הברונקוס שלי חותכים את טרוויס הנרי מהקבוצה לא מספיק חדשות בשבילך?! האמת היא שזה מהלך שהתבשל כבר כמה חודשים ולא בא בבום לאוהדים בדנבר. כאילו שהשנה החולפת לא הייתה מספיק מסריחה עבורו ועבור דנבר, הוא עוד הרשה לעצמו לזרוק זין בשבועות האחרונים ולא להופיע לאימונים של הקבוצה. ממש חבל כי לבחור באמת יש חומר נפץ ברגליים אבל המחיר לא שווה את זה. הנה ציטוט של שנהאן מהבוקר: כהכנת הקרקע להעפתו מהקבוצה החתמנו לפני שבוע את מייקל פיטמן מטמפה שאמור להיות כינור שלישי לסלווין יאנג ומייקל בל. לא בדיוק מצב אידיאלי והרבה יהיה על הזרועות של ג'יי. אגב, לא רואה GM מספיק שיכור כדי לקחת אותו. הפוטנציאל אמנם עצום אבל סרטן זה סרטן זה סרטן ובימים שבהם שון אלכסנדר לא מצליח למצוא קבוצה, הנרי יכול לפרוש בראש שקט לצפרות.
הוא עוד יגמור אצלנו הרקוב הזה, שאגב התחיל אצלנו את הקריירה (היה בחירת סיבוב שני שלנו ב-2001)... אם משהו יקרה למרשון נצטרך איזה ראנינג באק עם ותק בליגה, כל המחליפים שלנו חסרי נסיון. למפגר הזה אגב יש 9 ילדים מ-9 נשים שונות וכבר היו לא מעט דיווחים בעבר על זה שאין לו גרוש על התחת מכל תשלומי המזונות ובכלל מסגנון החיים היקר שהוא מאמץ לעצמו כיאה לראנינג באק טיפש מה-hood. רוצים חדשות אמיתיות? הן מגיעות מכיוון דאלאס: - TO מקבל בגיל 34 הארכת חוזה של 3 שנים מהקאובויז. אינסטינקטיבית כששומעים שמישהו בן 34 מקבל כזו הארכת חוזה עם הרבה guaranteed money חייבים להרים גבה, אבל TO הוא לא שחקן סטנדרטי בן 34. הוא שומר על הגוף שלו בצורה מצוינת, לא סובל מפציעות באופן יחסי, אפשר להגיד שבמקרה הזה ג'רי ג'ונס עושה עסק טוב, לפחות לפי ראות עיני. במסיבת עיתונאים בה הוכרזה הארכת חוזהו של אוונס הונחה קערה ענקית מלאה בפופקורן לפני השולחן עליו ישבו ג'ונס ו-TO, כמעט עשיתי במכנסיים כשראיתי את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx -באותו יום פאקמן ג'ונס קיבל אישור מהקומישינר להתחיל להתאמן עם הקאובויז, כשאם הכל ילך כשורה והוא לא יסתבך בעוד בעיות עד תחילת העונה הוא גם יקבל אישור לשחק.
ה-DA מאמינים שמרשון אשם, אני מאמין שמרשון אשם לפי העובדות שהביאו שם (מצאו את האוטו חונה בחנייה שלו עם נזק שמתאים להתנגשות, הוא נצפה מוקדם יותר בפאב סמוך למקום התאונה)... הלכה העונה.
אין כמו פגרה ב-NFL... סדריק בנסון נעצר בפעמיים השנייה בפגרה הזו ויש לי הרגשה שהוא עומד לעוף מהברז. יש לי הרגשה שאנחנו עוד נוכל להיעזר בבנסון הדפוק עם הבלגאן שחוגג אצלנו סביב מרשון הקומישינר השעה את אודל ת'ורמן אינדפינטלי הפאטס ישאיר את ניק קייקזור למרות המעצר שלו על אחזקת סמים תענוג בפגרה...
אלכסנדר עדיין פנוי... אולי הגיע הזמן שנעיף מבט לעברו. מרשון לא יצא מהעניין הזה בלי כלא וזה כבר פוסל אותו לעונה הקרובה, גם בלי השעיות נוספות מהקומישינר.
יייששש!!! סטרייהן החליט לתלות את המגן שיניים ולא לחזור לעוד עונה בג'ייאנטס... עכשיו יהיה הרבה הרבה יותר קל לשנוא את העלובים האלה. רק ששוקי יברח להם ברגע האחרון ואז בכלל אפשר להוריד שם איזו פצצה בחדר ההלבשה. מייקל סטרייהן בן 36 ובדרך הבטוחה להיכל התהילה, פורש כמו הספורטאי הדגול שהוא היה - בשיא. 7 פעמים פרו בול, 141.5 סאקס (חמישי בהיסטוריה). סגר 15 שנה במועדון שבחר אותו ב-93 בסיבוב השני של הדראפט. ואף מילה על הפה. אגב, מישהו ידאג לנו לאיזה משחק פאנטזי העונה? רועי, זה התחום שלך לא?
לא היה לי מושג שהוא כזה מבוגר, רק מגדיל את ההישג הענק שלו בעונה האחרונה. יהיה פאנטזי העונה אל דאגה קירק, לקראת אוגוסט נעשה את הדראפט. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אגב הברז זרקו את בנסון סופית.
כן כן חברים, מדי פעם מבצעים גם פשעים נגד שחקני NFL, ולא רק שחקני ה-NFL מבצעים פשעים נגד הקהילה... עכשיו לג'בון השחצן יש קצת פחות מה-55 מיליון דולר שהוא יקבל מהריידרס.
הבחור נשדד ופוצץ בלאס וגאס ועדיין אתה עוקץ אותו על הדרך. מי ישמע זה איזה אוייב ציבור סטייל איליי מאנינג... כולה ג'בון. בכלל, יש לקבוצה שלך שחקנים שאפשר לשדוד או שכולם מושעים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
לא אוהב את ג'בון הזה, הוא בעיני סוג של אויב ציבור, מייצג בצורה מושלמת את זן הרסיברים האגואיסטים שחושבים שהם מעל לכולם שלצערי הולך ומתרבה ב-NFL. אני בטוח שהוא ביקש את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx בקבוצה שלי סיכוי לא רע שכמה מהשחקנים שלנו שנסעו עם מרשון במכונית ילכו יסתבכו גם כן אם הם לא ישתפו פעולה עם המשטרה, וזה בכלל יהיה בלגאן, כי על השחקנים האלה נמנה גם ג'יימס הארדי, שאמור להיות רסיבר פותח אצלנו העונה מהמשחק הראשון. אנחנו הופכים לסינסינטי 2. בקשר ללשדוד, בלאו הכי עם המשכורות שהבילז משלמים להם אין יותר מדי מה לקחת...
ג'יימס הארדי, בחירת סיבוב שביעי בשם סטיב ג'ונסון שיכול מאוד להיות שיהיה בסגל בעונה הבאה ועוד אופנסיב ליינמן צעיר (שנה שנייה) בשם כריסטיאן גאדיס שלא אמור לראות יותר מדי אקשן בעונה הקרובה. אני ממש מקווה שכל זה ייגמר בלא כלום איכשהו, לדעתי בלי distractions יש לנו העונה קבוצה ששווה פלייאוף. לא פחות.