The Australian Open 2010

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by אבו, Jan 17, 2010.

1. The_Arsenal Member

יהיה שידור של מארי-נדאל היום? אם כן, באיזה שעה?

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מצטרף. כנ"ל לגבי פדרר-יואיט. בלי הסיכום של שלומי וההכנה ליום הבא, אין טניס!

3. דקו Member

מחר
    ניקו מול ורדסקו בסיבוב השעה 4 בבוקר
    פדרר מול יואיט ב10.30 בבוקר
    נדאל מול מארי ביום שלישי (וכנראה היה משחק בתוכנית הערב)

4. shlomydavid מנהלים

http://i899.photobucket.com/albums/ac194/AsoccerAsoccer/AU.Xxx

ארליך וקלמון העפילו לשמינית הגמר בזוגות גברים !

יוני ארליך ממשיך את המסע המופלא במלבורן, כשהבוקר הוא ושותפו, ארנו קלמון (צרפת), העפילו לרבע גמר הזוגות גברים, אחרי שגברו 3:6, 6:0, 5:7 על יוהאן ברונסטרום (שבדיה) וז'אן ז'וליאן רוז'ר (אנטילים הולנדים).
    ארליך אמר אחרי הניצחון: "היה משחק צמוד. האמת שהתחלנו מצוין, אבל במערכה השנייה איבדנו ריכוז לגמרי וגם התוצאה מוזרה. אבל במערכה האחרונה התאוששנו, היינו יותר טובים ולצערי לקח לנו זמן עד שסגרנו עניין. אני שמח שזה נגמר, מספיק התקף לב ליום אחד ועכשיו ננסה להמשיך קדימה במשימה".

יוני וקלמון יפגשו ברבע הגמר את המדורגים 2 בעולם, דניאל נסטור (קנדה) וננאד זימוניץ' (סרביה) שניצחו בקלות 4:6, 2:6 את פיליפ מרקס (גרמניה) ואיגור זלנאיי (סלובקיה).

* גם האחים בוב ומייק בראיין (ארה"ב, 1) העפילו לרבע הגמר אחרי ניצחון 6:7 (1), 4:6 על יורגן מלצר (אוסטריה) ו-פיליפ פצ'נר (גרמניה).
    האחים בראיין יפגשו ברבע הגמר את רג'יב ראם ואריק בוטארק (ארה"ב).

גברים - רבע הגמר: נאדאל vs מארי, רודיק vs סיליץ' !

היום נקבעו 2 משחקי רבע הגמר הראשונים אצל הגברים.
    הרבע גמר הראשון שנקבע יפגיש למשחק מרתק את רפאל נאדאל (ספרד, 2) ו-אנדי מארי (בריטניה, 4).
    מארי העפיל ראשון לרבע הגמר, אחרי שניצח 6:7 (4), 3:6, 2:6 את ג'ון איסנר (ארה"ב).
    לעומתו, נאדאל התאמץ קצת יותר ב-4:6, 6:4, 4:6, 4:6 על איבו קרלוביץ' (קרואטיה).
    ברבע הגמר השני יפגשו אנדי רודיק (ארה"ב, 7) ו-מארין סיליץ' (קרואטיה, 14).
    סיליץ' העפיל ראשון לרבע הגמר, אחרי שהפתיע וגבר 7:5, 4:6, 5:7, 7:5, 3:6 על חואן מרטין דל פוטרו (ארגנטינה, 5) אחרי 4 שעות ו-38 דק'.
    לעומתו, רודיק נאלץ לעבוד 'רק' 3 שעות ו-25 דק' כדי להכניע 3:6, 6:3, 6:4, 5:7, 2:6 את פרננדו גונסאלס (צ'ילה).

נשים - רבע הגמר: הנין vs פטרובה, זנג vs קירילנקו !

