לא נראה לי שאני יקום לראות את הגמר, אבל מצפה לנו משחק נהדר. הפיזיות,הנחישות,הרעב והכושר הנהדר של סרינה מול שראפובה על כל סגולותיה הידועות. נכון שכל הסימנים אומרים שהקאמבק של סרינה יושלם היום בדרך לשנה שתחזיר אותה לטופ, אבל אני דווקא ילך עם שראפובה.אני לא חושב שהיא תתן למישהו לקחת לה את התואר הזה, והמלחמה שלה מחר תכריע את המשחק. אף אחד לא ציפה שסרינה תגיע לגמר לפני הטורניר והיא האנדרדוג מחר, אבל כך או כך מבחינה מנטאלית סרינה היא המנצחת הגדולה של הטורניר הזה, ואם תמנע מפציעות אנחנו עומדים בתחילתו של עוד קאמבק נהדר. וduck kc samara,תגיד, מצאת פירוש חדש למילה ברווז או שסתם התהלבלת עם האות F? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
סרינה וויליאמס הביסה בקלות את שראפובה ב-2 מערכות 6-1 6-2 האמריקאית, הזוכה בתואר האוסטרלי בפעם השלישית בקריירה, הפכה לבלתי מדורגת השנייה הזוכה בטורניר אי פעם.
בעעע מעצבנת אותי הקלות שסרינה ניצחה את יאנקוביץ', ואידיסובה ושראפובה (2 מערכות קלילות) וראינו כמה שחר הייתה קרובה לנצחון נגדה בעוד האחרות לא יכלו לה כלל וכלל... זה רק מראה שהיא שחקנית מהשורה הראשונה ואני חושב שהיא מסוגלת להתמודד היום עם כל שחקנית בסבב....
אם זו היכולת של סרינה כשהיא "לא בכושר מלא" , והיא קצת שמנה, ועבודת הרגליים שלה איטית, ומה לא, אז מה יהיה כשהיא תהיה בכושר? מעניין לראות איך פדרר יסתדר עם חבטות הפתיחה שלה...
לפי האנלוגיה שלך מכבי הרצליה הוכיחה בשבוע שעבר שהיא מסוגלת להתמודד עם כל קבוצה בליגה ושעכשיו היא תדהר לאליפות. לעשות השוואות בין משחקים שאין ביניהם שום קשר ועוד להסיק על פי זה מסקנות לגבי יכולת של ספורטאים זה מגוחך.
סרינה וויליאמס מחצה את שראפובה וזכתה באליפות אוסטרליה ! האמריקנית נתנה תצוגה מדהימה, דרסה 1:6, 2:6 בגמר חד צדדי במלבורן והניפה תואר גראנד סלאם שמיני בקריירה. סיקור המשחק: אחרי ששמרה על ההגשה במשחקון הפתיחה, חזרה סרינה מפיגור 40:15 במשחקון הבא ושברה את הרוסיה. משם הדרך לניצחון חלק במערכה היתה סלולה, וכעבור 26 דקות בלבד סגרה סרינה את הסיפור עם 1:6 משכנע. המערכה השניה לא היתה שונה מקודמתה, סרינה שלטה בבירור עם העוצמה שלה שגרמה לשראפובה, אחת המכות החזקות בסבב, להיראות כמו סתם עוד שחקנית. בפיגור 3:0 בשניה, יורי שראפוב, אביה של מריה, החליף כסא ביציע, אבל אפילו זה לא עזר. סרינה היתה בלתי עצירה ודרסה 2:6 בשנייה בדרך לתואר שלישי באוסטרליה, אחרי הזכיות ב-2003 ו-2005. בנוסף לגביע, לקחה סרינה 1,281,000 דולר ומריה הסתפקה רק במחצית הסכום. סרינה וויליאמס אחרי הזכייה: "קמתי הבוקר עם תחושה טובה. הייתי חדורת מוטיבציה, וההרגשה עכשיו היא פשוט נפלאה, עכשיו אני מוכנה לעונת החימר. אני רוצה להעלות את המשחק שלי לרמה חדשה". שראפובה אחרי ההפסד, פותחת בבדיחה: "מקווה להגיד יותר מילים מהגיימים שלקחתי היום", ומפרגנת ליריבה: "כל הכבוד לסרינה על ההישג הזה. לא הרבה ציפו ממנה להגיע לגמר, אבל אני כן, כי היא