The Australian Open

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏12/1/07.

1. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין מה רע בזה.

אני חושב שזה מצוין שעולם הטניס מקבל יותר חשיפה בארץ וגם טניסאית ישראלית זוכה להצלחה בינלאומית. חבל שיש כאלה שעוד מקנאים שנבחרת הכדורגל של ישראל לא כזו.

ולמשחק של שחר, כל כך חבל עליה. אותם רגעים שיהיו לנצח במוחה ההפסד הזה, וזה באמת חבל כי סרינה היא כבר לא אותה סינה של פעם מהטופ העולמי אבל כנראה שגם הניסיון מאוד משמעותי במעמדים האלה, אבל רק כך צוברים ניסיון. בכל אופן פאר הוכיחה שהיא עדפה כאנדרדוגית וכשהיא באה מעמדה גבוהה הלחץ גובר ובעיקר ובמעמדים אלו ופאר יכולה לפשל בקלות.

בגברים, אני מצפה בכליון עיניים למשחק של רודיק-פדרר, רודיק האלוף מלפני שנתיים בטורניר איכותי מאוד בהחלט מסוגל לעשות זאת גם הפעם, טרם ראיתי משחק שלו הטורניר אבל באוסטרליה יש לבחור סטטיסטיקות נאות.

2. קלייברט Member

אז זהו, שאני אוהב טניס. אני פשוט לא יכול לעצור את עצמי ומשחרר גיחוך כל פעם שאני שומע מישהו שבכלל לא יודע באיזה צבע הכדור, מתחיל להלל ולשבח אותה.

3. Royrubi Member

רסיסי שפיות

"זה נהייה טירוף" אמרה שחר פאר לעיתונאים ביחס לתמיכה מבית רגע לאחר שגברה על קוזניצובה, אמרה וכל כך טעתה. זו הייתה שפיות שחר, שפיות.

שפיות כי לשבוע אחד השיח הציבורי התייחס לא רק לרמטכ"ל מתפטר, נשיא מחזר וכל צרה מזרח תיכונית פעוטה כגדולה. האמת היא שהתמיכה והטירוף שלהם זכית הגיעו לא רק בזכות הישגייך אלא גם ממקום אחר, אמיתי וטהור בו ביקשנו לרגע אחד להשתייך לשאר העמים.

כישרון הטניס המרהיב שלך, זה שכל חובב ספורט בארץ נהנה ממנו בשבוע וחצי האחרונים יביא אותך לפסגות שטרם הכרנו בספורט הבינלאומי, את זה אני, את וכל כתבי האתר הזה יודעים. אך ההישג העצום שלך הוא שהערת אנשי עסקים מתוך שינה שעות לפני ישיבת דירקטוריון ושלחת ילדים אפופי קורי שינה לבית הספר.

במאניה דפרסיה הכללית שעוברת על המדינה שלנו זו שעדיין מוכה מהמלחמה ההיא ומסתכלת מעבר לכתף כל הזמן בכדי לחפש מהיכן תגיע זו הקרובה. היית פתאום אי של שפיות, חלום ליל קיץ באמצע ינואר של מה הם החיים בהם הכול שלו יכלו להיות.

בבוקר לאחר ההפסד יצאתי כמו כולם לעבודה, כשהגעתי לרמזור על דרך נמיר פתחתי חלון, בחוץ ריחפו שלווה ומעט עצב. ואני יודע כי אותם מישהו מחר יפר, כי במדינה כמו שלנו כבר עובדים על סטיקר שאת המצאת: " מעכשיו - נקודה, נקודה".

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/07
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

טור חביב ביותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

5. אבו Member

נדאל שוב נמצא בברוך עמוק. הפעם קשה לי לראות אותו יוצא מזה, מול גונזאלס שמפגין קור רוח נהדר.

מישהו יוכל להביא לוח שידורים ושעות למשחקי הלילה? פדרר-רודיק\?

6. Royrubi Member

לוח המשחקים להיום בלילה:

04:30 סרינה וויליאמס - ניקול ודיסובה
    06:30 קים קלייסטרס - מאריה שארפובה

10:30 רוג'ר פדרר - אנדי רודיק

7. number 1 Member

טוב שפדרר-רודיק לא בלילה...
    מעניין אם פדרר ימשיך בשלו או שרודיק יפתיע וינצח אותו כמו שעשה בטורניר הקדם-עונה.
    לדעתי, דווקא בגלל שרודיק ניצח במשחק הקודם אז הסיכויים שלו לנצח הפעם קלושים.

