איזה יופי, משחק מדהים.פדרר הציל עכשיו 3 נקודות שבירה. ו-5 נקודות רצופות כדי לקחת את המשחקון. עכשיו מתחיל המשחק המנטאלי באמת.
וואו איזה קאמבק של פדרר... אבל עדיין פדרר לא רגוע. לא מאמין שהוא יצליח לעשות את הבלתי יאומן... ייגמר חלק
לאאאאאאאאאאאא! איך לא לוקחים 3 נקודות שבירה משחקן שנמצא במשבר הכי גדול בחיים שלו? איך? הוא רוצה בכוח שפדרר יחזור למשחק?
איזה יופי של משחק. פדרר מציל 3 נקודות שבירה ולוקח את המשחקון. משחק ענק בתנאים מזוויעים. אם שחקנים ברמה יותר נמוכה היו משחקים בתנאים האלה היינו רואים איזה 80 טעויות לא מחויביות של כל שחקן.
הכי מדהים שפדרר פשוט ביום טוב, לא משהו שקרוב ליום רע. נדאל ביום טוב גם כן, זה מאוזן. אבל התוצאה היא לא שיווין אלא יתרון לנדאל. זה לא רק מנטאלי זה גם מזל.. פיי
רק לי מפריע השידור החד - צדדי בעליל הזה של קיציס ? בהתחלה זה לא הזיז לי ממש , אבל עכשיו זה מתחיל להעיק ... אבל כמובן שזה לא מאפיל על הטניס הענק שיש במשחק הזה . איזה קלאסה .
אני מסכים עם דר קייזר, זה משחק של מזל שבאותה מידה היה יכול להיות 0-2 לפדרר. משחק טוב מאוד, אם יגמר 0-3 זה לא ישקף את המשחק, זה משחק של 5 מערכות.
בכל משחק יש מזל... אני מדבר על ההחזרות המשוגעות האלה של נאדאל שהן אלה שעושות את ההבדל לדעתי. בהחלט לא מזל! יכולת נטו...
עוד נתון: מתוך 12 נקודות שבירה של פדרר הוא לקח רק 1. זה כמובן גם יכולת של נדאל, אבל בחייאת, זה גם הרבה מעבר. קרב מדהים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx