רגע, עזבו את פארב לשנייה, כותב חמישי בדיון? are you kidding me? להחזיר את פארב כבקאפ לא מכבד אותו, אבל השטיק הזה שהוא עשה פה לא מכבד את גרין ביי באותה מידה אם לא יותר. הקבוצה כבר דיפדפה הלאה, הכריזה רשמית על עידן חדש, נתנה לרודג'רס את המושכות, והנה הוא בא עם ההתקפי מצב רוח שלו כמו בחורה במחזור ורוצה לגרום להם לשנות את כל התוכניות שלהם לשנים הבאות? גם כן לא מכובד... תהיה גבר ותעמוד מאחורי ההחלטות שלך. גם לא בטוח שהוא יותר טוב מרודג'רס מבחינת פוטבול נטו, לא ראיתי מספיק את רודג'רס משחק כדי לשפוט. מה שכן בטוח זה שבסיטואציה שתיווצר עכשיו בגרין ביי לרודג'רס יהיה קשה מאוד להצליח מבחינה מנטלית, הלחץ הציבורי עליו יהיה עצום והוא תמיד ייתפס בעיני הפנאטיים בקהל של GB כבנאדם שתפס את מקומו של פארב, אני ממש לא מקנא בו. גם ככה על כל QB מתחיל ב-NFL יש לחץ בלתי רגיל, אז מה שיהיה עליו עכשיו... הוא יצטרך לשחק ברמות מאנינגיות/בריידיות כדי לגרום לפנאטים בוויסקונסין לשכוח "על חשבון מי" הוא משחק. עזוב ג'ארד אלן, המפלצות וויליאמס במרכז קו ההגנה זו הגנת הריצה מס' 1 בליגה. ואני לא סתם זורק את זה באוויר, זה מוכח סטטיסטית, הם מס' 1 בליגה נגד הריצה כבר כמה שנים. הסקנדרי שלהם לא מדהים אבל יש להם קו ענק וחוליית ליינבקרים צעירה ואיכותית כשהשנה אני מאמין שצ'ד גרינוויי יעשה את הפריצה שלו שם. וקו ההתקפה שלהם גם כן אחד המעולים בליגה אם לא הטוב שבהם. AP אומנם מוכשר אבל ראנינג באק לבדו לא יכול להגיע רחוק, הוא חייב עבודה טובה של הקו כדי להצליח, וכראייה לגדולתו של הקו הזה גם כשצ'סטר טיילור היה הראנינג באק הראשון של הוייקינגז הוא סיים עם סטטיסטיקות נהדרות. זה שאתה מעוור משינאה להאצ'ינסון על זה שהוא בגד בכם זה משהו אחר, אבל יש להם את אחד ה-LT הטובים במשחק בדמותו של ברייאנט מק'קיני, את אחד ה-LG הטובים במשחק בדמותו של האצ'ינסון ואת הסנטר הגאון מאט בירק, it doesn't get better than these. עם QB נורמלי הוייקינגז הם קבוצה לסופרבול, חוץ מ-QB יש להם את כל ה-pieces in place כמו שאומרים. רק ש-QB זו חתיכת piece.
בפעם האחרונה שהסתכלתי בתעודת זהות לא היה רשום שם "ברט" ככה שאני לא יודע מה נסגר איתו. את האפשרות שהוא קצת צומי, אגב, לא הייתי פוסל על הסף. ייקח לי קצת זמן לשכוח את הבקשת שחרור שלו מהפאקרס, כאילו אתה עד כדי כך להוט לחזור לשחק? איפה הלהט הזה היה באותה מסיבת עיתונאים שבה בכית יחד עם אומה שלמה פחות או יותר ואמרת שאתה גמרת עם פוטבול סופית? ברור שהמילה האחרונה עדיין לא נאמרה כאן, אני עדיין מתקשה לראות את ברט מסכים לחזור ולהיות בק-אפ, אני מתקשה לראות את גרין ביי משחררת אותו וגם אפשרות של טרייד היא מסובכת כרגע. הזוי הזוי הזוי, אבל הוא הביא את זה על עצמו. אגב, גם אני שותף לדעה פה שלוייקינגס יש את הקווים הטובים בליגה, לא סתם ראינו את אול דיי מטייל להנאתו בשנה שעברה, משהו שאני בהחלט רואה איך ממשיך השנה. רק שג'קסון יסדר את היד ויש על מה לדבר.
תכינו את הממחטטות: הלילה, 10 p.m. ET, ברט פארב בריאיון ראשון לפוקס ניוז. בESPN כבר יש פריוויו חינם: He's back!
איייכס. רק שגרין ביי לא יתקפלו לי פתאום. שלשום הם רשמו את רודג'רס כ-QB הפותח... מישהו צריך לעשות סוף לקרקס הזה של חזרה מפרישות. אני מעדיף ששחקנים ירקבו בשנים האחרונות שלהם בספסל או ביציע מאשר שיפרשו ויחזרו כל עשר דקות. אמן יטיסו אותו לבולטימור או יוסטון שירגיש טוב טוב את הדיגדוג לפוטבול.
