Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Stretford Ender Member

לא כלום מבחינת האחרים?
    כי קשה לי להאמין שיש איזהשהו סיכוי שמרשון יוצא מזה בלי לפחות השעייה של הקומישנר. בכלל יפתיע אם הוא לא יכנס לכלא.

בכל מקרה, הנה משחק חמוד להעביר את האוף סיזן למעוניינים:
    GoalLineBlitz
    במשחק אתם יוצרים שחקן, חותמים בקבוצה (בהתחלה קבוצות שמנוהלות ע"י המחשב, אח"כ קבוצות שמנוהלות ע"י אנשים אחרים), מאמנים אותו וכו'.
    יש משחקים כל יומיים, לאחר המשחק אפשר לראות ריפלאיי של כל מהלך (זה נראה בערך כמו המשחק בפוטבול מנג'ר).

זה גם מביא לי מן נקודות כאלה אם אתם נרשמים אז זה בכלל טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/08
  2. Stretford Ender Member

3. Stretford Ender Member

שמועות רצות שפארב שוקל ברצינות לחזור למשחק!
    הלוואי שנוכל לראות אותו עוד עונה, הוא הוכיח שעוד יש לו את זה בשנה שעברה, ופשוט כיף לראות את גרין ביי שלו.
    http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d8...eo&confirm=true

בנושא קצת פחות מעניין, פורסמו השידורים של הפרה-סיזן בESPN. לפחות יש אחד של סיאטל... (קרדיט לפורום פוטבול בתפוז).
    תאריך: 8 באוגוסט
    שעה: 03:00-06:00
    משחק: ניו אורלינס סיינטס נגד אריזונה קרדינלס

תאריך: 12 באוגוסט
    משחק: סינסינטי בנגלס נגד גרין ביי פאקרס

תאריך: 19 באוגוסט
    משחק: קליבלנד בראונס נגד ניו יורק ג'איינטס

תאריך: 26 באוגוסט
    משחק: סיאטל סיהוקס נגד סן דייגו צ'ארג'רס

4. KirkH Member

לא יודע, אותי כל הסאגה הזו של פארב מטריפה. זה הפך להכי קיטש אמריקאי להודיע על פרישה ולחזור. פעם שחקנים פרשו כשנמאס להם ולא חזרו יותר. היום בן אדם מודיע על פרישה כדי לבדוק את כיוון הרוח.

אני מת על פארב אבל אני מקווה מאוד שמה שאנחנו חווים בחודשיים האחרונים עם כל השמועות זה תוצאה של תקשורת אמריקאית טיפוסית ולא משהו שבאמת יצא מפארב. הבן אדם אמר למישהו שיש לו "גירוד" וחצי יבשת מדברת על זה - שישים אלוורה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

5. Stretford Ender Member

נכון שזה קיטש אמריקאי, אבל בתור צופה צעיר היו לי רק שתי עונות וחצי בערך ליהנות מהגאון. כל דקה שהוא משחק זה פשוט לראות וללמוד.
    שיתחיל כבר לגרד.

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

פארב מבקש מהפאקרס לשחרר אותו מהחוזה!!!

האמת שאני עדיין קצת בהלם מכל הטלנובלה הזאת, לא יודע בדיוק איפה אני עומד בעניין. מה שאני כן יודע זה שאם פארב אשכרה מתכוון לחזור לשחק ולא בויסקונסין, זה הולך להיות אחד הדברים היותר הזויים שיש והאמת היא שהוא ייצא די קטן אם הוא מתכוון לזרוק את כל 15 השנים האחרונות בפאקרס לטובת עוד איזה עונה מסריחה שרק תכתים את פועלו בלאמבו.

וזה מבלי להזכיר את הדבר הכי מטורף בסיפור והוא שקיים סיכוי לא רע לראות אותו במדי הברז או רחמנא ליצלן בפאקינג וייקינגס. אני כבר רואה אותו מגיע ללאמבו ב-8 בספטמבר (במה שאמור היה להיות טקס הפרישה של חולצה מס' 4 ) ומחפש רסיברים בצבע סגול.

האינסטינקט הראשוני שלי כששמעתי על החרא הזה היה שאין מצב שהוא חוזר ולא לגרין ביי אבל לא יודע, כל הרמזים ביומיים האחרונים של מארק מרפי ובוב הארלן מצביעים על דבר אחד - הפאקרס כבר השלימו עם עידן הפוסט-פארב ואין להם כוונה לקבל אותו בחזרה.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנ-פאקין-ביליבבל... ויי זה נראה יותר רע בעברית ממה שחשבתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

גם האינסטינקט שלי אמר ולמען האמת עדיין אומר למרות הפירסום הזה שאין מצב שפארב יחזור לשחק ולא בירוק-צהוב. עד שאני לא אראה אחרת אני פשוט לא אאמין. לא הגיוני שכל האיטץ' הזה שפארב מדבר עליו הוא בשביל עונה עם קבוצה זרה ולא בביתו השני בלמבו פילד. לא הגיוני ש-TT ומייק מק'ארתי מסוגלים לעשות את החישובים הקרים נטו של הסתכלות אל עבר העתיד ולא לרצות את האוהדים שלהם ולהחזיר את פארב לעוד עונה של קסם. פשוט לא הגיוני. חשבתי שמקבלי ההחלטות בגרין ביי יירצו לקחת אותו בחזרה ואולי לעשות דווקא איזה טרייד עם ארון רודג'רס (למיאמי תמורת ג'ייסון טיילור נגיד) ולבנות על בריאן ברוהם כ-QB העתידי שלהם. חשבתי שאם יגידו לברט שגרין ביי לא רוצים אותו הוא יחליט להמשיך ולשבת בבית במיסיסיפי כי לשחק במקום אחר פשוט לא יהיה זה.

פארב בסגול של מינסוטה במאנדיי נייט הראשון של העונה בלמבו... בלתי-נתפס.

8. KirkH Member

בואו נעשה סדר דבר ראשון.

אין שום צ'אנס ושום סיכוי ושום אפשרות ושום סבירות ושום מצב שבעולם שגרין ביי משחררת את ברט פארב. עם כל הכבוד לו, ועם כל ההערכה אליו ואל מה שהוא עשה (הערכה שהולכת לחטוף חתיכת באמפ), גרין ביי היא קבוצת פוטבול מקצוענית והגירודים והרצונות של פארב לא ממש משחקים לה תפקיד. שיחרור נטו שיאפשר לפארב לבחור בעצמו קבוצה כולל אלו מהדיוויז'יון והאזור של גרין ביי לא יהיה כאן כי זו ירייה ברגל לקבוצה שגם ככה לא בדיוק הראתה עליונות העונה.

אם יהיה משהו זה טרייד ואם יהיה טרייד הוא יהיה הרחק הרחק לקבוצה שלא תשחק בשנתיים הקרובות מול גרין ביי. שזה אומנם לגיטימי מאוד מבחינת שני הצדדים רק שממש קשה לראות קבוצה שתתעניין בפארב.
    למרות היכולות שלו, הוא עדיין צריך קבוצה מאוד מסויימת בשביל להצליח (מה בדיוק הוא יעשה בשיקאגו, יעשה פייקים לפני שהוא מסתובב ונותן את הכדור לראנינג בק?!) ולא רק שהוא צריך קבוצה מסויימת, הוא גם צריך אותה כאן ועכשיו, כי קאמבק או לא, אין לו יותר מעונה אחת, מקסימום שתיים.

אני מאוד אוהב את פארב באופן כללי ואת העובדה שהוא כביכול הוכיח שפוטבול זה משחק של לב ולא טכניקה ומכאניקה. אבל אם הוא עושה את הצעד הזה וחוזר לקבוצה אחרת ההערכה שלי אליו מאוד תרד. זו סכין בגב מבחינתי ואחת מאוד מאוד מאוד מיותרת. סך הכל זה לא שמישהו בא וביקש מפארב לפרוש. הוא החליט בעצמו על הצעד הזה כשהיו לו את כל התנאים ואת כל הסיבות להמשיך. אבל לא, הוא רצה לפרוש כמו כוכב אמריקאי אחרי עונת שיא. אז עם כל הכבוד, תודה אבל לא תודה.

9. Stretford Ender Member

אם הוא חוזר לעונה בקבוצה אחרת (לא הברז או הוייקינגס) הוא יוצא קטן.
    אם הוא חוזר לעונה בברז או בוייקינגס...איכסה.
    לא להאמין ש"שחקן נשמה" יכול לעשות דבר כזה. בכל מקרה למרות שהוא הפסיד את האימונים עד עכשיו, אין לפאקרס ק"ב יותר טוב ולא ברור לי למה הם לא ירצו אותו כק"ב ראשון אחרי עונה כמו האחרונה. בכל מקרה כמו שקירק אמר, אין סיכוי שישחררו אותו.
    אגב קירק גרין ביי לא הראתה עליונות העונה? עם כל הכבוד לAP שנתן עונה מדהימה, היחידים שמדגדגים אותם מבחינת איכות אלה דיטרויט, וזה דגדוג יותר חלש מהגירוד של פארב.

10. George Best Member

נכנסתי לראות את מצב המגיבים בדיון נוכח השמועה שיש כבר 4 וחצי כותבים בדיון,
    אז אתם משקרים!
    יש רק ארבעה.
    עוד שלוש תגובות פה ואני נכנס לטופ פייב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. KirkH Member

אני חושב שלמרות כל ההייפ והדברים החביבים שהם עשו, הם היו די פרווה ולא היוו איום רציני על אף אחד.

