תגובה מאוחרת מאוד אני יודע - אבל כל הסימנים מעידים על כך שסיאטל עומדת לחתוך את שון אלכסנדר. הוא תופס הרבה יותר מקום בתקרת השכר מאשר מוריס, ועם ההבאה של ג'ונס ודאקט ברור שכבר לא בונים עליו. אני מצפה לשמוע הודעה רשמית על כך בימים הקרובים. אני גם די בטוח שיהיה לו קשה למצוא קבוצה שתיקח אותו. הוא ימצא, אבל לא כמס' 1, במקרה הטוב כחלק מ1-2 פאנץ'. אגב 1-2 פאנץ', ה1-2 פאנץ' הנוכחי של סיאטל עם ג'ונס ודאקט יכול להיות מעניין, למרות ששניהם גם כן יחסית מבוגרים. הם יכולים להשלים אחד את השני יפה, ג'ונס עם הזריזות, דאקט עם הכוח הנדיר, סה"כ עבודה טובה של הסיהוקס בשדרוג העמדה, למרות שלא מדובר בפתרון ארוך טווח.
אתם חלשים, סחבק הולך לשבוע של מנות קרב במדבר ואף אחד לא כותב מילה. אם אלכסנדר בקטע של מספר 2 אז חבל שבפיטסבורג מילאו את העמדה הזו. היה יכול להיות שילוב אדיר עם ווילי וגם לתת שקט בכל הקשור למשך ההחלמה של פארקר. לא נורא.
לא יודע כמה פוטבול עוד יש לו ברגליים, הוא נראה לי גמור לגמרי... אל תצטער יותר מדי, זה מה שאני מנסה לומר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx . זה לא אנחנו חלשים, זה השוק חלש. כמובן שגם השבוע העיסקאות המשיכו לזרום, אם כי בקצב איטי יותר ועם שחקנים פחות משמעותיים. עכשיו אחרי שמרבית הפרי אייג'נטס הרציניים כבר מצאו להם קבוצות השוק החם העיקרי הוא שוק הרסיברים. DJ האקט ובראיינט ג'ונסון הם שני שמות בולטים שעדיין לא מצאו קבוצה, וכנראה שהם יקבלו את מירב תשומת הלב בימים הקרובים. טמפה ביי, עם הרבה מקום בתקרת השכר ועם צרכים בעמדת הרסיבר, בטח תחתים אחד מהם. ואולי בפאלו שלי, שמחפשת מס' 2 שישלים את לי אבנס, תנחית בסופו של דבר את בראיינט ג'ונסון, שכבר ביקר אצלנו אבל יצא מבפאלו ללא חוזה? זה נראה לא סביר אבל לקוות תמיד מותר... הספירה לאחור נמשכת - עוד 44 ימים לדראפט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
דיאנג'לו הול מתקרב לאוקלנד. המחיר שהריידרס ישלמו לפלקונס - כנראה בחירת סיבוב שני. המחיר שדיאנג'לו הול ישלם - לשחק בעוד פרנצ'ייז רקוב, כאילו שאטלנטה לא הספיקה לו. חשבתי שהוא רוצה תארים, כנראה שהוא יותר בקטע של לחפש כסף. מבחינת אוקלנד זו תהיה עיסקה אדירה, עם הול ונאמדי אסומוגה יהיה להם אולי את צמד הקורנרים הטוב בליגה (מתחרה בביילי את בליי של דנבר).