לדעתי הם יתקפלו כמו גדולים, וחבל... אני לא יודע מה הולך להיות בריאיון הזה הלילה אבל אני כן יכול להמר שברט הולך לשחק את המשחק, וכמה זה היה לו קשה וכמה הוא לא היה שלם עם הפרישה, אה וכן...שהוא עשה טעות. הבעיה היא שלא ממש אכפת לו שהטעות ה"קטנה" שהוא עשה הכניסה מערכת שלמה לטלטול שעכשיו נכנסת לאחד חזק פי כמה וכמה בגלל האיטץ' שיש לו לחזור. לפי הכותרת ב-ESPN הוא אומר בריאיון לגרין ביי לתת לו ללכת למקום אחר, דבר שבטוח לא יקרה, ואם הוא אכן מקבל את ההצעה של תומפסון לחזור עם אפשרות ריאלית לפתוח כבק-אפ, אני מאמין שזה ישרוד אולי את ה2-3 סנאפים הראשונים שרודג'רס יוציא אבל לא מעבר לזה. אין סרט שפארב בפאקרז לא פותח. הלחץ האדיר של הקהל שכבר אתמול התחיל באיזשהו קמפיין, השייקיות של רודג'רס שיסתכל טוב טוב מי מחכה לו מעבר לכתף אחרי כל טעות, לא יותירו ברירה למקארת'י להחזיר אותו כסטארטר. חבל, הרבה מההערכה שהייתה לי לברט ירדה מאוד עם כל המדראנו הזה, על סתם.
האמת שככל שאני חושב על זה יותר אני נוטה לצד של הפאקרס ורוצה לראות את פארב נשאר בבית...הם התכוננו להחלפה הזאת המון זמן וזה באמת לא מגיע לרודג'רס. לשחק עם הלחץ של פארב על הספסל יהיה בלתי אפשרי בשבילו ורק יזיק לגרין ביי. אני חושב שפארב על כל הניסיון שלו עדיין יהיה QB יותר טוב אבל זה יהרוס את רודג'רס שכנראה לא יבנה יותר על עתיד בGB ויחליף קבוצה. מצד שני...אחחחח הוא QB ענק שעם חולשת הNFC בהחלט יכול להגיע לסופרבול (ותגידו מה שאתם רוצים על מינסוטה, הקו שלהם לא טוב יותר משל GB ואם פארב נשאר אני מוכן להתערב שגרין ביי ראש בית שוב!), ולשחקן כזה ענק מגיע לפרוש אחרי סופרבול...גם אחרי הסאגה האחרונה. בעעע למה הם לא ניצחו את הג'איינטס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
לדעתי הכל עדיין פתוח. אני הבנתי הערב שבגרין ביי נשיא הקבוצה לא סתם יכול להחליט את מה שבא לו. לקהילה שם יש בהחלט מה להגיד בנדון. רק מה, רק כ-200 איש הפגינו בעד פארב...אני לפחות שמח שאני לא היחיד שפה מוריד מערכו של פארב...
ראיתי עכשיו את הריאיון ההזוי הזה בספורט-סנטר ויש לי מילה אחת עבור ברט: זדיין. הוא מדבר שם על האנשים בפאקרז שלחצו עליו לקבל החלטה והוא "לא הרגיש מחוייב ב-100%" אז הוא שם זין על כולם והחליט לפרוש בידיעה שאם אחרי חודש-חודשיים הוא ירגיש איזה איטץ', יקבלו אותו בזרועות פתוחות. הוא אומר בפה מלא שבאותה מסיבת עיתונאים ב-3 למרץ היה לו עדיין רצון להמשיך לשחק פוטבול (!!!) אבל כאמור, לא ב-100%. אין מה להגיד, אשכרה בדיחה מהלכת על שתיים. הוא גם מבהיר חד משמעית שהוא לא חוזר אם הוא לא סטארטר ובקיצור חותר במשך כל הריאיון (בסיוע כמובן של המראיינת בשלל שאלות: How do you feel right now Brett?) להשגת השחרור מוויסקונסין. בסוף לפי איך שזה נראה עוד עלול להיווצר מצב שברט לא ישחק בשום מקום (סיכוי קלוש אבל קיים) וזאת תהיה אשמת גרין ביי. מדהים. והחלק הכי טוב בסיפור - יש Part 2 שישודר רק מחר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
ב-PTI אמרו הרגע שבנוסף לכל האמור לעיל פארב גם תקף אישית את טד תומפסון ואמר שהוא לא בוטח בו... פשוט גועל נפש, והקטע הבאמת מסריח בכל הסיפור הזה הוא שדעת הקהל בגרין ביי ובכלל בכל וויסקונסין הולכת עם פארב all the way. טד תומפסון ומייק מק'ארתי מתנהגים בכל הסיפור הזה בדיוק כמו שהם צריכים להתנהג ועושים מה שצריך כדי שהקבוצה שלהם תתקדם בכיוון הנכון, אבל שום דבר לא ירצה את הצ'יזהדז בלאמבו כל עוד פארב לא על המגרש. לדעתי הסיכוי היחיד של המשולש תומפסון, מק'ארתי ורודג'רס כ-QB פותח לשרוד בגרין ביי זה אם הם יזכו בסופרבול. כל דבר אחר יגרום להם לסיים את הקדנציה שלהם בצפון הקפוא תוך שנה-שנתיים מהיום, כי אם יש קבוצה בה ההחלטות כן מושפעות מהקהל זו גרין ביי ונכון לעכשיו הקהל פשוט יחכה בפינה לכשלונות שלהם.