הברז ובעיקר הוויקינגס התחזקו, פארב מבוגר בשנה וחסר מוטיבציה ברמה מסויימת אחרי שכבר שבר את כל השיאים האישיים בשבילם שיחק בעונה שעברה. גם אם הוא חוזר אני אישית חושב שהם ייפלו לא פחות ממה שהם יפלו עם רודג'רס.

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

רועי הגזמת, דטרויט? גם בעונה שעברה הוייקינגז היו יותר איכותיים מדטרויט, ועם המהלכים שהם עשו באוף-סיזן הם לדעתי פייבוריטים לקחת את ה-NFC נורת'. כן, פייבוריטים. יותר מגרין-ביי עם פארב או בלעדיו. פוטבול לפי ראות עיניי מתחיל קודם כל מהקווים, ואני לא מסוגל לחשוב על קבוצה עם שילוב של קו התקפה וקו הגנה יותר דומיננטי מהוייקינגז. וכשאתה משחק בצפון הקפוא ונוסע למפגשי חורף בלמבו פילד וסולדג'ר פילד הקווים באים לידי ביטוי על אחת כמה וכמה. it's all about the big men.

והחדשה המרעישה והטרייה מ-ESPN (חבר שלי אוהד גרין ביי התקשר אלי במיוחד כדי לספר לי עליה) היא שהפאק הודיעו באופן רשמי שהם מוכנים שפארב יחזור לקבוצה... כבקאפ. אפשר לפרש את זה כרצון להשאיר אותו בסגל כדי שיהיה אפשר לעשות איתו טרייד ליעד מועדף במקום שילך כשחקן חופשי למינסוטה או לשיקגו, אני רואה פה מעין נסיון לגרום לפארב לחזור בו ולהישאר בבית.

לא יכול להיות שפארב לא יפרוש בירוק-צהוב...

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/08
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נותר לי רק להגיד דבר אחד לפארב: שחקן גדול, אבל בפעם הבא אל תבכה כשאתה מודיע שאתה פורש...אני מצטער, אין לי שום דבר נגד פארב השחקן, אבל באמת האם גרין ביי כולה צריכה לחכות חודשים ארוכים בשביל האדון? כשאומרים ביי ביי עם הרבה דמעות אז פשוט ממשיכים הלאה, איך למשל אמור ארון רודג'רס להרגיש? הוא לא יודע חודשים מה יהיה בעונה הבאה רק בגלל שפארב עושה משחקים? אם פורשים אז פורשים, גם מייקל ג'ורדן כבר לא היה אותו ג'ורדן כשהצטרף לוויזארדס!

לדעתי גרין ביי צריכה להפטר מפארב, אבל יש לי הרגשת בטן שזה לא יקרה כל כך מהר. הם לבטח מפחדים שינחת בשיקאגו או מינסוטה וזה לא בדיוק יהיה לטובתם...

14. Stretford Ender Member

להחזיר את פארב כבק-אפ לא מכבד אותו. לא רואה את זה קורה. חוץ מזה בכל מקרה הוא יותר טוב ממה שיש להם.
    עם ג'ארד אלן והאבידות של קורי וויליאמס ורוג'רס למינסוטה יש אכן את קו ההגנה המרשים ביותר, אבל מעבר לזה הגנה לא טובה בטח שלא יותר משל גרין ביי. קו ההתקפה של גרין ביי מצויין, ולא נופל משל מינסוטה אם לא עולה עליו.
    יכול להיות שהם יותר טובים מדיטרויט, אבל את הפאקרס אני לא רואה אותם עוקפים.

שני התסריטים ההגיוניים היחידים לדעתי הם שפארב חוזר כסטארטר או שפארב נשאר בבית.

עריכה: ברוך הבא לכותב החמישי בדיון? תציג את עצמך ואת הקבוצה שאתה אוהד (אם יש כזו)!

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/08
  15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

נהה, לא יודע, לראות את פארב כבק אפ ואת רודג'רס מוציא סנאפים יהיה מבחינתי לא פחות מוזר מאשר לראות אותו בסגול של מיני.
    הסאגה הזאת יצאה מכלל שליטה ביממה האחרונה, אני עדיין לא רואה פיתרון באופק. שתי האפשרויות שרועי הציע נראו גם לי כהכי סבירות עד לפני שעתיים אבל לפי איך שזה נראה, הרצון של פארב לחזור לשחק הוא אדיר (אם הוא היה מוכן לבקש פאקינג שחרור מהפאקרס) והרצון של הפאקרס הוא לפתוח את השנה עם רוג'רס. איך זה בדיוק מסתדר אחד עם השני? לא ברור.