טוב, אז גם יאנקוביץ' עפה. ללא ספק, טורניר מפתיע מאוד בנשים והדרך לגמר בין האחיות W הולך וקרב. ראיתי את המשחק, ויאנקוביץ' שוב הייתה פצועה, יחד עם טעויות מוזרות לא אופייניות- הגיע לה לעוף. לעומת זאת טאנסגרון- גם כן טניסאית שעד לפני חודש כבר נחשבה לגמורה- עושה פלאים בווימבלדון הזה כמו טניסאים אחרים שנחשבו גמורים- יהיה מעניין מול ונוס. איזה קטע שעם כל הטניסאים המוכשרים שלהם, הסרבים נשארים דווקא עם יאנקו השיכור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
שוב קאמבק ענק של אנדי רם ויוני ארליך !! חזרה מדהימה מפיגור של 2:0 במערכות לניצחון במשחק כולו ! 2 מערכות לא טובות, אבל במערכה השלישית הצליחו בקושי לנצח בטייברייק, ואז בשתי המערכות הבאות השתחררו, ושיחקו את הטניס הטוב שלהם והשלימו את הניצחון במשחק כולו ! רבע גמר ווימבלדון - הישג ענק לצמד הישראלי !!! כל הכבוד להם !
איזה משחק בין אנצ'יץ לורדסקו! שידרו אותו מה6-6 בלייב, משחק מדהים! אגב, מגרש מספר 2- 6-4 לשוטלר במערכה הראשונה על טיפסרביץ'!!!
עם כל הצער שבדבר הגיע הזמן כבר... אי אפשר להמשיך עם הבלוף הזה. שחר פאר חייבת לשפר את המשחק שלה. יותר ליזום, לא רק לחכות לטעויות של היריבה, ההגשות החלשות... היא יכולה להצליח רק בגלל ימים רעים של היריבות
ריקלמה, כ"כ צפוי וגועלי מצידך להגיב ככה.. סה"כ יום באמת לא טוב של שחר, ודמנטייבה שיחקה טוב ויציב, וניצחה בצדק. שחר יכולה להיות גאה בהישג השיא שלה בטורניר, ויותר חשוב שזה יתן לה את הביטחון לקראת ההמשך. מקווה שתצליח יותר בטורניר הזוגות, עוד כשעה תעלה להמשך המשחק בשמינית הגמר.
שחר לא רחוקה מרמה של דמנטייבה, כפי שאנחנו זוכרים, שחר כבר ניצחה אותה, והיו בינהם עוד כמה משחקים צמודים מאוד. מה שכן, דמנטייבה בכושר נהדר, שכל כדור שלה נכנס, במיוחד ההגשות. על המשטח המהיר זה פלוס ענק. שחר יצאה מהמשבר, נקווה שהיא תמשיך לשפר את המחשק שלה, כי יש לה פוטנציאל ענק.
לא רוצה לדבר על פאר כי דעתי עלייה מאוד שלילית ואני לא רוצה לפגוע פה באף אחד. כרגע מארי משחק נוראי בניגוד לטורניר הטוב שהוא נתן עד כה וראפא(שדחוף לי מאוד לדעת אם הפציעה שלו רצינית כי הוא שיחק היום מאוד מאוד טוב ואני אופטימי לגבי הסיכויים שלו בגמר אבל אם הוא פצוע אפילו קצת אז זה לא אותו שחקן) כנראה לא יפגוש אותו ברבע ואולי עדיף לו כך כי ביום טוב שלו הוא יותר מסוכן. קלמנט בינתיים ההפתעה מחממת הלב של הטורנרי ביחד עם שוטלר ואם סיליץ' לא יתעורר אחד מהם יהיה בחצי שזה מדהים. אנצ'יץ' שאני מאוד מאוד אוהב היום נתן קאמבק מדהים במשחק מדהים עוד יותר, הוא פנומן ליד הרשת. יש הגשות טובות משלו בסבב, אבל ההגשה שלו בנוייה כך שהיא מאפשרת לו לעלות לרשת ואולי רק קרלוביץ' עושה את זה יותר טוב ושם הוא מסיים עם וולי טוב ועם כיסוי רשת נהדר עם האורך שלו(גם גובה וגם זרועות ארוכות). אצל AROD, המגיש הטוב בהיסטוריה חשוב להדגיש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx , מרוב העוצמה או שמחזירים בינוני או שלא מחזירים בכלל ואצל קרלוביץ' ואנצ'יץ' ההגשות פחות מהירות(לא שחסר להם, הם כמעט תמיד יעברו את ה125MPH, בערך 200 קמ"ש אם אני זוכר נכון בסרב הראשון וקרלוביץ' גם כמעט תמיד יעבור את ה130MPH, בערך 210 קמ"ש אם אני זוכר נכון אבל אצל AROD זה כמעט תמיד מעל 135MPH וזה עושה את ההבדל) בסרב הראשון ויותר חתוכות ומחזירים יותר קצר וזה עוזר לסגנון המשחק שלהם. בקיצור, מעניין מאוד ששלושתם מהביג סרברים הכי טובים בסבב, אבל סגנונות שונים לגמרי. לגבי אנצ'יץ', לכאורה עשה את הדרך המרשימה "רק"(כי הוא ירוויח ימבה נקודות, לא?) בשביל להפסיד ברבע, אבל מי האחרון שניצח את השחצן על הדשא? אנצ'יץ' אם אני זוכר נכון. אבל הכי חשוב מבחינתי: האחים ברבע הגמר זה עוד משלשום, עכשיו בובי עם סטוסור האוסטרלית בשמינית ועוד משלשום מייקי עם סרבוטניק הסלובקית גם כן בשמינית מעורבים. האחיות נותנות טורניר אדיר כשהכל מצביע על גמר קלאסי ביניהן(אם וכאשר, אני אהיה עם ונוס מטעמי סגנון משחק בלבד) וגם בזוגות הן יכולות לתת את הטון עם משחק הרשת הנהדר של שתיהן.
אני אוהב את שחר פאר ואני רוצה שהיא תצליח ותייצג אותנו בכבוד... אבל מה לעשות שהיא צריכה לעשות שיפור קיצוני במשחק שלה כדי להיכנס לרשימה של השחקניות הגדולות ולא להיות תקועה בבינוניות? לא אוהב את זה שכל הזמן מגנים עליה בלי סיבה... שחר פאר לא נפלה ליום כל כך רע זה בסה"כ תמיד המשחק שלה, אפור בלי שום טיפת יצירתיות.
סאפין היום עצבני אבל עדיין מצליח לשחק לא רע בנתיים מוביל נגד וורינקה משהו כזה. מי שרוצה לראות את משחק הנה:http://www.justin.tv/slazenger האיכות בסדר
היתי קונה מראש ניצחון מפתיע על סאפינה ותבוסה היום העיקר שלא התרגזתי וכו...נגמר מהר בלי עצבים נותר לעודד את אנדיוני