The Championships, Wimbledon

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏22/6/07.

1. Tony Adams Member

הרג אותי הקטע שכל שניה הם הראו איך הוא חובט כמו בורג או מגיש כמו סמפראס.

2. Bill Shankly Member

מאוד נהנתי מהמשחק הגמר . זה היה מאוד מרענן עבורי ... כל החיים כדורגל אפשר להשתגע... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx
    לגבי הגמר עצמו ... הלב שלי היה עם נדאל , אני תמיד בעד האנדרדוג . הוא גם שיחק יותר טוב
    מאשר פדרר לטעמי , אבל פדרר כמו אלוף אמיתי יודע לנצח גם ביום חלש .

זה מאוד קשה לקבוע למי כן הגיע נצח. המשחק היה כ"כ צמוד ממש כמו כוס לחוץ ... (מצטער מראש על
    ביטוי). מה שבטוח הוא נאדל מצמצם פערים מפדרר ואני בטוח בגמר הבא בווימבלדון (בע"ה) הוא ינצח .

3. itzik zohar #20 Member

לא דיברתי על הנעליים וכל הז'קטים. שנית, אני לא מסדר גבות כמו פדרר, אני לא עושה תסרוקות כמו של פדרר, לא אמרתי שהוא הומו שאוהב בנים, הוא פשוט הומו לפי הצורה החיצונית.
    לא נראה לי שטענתי שהוא שחצן, אבל הוא באמת שחצן, וזה לא קשור מה הוא אמר, כי מה אתה מצפה שהוא יגיד שנדאל הולך ליפול מהעשירייה הראשונה? אני מסתכל בזמן משחק איך שהוא מתנהג והוא משחק אותה כאילו הוא נותן בכל משחק רק 30% מהיכולת האמיתית שלו וזה ממש לא ככה, עם כל הפוקר פייס שלו.

דיוקוביץ' גם עם 300% יכולת לא מנצח את נדאל כי כמו שטענתי פה יותר מ10000 פעם, הוא השקיע את החיים שלו על המערכה הראשונה, אבל אחרי זה כבר הוא נפל ואין מה לעשות כי נדאל ידע שמתישהו הוא יפול וזה קרה, תשים לב שגם במערכות הראשונות נדאל לא שם פס לעומת המערכות האחרות.

אז מה, אחרי שטענתם שפדרר לא רואה את נדאל, הוא 30 רמות מעל נדאל, אחרי המשחק הזה (שאגב השתיק אתכם לא אותי), גם אחריו אתם טוענים שפדרר ב- 30 רמות מעל נדאל? איזה שחקן עושה כזאת שליטה על פדרר במערכה רביעית וחשובה? איזה שחקן מפסיד לפדרר ב2 מערכות בקושי בקושי רק בגלל שוברי שיויון כי זה ברור שבשוברי שיויון הכל זה הגשות ושל פדרר הרבה יותר טובים, איזה? רודיק?

נדאל רוצה לנצח ורק לנצח ובגלל זה הוא מתסכל את יריביו לפעמים עם עליות מאוחרות וכו', הניצחון חשוב לו ושמים לב בגלל שהוא שמח ומוציא רגשות אחרי כל נקודה ולא כמו השוויצרי עושה פוקר פייס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/7/07
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני לא ארשה צורת ביטוי מסוג זה כאן בפורום.

5. Tony Adams Member

אבל תנחש מה קרה טוטי?!
    פדרר ניצח. אופס.

6. Nevermore Member

מה בכלל ההבדל במראה החיצוני של השתיים? מה עושה את פדרר הומו ואת נדאל לא?

כמה שטויות רצות פה.

7. אלי מתחן Member

האמת שנדאל פשוט בונקריסט מבחינת הטניס, כמעט כל המשחק שלו מבוסס על מכות יבשות ופשוטות.
    כמה שאני שונא את הדומיננטיות של פדרר, אין מה להשוות בין המשחק המשעמם של נדאל למכות המושלמות לעיתים של פדרר.

8. itzik zohar #20 Member

הפרצוף שלו. לא יודע, יש לו משהו בפרצוף שגורם לו להיראות בול כמו אביעד קיסוס, אתם לא רואים את זה???

9. shlomydavid מנהלים

עריכת הנהלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/7/07
  10. itzik zohar #20 Member

זה כבר מעורר רחמים. אני דיברתי על זה שנדאל הוכיח שפדרר לא ב30 רמות מעליו, 5 רמות מעליו או כמה שתרצו, אתה בא ואומר לי שפדרר ניצח? גילית פה איזה סוד מדינה למישהו? תן לילד לגדול, הוא בן 21, פדרר בן 26 (לא יודע אם זה נכון ככה אח שלי אמר לי). מתי בדיוק פדרר לקח את האליפות ווימבלדון הראשונה שלו? גיל 21, נכון, הבעיה שהוא לא פגש בגמר יריב כמו עצמו.

11. Tony Adams Member

ומתי פעם אחרונה ראית מישהו בגיל כל כך מתקדם מאז סמפארס שולט כל כך?

12. itzik zohar #20 Member

ממתי ראית שחקן בגיל כל כך מוקדם כמו נדאל משחק הרבה יותר טוב מהשחקן הטוב בהסטוריה בגמר ווימבלדון במשטח הכי טוב שלו?

13. Tony Adams Member

משחק יותר טוב?! ברגעים הלא חשובים.
    כשפדרר החליט שנמאס לו ראית איזה 4 משחקונים הוא הביא. נדאל עמד המום.
    לנדאל יש עוד הרבה חלב להוריד מהשפתיים לפני שהוא יהיה ברמה של פדרר.

14. guyholl Member

:aaarofl:
    אחת ההודעות החזקות בדיון..

15. itzik zohar #20 Member

על זה אפשר להתווכח עד מחר. אולי הוא נפצע? אולי הוא נשבר מנטלית? אולי פדרר באמת פתח מבערים?
    אבל ברוב המשחק הוא שיחק הרבה יותר טוב, הביא לפדרר מכות שתיסכלו אותו, מכות שאין עליהן החזר, ומה שהחזיק את השוויצרי במשחק אלה חבטות הפתיחה, ובגלל זה גם הוא ניצח בשני שוברי שיויון