אין לסרגיי סיבה להיות מאוכזב, משחק אדיר. אני בטוח שיש עוד מספיק שחקנים לא פחות טובים מטיפסארביץ' שיכולים לתת פייט רציני מול פדרר. מול נלדבנדיאן דיוקוביץ' ונדאל לא יהיו לפדרר 40 אייסים, יהיה מעניין.
במצב של 40:15 במשחקון הלפני האחרון פשוט ידעתי שפדרר יקח את זה. כנראה השחקנים פוחדים לנצח את השוויצרי הזה, אחרת אין לי מושג מה קרה לו בסוף. לא יודע אם לקרוא לו שחקן גדול, פעם ראשונה אני רואה אותו... בן כמה הוא? באיזה מקום הוא מדורג?
סרבי בן 23 כרגע במקום 50 בערך, מעבר למה שראית היום הוא כבר הגיע לסיבוב רביעי בוימבלדון ולקח את טורניר דאבלין. שחקן טוב, המיקום הנוכחי שלו בהחלט לא מייצג, אבל אני לא חושב שהוא מספיק טוב כדי לנצח את פדרר או להתמודד מול הגאונים האמיתיים.
משחק פשוט ענק.. במהלך המשחק נזכרתי שבאיזה פרסומת לאתר הימורים (נראה לי bet and win) ראיתי שהיחס למשחק הזה היה משהו כמו 1-86.. זה יכל להיות אחד הניצחונות הגדולים.. הבקהנד של פדרר זה משהו מיוחד.. הוא בכלל לא מסתכל על המגרש כשהוא מכה.. והסלייס שיש לו בבקהנד הוא גם כן מטורף..
וזה רק מסמל כמה לפדרר הגיע. הרי פדרר היה ביום חלש עם החמצות מצחיקות שלא מאפיינות אותו, ולכן אם פדרר גם ביום חלש לוקח זה מראה על גדולה ועל היכולת להתעלות ולהתגבר מנטאלית ופיזית על היום החלש.
איזה משחק מדהים. התחלתי לראות מאמצע המערכה השנייה ולא יכולתי לעזוב. תענוג של משחק, רק חבל שטיפסרביץ' לא הצליח לסיים את זה כמו שצריך. היה נחמד אם פדרר היה עף בשלב כזה.
יאללה, חלאס כבר להגיד משחק חלש של פדרר. כשהוא מפרק זה מצביע על גדולתו, כשהוא מפסיד/קרוב להפסיד זה מצביע על משחק חלש שלו, אבל חס וחלילה לא למשחק גדול של יריב...
חלילה, זה לא סותר את העובדה שהיריב היה נהדר. שילוב של הדברים גם לא יכול להיות? יכול. מה אוכל אותך סרגיי? הוא יהיה כך או כך מלך הגאנד סלאמים בכל הזמנים, אז תניח לזה...
מצאת על מי לומר שהוא חלש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx שניהם היו חזקים ביותר. כל נקודה זה מלחמה, ריצות לכדורים ארוכים, קפיצות, נפילות ומה לא. זה שפדרר קיבל יריב לוחם שנתן דם על כל נקודה לא מראה על חולשה של אף אחד מהם. היו לפדרר מספר לא קטן של משחקים שהוא החמיץ מכות שהוא בדרך כלל מדייק בהם, אבל זה כבר תלוי ביום. רוג'ר הפסיד ליריבים חלשים בהרבה, וכן באותם מקרים זה היה לחלוטין יום חלש שלו. היום מנגד, הוא לא היה כמובן ביום גדול, אבל קור הרוח שלו שווה ל 80% מההצלחה שלו. רוג'ר לא חזק יותר מהיריבים שלו וגם לא מהיר יותר, הוא פשוט חכם יותר.