היה צפוי וברור שפדרר ינצח,כי הוא יותר טוב,אבל אני חושב שרודיק גם עזר לא מעט לפדרר ,הוא עושה טעות טקטית נוראית,אני מדבר בעיקר על העליות המזעזעות שלו לרשת,כל פעם שהוא עושה את זה,זה ניראה רע מאוד, לעזאזל הוא רואה שזה לא עובד אז מה הוא עולה כל פעם ונותן לו נקודה קלה?, אם הוא היה נשאר כל המשחק בביסליין,ומנסה להביא כמה שיותר כדורים לבקהנד של פדרר, אני חושב שהיה משחק קצת יותר צמוד.
גם לעניין הזה שמתי לב, אני פשוט לא מבין למה הוא עושה את זה,כאילו שזה משחק ראשון שהוא משחק נגדו,ופעם ראשונה שהוא ראה אותו משחק.
זה בדיוק למה אמרתי, שזה נרנאה שהוא כאילו מלחם, רק עדי שיגידו שהוא נתן פייט. בכדי לנצח אתה חייב לנצל עד כמה שניתן את הנקודות החלשות (או במקרה של פדרר הפחות חזקות) של היריב שלך. רודיק לא עשה את זה היום.
http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/ausopen08.Xxx רם ודשי העפילו לגמר המעורבים ! אנדי רם ושותפתו, נטלי דשי (צרפת), רשמו הבוקר הישג מצויין כשהעפילו לגמר הזוגות מעורבים, אחרי שגברו 6:7 (7), 4:6 על טומי רוברדו ואנבל מדינה גאריגס (ספרד) - 7 בטורניר. המערכה הראשונה הייתה צמודה והוכרעה בש"ש דרמטי, אותו הצליחו רם ודשי לנצח 7:9. שבירה בודדת במערכה השנייה הספיקה לרם ודשי כדי להשלים ניצחון במשחק כולו. במשחקון האחרון, בו אנדי הגיש למשחק, השניים חזרו מפיגור 30:0 בדרך לניצחון על הצמד הספרדי. רם ודשי מעפילים לגמר גראנד סלאם שני (כזכור רם ודשי זכו ברולאן גארוס 2007). רם ודשי שהבטיחו לעצמם פרס כספי של 67,230 דולר אוסטרלי, מחכים כעת בגמר למנצחים במשחק שיערך מחר בין לוקאס דלוהי ואיבטה בנסובה (צ'כיה) למהאש בופאטי וסניה מירזה (הודו). רם אמרי אחרי הניצחון: "מדהים לעלות שוב לגמר גראנד סלאם, כל פעם זו חוויה מחדש להישאר בימים האחרונים של תחרות כזו ולהיות בחדר ההלבשה לצד השחקנים הגדולים בעולם. לא ייאמן שישראל הקטנה שולחת נציג לגמר של טורניר כזה". רם התייחס לעובדה שזו שנה שנייה ברציפות שהוא מגיע לקרב על התואר במלבורן: "זה כיף גדול, אני מרגיש בבית באוסטרליה. במלון כבר רוצים לתת לי אזרחות כי אני כל שנה נשאר כאן עד הסוף. אמרתי להם שאני לא ממהר לאף מקום. אשתי שירי איתי, זו פעם ראשונה שלה באוסטרליה והיא, כמוני, מאוד נהנית". אנדי התייחס גם לשיתוף הפעולה שלו עם הפרטנרית על המגרש: "החיבור ביני לבין נטלי פשוט מדהים. היא חייכנית, כיפית ורגועה, אחת הנשים הכי נחמדות לדבר איתן בסבב הנשים. כבר תקופה ארוכה שהחיבור הזה עובד, אני רק מנסה לעמוד בצד ולא להפריע לה". רם אופטימי לקראת הגמר: "כשרק ראיתי את ההגרלה של הזוגות מעורבים, אמרתי לשירי שאני הולך פה כל הדרך אל התואר. אני בטירוף על המגרש, עם אנרגיות מטורפות ומקווה שנשלים את זה עם עוד זכייה". http://www.ynet.co.il/PicServer2/28102008/1810703/84530856_wa.Xxx אנדי מראה לדשי מה הוא חושב עליה. גברים - רוג'ר פדרר העפיל למשחק הגמר ! היום נקבע העולה הראשון לגמר הגברים באליפות אוסטרליה הפתוחה 2009, וזהו רוג'ר פדרר (שוויץ, 2 בעולם) ! פדרר גבר 2:6, 5:7, 5:7 על אנדי רודיק (ארה"ב), והעפיל בפעם הרביעית בקריירה לגמר אליפות אוסטרליה הפתוחה (3 זכיות ב-3 גמרים). פדרר טייל במערכה הראשונה עם 2 שבירות, אבל בשתי המערכות הבאות עבד יותר קשה והצליח לשבור בשתיהן רק במשחקון ה-11 כדי לנצח אותן ואת המשחק כולו. פדרר יחכה בגמר למנצח במשחק בין רפאל נאדאל (ספרד, 1) ל-פרננדו ורדאסקו (ספרד, 15). כאמור, לפדרר זה יהיה גמר רביעי באוסטרליה (ב-6 שנים האחרונות), והוא כמובן ירצה לזכות בתואר גראנד סלאם ה-14 שלו ובכך להשתוות לשיאן כל הזמנים - פיט סאמפרס. נשים - משחק הגמר: סרינה וויליאמס vs דינארה סאפינה ! אצל הנשים נקבע כבר היום משחק הגמר, והוא יפגיש את סרינה וויליאמס (ארה"ב, 2) ו-דינארה סאפינה (רוסיה, 3) ! אחרי ימים לוהטים במלבורן, המארגנים החליטו סוף סוף להתחיל את יום המשחקים עם גג סגור ב'רוד לייבר ארנה'. סרינה העפילה ראשונה לגמר אחרי 3:6, 4:6 על אלנה דמנטייבה (רוסיה), ובכך הנחילה לה הפסד בכורה ב-2009 (אחרי 15 ניצחונות). דמנטייבה האלופה האולימפית שוב לא מצליחה לזכות בטורניר גראנד סלאם, שהיה ה-41 שלה בקריירה. יריבתה של סרינה בגמר, סאפינה, עבדה קצת יותר קשה בדרבי הרוסי מול ורה זבונרבה, אבל לבסוף ניצחה - 3:6, 6:7 (4). זבונרבה שהגיעה למשחק ללא איבוד מערכה, נכשלה דווקא במשחק החשוב ביותר. בכל מקרה היא תעפיל בעיקבות ההישג לדירוג שיא בקריירה - 5 בעולם. סרינה העפילה לגמר גראנד סלאם ה-13 שלה בקריירה, והיא תחפש להמשיך את הסידרה הסטטיסטית שלה במלבורן - זכייה בשנים אי-זוגיות (2003, 2005 ו-2007). לסאפינה זו תהיה הופעה שנייה בגמר גראנד סלאם והיא תחפש תואר ראשון (הפסידה לאנה איבנוביץ' בגמר הרולאן גארוס אשתקד). * גמר הנשים יהיה גם המשחק על המקום ה-1 בעולם. ** גמר הנשים יערך ביום שבת ב-10:30 בבוקר. סיקור מיוחד אליו יצא מחר. ------------------------------------------------ משחקי היום ה-12: חצי הגמר - גברים: 10:30 בבוקר: רפאל נאדאל (ספרד) - פרננדו ורדאסקו (ספרד) * המאזן בינהם הוא 0:6 לנאדאל (הניצחון האחרון היה ברולאן גארוס אשתקד. הניצחון האחרון על משטח קשה היה במאסטרס אינדיאן וולס 07). גמר הזוגות - נשים: 6:00 בבוקר: דניאלה האנטוחובה (סלובקיה) ואי סוגיאמה (יפן) - ונוס וסרינה וויליאמס (ארה"ב) * חצי גמר הגברים ישודר ביורוספורט ! להלן לוח המשחקים המלא ליום ה-12 (יש להפחית 9 שעות מכל שעה רשומה). *הטורניר ישודר באתרים הללו: זה או זה. וגם באתר הזה. כל התוצאות בלייב נתונים באתר הרשמי של הטורניר הבאנר, התמונה והמידע באדיבות האתרים: האתר הרשמי של הטורניר, הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים, האתר, האתר
אני למעשה כבר חודשים לא ראיתי משחק טניס, אבל להתעדכן אני עושה. מדהים או לא, אבל מה קרה לפדרר? חוזר לכושר? מצחיק שרודיק שוב פעם הפסיד לשוויצרי, מדהים עד כמה רודיק מול פדרר לוזר אמיתי. כמובן שהצמד רם את דשי עושה הרבה נחת. אגב שאלה, לגבי משחקי זוגות איך בוחרים בן זוג? שואלים כמו בחיים הרגילים...? "את רוצה לשחק איתי..." http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
שי, לא מתאים לך. מה הקשר לוזריות? אולי פדרר פשוט שחקן הרבה יותר טוב, ומאצ'אפ נהדר מבחינתו לרודיק? רוג'ר פשוט יודע איך לקרוא את הסרבים והמשחק של רודיק כמו ספר= מאצ'אפ מצויין מבחינתו. עדיין, רודיק דווקא שיחק די טוב היום. אם ישחק כך גם בהמשך העונה, מקומו בטופ 10 מובטח לעונה נוספת. רוג'ר? היום, עשה את מה שהיה צריך לעשות. בלי מאמץ באמת מיוחד. מול דל פוטרו הוא היה מצויין, ועכשיו הוא מחכה לראות מי היריב בגמר. *שי, ההודעה שלך הגיעה מפה? טוב, כל עוד מדובר בסאטירה, זה משעשע ביותר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
מה הכתב רוצה בכלל? בסדר, רודיק לוזר אבל מה לא בסדר בהתנהגות שלו?! אנדי רודיק מתחילת הפגרה ולאורך כל הטורניר נותן שיעור בצניעות ובעבודה קשה ובאיך ספורטאי צריך להתנהג אחרי שנה לא טובה. ראיון אחרי ראיון הוא משדר רק צניעות ומקצועיות ואני מאוד גאה להיות אוהד שלו. Chin up AROD! http://www.clipartof.com/images/emoticons/xsmall2/2404_worship.Xxx
להגיד את מילת הF אחרי דאבל פולט, לא בדיוק מה שילדים קטנים צריכים לשמוע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx זה גם מה שהוא אמר היום אחרי זה, ואז הוא התנצל בפני השופט. אבל אז קיבל אזהרה, ואמר שהוא לוקח את ההתנצלות חזרה, וזאת הייתה תגובת הקהל: :aaarofl:
הוא עממי ואמיתי, אי אפשר שלא לאהוב את רודיק. הוא מביא צבע לענף ואכן אדם צנוע. כך גם אנדי מארי, מאוד צנוע (קצת משעמם בניגוד לרודיק ובכלל, אבל בחור טוב מגיע לו לנצח). מסכים איתך כמעט בהכל סלבי, רק 2 דברים: 1. שנאה לפדרר, אוקי, מקובל. אבל מוציא עליו דברים מוגזמים שיוצאים מפורופרציות ולא קשורים למציאות. 2. לא קשור לטניס: מארק סלבי שחקן הסנוקר שחצן והוא יוצא מן הכלל בין כל השחקנים שאתה אוהב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אני חושב שתפסת אותי עם המכנסיים למטה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx לא ברצינות, ה'בעיה' שלי עם רודיק זה שלדעתי וזו דעתי בלבד, הוא שחקן לא ממש מגוון. אני מדגיש שבשנה פלוס האחרונה אני לגמרי איבדתי את החשק לראות טניס, אבל בימים שעוד עקבתי ממשית אחרי הספורט היפה הזה אני יכול לספר שהייתי אוהד מושבע של פדרר. מול הגאונות של השוויצרי לדעתי אין לרודיק הרבה מה למכור חוץ מהסרב שלו. קצת לא ברור לי ה'שנאה' שלי כלפי האמריקאי כי אני תמיד אוהב יותר את השחקנים/יות היותר מנומסים, צנועים ושקטים, אבל איכשהו תמיד ראיתי את רודיק כשחקן שהגיע לרמה הכי גבוהה רק בגלל האלימות של הסרב. כנראה שזאת הבעיה שלי עם רודיק כי חוץ מזה אני כמו שאני מספר לא טיפוס שאוהב שחקנים/יות כמו נדאל (למרות כשרון טניס הוא pretty boy עם השרירים האלה), אגאסי ואצל הנשים בעיקר הרוסיות או האחיות וויליאמס. מה לעשות אליליי היו בעבר סטפן אדברג - קרחון שבדי הכי קר שיש ועל המגרש תמיד ג'נטלמן (מחוץ למגרש גנב את חברתו של מאטס וילאנדר...) קצת פיט סמפראס - הרבה בגלל המשחק המדהים הזה... ז'וסטין הנין - 'מכוערת' נמוכת קומה שכנגד כל הסיכויים זכתה בהרבה תארים. איבן לנדל - בגלל הניסיונות הנואשים שלו לזכות בכל טורנירי הגרנד סלאם. את הרולאן גארוס לעולם לא לקח וזה עוד עם השפלה מכוערת של מייקל צ'אנג שפשוט עשה מעשה בלתי ספורטיבי אז אולי אני צריך קצת לרחם על רודיק, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אני חושב ש"קטע היומן" הזה פשוט מביש עם זדון ללא שום צורך. רודיק הוא באמת אחד השחקנים היותר נעימים ואנושיים בסבב, יש לו חוש הומור נהדר והוא יודע גם לצחוק על עצמו, בניגוד לשטויות שכתובות שם שהוא משפיל שופטים, גורם לאנשים להיגעל ממנו ועוד כהנה וכהנה. מהיכן הרוע הזה והרצון להשפיל שחקן, לא ממש ברור לי. אז כןהוא במאזן נוראי מול פדרר (נכון שיותר מכל שחקן בסבב פרט לנדאל) וחלקו הוא בגלל הצד המנטלי, אבל מכאן ועד להטלת הרפש הזו .. הוא לקח גראנד סלאם הגיע לעוד שלושה גמרים, וגם לכמה חצאי גמר(כן גם לא באחת התקופות החלשות של הסבב),זכה בכמה טורנירים לא ממש קטנים כמו שהכתב מנסה לתאר, הוא נמצא בטופ זמן רב ונותן את כולו. באמת שקשה לי להבין מהיכן נובע כל הרוע הזה כלפי השחקן, זה לא מצחיק, לא ענייני וכנראה נועד רק להשיג רייטינג. אבל זה בסדר, אותו שריד כתב על יואיט אחרי ההדחה בתחילת הטורניר שהוא זכה בשלושה תארי גראנד סלאם, וכשכדאי לו לקחת פסק זמן ולחזור עם מצברים מחודשים, מפני שאם הוא יסיים את הקריירה בצורה הנוכחית הוא ישאר בגדר פוטנציאל לא ממומש וזה יהיה עצוב וחבל לאחד השחקנים המוכשרים שצמחו אי פעם. בלי קשר לטעות של שלושת הגראנד סלאמים (שניים שהושגו אולי על פי שריד בשאחת התקופות החלשות בסבב) את דעתי על יואיט כבר כתבתי מזמן ובקיצור רב - הוא השיג הרבה הרבה יותר מהפוטנציאל שלו, רמת המשחק של היום והעוצמות משאירות אותו הרחק מאחור ולא בכדי. על זה שהוא היה השחקן השנוא ביותר בסבב מחוץ לאוסטרליה, על התקריות שלו על ומחוץ למגרש אין שום מילה, כביכול הוא פשוט צריך איזה הפסקה למלא מצברים ואז הוא יחזור ויטרוף את הסבב... חבל שכתבים מחפשים את הרע ועושים הכל, גם אם זה כולל עיוות של המציאות, לצורך כך.