קירק אתה חייב ללכת למשחק הבית הראשון של הג'איינטס, כשיציגו את אלופי העולם הטריים והכל... כרטיסים למשחק - 70 דולר, נקניקיה וקולה - 7.5 דולר, לראות את הפרצוף שלך ברגע שאיליי מניף את הגביע - priceless. בקשר למק'נייר - עם איך שהוא נראה בעונה שעברה הטיימינג של הפרישה טוב, ככה הוא לא יעשה לעצמו בושות ויכתים את הקריירה היפה שלו. אף פעם לא החזקתי ממנו dual threat קלאסי אלא דווקא QB קלאסי עם בונוס בדמות יכולות אתלטיות, וזו מחמאה כשזה בא ממני כי אם יש משהו שאני שונא בפוטבול זה QB שחורים שהם בעצם ראנינג באקים עם יד חזקה ותו לא (כמו מייקל ויק ווינס יאנג). מאוד אהבתי את הטייטנס שלו, של וייצ'ק ושל אדי ג'ורג' בימים שגרתי בארה"ב. לא HOF material אבל בהחלט QB טוב שעשה קריירה יפה. אני אגב רואה סיכוי לא רע שמאט ראיין ייפול לידיים של הרייבנס בסופו של דבר עם איך שהעניינים מתפתחים... הפלקונס כנראה יוותרו עליו לטובת גלן דורסי, מה שאומר שרק הצ'יפס עם הבחירה החמישית עשויים להתעניין בראיין לפני הרייבנס, ויכול להיות שגם הם יילכו בסופו של דבר בכיוון אחר. העניין החם בימים האחרונים ב-NFL, ובעצם לכל אורך הפגרה עד כה, הוא צ'אד ג'ונסון. הרסיבר המחונן הפעם לא השאיר מקום לספק קל שבקלים ואמר שהוא רוצה לעזוב את סינסינטי עוד לפני הדראפט. TJ הושמנזדה חברו אמר שהוא מקווה שימצאו לג'ונסון בית אחר כי אחרת הוא יהווה הסחה גדולה מדי עבור הקבוצה, ואני אומר תביאו אותו לבפאלו למרות שהוא הכי לא מתאים לקבוצה שלנו ולעיר בפאלו מבחינת האופי והאגו.
הייתי הולך לשרוק לו בוז בג'איינט סטאדיום - רק חבל שהם רוצים מעל 100 דולר בשביל לתקוע אותי ביציעים כל כך גבוהים שאפשר לקפוץ מהם אל מחוץ לאיצטדיון (אני מניח שיהיו כמה כאלה, בכל זאת, לראות את הפאקינג אפסים האלה זוכים במשהו זה לא פחות מפחיד מלראות את השטן בכבודו ובעצמו...). לא יודע אף פעם לא התחברתי אל אייר מקנייר משום מה. היה ענק בטנסי, אבל הרבה יזכרו לו את הכלום בבולטימור.
האם הג'נרל מנג'ר של הדולפינס משחרר רמיזה עבה לגבי מי יהיה הבחירה הראשונה? עד עכשיו הפייבוריט היה ג'ייק לונג עימו מיאמי כבר מנהלת מו"מ, אבל אם אכן מדובר בפליטת פה אמיתית ולא בהטעיה מכוונת אז כנראה שמיאמי דווקא שמה את עינה על כריס לונג ולא על ג'ייק... יאללה שיבוא כבר הדראפט! נמאס לי מזה שהחדשה המסעירה על ה-NFL ב-ESPN זה שקלן קלמנס מתרגש מזה שהאפיפיור נישק את הבת שלו (נשבע לכם, זה אמיתי).
הדבר הכי מרגש שראיתי בחודש האחרון היה איזה מוק דראפט שדיבר על זה שאולי פיטסבורג יבחרו ראנינג בק עם הבחירה הראשונה - אבל מאז היו עוד 9 מוקים שונים אז הפסקתי להתרגש. אי אפשר לדלג על החודשים המיותרים האלה של הקיץ? מבחנים, פגרה בפרמיירליג, שחקנים שלא באים להתאמן בNFL בשביל עוד שני דולר - מי צריך את זה? יאללה, לעסק סרג'יו, לעסק.
