The Australian Open 2009

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏19/1/09.

1. shlomydavid מנהלים

עשיתם מזבוב פיל. כולה טעות בניסוח, אבל לך סלבי הפריעה הכתבה על רודיק, שכנראה באמת לא הייתה במקומה..אבל סה"כ זו הייתה סאטירה.
    אלמוג שריד הוא כתב טניס דיי טוב ומבין בטניס יותר ממה שנראה לכם.

2. c_web Member

מישהו יודע מתי ייערך הגמר של הזוגות המעורבים?

3. shlomydavid מנהלים

יום ראשון ב-7:00 בבוקר.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/09
  4. shlomydavid מנהלים

http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/ausopen08.Xxx

משחקי היום ה-13:

נשים - משחק הגמר:

http://www.australianopen.com/images/flags/RUS_h.Xxx דינארה סאפינה vs סרינה וויליאמס http://www.australianopen.com/images/flags/USA_h.Xxx

http://www.ynet.co.il/PicServer2/28102008/1811900/AD121_wa.Xxx

המגרש ע"ש 'רוד לייבר' (Rod Laver Arena)
    שעה: 10:30 בבוקר.

* שידור ישיר ביורוספורט !

מידע על השחקניות:

דינארה סאפינה:

תאריך לידה: 27.4.1986
    נולדה במוסקבה (רוסיה), וכרגע מתאמנת במונטה קרלו (מונאקו)
    משקל: 70 ק"ג
    גובה: 1.82 מ'
    משחקת ביד ימין בד"כ (בק-הנד בשתי ידיים)
    את המשחק הראשון בסבב לבוגרות שיחקה ב-2000, כשהיא בת 14
    מחזיקה ב-9 תארי WTA, והרוויחה כ-6 מיליון דולר רק מטניס.
    זו הופעתה השביעית במלבורן, והשיא שלה הוא הגמר הנוכחי.
    דירוג שיא בקריירה: 2 (אוקטובר 2008)

סרינה וויליאמס:

תאריך לידה: 26.9.1981
    נולדה במישיגן (ארה"ב), וכרגע מתאמנת בפלורידה (ארה"ב)
    משקל: 68 ק"ג
    גובה: 1.75 מ'
    משחקת ביד ימין בד"כ (בק-הנד בשתי ידיים)
    את המשחק הראשון בסבב ה-WTA שיחקה ב-1995, כשהייתה בת 14.
    זכתה ב-32 תארי WTA ביחידות (מתוכם 9 גראנד סלאם - ווימבלדון 2002-2003, רולאן גארוס 2002, US OPEN 99, 2002 ו-2008 אוסטרליה 2003, 2005, 2007), ובעצם העפלתה לגמר הפכה לטניסאית והספורטאית המרוויחה ביותר בכל הזמנים (סה"כ פרסים) - 22,753,575 דולר (לא כולל רווחים מחוץ למגרש).
    זו הופעתה העשירית במלבורן, והשיא שלה הוא 3 זכיות (2003, 2005 ו-2007).
    דירוג שיא בקריירה: 1 (יולי 2002)

* המאזן בינהן הוא 5:1 לסרינה.

* סרינה ניצחה את שני המשחקים שהיו אשתקד ב-USO ואליפות סוף השנה. הניצחון היחיד של סאפינה היה על החימר בברלין 2008.

** המשחק בינהן יהיה גם על המקום ה-1 בעולם !

להלן 10 סיבות לראות את הגמר - טור נחמד לקראת גמר הנשים.

גמר הזוגות - גברים:

13:00 בצהריים (משוער): מהאש בופאטי (הודו) ומארק נואלס (בהאמה) - מייק ובוב בראיין (ארה"ב)

להלן לוח המשחקים המלא ליום ה-13 (יש להפחית 9 שעות מכל שעה רשומה).

*המשחקים ישודרו גם באתר הזה.

כל התוצאות בלייב נתונים באתר הרשמי של הטורניר

הבאנר, התמונה והמידע באדיבות האתרים:

האתר הרשמי של הטורניר, הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים, האתר

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/09
  5. רוני שטנאי Member

שלומי, שוב אני לא מסכים איתך וגם כתבתי לך בפרטי. לא מדובר כאן בניסוח, מדובר כאן בטעות בכל מובן המילה. כתב טניס אמור לדעת מה זה סרינה סלאם, והוא לא ידע. מבלי קשר לכך, כל כך פשוט בימנו לבדוק את זה ולראות במה מדובר במקום לכתוב את הטעות.
    לי אין דבר וחצי דבר עם רודיק, קראתי את הקטע של שריד עוד לפני שהוא עלה כאן לדיון וחשבתי עליו את אותם הדברים שכתבתי. כשהוא כתב על יואיט וטעה גם אמרתי לעצמי שאלה טעויות שאסור שיקרו מבלי קשר לדעה על הטניס של יואיט או על היכולת שלו לחזור לטופ.
    יכול להיות שהוא מבין בטניס ויודע לכתוב, אבל ממה שאני מתרשם במהלך אליפות אוסטרליה בה לא קראתי את כל מה שכתב, אני רואה שהוא טועה ולא פעם אחת כי הוא כנראה מחפף או שהוא לא מספיק בקיע (שני המקרים שווים באותה מידה בעיני). והוא הוסיף על כך את ה"סאטירה" על רודיק שאני ראיתי בה הרבה רוע, הצורה בה כתב לא הייתה חידוש כלשהו מרענן ומצחיק אלא פשוט חיסול ממוקד תוך כדי התעלמות מעובדות (כי אפשר, הרי זו סאטירה) ולא במקום.

כתב שכזה קשה לי מאוד להעריך.

6. Selby Member

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא כוחות... בהליכה, כל כך קל לה שזה מדהים.

8. piston Member

אחרי הניצחון של סאפינה בחצי הגמר, היא התחילה להשוות את עצמה לאחיה, ועל איך היא תשווה את ההישג שלו ותעלה למקום הראשון בעולם בניצחון באליפות אוסטרליה הפתוחה.

הדברים נראים מגוכחים כרגע.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ראיתי עכשיו שוב את סיום המשחק אתמול, כואב הלב לראות את ורדאסקו מפסיד משחק כזה ענק בגלל דאבל פולט כל כך מיותר.. הדברים היו נראים בדרך הבטוחה לניצחון המערכה שלו... לא התאוששתי עדיין מהמשחק הזה.

10. אבו Member

היא יכולה לזכות גם ב-8 תארי גרנד סלאם, היא תמיד תישאר האחות של.
    לא זוכר מתי הפעם האחרונה שלא ראיתי גמר סלאם(נשים), אבל בכל מקרה, זה קרה היום. התעוררתי ב-12 ומשהו, פתחתי לראות אולי עדיין יש משחק, אני רואה שידור חוזר של ורדסקו-נדאל, אז ידעתי כבר שזה נגמר באיזה 6-2 6-0, בסופו של דבר זה נגמר עם 6-3 6-0.

מחר הטניס האמיתי, ברינג איט און. לצערי אני לא אהיה אחרי המשחק כדי להגיב, אבל את המשחק אראה כמובן.

11. דקו Member

צפוי מדי שסרינה תיקח חבל לי על סאפינה שמשתפרת כל הזמן

נ.ב
    יש אתר של טורנט שיש שם משחקים מוקלטים למי שרוצה
    t3nnis.tv

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/09
  12. Selby Member

7 :aaa021:

13. shlomydavid מנהלים

http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/ausopen08.Xxx

סרינה וויליאמס אלופת אוסטרליה !

סרינה וויליאמס (ארה"ב) השלימה הבוקר זכייה רביעית באליפות אוסטרליה הפתוחה, אחרי שניצחה בקלות 0:6, 6:3 את דינארה סאפינה (רוסיה).
    בזכות הניצחון, סרינה תעפיל למקום ה-1 בעולם !

סיקור המשחק:

כפי שאפשר לראות מהתוצאה, המשחק היה חד צדדי לכל אורכו, והסתיים תוך 59 דק' בלבד.
    סרינה פתחה בסערה את המשחק, שברה את סאפינה כבר בהגשתה הראשונה, וברחה ל-0:3. סרינה לא עצרה, המשיכה לדרוס וסיימה את המערכה ב'בייגל' 0:6 תוך 22 דק' בלבד.
    סאפינה התאוששה מהבייגל המשפיל, ושברה את סרינה כבר בפתיחת המערכה השנייה - 0:1 ונק' ראשונה במשחק. סרינה לא נבהלה, שברה מיד חזרה ואח"כ שמרה ל-1:2. סרינה המשיכה לדרוס, שברה שוב את סאפינה וברחה ל-1:4. סאפינה הספיקה לקחת 2 משחקונים נוספים עם הגשתה, אבל לא יותר מכך, וסרינה וויליאמס השלימה ניצחון 3:6 במערכה, ובמשחק כולו !

http://img511.imageshack.us/img511/3562/bwilliams3114be1.Xxx
    סרינה וויליאמס והגביע הרביעי במלבורן.

* כאמור, סרינה וויליאמס השלימה זכייה רביעית במלבורן, ותואר גראנד סלאם עשירי בסה"כ.
    בכך היא השחקנית החמישית שמגיעה לכמות כזאת בעידן המודרני (משנת 1968), אחרי שטפי גראף (22 זכיות), מרטינה נברטילובה (18), כריס אוורט (18) ומרגרט סמית' קורט (11). סרינה וויליאמס היא מובילת הזכיות בשחקניות הפעילות.
    בזכות התואר, סרינה וויליאמס חזרה שוב למקום ה-1 בעולם, אחרי שהייתה שם לאחרונה באוקטובר 2008.
    אחרי שכבר בעצם העפלתה לגמר הפכה סרינה לספורטאית המרוויחה ביותר בכל הזמנים, בזכות הזכייה היא הוסיפה לחשבון הבנק שלה 2 מיליון דולר אוסטרלי.

* דינארה סאפינה המאוכזבת שהפסידה בגמר גראנד סלאם שני, תוכל להתנחם בכך שתעלה למקום ה-2 בעולם בדירוג שיתפרסם ביום שני הקרוב. (השוואת הדירוג שיא בקריירה מאוקטובר 08).

התגובות מטקס ההכתרה:

סרינה ווילימאס: "בהחלט, אין שום ספק שאני אוהבת נורא לשחק כאן. אני רוצה להודות לקהל המדהים ביציעים שמעודד אותי המון במשחקים שלי, זה לא קורה בטורנירים רבים. אני מרגישה שהגשמתי חלום, להגיע לעשרה תארי גראנד סלאם זה דבר מדהים עבורי. אני רוצה להודות לאמא שלי על שנשארה איתי כאן בשבוע הזה. השבוע הראשון היה קשה, אבל שרדתי ועכשיו עם אמא המשכתי לזכייה בתואר",
    על חזרתה למקום הראשון בעולם אמרה סרינה: "כמובן שאני שמחה ומרוצה מהעובדה הזו, אבל אמרתי עוד לפני הגמר שבשבילי יותר חשוב לזכות בתארי גראנד סלאם. המקום הראשון הוא רק בונוס ואשתדל הפעם להישאר שם יותר זמן".
    על יריבתה אמרה סרינה: "לדינארה מצפה עתיד גדול. היא נורא צעירה וכבר הגיעה פעמיים לגמרי גראנד סלאם. היא מכה חזק מאוד וידעתי שאצטרך לשח התקפי נגדה כדי לשבור כמה שיותר את הגשתה ולהיות במצב נוח יותר".
    דינארה סאפינה המאוכזבת שבכתה אחרי המשחק, התאוששה בטקס ואמרה: "אין לי הרבה מה להגיד, בטח לא אחרי שהייתי פחות משעה על המגרש. אני רוצה לברך את סרינה, אני הייתי פשוט 'בול בוי' (נער כדורים) על המגרש היום. אני מבקשת סליחה מכל האנשים שתמכו בי ומי שהגיע לגמר. איכזבתי ולא נתתי פייט במשחק הזה, אבל אני מקווה ומאמינה שאחזור לכאן גם בעתיד, למשחק טוב יותר".

* האחים בוב ומייק בראיין (ארה"ב) זכו בטורניר הזוגות לגברים באוסטרליה בפעם השלישית בקריירה , אחרי שגברו 6:2, 5:7, 0:6 על מהאש בופאטי (הודו) ומארק נואלס (בהאמה).
    לאחים בראיין זהו תואר גראנד סלאם שביעי בזוגות, והשני ברציפות אחרי ה-USO אשתקד.

http://img511.imageshack.us/img511/4090/l3618577dk7.Xxx
    האחים בראיין עם הגביע השביעי שלהם בזוגות

* הסיקור המיוחד לגמר הגברים וגמר הזוגות מעורבים יצא בהמשך הערב..

הבאנר, התמונות והמידע באדיבות האתרים:

האתר הרשמי של הטורניר, הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים, האתר, האתר, האתר

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/09
  14. דנידין Member

ברכות סלבי.

באיזה שעה מחר הגמר הגדול?

15. Selby Member

תודה.
    10 וחצי בבוקר לדעתי, אני מקליט...