לא בטוח בכלל שדעת הקהל הולכת עם פארב. הייתי מצפה מכזו אגדה שהציבור אמור להיות מאחריה להביא להפגנת תמיכה המונית קצת יותר מהשלושים איש שהופיעו אתמול. אני חושב שכל פעם שפארב פותח את הפה הוא מאבד אחוזי תמיכה. כשהעיתונאים מדברים והמילים המפוצצות חוזרות וחוזרות אז הוא יוצא איך שהוא בסדר - אבל התירוצים והסיבות שלו עלובים וגם העובדה שהוא אמר חד משמעית שאין לו בעייה לשחק עבור קבוצה אחרת לא בדיוק עוזר לקייס שלו בוויסקונסין.
could be... אבל עדיין יהיה על רודג'רס ועל המנג'מנט לחץ בלתי אנושי שקשה מאוד לתפקד תחתיו. זה מתכון לכישלון בספורט בו האספקט המנטלי כל כך חשוב. בינתיים בליגה מצאו משהו חדש להתעסק בו, סימני כנופיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx עוד פחות מחודשיים זה מתחיל חברים, תחזיקו מעמד...
ג'ייסון טיילור לרדסקינס תמורת סה"כ בחירת סיבוב שני בדראפט הקרוב ובחירת סיבוב שישי ב2010... אחלה עיסקה לאדומי העור. *העיסקה נרקמה בגלל הפציעה של פיליפ דניאלס של הסקינס, שגמרה לו את העונה.
עיסקה טובה לשני הצדדים. כן כן, גם לדולפינס. הסקינז קבוצה שהולכת על התואר כבר העונה ולכן צריכה שחקן מוכן שיכול לתרום לה בעמדת ה-DE כבר העונה אחרי הפציעה של דניאלס, בלי מחשבה לטווח ארוך, ולכן טיילור תפור עליהם כמו כפפה. מצד שני בשביל קבוצה כמו הדולפינס, שנמצאת בבנייה לטווח ארוך ואף אחד בה לא באמת מאמין שאפשר לעשות משהו מעניין בעונה הקרובה, ג'ייסון טיילור לא שווה יותר מדי. הוא בן 33 כבר והודה בעצמו שזו עשויה מאוד להיות עונתו האחרונה בפוטבול. אולי הוא יכול להיות העונה ההבדל בין 3 נצחונות לדולפינס לבין 5 נצחונות, אבל זה לא באמת משנה כי לפלייאוף הם בכל מקרה לא יגיעו. הוציאו עליו בחירת סיבוב שני שגם איתה יהיה אפשר להמשיך ולבנות לקראת עתיד ורוד יותר. מה שמעניין הוא שהסקינז מייעדים לטיילור את תפקידו של דניאלס, DE שמאלי, בעוד שהוא לדעתי שיחק DE ימני לאורך כל הקריירה שלו. זה אולי לא נשמע כמו הבדל משמעותי אבל ברגע שאתה מתרגל לעשות את כל הדברים מצד מסוים וזווית מסוימת אתה נהיה פחות אפקטיבי בעמדה ה"הפוכה". מה גם שלרוב לפאס-ראשרים טהורים כמו טיילור הצד הימני יותר מתאים, כי הם משחקים על הבליינד-סייד של ה-QB וקל יותר להשיג מהצד הזה סאקים.
שוקי לסיינטס! תמורת בחירת סיבוב שני וחמישי בדראפט הבא. שזה למעשה אותה הצעה שהייתה על השולחן של הג'איינטס לפני הדראפט. תמורה סבירה אבל בשעות האחרונות מתפרסם שהסיינטס עבדו עד אתמול על טרייד משולש יחד עם הדולפינס שהיה שולח את ג'ייסון טיילור לג'איינטס בתמורה לשוקי כש-2 בחירות הדראפט היו מגיעות למיאמי. חבל, פיספסו מצב לrepeat... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx