בואו נשאיר את שבת לדברים הקדושים באמת. שישי בערב, אחרי האוכל ולפני האלכוהול... נניח 21:00. מצד שני, גם שבת בצהריים יכול להיות נחמד כסוג של תראפיה להעברת השעות הקשות (12 ככה)..
מתאים לי שישי ב21:00 מאוד, בכלל יש אצלי עדיפות לשעות ערב-לילה (גם 23:00 שבת מה שאיתי הציע זה אחלה מבחינתי). רק צריך לבדוק מה עם שי איך זה מסתדר לו עם שעון הולנד...
אני אתגמש ואלך עם ה-11 בליל שבת שלכם. יכול גם לעזור לאחיינו האמריקאים שיצטרפו, יתאים להם יותר מ-12 שעון ישראל.
ז"א אומרת שעה קודם לכן בהולנד. מבחינתי אין בעיה, רק ספרו לי בקצרה מה יקרה שם. אפשר גם לשלוח את זה בפרטי.
מה שיקרה זה שכל משתמש בתורו יבחר שחקן לקבוצה שלו וככה מרכיבים קבוצה. בעיקרון הstarters של כל קבוצה הם QB, ראנינג בק, שני רסיברים, טייט אנד, בועט, הגנה (אתה בוחר קבוצה שמקבלת נקודות ע"פ היכולת של ההגנה שלה במשחק - שתי נקודות על סאק ואינט', 6 נקודות לט"ד, 10 לשאטאאוט ועוד כמה), ליינבקר ועמדה שאפשר להכניס אליה ראנינג בק/רסיבר/טייט אנד. הכי פשוט - תיכנס לליגה, תלך למסך של Draft ותלחץ שם על mock draft רצוי שתעשה את זה גם אם הבנת מה קורה רק כדי לראות שיש לך על המחשב את הפלאש או איזה תוכנה שצריך כדי להפעיל את המסך של הדראפט... אם יש לך שאלות תרגיש חפשי.
אתמול הבפאלו בילז שיחקו את משחקם הראשון בטורונטו, בפרי-סיזן נגד הסטילרז, בצעד שעשוי להתברר בעתיד כהיסטורי, ולא לטובה. במשחק עצמו ניצחנו וההרכב הפותח שלנו נראה מעולה, בעיקר בהתקפה, כשטרנט אדוארדס אחרי משחק פרי-סיזן ראשון חלש נגד וושינגטון הפעם היה בשיאו עם 9 מ-11, מעל 100 יארד ו-2 טאצ'דאונים. אבל עיקר הכתבות ב-ESPN שעוסקות בקבוצה (ועלו אתמול 5 או 6 כתבות שעוסקות בבילז רק ב-ESPN) הן על אופציית המעבר העתידי לטורונטו. כרגע, כל עוד ראלף ווילסון הוא הבעלים שלנו, אין סיכוי שהקבוצה עוזבת את בפאלו, אבל ווילסון בן 90 ואף אחד מיורשיו לא הביע נכונות לקבל את הקבוצה לכשימות. רוב הסיכויים שאחריו הקבוצה תימכר לביליונר המרבה במחיר, והביליונר המרבה במחיר בטח ירצה להעביר אותה לשוק הרבה יותר גדול מהשוק המתפורר של בפאלו, העיר כמעט הכי קטנה שמחזיקה קבוצה ב-NFL (רק גרין ביי קטנה יותר), עם אוכלוסיה הולכת ומצטמקת, מצב פיננסי קשה ואבטלה גואה. כששווקים ענקיים כמו טורונטו ולוס אנג'לס משוועים לקבוצת NFL זה נראה כמעט בלתי-נמנע, אלא אם כן הליגה עצמה תתערב כדי להשאיר אותנו בבפאלו. הבילז זה כל מה שיש בעיר הנרקבת הזו ויש קשר מאוד הדוק בין הקבוצה לקהילה בעיר, אם הקבוצה תעזוב את בפאלו ותהפוך לאיזה "לוס אנג'לס בילז (איפה הסמיילי המקיא?)" אני אעזוב את הקבוצה. אה, ובנוסף לכל הכתבות על המעבר האפשרי מבפאלו היתה גם כתבה מקצועית על איך הקבוצה נראית לקראת העונה הקרובה שמאוד החמיאה לנו ואמרה שאנחנו קבוצה בקליבר של פלייאוף. חבל שה-AFC וה-NFC מקבלים אותה הקצבה של מקומות בפלייאוף, כי נכון לעכשיו מבחינתי יש ב-AFC לפחות 6 קבוצות ברמה של פלייאוף בודאות (NE, SD, אינדי, סטילרז, קליבלנד, ג'קסונוויל) ועוד כמה שב-NFC היו פייבוריטיות להגיע לפלייאוף (בפאלו, ג'טס, דנבר, טנסי). יהיה מעניין מתמיד העונה ב-AFC, זה בטוח. שיתחיל כבר!
