וואוו ציליץ באמת נדפק קצת..היה לו סמאש ממש יפה מוכן טוב, אבל הוא פחדן משום מה הוא נתן אותו כל כך חלש שלמארי הייתה הזדמנות להחזיר יפה. אין ביצים לקרואטי :/
עכשיו אצא קונטרה לכל שונאי פדרר שמרבים לספר על כך שלפדרר יש הגרלות קלות יותר או זמן מנוחה ארוך יותר, אז עכשיו התירוצים האלו כבר לא משחקים תפקיד כאשר מארי מסיים 2 משחקים מהר מאוד ועוד ינוח יום יותר לקראת הגמר. אני מנסה להיות אתם ולא מצליח לי, איכסה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
היו למארי היום איזה 3 חבטות: הנקודת שבירה המרהיבה במערכה השנייה , חבטת העברה מהרצפה במערכה השלישית והחבטה המדהימה מסביב לרשת במשחקון האחרון של המשחק, שאם זה היה פדרר שהכה אותן כבר היו מכניסים אותן לרשימת החבטות הגדולות של כל הזמנים. מארי רק הלך והשתפר ככל שהמשחק התקדם וצ'יליץ' רק הלך והתעייף. אם הוא יגיש טוב נגד פדרר אז יהיה לו סיכוי והוא יקבל את ההזדמנות שלו וזה כל מה ששחקן שמעולם לא זכה בגראנד סלאם יכול לבקש, איזושהי הזדמנות לנצח בגמר גראנד סלאם, זה כל מה שהוא צריך לקוות לו, ואז זה מסתכם בשאלה מאוד פשוטה, אם יש לו את זה או אין לו את זה. אבל קודם כל הוא חייב להגיש טוב, הוא לא הגיש מספיק טוב עד עכשיו בטורניר.
מול נדאל הוא הגיש טוב בנקודות החשובות אותי מעניין באיזה טקטיקה יבחר מארי עם הוא ימשיך לרוץ כמו מטומטם לכל כדור כבר בסט השלישי הוא לא יחזיק מעמד מול פדרר\צונגה הוא חייב לשחק טקטית נכון כי ברור לכולם שמול פדרר מנטלית פדרר חזק ממנה בכמה דרגות מול צונגה הלחץ היה רק על מארי כאשר סוף סוף הוא היה פייבוריט בגמר ולא היו לו הזדמנות יותר קלה מזאתי.
אין דבר כזה לשנוא את פדרר, יש דבר כזה נמאס ממנו...גיוון...דברים כאלה. אי אפשר לשנוא אגדה, אלא אם כן אותו אחד באמת לא יודע מה זה ספורט. וזה בניגוד גמור לכדורגל למשל כי למרות שכריסטיאנו רונאלדו יהיה אגדה - כן אפשר לשנוא אותו. הוא מרמה ומעצבן וערס כזה, על פדרר אין שום פוזה הוא לא רע הוא לא טוב הוא אנושי, מה אפשר לבקש יותר? אבל אותי מעניין משהו אחר...איפה פדרר עומד בדירוג בכל הזמנים של רקורד קריירה? כי בוא נגיד אני לא רואה את פדרר מגיע ל 200 הפסדים בקריירה, והוא בהחלט יכול להגיע לאזור ה 750-800 ניצחונות. מאזן מטורף לא? בטוח בטופ 3 בכל הזמנים לדעתי - עוד נתון שמחזק את הדעה של רבים שפדרר מספר אחד בהסטוריה.