הזכרתי את זה כשרק פתחו את השוק. אז השמועה החמה הייתה הג'ייאנטס עם הבחירת קצה סיבוב ראשון שלהם, עכשיו אלה הריידרס עם הבחירת פתיחת סיבוב 2... כמו אז, גם עכשיו, אני עדיין מתקשה למצוא הסבר למחירים המצחיקים האלה שהפלקונס דורשת על אחד הקורנרים הטובים בליגה. אגב, לאור התנועה רבתית שראינו בתחום הפרי אייג'נטס, מוזר לראות שלא התפתחה בליגה תופעה של סיין&טרייד כפי שרואים בNBA למשל כשזה מגיע לחוזים גבוהים של שחקנים מהשורה הראשונה. זה שהול לא רוצה לשחק באטלנטה זה אחלה וזה שהפלקונס לא רוצים במצב הפרנצ'ייז שלהם להתחייב לחוזה כל כך גדול זה גם בסדר - אבל למה הם צריכים כל כך להיפגע, זה מה שלא ברור לי.
apparently קבוצות לא מוכנות לתת בחירות סיבוב ראשון בעד הול, ואם יעשו לו sign&trade הם "עלולים" להיתקע איתו עם חוזה שמן במיוחד... הרי ה-sign&trade לא משנה את מידת העניין של קבוצות בהול וגם לא משנה את מידת הרצון של אטלנטה להיפטר ממנו (אם הם אכן לא מוכנים בשום פנים ואופן לשלם לו חוזה גבוה). זה נסיון קלוש להסביר למה הם לא עושים את זה... בתכלס אני לגמרי איתך, לא ברור לי כל העניין, ובכלל לא ברורה לי ההתנהלות של אטלנטה באוף-סיזן הזה. הם לקחו את הבנייה דרך הדראפט, שזה דבר חיובי ביסודו, לקיצוניות מוגזמת. אוספים ומלקטים בחירות דראפט כאילו אין מחר, שזה נחמד, אבל משחררים כל שחקן נורמלי שהיה בקבוצה הזו. כדי לפצות על אובדנם של שחקנים כמו קראמפלר והול דרך הדראפט זה אומר שהם יצטרכו לפגוע בול בכל בחירה שלהם, וזה אף פעם לא קורה. אף פעם. גם בחירות בטופ 10 של הסיבוב הראשון יכולות הרי להתגלות כבאסטים לא נורמליים שלא שווים דקות משחק ב-NFL. לדעתי ברגע שיש לך שחקן שהוכיח שהוא שחקן NFL לגיטימי ואפילו טוב אתה צריך לנסות לשמור אותו אצלך בכל מחיר ולא לחתוך אותו לטובת "בנייה לעתיד", מתוך תקווה שאחד מהשחקנים שתיקח בדראפט יהיה מתישהו יותר טוב ממנו... בחירת סיבוב שני עבור דיאנג'לו הול זה מגוחך, ויודעים מה, גם עיסקה כמו לתת בחירות סיבוב 3+5 תמורת מרקוס סטראוד זה מחיר די מגוחך, יש לי תחושה שנותנים לבחירות דראפט ערך גבוה מדי בשוק בימים אלה.
DJ האקט חתם בסופו של דבר בקרוליינה, שזה די מפתיע, אני כבר הייתי בטוח שהוא סגור בטמפה ביי. מה שעוד יותר מפתיע הוא המשכורת שהאקט הולך לקבל - 3.5 מיליון דולר לשנתיים, וזה אחרי ששחקנים כמו ג'אבון ווקר (שלדעתי בכושרו הנוכחי לא עולה על האקט) או ג'ואי פורטר (כנ"ל) זכו לחוזים מפלצתיים של 55 מיליון דולר ל-6 עונות... טיימינג זה הכל בחיים הא. כנראה שגם מבחינת השחקנים כדאי לסגור עסקאות כבר בתחילת הפרי אייג'נסי ולא לחכות שהמצב בשוק יתבהר. חבל לי גם באופן אישי שאנחנו לא הלכנו עליו, בכזה מחיר זו באמת בדיחה ואנחנו משוועים לרסיבר פותח עם נתונים פיזיים כמו שיש להאקט. זו רכישה משמעותית מבחינתו של סטיב סמית'. אחרי שהוא היה מקבל דאבל וטריפל טימים עליו בעבר הפנת'רס הביאו לו הקיץ גם את מוחסין מוחמד וגם את האקט כדי להוריד ממנו קצת את הלחץ. עם קצת יציבות בעמדת ה-QB ההתקפה של הפנת'רס תשגשג השנה. באבה פראנקס הפך מפרו-בולר לבקא-אפ בג'טס... משחק אכזרי. זו עשויה להתברר כיופי של רכישה עבור הג'טס, שעשו עד כה פגרה מרשימה מאוד מבחינתי. יהיה חם במזרח בעונה הבאה... חם ומגניב.
דיאנג'לו הול יקבל מאוקלנד 70 מיליון דולרל -7 שנים. משתלם להיות קורנר. תמיד יש את הקונספציה הזו לגבי קורנרים, ש"אם הם היו יותר גבוהים הם היו הולכים לשחק רסיבר" או "אם היו להם ידיים טובות הם היו הולכים להיות רסיברים", אבל בתכלס אם אני עכשיו ילד צעיר ואתלטי בארה"ב בגובה 1.85 אני הולך להיות קורנר אדיר (ולהיות קורנר בכזה גובה זה בונוס אדיר) במקום עוד רסיבר בינוני ועושה big money.
הכל טוב ויפה, מצד שני, עם חוזה כל כך יפה - הסיכוי שלו לשחק בפרנצ'ייז מצליח במהלך הקריירה שלו צנח. אלא אם כן מישהו מוכן להמר שבשלב כלשהו בעשור הקרוב ההחתמות הלא קשורות של אל דיוויס ידבקו לקבוצה. המרענן הרשמי של הקיץ ממשיך להיות, כמה מפתיע, אוצ'ו סינקו. לראות את האיש הזה מתראיין זה לא פחות מרשים מלראות אותו על המגרש. הוא לא רוצה להיות בסינסי, אני לא רואה אותם מסובבים לו את היד ומכריחים אותו לחזור. הבאנגלס בכלל בבעיה כי הושמנזדה בשנת חוזה מה שהופך אותו לבעיה הרבה יותר דחופה מבחינתם ואין להם זמן או יכולת פיננסית להתמודד באותו הקיץ עם שני החוזים האלה במקביל. עוד שם שכנראה עומד להיות הטרייד הגדול הבא - פקמן ג'ונס לפאקינג דאלאס.
הידעתם שאוצ'ו סינקו והושמנזדה שיחקו יחדיו בקולג' באורגון סטייט הדי קטנה ונבחרו יחדיו באותו דראפט ע"י הבנגלס? קטע הזוי... אגב קירק אם ראית את הראיון עם אוצ'ו סינקו ב-ESPN קיבלת את הדיבורים שלו על סידרת הטלויזיה החדשה בכיכובו, "אייג'נט אוצ'ו" אם אני לא טועה?! זה חייב להיות משהו היסטרי...
אני דווקא ראיתי אותו ב-NFL נטוורק, אבל אני בטוח שכל תוכנית בכיכובו של האחד והיחיד תהיה פנינה שאסור לפספס.
עוד חדשות טובות לרועי - טרופאנט האריך את חוזהו בסיאטל ב-6 שנים. סידרו תוך שבוע את ההגנה לכמה שנים טובות...
האם הליגה תילחם בראסטות?! אין להם כבר במה להתעסק? נראה לי שפאלומאלו הוא כמו שמשון הגיבור, ברגע שהוא יסתפר כל כוחות הקסם שלו ייעלמו, קירק אתה צריך להתנגד להצעה הזו בכל תוקף. בלי קשר לפאלומאלו אני מתנגד להצעה הזו בכל תוקף... דאמיט, לא נותנים לחגוג טאצ'דאונים כמו שצריך, לא נותנים לאנשים לגדל ראסטות, רוצים בכוח להוציא את כל הצבע והכיף מהמשחק? לבנים שמוקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx