רגע דנידין הרואה והלא נראה, אתה חולק עליי? אתה חושב שפדרר יותר טוב מנאדאל מבחינה מנטלית? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx נאדאל בלתי שביר מנטלית, לגמרי, אמנם השוויצר השוויצרי עושה רושם של קרחון אבל מבפנים הקרחון נמס. שהחגיגות שנאדאל עושה בסוף כל נקודה לא יטעו אותך, אחריהם הוא חוזר ישר לסופר אינטנסיביות שלו, אין אצלו שינויים מנקודה לנקודה. אמנם פדרר מתעלה בנקודות הגדולות, אבל נאדאל יציב בהרבה מבחינה מנטלית. שמישהו יעיר את הבחור... שלומי, השוויצר אמר: "השופט רק מזהיר את נאדאל ולא מעניש אותו בנקודה. זה כמובן גבול דק אבל אחרי 20 שניות שמחכים שהוא יגיע לעמדת ההגשה יש עוד 15 שניות עד שהוא באמת מגיש. אני לא חושב שהוא באמת מרגיש את ההזהרה של השופט." נאדאל הגיב: "כל אחד חופשי להגיד מה שהוא רוצה, אני לא יודע אם זה נכון או לא נכון, אבל יש שופט וצריך לתת לו להחליט"
אתה תקוע כל מקרי החימר, אבל שמדובר במשחקים מחוצה לו, פדרר היו מוציא את נדאל מדעתו.. ונדאל היה בצורה ברורה לכל עיניי הקהל יוצא מדעתו. אם זה לא מנטאלי אז מה זה? פדרר היה נחות מנדאל על החימר, כן, אבל כל הגדולה של פדרר היא המנטאליות. זה למה הוא כבר אגדת טניס ונדאל הוא עוד שחקן טוב בין רבים שהיו והיו.
בפעם האחרונה שראיתי את נאדאל יוצא מדעתו הוא עדיין לא היה בן 20, היום נאדאל הוא אחד הספורטאים הכי יציבים מנטלית בעולם, ממש לא רק על החימר.
אם תציין על איזה משחקים אתה מדבר יהיה קל יותר להתייחס כי אני אישית לא זוכר את נאדאל יוצא משליטה בשנתיים האחרונות, אני לא אורמ שהוא קרחון אבל לטעמי הוא חזק מפדרר מנטלית בלי שום קשר למגרש עליו הוא משחק. קח לדוגמא את גמר ווימבלדון האחרון, דוגמא מצוינת לנאדאל מוציא את פדרר מהאיזון שלו, ועוד על משחק הדשא בטורניר בו פדרר מצטיין.
על איזה איזון אתה מדבר? שהוא הצליח לקחת לפדרר מערכה? נגמר 3-1 לאייסמן לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אני רואה את המשחק בסטאר ספורט ועכשיו מראיינים את 2 השחקנים: נדאל: "פדרר השחקן הגדול בעולם" פדרר: "אי אפשר לדעת איך המשחק יתפתח, נקווה שיהיה משחק טוב"
ראית את המשחק? הוא הסתיים 3-2 לפדרר אבל זה לא העניין, היה אפשר לראות את התסכול של פדרר במהלך המשחק, דבר שעד אז לא ראיתי מפדרר.
נדאל חכם, נותן לפדרר להרגיש שהוא הפייבוריט. פדרר יודע שהוא לא והוא מנסה לעודד את עצמו.. כל שסלבי אמר נדאל יותר חזק מפדרר מנטלית. בייחוד השנה כשהוא לא לקח עדיין אף תואר גראנד סלאם לאחר שנים גדולות.
נתנו לי את קיציס, נו באמת. אין פרשנים נורמליים בארץ שלנו? וכבר על ההתחלה התמונה נמרחת לגמרי על המסך. לא תודה, ספורט 5.