היום גם נקבעו 2 משחקי רבע הגמר הראשונים אצל הנשים.
    ג'י זנג (סין, 35) עלתה ראשונה לרבע הגמר, אחרי שגברה 6:7 (5), 4:6 על אלונה בונדרנקו (אוקראינה).
    זנג תפגוש ברבע הגמר את מריה קירילנקו (59) שהובילה 4:5 בדרבי הרוסי על דינארה סאפינה (2), לפני שסאפינה נאלצה לפרוש בגלל כאבים עזים בגב.
    לתוצאה המפתיעה של היום אחראית נדיה פטרובה (רוסיה, 19), שגברה בדרבי רוסי על סבטלנה קוזנצובה (3) - 3:6, 6:3, 1:6.
    פטרובה תפגוש ברבע הגמר את ז'סטין הנין (בלגיה), שגברה בדרבי הבלגי על ינינה ויקמאייר (16) - 6:7 (3), 6:1, 3:6.
    -------------------------------------------------

הישראלים/ות ביום השמיני (בלילה שבין ראשון לשני):

זוגות מעורבים - שמינית הגמר:

אנדי רם ו-אלנה וסנינה (רוסיה) יפגוש מחר בבוקר את אנה-לנה גרונפלד וכריסטופר קאס (גרמניה).
    מגרש 'Show Court 2'
    שעה (משוערת): 5:00 בבוקר.

יום 8 - שמינית גמר גברים ונשים:

2:00: פרנצ'סקה סקיאבונה (איטליה) - ונוס וויליאמס (ארה"ב)
    3:30 בלילה (משוער): קרוליין ווזניאקי (דנמרק) - נה לי (סין)
    3:45 בלילה (משוער): פרננדו ורדאסקו (ספרד) - ניקולאי דוידנקו (רוסיה)
    5:15 בבוקר (משוער): ניקולאי דוידנקו (רוסיה) - לוקאש קובוט (פולין)
    6:15 בבוקר (משוער): סרינה וויליאמס (ארה"ב) - סמנתה סטוסור (אוסטרליה)
    7:45 בבוקר (משוער): ג'ו-ווילפרד צונגה (צרפת) - ניקולאס אלמגרו (ספרד)
    10:30 בבוקר: רוג'ר פדרר (שוויץ) - לייטון יואיט (אוסטרליה)
    13:00 (משוער): ורה זבונרבה (רוסיה) - ויקטוריה אזרנקה (בלארוס)

להלן לוח המשחקים המלא ליום ה-8 (יש להפחית 9 שעות מכל שעה רשומה).

* ערוץ יורוספורט יעביר כל יום שידורים ישירים של משחקי האליפות, גברים ונשים, החל מ-2:00 בלילה.

*הטורניר ישודר גם באתר הזה

כל התוצאות בלייב נתונים באתר הרשמי של הטורניר

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה היה ממש בשיניים לצונגה. אני משוכנע שזה הסוף שלו בטורניר עכשיו מול דג'וקוביץ'. צונגה נתן היום את כל מה שהיה לגוף עוד לתת. הבחור גבוה וכבד, לא מסוגל לרוץ על הקו האחורי כמו מרבית שחקני הסבב וזה רק החיסרון הראשון שלו. החיסרון השני לטעמי הוא מנטאלי, משהוא דפוק שם בראש. בכושר הנוכחי שלו ושל הסרבי, אני אומר ג'וקו ב 4 מערכות.