אלופה אמיתית והיא הראתה את זה כמה וכמה פעמים. אני מקווה לשחק נגדה עוד הרבה פעמים ואולי לנצח קצת. לפני כמה שנים שיחקתי כאן בנערות במגרש צדדי וחלמתי להגיע לאיצטדיון הזה לגמר בבוגרות כאן ב'רוד לייבר ארינה'. אני שמחה שהגעתי למעמד. עכשיו אני גאה ועצובה, אבל אנסה שוב בשנה הבאה". למרות ההפסד, שראפובה צפויה לטפס למקום הראשון בדירוג העולמי בדירוג החדש שיתפרסם מחר. ובעיקבות הזכייה, וויליאמס עשויה לזנק מהמקום ה-81 כל הדרך לעשרים הגדולות, אחרי שהפכה לטניסאית הלא-מדורגת השניה בלבד בהיסטוריה שמניפה את הגביע במלבורן. בעקבות זכיית סרינה, שחר פאר תדורג 15 בעולם. סרינה וויליאמס עם הגביע השלישי שלה באוסטרליה. http://www.australianopen.com/images/pics/large/b_swilliams_0127_07.Xxx בגמר הגברים בזוגות שנערך הבוקר, גברו צמד התאומים האמריקאים מייק ובוב בריאן 5:7, 5:7 על יונאס ביורקמן השבדי ומקס מירני הבלארוסי, וזכו בתואר הגראנד סלאם החמישי שלהם. התאומים בראיין עם הגביע. http://www.atptennis.com/5/photos/2007/other/bryans_melbourne13.Xxx התמונות באדיבות האתרים: האתר הרשמי של הטורניר האתר הרשמי של סבב הגברים
חבל שלא היה ווינר על המשחק הזה.. ידעתי שסרינה תנצח די בקלות אבל האמת לא חשבתי שעד כדי כך בקלות... סרינה וויליאמס הוכיחה שהיא מספר אחת וטניסאית הרבה הרבה הרבה יותר טובה משראפובה. שוב אני אומר, אם סרינה לא הייתה נפצעת היא הייתה הפדרר של הנשים ולכו תדעו, אולי מעכשיו זה יהיה ככה, זמני ביותר ששראפובה תהיה מדורגת ראשונה כי פשוט יש טניסאית בסבב שעולה עליה פי כמה וכמה. ראיתי את המערכה הראשונה ואז נרדמתי והיה פשוט מדהים.. לשראפובה לא הייתה תשובה למכות המדהימות של וויליאמס ולא היה שום ספק מי תנצח... היה אולי גמר חד צדדי אבל ראינו תצוגת תכלית מטניסאית מדהימה.
משחק אחד טוב של סרינה על שראפובה לא אומר כלום,שראפובה אולי תפסה יום רע. ואני לא חושב בכלל שהיא תהיה כמו פדרר יש עוד את בלגית הינן הרדן שהיא צריכה לעבור .
ברור שמשחק אחד טוב לא אומר כלום... אבל הקלות של הניצחון זה לא סתם. זה מראה על משהו ותהיה המשכיות, אל תדאג. היא רק בתחילת הקאמבק, ואם היא נראית ככה בתחילת הקאמבק... גם הנין (שהיא כבר לא הרדן) תראה ממנה רק אבק. 6-2 6-1, זה לא מקרי ולא בגלל יום חלש של שראפובה.
קרדיט גדול כמובן מגיע לסרינה. אבל שראפובה הייתה ביום חלש ביותר. מול קלייסטרס זה הספיק, מול סרינה זה כבר יותר מידי. ההגשות היו בעיקר מה שהכריע את המשחק לטובת סרינה.
לא יודע עם ההגשות אני התרשמתי יותר מכל מחבטות החזרה של סרינה להגשות של שראפובה... איזה חזרות קטלניות... כל כך הרבה נקודות היא השיגה ממכות חזרה ששראפובה פשוט לא הצליחה לענות להם.. זה היה מדהים לראות את זה.
מול קלייסטרס זה הספיק כי לקלייסטרס היה משחק גרוע מאוד. בוא נגיד שביום טוב שראפובה שווה הרבה יותר מ3 משחקונים בשתי מערכות מול סרינה, אבל עדין זה לא גורע מההישג ומהתצוגה של סרינה שמשלימה את הקאמבק בצורה האידיאלית.