטרי - קרו ג'ילינגהאם - נוטינגהאם פורסט איפסוויץ' - ברייטון לסטר - פלימות' פרסטון - דרבי רדינג - וויגאן שפילד יונייטד - וולבס סטוק - סנדרנלד ווסט האם - ווטפורד שני (21:45): רות'רהאם - לידס המשחק המרכזי והמעניין ביותר במחזור יתקיים במדג'סקי סטאדיום של רדינג, שם יארחו הרויאל המפתיעים בצמרת את המוליכה וויגאן, שתנסה לשמור על מעמדה בפסגה עם נצחון. בתחתית משחק מסקרן בפריספילד בין שתי המאכזבות הגדולות של העונה, ג'ילינגהאם ונוטס פורסט, שהבטיחו מינימום מרכז טבלה ואף צמרת ובינתיים תקועות בבוץ עמוק ומפחיד מתחת לקו האדום. ולקשר הישראלי (אין לי מושג למה אני מציין את זה כקשר ישראלי, אולי בגלל תקדים יעקובו), קשר מ.ס. אשדוד והפועל באר שבע לשעבר בלסינג קאקו יערוך את הופעת הבכורה שלו בצ'מפיונשיפ נגד פרסטון לאחר המעבר שלו מבולטון לדרבי קאונטי באמצע השבוע.
מחזור מלא שערים ותהפוכות היום בצ'מפיונשיפ. עבורי גולת הכותרת היא הנצחון המדהים שלנו היום נגד ווטפורד. כבר בדקה החמישית הצרעות עלו ליתרון משער כוחני גונארסן, בדקה ה20 אלן פארדו כבר התחיל לחשוב על מכתב הפיטורין ואריזת חפציו ממשרדו במתחם האימונים בצ'אדוול הלת', כשברוס דאייר העלה את ווטפורד ל2-0 בהקפצת כדור חכמה מעל סטיבי בייווטר. הפטישים במפגן אופי נהדר הצליחו לכבוש פעמיים בהפרש של שתי דקות. נייג'ל ריאו-קוקר צימצם ל2-2 בדקה ה28, ודארן פאוול, בהופעת הבכורה שלו באפטון פארק מאז המעבר מקריסטל פאלאס, כבש שער שיוויון ובכורה כפטיש בנגיחה כוחנית. במחצית השניה המשחק היה פתוח לחלוטין. את ההבדל עשה סרגיי רברוב (איש המשחק לטעמי) כשסיים מהלך קבוצתי נהדר בדקה ה58 וקבע מהפך מסחרר, 3-2. ווטפורד לא אמרה נואש והמשיכה לתקוף, אפילו נעצה את הכדור במשקוף בדקה ה90 מנגיחה של מרקוס גייל המחליף, אבל סוף טוב הכל טוב- 3 נקודות לפטישים, גם בלי טדי, הרווד ומאקיי. בבראמול ליין המשחק בין שפילד יונייטד לוולבס היה לא פחות מסעיר. שיחזור גמר הפלייאוף של עונת 2002/03 התברר כמשחק המעניין של המחזור. סיי אולופינג'אנה העלה את הזאבים ליתרון מוקדם בדקה השביעית, והבליידס, שלא נשארו חייבים, הגיבו בשיוויון בדקה ה28 מרגלי ליי ברומבי. במחצית השנייה זרם השערים רק התגבר. קארל קורט החזיר את היתרון של וולבס חמש דקות בתוך המחצית השנייה. הבליידס הגיבו בחוזק- שלוש דקות לאחר השער של קורט פול ת'ירוול השווה את התוצאה ל2-2, ובדקה ה72 פול שאו העלה את שפילד ליתרון ראשון, 3-2. בניגוד לווטפורד שלא חזרה מהמהפך של ווסט האם, וולבס יכולה להתנחם בעובדה שלפחות לקחה נקודה אחת הבייתה למוליניו- ג'וליאן לסקוט חתם את תוצאת המשחק שלוש דקות לסיום כשקבע 3-3. משחק הצמרת המסקרן במדג'סקי סטאדיום בין רדינג לוויגאן הסתיים בשיוויון 1-1. אלן מאהון העלה את הלאטיקס ליתרון בדקה ה26, לוייד אווסו השווה לרואילס בדקה ה42. משחק התחתית בין ג'ילינגהאם לנוטינגהאם סיבך את פורסט עמוק בצרות ובחששות ירידה לליג 1. פורסט הובילה כמעט לכל אורך המשחק מהדקה ה14 (גארת' טיילור) עד הדקה הדקה ה76, בה ג'ילינגהאם זכו בפנדל, הנדרסון דייק המנקודה הלבנה, וג'ילס ביצעו מהפך חשוב וקריטי להמשך קמפיין ההשרדות בצ'מפיונשיפ בדקה 82 כתוצאה משער של טומי ג'ונסון. בפורסט חייבים לעשות בדק בית רציני לפני שהאמפרייה הגדולה של שנות השבעים תמחק סופית ממפת הכדורגל. שאר התוצאות: ברנלי - מילוול 0-1 קובנטרי - קרו 1-0 איפסוויץ' - ברייטון 0-1 לסטר - פלימות' 1-2 פרסטון - דרבי 0-3 ק.פ.ר - קארדיף 0-1 סטוק - סנדלנד 1-0
לאן הגענו, ממוצע של 2.5 שערים למשחק ולבחור יש טענות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
חוץ משני משחקים (אחד חד צדדי לחלוטין) הכול זה 1-0 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
זה מה שקורה כשאתה קורא רק את התוצאות למטה. כדי להקל עליך, התוצאות הבולטות של המחזור המתוארות למעלה במחזור היו: שפילד 3 - 3 וולבס ווסט האם 3 - 2 ווטפורד ג'ילינגהאם 2 - 1 נוטינגהאם רדינג 1 - 1 וויגאן מספיק שערים?
חחח זה בסדר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ותגיד... אני רואה שאתה מתעניין מאוד בצ'מפיונסשיפ, אתה רואה משם משחקים? ואם כן אז איך, יש לך צלחת לווין פרטית?