Last edited: Jan 25, 2010
  6. דקו Member

ואוו
    חצי יום היה צריך בשביל כדי לצאת מהלם מהמשחק של צונגה
    זה התחיל דווקא כרגיל עם שתי שבירות מוקדמות בתחילת שני הסטים וחשבתי שנלך לעוד טיול אבל אז אלמגרו התחיל לא להחטיא וצונגה התחיל לשחק הגנה (לא זוכר מתי הוא השקיע כל כך הרבה בהגנה) כמה פעמים הגיע צונגה לBP אבל הספרדי הצליח לשמור אליהם בקור רוח ענק סט רביעי לא היה לי ספק שצונגה יקח אותו (הוא לא שיחק בחיים שלו חמש מערכות) אבל אלמגרו פשוט המשיך לשחק טוב עם כמה נקודות מדהימות בנקודות החשובות. היו גם כמה צ'אלנגים שפשוט שינו את מומנטום לגמרי במשחק כאשר לצונגה בסוף הסט הרביעי לא נשאר הזדמנות אחת.סט חמישי היה ללא ספק אחד המותחים כאשר שניהם פתחו טוב בסרבים ולא התמאצו יותר מדי בהגשות של היריב אבל אז התחילה המלחמה כאשר צונגה עם הקהל הצרפתי מצליח להציל שלוש נקודת שבירה עם אני לא טועה ובהזדמנות הראשונה שלו לשבור הצליח כמו גדול!
    סלע אני לא יודע עם ראיתי את כל המשחק צונגה לא נחנק במשחק הזה פשוט אלמגרו בתחילת שני המערכות לא שיחק טוב בגלל איזה חבישה ביד וזה כנראה הפריע לו.אחרי הוא הלחץ פשוט ירד והוא שיחק טניס מדהים.עם צונגה יצליח להישאר עם קצת כוחות בכושר הזה אני מאמין שהוא יקח את נולה שפשוט בכושר נורא.

Last edited: Jan 26, 2010
  7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הוא הרגיש לי קצת כבד מידי, אלמגרו ידע שצריך לשלוח אותו מצד לצד כי זאת תמיד החולשה של שחקנים גבוהים וכבדים, ולכן, גם עם פער הרמות בניהם שנוטה בברור לטובת צונגה, הוא עדיין הצליח בטקטיקה הזאת לשמור על משחק צמוד. אין מה לעשות, צונגה כבר לא יהיה לעולם מהיר ויזנק מצד לצד כמו מארי, נדאל או פדרר. אפילו דל פוטרו שיחסית גבוה, עוד מצליח איכשהו לנוע טוב כי הוא קל משקל ביחס לצונגה. זאת חולשה וזה עקב אכילס של צונגה. שחקן מעט טוב יותר מאלמגרו היה גובר על צונגה בטקטיקה הזאת וגם הבוקר לא היה חסר הרבה.

8. דקו Member

זה ברור שזה החולשה של צונגה
    אבל לא כל אחד מושלם
    אלמגרו הצליח בטקטיקה הזאתי לא להחטיא שום כדור והיה באחוזים מאוד גבוהים
    לא כל יום היה נגדך שחקן חם כזה.
    מכל המשחקים שאני זוכר את צונגה אף פעם הוא לא הפסיד שהוא שיחק טוב(הוא תמיד מפסיד שהוא עייף או לא מצליח לשמור על הגשות ואחרי זה לא מצליח לשבור מעצלנות)
    המשחק הראשון מאז AO08(היו לו עוד כמה פעמים שאני יכול לספור על יד אחד) הוא באמת השקיע בכל גיים ובכל נקודה ושיחק הגנה! (שזה מדהים)
    פה אלמגרו הצליח פשוט להרוס כל היגיון במשחק הזה.
    אני לא חושב שהוא ימשיך לשחק בקצב הזה כמו משוגע כאשר כל אחד מכיר את היסטוריה שלו בפציעות ובאיזשהו שלב הוא יתחיל לחזור לעצמו בגלל הפחד מהפציעות.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רגע האמת של פדרר מול האיש החם בסבב, דוידנקו. אם הוא עובר את זה, הוא עם מחבט על התואר. לטעמי דוידנקו יכול לעשות זאת.

