השיקול הכלכלי בהחלט עמד על הפרק כשהחליטו לא להביא מנג'ר עם מוניטין אלא לתת לבלקוול לנסות להנהיג את הקבוצה למעלה. בסה"כ צריך לזכור שלמרות סגל שחקנים "נוצץ", לא מדובר בסגל היקר בליגה ואפילו לא בטוח שבאחד מהעשרה היקרים בליגה. הרבה שחקנים הגיעו בשביל משכורות נמוכות כי הם רצו הזדמנות לשחק בלידס והרבה שחקני נוער עדיין משחקים על משכורות קטנות מאוד והרבה שחקנים כמו דני פיו הגיעו בזול במטרה להוכיח את עצמם ואולי לקנות לעצמם שם בתור כוכבי ליגה ראשונה לקראת העונות הבאות. אין לי ספק שאם לא נעלה זה יקשה על ההתאוששות הכלכלית, אבל זה לא יגמור אותנו סופית. עכשיו עם המכירה וחכירה של מגרשי האימון ואלנד רואד יש לנו מספיק כסף כדי לשלם את החובות בזמן הקרוב. אם נעלה ליגה זה יהיה רק בונוס.
המחזור ה19 בצ'מפיונשיפ: ברנלי - נוטינגהאם פורסט קובנטרי - פלימות' ג'ילינגהאם - דרבי איפסוויץ' - לידס לסטר - סנדרלנד פרסטון - מילוול ק.פ.ר - וויגאן רדינג - קארדיף רות'רהאם -וולבס סטוק - קרו ווסט האם - ברייטון במוקד, איפסוויץ' תארח את לידס שהתאוששה על חשבון פרסטון בשבוע שעבר, במטרה לצמצם פערים מוויגאן, שסוף סוף הפסידה בשבוע שעבר לפלימות', בתקווה שתחזור על כך גם השבוע בלופטוס רואוד נגד ק.פ.ר. גם ההתמודדות של לסטר נגד סנדרלנד באצטדיון ווקרס צפוייה להיות מעניינת וחשובה להתפתחויות בהמשך העונה. אנחנו נארח את ברייטון במטרה להתחיל ריצה של נצחונות לאחר ההנצחון החשוב נגד ק.פ.ר בשבוע שעבר, כשעיקר ההתעניינות תהיה בבובי זאמורה שפוגש את קבוצתו לשעבר, שעדיין זוכרת לו חסד נעורים כאחד החלוצים הטובים שהיו לה בשנים האחרונות. http://skysports.planetfootball.com/images/playerpics04_05/football/england/ipswich/bent_celeb.Xxx דארן בנט יוצא לצוד- הפעם המטרה היא לידס
שאלה לגבי דארן בנט: איך יכול להיות שבזמן שאמיל הסקי מוביל התקפה של קבוצת פריימרליג, דארן בנט מתבזבז לו בקוקה קולה? הוא מפגיז נונ-סטופ (ולא רק בליגה אלא גם בנבחרת הצעירה, אם אני לא טועה) וברור לכולם שמדובר באחד החלוצים המגוונים ביותר שגדלו באנגליה בשנים האחרונות (בניגוד לאמיל יקירינו...).
יש לבנט עוד הרבה הרבה מה לעשות לפני שיוכל להגיע לרמה של אמיל האסי בגילו, גם בלסטר וגם בנבחרת הצעירה. אמיל האסקי למרות גלי הביקורת, היה אחת הסיבות שליברפול נשארה כל כך הרבה זמן מעל למים למרות המנג'ר העלוב שלה. אומנם הוא איבד משהו מהקטלניות ליד השער שאיפיינה אותו תחת מרטין אוניל, אבל עדיין, העובדה שבאויר קשה מאוד לקחת לו כדור, העובדה שתמיד צריך לשים לידו מגן - שיחקה גם לטובת ליברפול ובעיקר לטובת מייקל אוואן... תראה את החלוצים הבינוניים שפורחים העונה לצידו של האסקי. בכל זאת, מדובר על קלינטון מוריסון שבעונה שעברה לא היה שם גול גם אחרי שהוא היה עובר את השוער ועל דוויט יורק שהקריירה שלו נראתה כבר גמורה. האסקי לא חלוץ שצריך לסיים עונה עם 15 שערים, אבל אם תבדוק כמה השחקנים שלידו מרוויחים מהנוכחות שלו, אולי תשנה את הגישה. לא שחקן מהגדולים שראה הפרמיירליג, אבל בטח שלא הבדיחה המהלכת שהוא הפך להיות - לדעתי, שלא בצדק.
אני מסכים איתך שבאופן מסויים ועקיף הוא הופך את האחרים לטובים יותר (פשוט כי לחלק מהקבצות קשה להתמודד איתו בשמירה אישית אז הם צריכים להכפיל את מספר השומרים עליו במצבים נייחים נניח), אבל אין לי ספק שמבחינת טכניקה וגיוון (שים לב כתבתי את זה גם קודם), בנט עדיף עליו בהרבה. אולי אין לו את הנוכחות של הסקי, אבל יש לו הרבה דברים אחרים שאמיל רק יכול לחלום עליהם.
ועדיין, את כל אותם דברים, יש לו בקוקה קולה ומול נבחרות נוער. אז אני לא אומר שהוא לא יהיה חלוץ איכותי, אבל קודם כל הוא צריך להוכיח דברים על הבמה המרכזית. וזו הפרמיירליג. לא חסרות דוגמאות לשחקנים שלא הפסיקו לכבוש בדיוויזיון 1 ולא מוצאים את הרשת בפרמייר גם מול שער ריק - הדוגמא הכי טרייה היא כמובן רוב ארנשו.
ארנשאו גם משחק בקבוצה נוראית ובקושי מקבל מצבים (למרות שבאמת היו לו כמה החטאות מזעזעות). אבל אל תדאג, הוא עוד יהיה חלוץ ענק. ובסה"כ מה שאמרתי זה שאני לא מבין איך הוא לא קיבל הזדמנות... לא נראה שאתה חולק עליי שמגיעה לו אחת.
תוצאות היום: בארנלי- נוטינגהאם פורסט- 1- 0 קובנטרי- פלימות'- 2- 1 ג'ילינגהאם- דרבי- 0- 2 איפסוויץ'- לידס- 1- 0 לסטר- סנדרלנד- 0- 1 פרסטון- מילוול- 1- 1 ק.פ.ר- וויגאן- 1- 0 רידינג- קארדיף- 2- 1 רותרהאם- וולבס- 1- 2 שפילד יונייטד- ווטפורד- 1- 1 סטוק- קרו- 1- 1 ווסטהאם- ברייטון- 0- 1 דארן בנט נותן לאיפסוויץ' 3 נקודות יקרות מפז, הוא מנצח את לידס ואיפסוויץ' מנצלת את ההפסד של וויגאן לק.פ.ר המשתפרת כדי להשוות את הנקודות ביניהן.
:aaatv: הנה סרטון נדיר של ניצחון של לידס ועוד עם 4 שערים!- http://www.weareleeds.com/vids/prestonaway.wmv
והיום לידס שיחררה את האיש ששבר את השיא של רן בן שמעון ככדורגלן בעל התחת הכי גדול....מייקל ריקטס הולך הביתה לאכול פיש אנד ציפס.
היום הוא גם נראה כאילו הוא בלע גם את אסי על הדרך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx :aaaoffto: אני יודע...
עדיין שחקן שהיה כובש להנאתו בליגה הזו לפני שלוש שנים בבולטון. אם לידס משחררת אותו, זה אחד הצעדים הכי טפשיים שהיא יכולה לעשות, בייחוד לאחר מכירת דני קאדאמטרי. קשה לי להאמין שזה על רקע מקצועי, הוא בטח לא השתלב חברתית או משהו בסגנון...