8. אבו Member

שעה מעולה למשחק של פדרר מול רודיק.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני כבר מכין את עצמי נפשית למשחק הענק מחר. צריך לקנות בירות, פיצוחים ושאר מזיקי גוף להנאה החד פעמית הזאת.

אה כן שעה בת זונה למשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

10. אבו Member

ביי ביי רפאל נדאל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

משחק ענק של גונזלס. בצדק בחצי הגמר.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

נדאל יצא הבוקר מהמלון, ובדיוק ראה חתול שחור. הוא שכח לירוק 3 פעמיים, וזה ההסבר היחיד שאני יכול למצוא ליכולת כל כך רעה של שחקן כל כך טוב. יום שחור משחור!

12. SeRgInHo Member

משחק ענק? פדרר עוד פעם בשלוש מערכות, כרגיל, מקסימום ארבע. לא רואה את רודיק מתמוד מול פדרר שווה בשווה.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אי אפשר לדעת דבר כזה. אז נכון שפדרר הוא מספר אחד, אבל מזל שבטניס הכל יכול לקרות. פדרר, לפי התוצאות האחרונות יחסית משכנע, אבל אני רואה נסיגה קלה שבקלות במשחק שלו. עם מומנטום נכון ביום טוב הבלתי אפשרי יכול לקרות (לא אומר שזה יקרה, אבל אפשרי). אני בכל מקרה ממשיך בקו של השנים האחרונות מהרגע שראיתי את פדרר והתאהבתי - אני עם השווצרי.

14. shlomydavid מנהלים

כל הכבוד על הטור...אהבתי מאוד.

" מעכשיו - נקודה, נקודה".

אני נזכר במשפט הזה, שראיתי רק היום בש.ח. של "חדשות הספורט" שהיא אומרת את זה כ"כ בבירור..וזה עושה לי צמרמורת.
    כ"כ כואב על ההפסד.. מקווה ששחר תתאושש כבר בטוקיו (עוד כשבוע).

15. Pipe Member

קמתי ב3:30, ראיתי שהמשחק של שראפובה לא קרוב לסיום, אבל לא יכולתי כבר להירדם. בסופו של דבר נשארתי ער עד 7, הלכתי לבצפר ב11, אבל זה היה שווה.
    קלייסטרס עם משחק פשוט גרוע.פאקינג 62 אנפורסד ארורס! כנראה שהיא ונאדאל ראו את אותו חתול שחור.
    הינגיס קיבלה את המערכה הראשונה במתנה, ואת האמת, הגיע להינגיס לקחת את השניה, שם היא הציגה טניס משובח בעוד שקלייסטרס המשיכה עם השטויות. בכלל להינגיס לא היו הרבה ווינרים היום, אבל היא משחקת כל כך חכם, בצרוה כל כך יעילה, מתגוננת נהדר מהקו האחורי, מיקום נהדר, פשוט שחקנית פנטסטית, אבל חסר לה הקילר אינסטינקט. מאז שהיא עשתה את הקאמבק היא לא עברה רבע גמר בגראנד סלאם בדיוק מהסיבה הזאת.
    השדרים אמרו משפט גדול במאני טיים באמצע המערכה השניה."אם הינגיס מנצחת זה הישג אדיר. אם היא מפסידה לקייליסטרס כמו שהיא נראית היום, זה לא מסמל טוב".
    במערכה השלישית קלייסטרס התעלתה על עצמה, הינגס כבר נשברה, ומכאן הדרך לחצי סלולה.
    בסוף המשחק היה קטע מצחיק, כשהמראיין חסר הטקט אמר לפחות 3 פעמים לקלייסטרס על הטעויות שלה, והיא כזה"לא אמרת את זה מספיק?"
    גם שראפובה וגם קלייסטרס נראו רע היום, ומי שתנצח מחר היא מי שתתעשת ראשונה. אם קלייסטרס ניצחה את המשחק היום, שהיה באמת עלוב, מפה רק אפשר לעלות. אני אישית אופטימי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/1/07