שתבינו מה זה אהבה למשחק: 80 אלף איש באו לראות משחק אימון פנימי של אוניברסיטת נברסקה. ככה זה כשרעבים לפוטבול, בייחוד במדינות המעפנות האלה סטייל נברסקה, אלבמה, ארקנסו וכו' שם כל מה שיש להם זו הקבוצת פוטבול של הקולג'. 80 אלף איש... לא ייאמן...
קצת תסריטים מעניינים כדי להתחמם לקראת הדראפט הממשמש ובא. הוא באמת הולך ומסתמן עד כה כאחד המעניינים...
טוב, לפחות ספקולציה אחת באה לסיומה. מיאמי הגיעו לסיכום עם הOT של מישיגן, ג'ייק לונג שיהיה הבחירה הראשונה בדראפט 2008. בגזרת אוצ'ו סינקו, היום מתפרסם כי סינסי דחתה הצעה של הרד סקינס (2 בחירות סיבוב ראשון, בדראפט הקרוב וב-2009). אגב, לקראת הדראפט יש עניין נורא חשוב שעדיין לא סגור אצלי: איזו קבוצה לאהוד? בבייסבול ובNBA אלה קליבלנד והניקס אבל בNFL לא הצלחתי להתחבר לנציגות מ-2 הערים האלו. חשבתי אולי על הברונקוס כי בכמה פעמים שראיתי אותם מאוד אהבתי את הסגנון של ג'יי קאטלר. גם בסטילרז משחקים לא מעט שחקנים שאני אוהב אבל לא בא לי ליצור בדיון המצומצם הזה רוב לאוהדי פיטסבורג ולהרוס לקירק את תחושת האנדרדוג האהובה עליו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx המלצות, מישהו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
שתיהן קבוצות שגם אני שקלתי לאהוד אם אפשר לומר את זה ככה, קבוצות גדולות עם מסורת מפוארת וקהל חם ופנאטי, כמו שצריך. אם אתה רוצה עוד דוגמאות לקבוצות כאלה - קליבלנד בראונס (שאמרת שאתה לא מתחבר אליהם), שיקגו ברז, פילדלפיה איגלז, בפאלו, גרין ביי. מתוך הכתבה על ג'ייק לונג: ridiculous money... זה יותר מ-10 מיליון דולר לעונה עבור LT שמי יודע בכלל אם הוא יהיה טוב, לדעתי זה כבר הופך אותו לאופנסיב ליינמן הכי יקר בליגה מבלי שהוא יוכיח פעם אחת שהוא מסוגל לעצור פאס ראש ברמת ה-NFL. או הנה הציטוט שחיפשתי: משהו מאוד רקוב כאן, בחירות סיבוב ראשון בדראפט מרוויחות יותר משחקני פרו-בול ותיקים עם הצלחה מוכחת בליגה. בקשר לסינסי, לא מבין איך הם לא קיבלו את ההצעה על אוצ'ו סינקו. הם בחיים לא יוכלו לקבל עליו הצעה טובה יותר, ואם צ'אד ממורמר הוא פשוט לא ישחק או ישחק גרוע, הוא לא אחד שאפשר לרצות ולפייס בקלות. במקום לשחרר אותו עכשיו ולפחות להשיג עליו עיסקה טובה הם ייפרדו ממנו בשלב מאוחר יותר תמורת עיסקה הרבה פחות משתלמת. ג'ארד אלן לעומת זאת בדרך למינסוטה בטרייד ענק לא פחות. זה היה די צפוי לאור כל השמועות בימים האחרונים. עדיין לא ברור לי הרציונל של הצ'יפס, כנראה שאלן (שקיבל מהצ'יפס את הפרנצ'ייז טאג) גם כן איים באיזה הולדאאוט או משבר רציני והם רצו להוציא עליו את המקסימום שהם יכולים לפני שהם מאבדים אותו עוד עונה בפרי אייג'נסי. תחשבו איזה קו הגנה יהיה למינסוטה עכשיו עם הוויליאמסים מול הריצה ועכשיו עם אלן בפאס ראש, כמה הזדמנויות לאחד על אחד מול אופנסיב ליינמן הוא יקבל בזמן שהוויליאמסים מעסיקים 3 ו-4 חוסמים, טירוף. לדעתי קו כזה הופך אותם אוטומטית ל-team to beat ב-NFC נורת'.