http://i899.photobucket.com/albums/ac194/AsoccerAsoccer/AU.Xxx אנדי מארי העפיל לגמר אליפות אוסטרליה הפתוחה ! היום נקבע העולה הראשון לגמר הגברים באליפות אוסטרליה הפתוחה 2009, וזהו אנדי מארי (בריטניה, 4). מארי העפיל אחרי שחזר מפיגור מערכה, וגבר 6:3, 4:6, 4:6, 2:6 על מארין סיליץ' (קרואטיה). סיקור המשחק: שני שבירות של סיליץ' במשחקון ה-5 וה-9, נתנו לו את הזכייה במערכה הראשונה - 3:6. מארי העלה את רמת המשחק שלו במערכה השנייה, ובעזרת שבירה אחת במשחקון ה-5, ניצח את המערכה - 4:6. המערכה השלישית הייתה צמודה כשמארי וסיליץ' שברו את אחד השני ברצף במשחקונים ה-3 וה-4. מארי הוסיף שבירה במשחקון ה-7, וניצח את המערכה - 4:6. המערכה הרביעית הייתה כולה של מארי, ששבר פעמיים במשחקון השלישי והחמישי, והשלים ניצחון 2:6 במערכה, ובמשחק כולו. אחרי הניצחון, מארי החמיא ליריבו, ואמר: "הוא הוכיח נחישות, והיה קצת עייף בסיום כי שיחק טניס מצוין השבוע. השתדלתי להכות כמה שיותר שטוח בכדור ולא להישאר רק מאחור". מארי הוסיף: "פדרר וצונגה שחקנים טובים, אני אנצל את הזמן להתאמן קצת ולנוח". * אז כאמור, מארי יחכה בגמר למנצח במשחק בין רוג'ר פדרר (שוויץ, 1) ל-ג'ו-ווילפרד צונגה (צרפת, 10) למארי זה יהיה גמר גראנד סלאם שני בקריירה (והראשון באוסטרליה), והוא ינסה להיות הבריטי הראשון מאז 1936 שזוכה בגראנד סלאם. נשים - משחק הגמר: סרינה וויליאמס vs ז'סטין הנין ! אצל הנשים נקבע כבר היום משחק הגמר, והוא יפגיש למפגש קלאסי את סרינה וויליאמס (ארה"ב, 1) ו-ז'סטין הנין (בלגיה) ! סרינה העפילה לגמר, אחרי שגברה 6:7 (4), 6:7 (1) על נה לי (סין). בכך נקמה סרינה בסינית שהדיחה ברבע הגמר את אחותה ונוס, שעודדה אותה מהיציע. לעומתה, הנין טיילה עם 1:6, 0:6 על ג'י זנג (סין) תוך 51 דק'. הנין אמרה אחרי הניצחון: לא ציפיתי שזה יהיה כל כך מהר, אבל אני שמחה שניצחתי ואשחק בפעם השלישית בגמר אוסטרליה. זו התרגשות גדולה עבורי", ** גמר הנשים יערך ביום שבת ב-10:30 בבוקר. סיקור מיוחד אליו יצא מחר. ------------------------------------------------- יום 12 - חצי גמר גברים: 10:30 בבוקר: רוג'ר פדרר (שוויץ) - ג'ו-ווילפרד צונגה (צרפת) * המאזן בינהם הוא 1:1. צונגה ניצח במאסטרס מונטריאול 2009. פדרר ניצח במאסטרס מדריד 2008. * המשחק ישודר ביורוספורט ! גמר הזוגות - נשים: 6:00 בבוקר: קארה בלאק (זימבבואה) וליזל הובר (ארה"ב, 1) - ונוס וסרינה וויליאמס (ארה"ב, 2) להלן לוח המשחקים המלא ליום ה-12 (יש להפחית 9 שעות מכל שעה רשומה). *הטורניר ישודר גם באתר הזה כל התוצאות בלייב נתונים באתר הרשמי של הטורניר
להלן התשובה לשאלה שלך.. http://en.wikipedia.org/wiki/ATP_World_Tour_records תחת הטבלה 'Match Wins and Winning %, Open Era ' זה נכון ל-11.1.10.
פדרר עם הצגה שלמה. הווינרים, המכות הבלתי אפשריות, הקלאסיקה וכמובן הראיון. רוג'ר במיטבו והולך להיות לנו גמר נהדר
המשחק הטוב ביותר של פדרר בשנתיים האחרונות,ואחד הטובים בקריירה שלו,אלה אחד הימים שפשוט הכל הולך,ביכולת כזאת הוא פשוט מושלם ובלתי ניתן לעצירה,מעניין יהיה לראות מה אנדי מארי יעשה מול דבר כזה.
