ולגבי הפציעה, אין מה לרחם. "שחר ניצחה רק בגלל שדינארה נפצעה" אלו אנשים מטומטים, ואין עוד מה לומר. התכווצות השרירים שלה היא עכב חוסר כושר, ושחר הריצה אותה בכל המערכות. הכושר של שחר הרבה יותר טוב מזה של סאפינה.
Gianluigi, לא יזיק לך קצת להיות אובייקטיבי. סאפינה עם רגל אחת נתנה משחק די טוב והייתה רחוקה כמה סטימטרים מלשבור את שחר. אז נכון, אף אחד לא מבטיח שגם אם סאפינה לא הייתה נפצעת היא הייתה גוברת על שחר אבל לא צריך להיות גאון גדול כדי לראות שהפציעה הייתה החלק המשמעותי ביותר בניצחון שלה ואני די משוכנע ששחר תודה בכך.
נכון. אבל רב האנשים מוריד מהישג בכך שהם אומרים שהסיבה המרכזית היא ששחר שיחקה מול פצועה. התכווצות השרירים של סאפינה בא והלכה, אבל זה לא הגורם המרכזי כאן לניצחון של שחר. שחר היא ווינרית, לא נשברת, ונלחמת על כל אבל כל כדור.
פאר וסאפינה - טייק 2, עוד 10 דק' בספורט 5 + ! זוגות כמובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בהצלחה לפארנקה !
אולי בגלל ישראלים בינוניים כמוך לא נגיע רחוק, שלא מצפים לשום דבר ועל כל דבר מפרגנים. אני גם ירדתי על שחר פאר באמצע המשחק כי מה לעשות אני מצפה ממנה להרבה ולא מצפה ממנה שתנצח בקושי בקושי 8-6 נגד שחקנית שבקושי עומדת על רגל אחת ומגישה כמו סבתא על כיסא גלגלים.
מה הקשר לא לפרגן ? שמינית גמר גראנד סלאם, ועוד פעם ראשונה בווימבלדון. צריך גם לפרגן על משחק של יותר מ-3 שעות, משחק של מלחמה על כל כדור וחזרה ממצבים קשים ביותר. שחר תפגוש בשמינית הגמר את אלנה דמנטייבה (רוסיה, 5 בעולם).
שחר יצאה גדולה, זאת התעלות. אף אחד לא ציפה ואף אחד לא היה צריך לצפות שבדרוג של שחר כמו גם בכושר הנוכחי שלה שתעשה סנסנציה כזאת, אבל עשתה! ענקית. אתגר ענק עכשיו מחכה לה בסיבוב הבא, עצום. קדימה להמשיך עם המומנטום, תגעי בכוכבים שחר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני מפרגן על הנחישות ולא יותר. על היכולת אני יפרגן כשאני יראה אותה עוברת בזכות ולא בחסד. אבל המשחק שלה היה רע רע רע... אל תקפצו סתם מכל ניצחון ותפארו אותה כי היא שיחקה נגד שחקנית שבסוף לא יכלה לעמוד. לא אומר שהיא הייתה מפסידה אם סאפינה הייתה בריאה אבל שסאפינה נראית ככה אני מצפה משחר לגמור את המשחק על המקום ולא להתמרח. איפה הקילר אינסטינקט? היא גורמת לי לחשוב מטורניר לטורניר שהיא עוד שחקנית שתקועה בבינוניות ואני לא רוצה דבר כזה... אם היא הייתה בגיל צעיר יותר במקום 15 אם אני לא טועה היא גם יכולה להגיע לטופ 10
ריקלמה, אתה סתם מנסה להמעיט בהישג, וחבל. שחר שיחקה משחק טוב ויציב, הרבה יותר מסאפינה, והיא ניצחה בזכות. אתה כנראה שוב שופט אותה ע"פ התקופה הרעה שעברה לאחרונה.. וזה לגבי הפציעה (מתוך תגובתי הקודמת):
איזה מוזר פתאום לראות את סאפינה מחוייכת אחרי כמה זמן? שעה וחצי עבר מאז? בהצלחה לשחר גם בזוגות! עד עכשיו פרט לדודי סלע, טורניר טוב מאוד לישראלים.
אתה יודע, כשאתה יושב עם התחת שלך ומפצח גרעינים. יותר קל לדבר מאשר לעשות. אפשר גם בכדורגל, "למה הוא לא בעט לצד שני איזה אפס, איך הוא מחטיא מצב כזה"