אגב, הבאתי גם חבר שלי לליגה (הקבוצה שלו היא and justice for Pack) ועכשיו היא מלאה לגמרי! כבוד גדול לקהילה, בעיקר כי נראה שלפחות 7 מ-12 הקבוצות בליגה הן מהארץ. קירק, רועי, אליאור (איך קוראים לקבוצה שלך?), שי, אני, חבר שלי ו... מי הישראלי הנותר? גיוס שלכם? ואולי בכלל יש כמה ישראלים נותרים? הפוטבול בישראל חי ובועט! :aaa021:
רק הכינוי של ההגנה הטובה בכל הזמנים !!! סתם, את האמת לא ידעתי שתום ג'קסון ממאנדיי נייט שכ"כ כיף לשמוע מהווה חלק כזה בכיר בהיסטוריה של הקבוצה שאימצתי אל חיקי, נחמד, נחמד מאוד לגלות דברים חדשים. לא יודע בקשר לשאר האנשים בליגה, אולי חברים של רועי מהקבוצה שלו או משהו... אבל כן, מאסיב ריספקט שהצלחנו למלא את הליגה בלי לחכות שאנשים יצטרפו ברגע האחרון 5 דקות לפני הדראפט. ג'ון לינץ' אגב חתם בסוף לשנה בפאטס.
וואלה, הייתי בטוח שהאורנג' קראש שייכים למשתמש אמריקאי. אם כך באמת כל הליגה ישראלים... מישהו יודע מי אלה ה-tivon dishwashers (נגדם יש לי דרבי צפוני חם במחזור הפתיחה) והערד משהו? בקשר להגנה הכי טובה בכל הזמנים - נראה לי שיש קונצנזוס בעולם הפוטבול שהתואר הזה שייך ל-Steel Curtain של פיטסבורג בסבנטיז, עם 4 זכיות רצופות בסופרבול. מימי כצופה פוטבול אני יכול לחשוב על 2 הגנות אימתניות במיוחד, האחת של טמפה ביי בעונת האליפות שלהם ב-2002 (עם ג'ון לינץ', וורן סאפ, דריק ברוקס, רונדה בארבר, סימיון רייס ועוד) והשנייה של בולטימור בעונת האליפות שלהם ב-2000 (עם ריי לואיס, פיטר בולוייר, רוד וודסון, סם אדאמס, טוני סירגוסה וכריס מק'אליסטר בין השאר). לדעתי לשתיהן יש מקום גם כן בגדולות של כל הזמנים. אומנם הפתגם הידוע אומר שבפלייאוף מנצחים עם הגנות, אבל בפועל רוב האלופות שזכורות לי היו דווקא קבוצות עם התקפה דומיננטית יותר. בבולטימור וטמפה ביי היו התקפות בינוניות להחריד בלשון המעטה ובכל זאת הן לקחו סופרבולים בקלילות, נטו בגלל ההגנות שלהן.
טבעון דישוואשרס זה איזה אחד שמצטרף לקבוצת IFL של חיפה העונה. האמת לא עשיתי איזה גיוס מאסיבי...פרסמתי את הליגה בפורום של תפוז וזהו. היחידים שאני לא יודע אם הם ישראלים הם etm, Johnny_B_Jolly, Sirsickness ו-ceo מכובד בהחלט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx קירק - אל תפרוש אחרי התבוסה שמצפה לך בשבוע 2 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אני מחכה לדראפט, אם אף אחד לא יגנוב לי את רודי וויט, אני אהיה בסדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx