The Australian Open

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Der Kaiser, Jan 12, 2007.

1. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת משחק מצוין של נדאל ומארי למרות שהיה חבל לי על מארי ששיחק יותר טוב מנדאל בעיקר במערכה האחרונה ובכל זאת הפסיד בה 6-1 ועל זה צריך להגיד כל הכבוד לנדאל, שידע להתעלות ברגע גדול.

2. Pipe Member

אופיר, נכון שנאדאל הוא ווינר והוא הראה את זה לא פעם ולא פעמיים, אבל אני חושב שבמקרה הזה זה יותר הפסד של מארי מאשר ניצחון של נאדאל. הוא היה טוב ממנו לאורך כל המשחק, ובסוף הוא פשוט היה גמור, נגמר לא האוויר הוא עשה הרבה מאוד אנפורסד ארורס ולמעשה הגיש לנאדאל את המשחק על מגש.
    זה ענין של כושר גופני, ואני בטוח שהוא עוד ישפר את החלק הזה במשחק שלו.(והוא מאוד שיפר את זה יחסית לשנה שעברה. אני זוכר משחק שלו מול נלבנדיאן, שם הוא כבר היה סחוט באמצע המערכה השלישית ותחילת הרביעית).

3. רוני שטנאי Member

פדרר 1.281.000 $ פינאליסט 640.000 $ חצי גמר 320.250 $ רבע 160.125 $

שמינית 80.060 $ סיבוב שלישי 49.100 $ שני 29.890 $ ראשון 19.125 $.

אלו הם הפרסים שניתנים בטורניר והם שווים גם אצל הנשים, בניגוד לטורניר לאליטיסטים הבריטיים שעדיין מותירים את פרסי הגברים גבוהים יותר.

לגבי המשחק של הלילה, עם כל הכבוד המשחק תלוי כולו בסרינה. אם תגיע סרינה של המשחק הקודם לשחר אין שמץ של סיכוי. סרינה בשיאה היא שחקנית שאף שחקנית בסבב כמעט ואינה מסוגלת להתמודד עמה שווה בשווה. הרעב שחזר אליה וחדוות המשחק כבר כאן, החלודה כבר כמעט ונעלמה לפחות על פי המשחק האחרון כך שניצחון על שחקנית שזכתה בשבעה סלאמים באמת יהיה בגדר סנסציה.

אבל עדיין קיים סיכוי כי גם לשחר על פי המשחק האחרון יש הרבה מה להציע ועדיין קשה לדעת במדויק האם סרינה חזרה באמת ומעמדת הפייבוריט זה יהיה לה שונה במקצת לאחר שבשני הסיבובים האחרונים היא הגיעה כאנדרדוג.
    בשורה התחתונה קשה לי לראות את שחר מפתיעה מול העוצמות והאנרגיות העצומות של האמריקאית.

ולגבי חצי הגמר למי שכתב שההגרלה נוחה, הרשה לי לתקן אותך ובגדול- אם יש שחקנית שיש לה את העוצמות להתמודד עם ויליאמס הלו היא ואידיסובה הצ'כית נהדרת. ויאדיסובה מדורגת במקום העשירי בעולם כך שהיא לא ממש אאוטסיידרית , ואולי זה יהיה טורניר הפריצה שלה לאחר שהיא איכזבה יחסית בשני הסלאמים האחרונים לאחר ההגעה לחצי הגמר בצרפת. הבעיה של הצ'כית הצעירה היא היציבות ובדרך כלל גם כניסה איטית למשחקים, אלא שבטורניר הזה נראה שהיא מתגברת על החלק השני והיא מגיעה מפוקסת לכל משחק, השאלה הגדולה היא כיצד היא תתמודד עם היותה הפייבוריטית הברורה כנגד בת ארצה סאפארובה.
    עדיין חצי הגמר הצפוי והמרתק יהיה בין וילימאס לבין ואידיסובה.

בחצי השני של ההגרלה כבר קשה לי לחכות למשחק הצפוי בין קלייסטרס לשאראפובה.

Last edited by a moderator: Jan 23, 2007
  4. Pipe Member

גימלי,
    ואיידיסובה לא הוכיחה את עצמה ברמות האלה, לא מראה יציבות, ועל הנייר ללא ספק היא מגיעה בעמדה נחותה. מה עוד שלעומת קלייסטרס,שרפובה והינגיס, היא אכן היריבה הכי עדיפה למנצחת בין פאר לסרינה.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

נכון שאלו אכן משחקים מרתקים, אבל בגלל שחר, אז אני מוכן מעט לוותר על התחרות בחצי גמר אחד. לא יודע מה יש בה שמקסים כל כך את כולם. היא פשוט חמודה ופאייטרית בדמות אחת. כך או כך וויליאמס פייבוריטית ברורה.

6. Tony Adams Member

אני מאוד מתלבט אם לקום הלילה לראות המשחק. מצד אחד אני מאוד נרגש לראות את שחר פאר בשלב הזה, מול טניסאית ענק כמו סרינה. מצד שני אני מאוד מפחד מתבוסה של שחר הלילה. סרינה טניסאית מצוינת שמתאוששת משנה נוראית, ונמצאת בעליה דרסטית מאוד. לדעתי לשחר אין הרבה סיכוי הלילה, ואם היא תנצח בסופו של דבר את וויליאמס זאת תהיה סנסציה בקנה מידה שעולם הטניס הנשי לא ראה הרבה זמן. אולי אפילו יותר גדול מאם פדרר לא יזכה בתואר. בכל מקרה, אין ספק שהמספר 81 ליד השם של וויליאמס משקר, ושהיא יותר חזקה מפאר, ומגיעה פייבוריטית למשחק. אני לא רואה את פאר מנצחת. מול קוזנצובה קמתי כי האמנתי. פה לא. אולי מערכה. גם זה בספק.

7. Pipe Member

עזרא, אם אתה קם, תעשה את זה מתוך רצון ולא מתוך תחושת פטריוטיות.

אני כבר מחכה למשחק של קלייסטרס.. גם טניס משובח, וגם סוף סוך אני רואה אותה משחקת. גם את הינגיס אני אוהב, אבל הפעם אני נגדה.
    Lets Go Clijsters :aaa021:

8. Tony Adams Member

באיזה שעה המשחק של קלייסטרס?

9. רוני שטנאי Member

ראשית שמי הוא רוני
    ולדברים,

קצת קשה להוכיח את עצמך בעקביות ברמות הללו כשעדיין לא מלאו לך שמונה עשרה . הינגיס הייתה עילוי וגם הטניסאיות הגדולות האחרות מגיעות לשיא לאחר גיל 18 .קלייסטרס ושאראפובה הן כמובן הפייבוריטיות לזכייה בטורניר, אבל אם תשאל את ויליאמס מול מי היא הייתה מעדיפה להתמודד- הינגיס או הצ'כית אני מניח שההתלבטות הייתה קשה מאוד כי אף אחד לא יכול לקחת מהינגיס את חוכמת המשחק, אבל העוצמה שכבר בתקופת הטרום פרישה שלה הייתה לקויה, היא עדיין לא העוצמה של שחקניות העל הנוכחיות.

על הנייר פאר עדיין נחותה גם מול ואידיסובה, ואילו סרינה לא נחותה משום שחקנית, כשהיא בשיאה היא לבטח לא נחותה גם לא מקלייסטרס וגם לא משאראפובה.

10. SeRgInHo Member

מה אתם רוצים, סרינה זאת אישה (עלק) בגוף של גבר, אז בהחלט יהיה לשחר קשה מאד היום.
    אבל אני מאמין בה ואני אצפה במשחק בתקווה לסנסציה לא קטנה.
    שיהיה בהצלחה.

11. בית"רי מלידה Member

אם היא גבר, מה תגיד על מרטינה נבארטילובה? קוף? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

12. לא מצאתי כינוי Member

הישראלי הממוצע השתלט על המגרש במלבורן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx זה נראה כאילו עוד צעקה אחת בעברית וסרינה מתפוצצת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
    כל הכבוד לשחר, שתמשיך ככה :aaa025:

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מערכה ראשונה כחול לבן.

יה בייבייייי

14. בית"רי מלידה Member

שסרינה תתפוצץ, העיקר שהיא תפסיד!

שחר מנצחת 6:3 במערכה הראשונה! הללויה!

סרינה עצבנית, כבדה מאוד, מאשימה את הנעליים שלה,ומה לא...

אולי אנחנו עכשיו צופים ברגעים היסטוריים בספורט הישראלי? הלוואי!

יאללה, מהר קפה וטוסט , כדי שנחזיק מעמד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx