The Australian Open 2009

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏19/1/09.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

איך השדר הגרמני אמר: "אין טניס טוב מזה, אין."

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

2. אבו Member

נדאל נראה כמו מישהו שבדיוק סיים אורגיה עם רביעייה.

3. Selby Member

כן, זה מאוד הוגן שנאדאל שלא מסוגל ללכת צריך לשחק עוד פחות מ48 שעות בעוד שפדרר עושה בטן גב כבר מאתמול.

4. $zinedine zidane$ Member

סיום מאכזב לאור איך שהתפתח המשחק, אבל כל הכבוד לורדאסקו. את העבודה שלו הוא עשה.

אני מניח שאם רודיק היה מנצח את פדרר זה כן היה הוגן, או לפחות לא מפריע לך.

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/09
  5. דנידין Member

אלו החיים. זה יכל להיות רודיק או ג'וקוביץ' וכו' וכו'. הכל במסגרת החוקה.

6. VaN Member

השנה פדרר נהנה מהמנוחה ושנה שעברה נדאל היה נהנה מימנה, אם שניהם היו עולים לגמר.

כל הכבוד לשניהם על משחק טוב ומלחמה לא רגילה.
    ורדאסקו באמת הפתיע עם טורניר מצוין. אם הוא יצליח להראות את היכולת של הטורניר הזה לאורך זמן הוא יכול להפוך לשחקן אדיר גם על קשים.

7. AA1305 Member

למה זה דבר חדש? השיא היה שנה שעברה בגמר USO שמארי קיבל כמה שעות של מנוחה בעוד פדרר נח לו יומיים בכיף,וזה למעשה מה שהכריע את המשחק, כי אם לא זה, מארי היה מפרק אותו כמו תמיד.

8. דנידין Member

תמידדדדד

:aaarofl:

9. אבו Member

AA1305, תשבע לי שסלבי לא שלח לך פרטית לרשום את זה?
    לתלות את ההשפלה שהלכה בגמר בארה"ב(3 מערכות חלקות!), בזה שמארי קיבל פחות שעות מנוחה.

ואוו, זה פשוט סתימות לחשוב כך.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משחק לפנתיאון, 5 שעות וקצת של טניס אדיר, רמה מדהימה, כיף גדול עבור הצופה.
    ורדסקו בן 25, עכשיו נראה איך הוא ממשיך מפה הלאה.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני חושב שכדאי שנתרכז או יותר נכון נהנה מהטניס הגדול אותו ראינו היום. משחק בו הכל קרה ובצורה מרהיבה. זה לא משנה מי מקבל יותר מנוחה לקראת הגמר, כי משחקי חצי הגמר אף פעם לא באותו יום ובשל כך כל פעם מישהו אחר נח יום יותר.

לוקח זמן להתאושש ממשחק כזה, וואו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/09
  12. AA1305 Member

הוא לא שלח לי,זה דבר ברור,אז איך אתה יכול להסביר את זה שמאז גמר הUSO הם נפגשו 4 פעמים והוא פירק אותו בכולם,עזוב את משחקי הראווה אבל המשחק במאסטרס היה משחק ענק שהם נתנו בו הכל ובסוף מארי ניצח,אז כנראה שכן הייתה לזה השפעה מסוימת.

לגבי המשחק היום,אחד המשחקים הגדולים ביותר בשנים האחרונות,זה היה פשוט מדהים,איזו רמה,העברות כדור שרואים פעם בהרבה זמן,הנקודה של נדאל במצב 5-4 במערכה השניה זה היה לא אמיתי,לא האמנתי שראיתי נכון,והיו עוד כמה דומים,ורדאסקו,אם ימשיך ביכולת הנוכחית לאורך זמן,הוא יגיע לפחות לטופ 5 אבל לא ניראה לי שהוא מסוגל לשמור על יכולת כזאת.
    לגבי נדאל,הייתי בטוח שאם יעלה לגמר נגד פדרר,הוא ינצח אותו בגלל יתרון מנטלי,עכשיו אני בספק אם זה יקרה כי הוא גמור,ואני לא רואה אותו מחזיק מעמד.

13. samoel Member

היה כיף לראות (את רוב) המשחק היום. מצאתי טניסאי שלישי ברמה הגבוה ביותר שאני ממש מתחבר אליו (פדרר, מארי) והוא ורדאסקו. לא יודע למה את נדאל אני אמשיך לשנוא, לא אוהב אותו את הגאוותנות שלו בזמן שהוא משחק. ורדאסקו בעיני הציג היום טניס משובח והיה ראוי לניצחון לא פחות אם לא יותר. לראיה תעיד העובדה שהוא השיג נקודה אחת פחות (כלומר הוא היה הגורם למשחקונים צמודים יותר מאשר נדאל). כמו כן כמות ווינרים ואייסים, אייסים של מומנטום שגרמו להרבה דם יזע ודמעות מצד נדאל. אבל מה שלי הפריע הייתה עאולי כמות האנפורסד אררורס שלו אם היה מקטין אותה היה יוצא היום כשידו על העליונה בוודאות. אפילו את הניצחון נדאל השיג מדאבל פולט ולדעתי במשחקון הזה היה גם דאבל פולט בנקודה הראשונה או השנייה.

אני מקווה שפדרר חזר לעצמו באמת ויפרק את נדאל בגמר .

14. אבו Member

מה שברור פה זה שזה אחד הדברים ההזויים שנאמרו פה. אני חושב שאפילו סלבי לא רשם את השטות הזאת.

מילא זה היה נמשך ל-5 מערכות ארוכות ומעייפות, היה יכול להיות עוד איזושהיא לגטימציה לדבר על עייפות. אבל שרוג'ר מרסק את מארי מהתחלה, איך אפשר לדבר על עייפות?!

עוד כמה דברים:
    1. איך אני יכול להסביר איך מארי מנצח מאז? איך אתה יכול להשוות ניצחונות בטורנירי ATP(וגם מאסטרים) לגמר גרנד סלאם?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx אופרה אחרת, רוג'ר פדרר הוא המאסטר בנושא הזה, מארי לראשונה בגמר סלאם והוא לא עמד בזה.
    2. מארי שיחק כולה עוד מערכה וחצי ביום שלפני הגמר(הוביל 2-0 במערכות, והיה בפיגור שבירה במערכה השלישית. איבד בסופו של דבר את השלישית, אבל לקח את הרביעית)- אם אתה באמת חושב שזה עשה את ההבדל בגמר, אז אין לי מה לומר לך יותר.

בקיצור, חדל. זה מביך.

15. AA1305 Member

אני לא אומר שרק בגלל זה הוא הפסיד,אבל הייתה לזה השפעה מסוימת,לשחק מול נדאל,זה שונה מלשחק מול כל שחקן אחר בסבב,אחרי משחק מולו,כל יריב יהיה מותש פיזית,כך שבמקרה הזה,כל יום הוא קריטי,במיוחד שהשני נח לו ומגיע בשיא הכוח.
    אני לא מבין למה אין שיויון בין כל השחקנים,ולא נותנים הזדמנות שווה לכולם לנצח ,איך יכול להיות שחצאי גמר נערכים בימים שונים?