The Championships, Wimbledon

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏20/6/08.

1. Selby Member

א. אני כל כך שונא את זימוניץ', וגם את נסטור אני לא ממש אוהב, ובלי שום קשר הם היריבים העיקריים של האחים.
    ב.אני מחבב את ביורקמן, שחקן קלאסי.

קיציס? אוי ואבוי, אני בכל מקרה עם METV מחר.
    ישדרו גמר מעורבים?

2. shlomydavid מנהלים

משער שכן, כי בלוח השידורים שלהם רשום שידור עד 21:00. הבעייה שגם משחק הגברים יכול לקחת 4-3 שעות. אם לא יהיה, אנסה להשיג לך באינטרנט.
    ד"א, אם תהית, גם אם נסטור וזימוניץ' ינצחו, זימוניץ' לא יעבור את האחים. נסטור כידוע כן.
    האמת שאני בעדם, וזה בגלל שאם אולייט יקח אז הוא ימנע מאנדיוני להגיע לדירוג שיא בקריירה - מקום 5 בעולם לזוגות.

3. Selby Member

כן אני יודע, לזימוניץ' יש בערך "רק" 4000 נקודות, לא?
    השאלה אם האחים ישארו במקום הראשון בדירוג השנתי ואם הם ימשיכו להיות מדורגים ראשון בטורנירים?

עריכה: האמת עד עכשיו משחק לא משהו בכלל, רואים עד כמה האחים חסרים.

נערך לאחרונה ב: ‏6/7/08
  4. shlomydavid מנהלים

אם הוא יקח אז 4585, ולאחים יהיה 4875.
    אם בא לך לדעת, הטורניר הבא של האחים יהיה מאסטרס מונטריאול בעוד כשבועיים.
    וואלה לא ידוע לי אם הם ישארו מדורגים 1 בטורנירים, כי השילוב שלהם יהיה 4, אבל גם של נסטור וזימוניץ'. בטח יש לזה עוד קריטריון לקביעה. הם ישארו 1 בדירוג השנתי רק אם נסטור וזימוניץ' יפסידו..והנה יש לך עוד סיבה לך להיות נגדם.
    ד"א, זוכר את הפרטית ששלחתי לך בעניין המעורבים, אז תראה את זה מתוך האתר הרשמי שלהם:

This is the second time they have faced each other in a mixed doubles final. Mike and Lisa Raymond defeated Bob and Katarina Srebotnik in the US Open final in 2002.

5. אבו Member

לפני שחושבים על שדרים ובאיזה ערוץ לראות את המשחק, בואו נקווה שמזג האוויר יסתור את הדיווח של האתר הרשמי של ווימבלדון, שמדווח על גשם מחר בווימבלדון.

6. shlomydavid מנהלים

גם היום היה דיווח שירד גשם, אבל זה ידוע, המזג אויר באי הבריטי כמעט בלתי ניתן לחיזוי ומשתנה משעה לשעה..

7. Selby Member

וצריך לזכור שמחר גם כנראה יצטרכו לשבץ שלושה משחקים במגרש המרכזי כי קשה לי להאמין שיספיקו היום את גמר זוגות הנשים.

8. אבו Member

נכון מאוד, בתור אחד שהיה שמה לא פעם, אני יכול לאשר לך זאת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

בכל מקרה, הדיווחים לגשם מחר הרבה יותר חזקים מהדיווחים שהיו לגשם שהיה אמור להיות היום- לצערי עושה רושם שיהיה גשם מחר, השאלה באיזו תדירות ובאיזו עוצמה הוא יהיה..ומתי.
    המשחק של שוטלר מול קלמונט שנדחה שוחק במגרש מספר 1, כאשר במקביל שיחקו במגרש המרכזי- קשה לי להאמין שהמארגנים טיפשים- אחד המשחקים יהיה במגרש מספר 1, יתוכנן לפחות.

9. Selby Member

אם הם ישבצו גמר במגרש משני זו תהיה שערורייה.

דרך אגב, בריטית לקחה את תחרות הג'וניורס בבנות לראשונה מאז 1984, כבוד!

10. אבו Member

נחכה לסוף הערב ונראה, אם ביורקמן ואולייט ייקחו את המערכה עכשיו וישוו ל2-2, אני בספק אם האחיות וויליאמס בכלל יעלו למגרש המרכזי היום.

ואם זה אכן ייקרה, זה טמטום מבחינת המארגנים לחשוב שהם יספיקו 3 משחקים במגרש המרכזי, כאשר לפדרר-נדאל יש פוטנציאל גבוה מאוד ל-5 מערכות ומשחק של 3 וחצי-4 שעות, לפחות.

יש מצב שישבצו, אבל כבר היו מספר משחקים בטורניר שהועברו במהלך היום מהמגרש המרכזי ל-1 ולהיפך, כך שגם זאת אפשרות שיכולה לקרות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/7/08
  11. shlomydavid מנהלים

אבו, בגמר אני לא מאמין שזה קרה. זה כנראה גם חלק מהמסורת, כל הגמרים נערכים במגרש המרכזי. היו גמרים ששוחקו גם ביום שני..

12. אבו Member

בינתיים נסטור וזימוניץ' שוברים במערכה הרביעית, ויש סיכוי גבוה שהם ייגמרו את זה ב-4 מערכות וגמר הנשים עוד יספיק להיערך(ולהסתיים אני מאמין) היום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/7/08
  13. Selby Member

נסטור עבר את האחים גם בכללי וגם בשנתי וזימוניץ' רק 300 נקודות מהם בכללי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    בתכל'ס האחים כבר ירדו ועלו למקום הראשון כמה פעמים מאז 2003, אבל אני מפחד שהפעם זה שונה.

סרינה נראית בדיכאון קליני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. פול סקולס Member

שאלה,
    בכל פעם שנגמר משחקון בגמר הנשים, מה אמר השופט?
    הרי "game, mis williams" לא מבדיל ביניהן.

15. shlomydavid מנהלים

הוסיף את השם הפרטי, כנראה לא שמעת.