10. samoel Member

סעממק עם הצבא הזה, אני שוקל לקחת יום חופש או משהו. אוסטרלין אופן אחת התחרויות שהייתי אוהב לצפות בהן.
    מחר רבעי גמר ענקיים.
    רודיק(הסימפטי) והנסיון מול צ'יליץ' כוכב עולה שכל ההבטחות של חבר שלי שבעבר שיחק בנבחרת הנוער של ישראל(ופגש את צ'יליץ' פעם אחת אבל ראה אותו בהרבה טורנירים) מתגשמות ומתחזקות מיום ליום. אני קמהה למשחק הזה ברמות מטורפות.
    ונאדל מארי. לא רואה טניס לאחרונה(צבא) אבל אני מבין שנאדל בכושר לא משהו, המדרידסטה הזה- הלוואי ויפסיד(ויחסל לי את הסיכויים בסואסייד אבל למי איכפת) מול מארי הנפלא והאהוב! איי איזה פספוס של טורניר(מבחינתי)

ואגב, התוצאות של היום רק מלמדות שהפסדתי כנראה טניס ענק בין אלמגרו לצונגה ודוידנקו לורדסקו(שאני מאוד אוהב) כמה חבל בשבילי. נחכה לווימבלדון.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

סליץ' כל הדרך לחצי גמר, מי היה מאמין. הפתעת הטורניר ללא צל של ספק. הבחור הרביץ קפיצה אסטרונומית ביכולת שלו ביחס למה שזכרתי אותו. לא ראיתי את כל המשחק אבל ממה שכן ראיתי הלילה ובטורניר כולו, קשה לי להאמין שהוא יחזיק ביכולת הזאת לאורך זמן. אני חושב שהוא תפס טורניר בעיקר.

12. דקו Member

סיליץ מזמן כבר נראה עם הרבה כישרון שלא מוצא יציבות בטניס שלו
    כאשר ניצח את מארי בUSO ואת נדאל בייג`ין
    פה הוא מצליח סוף סוף לגוון את המשחק ולאזן אותו נכון מבחינת הזמן (לא קל לשחק חמש מערכות שלוש פעמים
    בטורניר)

ומה נגיד על מארי-נדאל
    מארי שיחק פשוט מושלם וכמו שוילנדר אמר זה היה כמו משחק שחמט
    הוא בא מאוד מוכן מבחינה טקטית וסוף סוף שיחק סרב&וולי בנקודת החשובות
    נדאל לא היה לו שום סיכוי כאשר הסרב שלו כל כך חלש ולעומתו אנדי הגיש כל כך טוב
    נדאל יכול לרדת למקום רביעי(מי היה מאמין לפני שנה) עם מארי יגיע לגמר
    ולמארי ללא ספק יש את יכולת השנה לקחת את הטורניר עם לא הפעם
    לא היו לו הזדמנות יותר קלה מעכשיו.

13. AA1305 Member

זה היה צפוי וברור מדי,ידעתי שזה יקרה כבר אחרי המשחק עם קולשרייבר,נדאל פשוט שחקן טניס חלש היום,ולא שווה יותר ממקום 6 ,הוא עשה טעות חמורה שחזר מוקדם מדי מהפציעה שלו,הוא היה חייב לקחת הפסקה עד טורניר אוסטרליה ולוותר על כל טורנירי סוף העונה,עכשיו,ספק אם אי פעם יחזור ליכולת הטובה שלו,מארי לא היה צריך יכולת כל כך טובה כדי לעבור אותו בלי מאמץ.

14. piston Member

האמת, חיפשתי וחיפשתי, ולא הצלחתי למצוא את המון המתנפלים שבאים לצעוק על נדאל עד כמה הוא לא ספורטיבי שפרש, ושהוא היה צריך לתת למארי להשלים את הניצחון.

בדיוק באותו טורניר בשנה שעברה, במצב יחסית דומה, דג'וקוביץ פרש ממשחק, והייתה עליו התנפלות המונית על חוסר הספורטיביות שלו.

מה השתנה ?
    אולי העובדה שדג'וקוביץ פחות פופולארי מנדאל בפורום גרמה לתגובות הקיצונית, או שאולי ההמון מתחבא היטב הפעם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

או שאולי הוא באמת פצוע.
    ואל תשווה את ג'וקוביץ' לאף טניסאי אחר בצמרת הטניס, כי הוא הרוויח את השם שלו בזכות. אחד שכל הזמן מרמה, מחפשים אותו בפינה. נדאל מנגד, לא רמאי ולכן לא תראה כאן תלונות עליו.