The Championships, Wimbledon

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏20/6/08.

1. Selby Member

אוי ואבוי, גשם כשנאדאל מגיש כדי להישאר למערכה, לא טוב...

2. REAL MADRID Member

אתה נאחס, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

3. Bayern Straße nach sechs

קיציס הזה הפרשן הכי לא אובייקטיבי שראיתי בחיים שלי...
    הגשם הזה, לא ייאמן לא יכול לבוא קצת לכינרת במקום..

4. Bayern Straße nach sechs

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx מה לעשות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

5. Dimitar Berbatov Member

והנה מגיע הגשם..באיחור קל מבחינת פדרר. למרות זאת אני חושב שהגשם טוב לפדרר. יהיה לו זמן לנקות את הראש, להבין את הטעויות שהוא עשה ולהיות הרבה יותר מרוכז.
    אני מסכים עם סלע ב-100%. פדרר היה טוב יותר בשתי המערכות הראשונות, רק טעויות טיפשיות שלו בנקודות השבירה וחוסר ריכוז מנעו ממנו להוביל 2:0.
    ונדאל מדהים, איזה מהירות, איזה עוצמה..

למה אתם רואים את המשחק בערוץ הספורט? METV, סאונד מצוין, אחלה פרשנים והכי חשוב - אין אייל קיציס!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/7/08
  6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיפה הגשם הזה נפל על ראפה?! ולחשוב שהיינו כבר יכולים להיות עדים היום לרגע היסטורי... לכו תדעו איך השחקנים ייצאו מחדר ההלבשה.

למען האמת יכול להיות שהמשחק קיבל מפנה אפילו עוד לפני הגשם, בהישרדות של רוז'ה בפיגור 40-0 על הסרב שלו לפני כמה משחקונים שהשאירה אותו במשחק. זה רגע מעצב, זה רגע שלדעתי כדאי לזכור כי תחושת הבטן שלי אומרת שרוז'ה מביא פה קאמבק מהסרטים ולוקח. אולי זה כי קשה לי לדמיין את הקרחון השוייצרי נמס על הדשא בווימבלדון, אבל זו התחושה שלי.

משחק מאוד מאוזן, כשרק בזכות האדג' המנטלי של נדאל כאנדרדוג חסר הפחד לדעתי הוא מוביל 0-2, אבל יותר חשוב הוא שזה משחק איכותי בצורה חריגה. היו פה כמה נקודות שאני עד עכשיו לא ממש מעכל. הסלייס בבקהאנד של נדאל שהעביר את רוז'ה כשהוא עלה לרשת בסוף המערכה השנייה... וואו כמה שהילד השתפר.

7. Bayern Straße nach sechs

אני מעביר לפעמים לשמוע את השטויות שקיציס אומר ולצחוק קצת...

8. FreakinMoney Chelsea Fan

ושוב אנחנו נאלצים לסבול את השידור הזוועתי מאתמול ואת הדיליי בקול בגמר הנשים.

9. jobi Guest

נדאל באמת במשחק נהדר ....אבל פדרר פשוט יותר טוב ,פשוט יותר טוב ,ואיך זה 2-0 לנאדל ? מזל כנראה .
    פדרר פשוט לא מצליח לשבור גם כשיש ברייק פוינט - כמה פעמים היה לו הזדמנות וזה פשוט לא קרה .

עוד משהו שמעצבן אותי ,לרוב פדרר מנצח את ההגשות שלו בתוך רגעים ,כדיי שנאדל יקח משחקון כשהוא מגיש - שנים .

פדרר פשוט יותר טוב ,חבל מאוד אם הוא יפסיד .

10. Nevermore Member

פתאום אני נזכר למה אני כל כך שונא את רפא נדאל.
    רק מלראות את המשחק אני מתעייף, אז לדמיין מה עובר על פדרר..שחקן שלוקח חצי שעה לפני ביצוע כל סרב, כדורים עם אינסוף ספין ושדוחפים את פדרר אחורה, ובנוסף לכל אנרג'ייזר שמגיע לכל כדור בלי יוצא מן הכלל. שחקן שמנצל עד הסוף כושר גופני מופלא, ומשחק על חולשות היריב כל המשחק(נדאל לא מעז לחבוט לעבר הפורהנד של השוויצרי).
    נדאל הוא פנומן, בדרכו שלו...אבל אותי אישית הדרך הזאת פשוט מרגיזה, לא מסוגל לראות משחק טניס בסגנון כזה.

עדיין יש לי תקווה שפדרר ייצא מזה. חס וחלילה לא זכייה של המתלהב הספרדי עם הטניס המדכא.

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/08
  11. REAL MADRID Member

Nevermore, כל הסיבות שאמרת הן הסיבות לכך שאני אוהב אותו.

אה, הוא גם אוהד ריאל מדריד בין היתר

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

טניס מדכא ? אולי ראינו שני משחקים שונים , אני ראיתי שחקן פחות מוכשר מפדרר שמשחק טניס נהדר , לוחמני , וחכם . וברור שהוא ישחק על החולשות של היריב , מה רצית , שהוא ייתן לפדרר למקום שבו הכי נוח לו להכות ?

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

בדיוק, אבל מסתבר שלהיות יותר טוב זה לא הכל בטניס.

14. Bayern Straße nach sechs

הייתי אומר שריאל זו הסיבה היחידה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx.

נאדל משחק יותר טוב מפדרר. די עם הקטע של המזל, מזל יכול להיות בנקודה, שתיים, מקסימום 5, לא בשתי מערכות... אני יודע שלחלק פה קשה לעכל שגאון כמו פדרר דואך וכנראה גם לא יזכה היום בטורניר.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שניהם נותנים משחק ענק, לא מוריד כלום ממה שנדאל עשה כאן, באמת שלא. אבל התוצאה קצת אכזרית כלפי רוג'ר.