http://i899.photobucket.com/albums/ac194/AsoccerAsoccer/AU.Xxx פדרר טייל מול צונגה, ויפגוש בגמר מרתק את אנדי מארי ! לפני זמן קצר נקבע גמר אליפות אוסטרליה הפתוחה 2010, והוא יפגיש למשחק מרתק את רוג'ר פדרר (שוויץ, 1) ו-אנדי מארי (בריטניה, 4) ! פדרר טייל למשחק הגמר עם 2:6, 3:6, 2:6 על ג'ו-ווילפרד צונגה (צרפת) תוך שעה ו-28 דק'. סיקור המשחק: פדרר פתח בסערה את המשחק כששבר את צונגה במשחקון הרביעי, והוסיף שבירה במשחקון השמיני, כדי לנצח בקלות את המערכה - 2:6. שבירה בודדת במשחקון ה-6, הספיקה לפדרר לזכות במערכה השנייה - 3:6. פדרר המשיך להיות השחקן הדומיננטי גם במערכה השלישית, כששבר פעמיים במשחקונים ה-3 וה-5 בדרך לניצחון קליל 2:6 במערכה ובמשחק כולו. רוג'ר פדרר מעפיל לגמר חמישי באליפות אוסטרליה הפתוחה, ושם הוא יחפש תואר גראנד סלאם 16 בקריירה, ורביעי באוסטרליה. * גמר הגברים יערך ביום ראשון ב-10:30 בבוקר. סיקור מיוחד אליו יצא מחר. האחיות וויליאמס זכו בתואר הזוגות בפעם השנייה ברציפות ! ונוס וסרינה וויליאמס (ארה"ב) שמרו הבוקר על תואר הזוגות באוסטרליה, אחרי שניצחו 4:6, 3:6 את קארה בלאק (זימבבואה) וליזל הובר (ארה"ב) - 1 בעולם. לאחיות וויליאמס זהו תואר גראנד סלאם 11 בזוגות - מאז הרולאן גארוס ב-1999 ועד היום. סרינה תנסה להשלים מחר דאבל, עם גריפת התואר ביחידות ובזוגות גם יחד. היא כבר עשתה זאת חמש פעמים בעבר - ב-US Open 1999, בווימבלדון 2002 ובאוסטרליה 2003, 2009 ו-2010. http://www.australianopen.com/images/pics/large/b_doubles_williams_29_08.Xxx האחיות ווילימאס עם גביע הגראנד סלאם ה-11 שלהן בזוגות ** הסיקור למחר יתפרסם בקרוב..
אף שחקן לא תלוי לגמרי בעצמו כי הוא לא משחק נגד עצמו, הוא משחק נגד יריב, ולכן אני לא קונה את זה שיכול להיות שלמארי לא יהיה מה לעשות. הגדולה של נאדאל זה שהוא כל הזמן גורם לפדרר לשחק הרבה פחות טוב נגדו מאשר איך שהוא משחק נגד יריבים אחרים, וגם מארי יכול לעשות את זה. זה שילוב של מאצ'אפ, טקטיקה ובעיקר ביטחון עצמי ויכולת מנטלית. אני רק מקווה שיהיה גמר טוב וצמוד, ולדעתי יהיה. יש יריבות שאי אפשר לזלזל בה בין מארי לפדרר, קודם כל 10 מפגשים ו2 גמרי גראנד סלאם זה לא צחוק כשלעצמו, אבל היריבות היא בעיקר מחוץ למגרש. כי בימים האלו כמעט כולם בצמרת חברים טובים של כולם, בניגוד לפעם שהייתה אפילו איבה בין שחקני הצמרת, אבל מארי-פדרר זה אחד מהיוצאי דופן. לא זכור לי ששמעתי את מארי אי פעם אומר שפדרר הוא הגדול בכל הזמנים ולא שמעתי אותו אומר עליו משהו נחמד שהוא לא מבחינה מקצועית וזה הדדי, כשאחד מהם מדבר על השני לי זה תמיד נשמע קריר. מה גם שגמר הUS אופן עדיין יושב למארי בראש והוא מחפש נקמה... מחר אחרי גמר הנשים גמר הזוגות הכמעט הקלאסי, אל תחמיצו, זה הגמר סלאם השני בין האחים לזימונסטור ואני חושב שהפעם האחים פייבוריטים, גם בגלל המשטח שיותר מתאים להם וגם בגלל הביטחון שעדיין יש להם מהמאסטרס. אני חושב שיהיה צמוד מאוד וגם אם לא תהיה דרמה, טניס זוגות מעולה בטוח יהיה.
בהמשך לדברים שלך סלבי, עכשיו קראתי בספורט5 שפדרר אמר "כל הלחץ על מארי", וזה נשמע קצת מצחיק כי בדרך כלל פדרר לא היה מתעסק בשטויות האלה של לחץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ואני מבטיח לך סלבי - אם מארי זוכה הוא כן יגיד מילה או שתיים על פדרר אל תדאג