פייי לילה עמוס היה אתמול בארה"ב... מעבר לידיעות שצוינו לעיל שון אלכסנדר נחתך, מייק ראקר פרש והילארי ניצחה את אובמה (שהכריז שהוא אוהד סטילרז ותיק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx ). שישאירו קצת אקשן לדראפט עצמו...
אני מניח שהרציונל של הצ'יפס היה שהם קבוצה כל כך גרועה שלהביא 4 שחקנים במקום ה-17 של ארבעת הסיבובים הראשונים לא יכול להזיק להם... הם קבוצה נוראית בהתקפה למרות שני שחקנים נפלאים כמו טוני גונזאלס ולארי ג'ונסון. הוטרנס שלהם ממורמרים נורא ואלה שלא מסיימים חוזה מתים לברוח. ה-QB שלהם לא מספיק טוב לקחת קבוצה על הגב. שורה תחתונה - קבוצה שהיסודות שלה רקובים. הם הולכים לדעתי להתחיל תהליך בנייה. לא מת על שון אלכסנדר אם לומר את האמת, אבל אם הוא בקטע של חוזה מינימום וטייטל שוט - אני בכיף לוקח אותו כדי לנסות לשחזר את האפקט שהיה לסטילרס מאחורה בתקופת האוטובוס והפריצה של ווילי.
אם הוא היה בקטע של טייטל שוט הוא היה נשאר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx היי, אם הג'ייאנטס זכו אז הכל אפשרי!
החדשות המעניינות ממשיכות לזרום: דאנטה קולפפר ביקר בגרין ביי. זו תהיה עיסקה מצוינת לפאק. הם חייבים עוד QB לגיטימי בקבוצה מלבד רוג'רס, שלכו תדעו מה הוא ייתן להם בדיוק בעונה הבאה, והאופציות הן או להביא אחד בדראפט (כשכמובן ייקח לו זמן להתפתח, וגם מדובר במחזור חלש יחסית של קוורטרבקים) או להביא אחד מהותיקים בליגה שיוכל להיכנס ישר במקום רוג'רס במידה והוא לא יספק את הסחורה. מובן שהאופציה השנייה עדיפה בעיני, ואני לא יכול לחשוב על בק-אפ יותר טוב בליגה מדאנטה קולפפר. כרגיל רסיברים עושים בלגאן - אנקוואן בולדין רוצה לעזוב את אריזונה. כמובן שגם כאן הכל עניין של כסף, בולדין מקנא בחברו לקבוצה לארי פיצג'ראלד שקיבל מהקרדינלס חוזה מפלצתי. הקרדינלס לא מוכנים לוותר עליו בטרייד אבל מוכנים לשקול לשדרג את חוזהו. המחיר שמינסוטה שילמו על ג'ארד אלן - בחירת סיבוב ראשון ושתי בחירות סיבוב שלישי
ועוד חדשות: פאקמן ג'ונס בדרך לדאלאס תמורת בחירת סיבוב רביעי. וולש והקומישינר גודל ייפגשו בקשר לספייגייט.
מהאתר של ה-NFL הבנתי שהשידור מתחיל ב-11:00 AM, קרי 6 בערב אצלנו, אבל שהדראפט בפועל מתחיל רק ב-3 PM, שזה 10 אצלנו. יש לי הרגשה שב-ESPN בארץ לא נקבל את כל התכניות המקדימות אלא ישר את הדראפט עצמו ב-10. קירק אתה בטוח שמשדרים גם מהיום השני? לא זכרתי ששידרו את זה בשנה שעברה...