אגב היות ואין לנו ILBs בכלל כרגע הוייקינגס הולכים לחגוג עם משחק הריצה שלהם. קוק היה מגיע לאנדזון כבר 3 פעמים.
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx טעות של טירון: איבוד של טרוביסקי סידר למינסוטה ניצחון בשיקגו. תקציר המשחק
בכורה מוצלחת למדי של טרוביסקי לטעמי. די אהבתי את מה שראיתי ואני מרגיש שאפשר לבנות על הכלים והיכולות האלה לטווח הארוך הרבה יותר מאשר מה שראיתי מדשון ווטסון שכל העולם ואישתו החליטו להכתיר כ-2nd coming. המספרים אמנם לא מפוצצים כי מה לעשות שאין לנו פריק כמו דיאנדרה הופקינס שפנוי בכל מהלך וגם שלא אז עדיין יש 50% שהוא יוריד תפיסה מהחלל, או ששיחקנו מול הגנה טופ 5 בליגה ולא בבית זונות של טנסי וניו אינגלנד אבל למרות הכל ולמרות החטיפה בסיום הוא הראה דיוק מרשים עם כמה תיקתוקים לחלונות מאוד צרים, שיחרר מסירות תוך כדי תנועה והראה את האתלטיות במצבים שלא הייתה ברירה כי אף אחד לא מתפנה ועוד שנייה אברסון גריפין טוחן לי את הצורה. זה לא יספיק ליותר מדי ניצחונות והמספרים לא יהיו מפוצצים אבל מקווה שימשיכו עם Game plan ידידותי כמו שהיה לו הלילה, בתקווה לתמיכה מהווארד והג'ויסטיק שיורידו קצת מהעומס והאחריות. רק להחליף מאמן ולהוסיף כמה מטרות איכותיות בעונה הבאה ויהיה אפשר לשפוט אותו קצת יותר ברצינות. אבל בינתיים הכיוון חיובי.
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx פותחים בסערה: קרוליינה מארחת את פילדלפיה במחזור השישי. * המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ FOX. * ערוץ FOX (אפיק 63 ביס, אין כרגע בהוט).
מישהו מצליח להבין מה לעזאזל היה הפלייקולינג האידיוטי הזה של קרוליינה? על השעון נותרו 3.5 דקות, הם בפיגור 5 נקודות, עם טיים-אאוט אחד ועל קו ה-41 יארד. מה הם עושים? דאון 1: מסירה של 50 יארד שכמעט ונחטפת. דאון 2: מסירה של 50 יארד שלא קרובה לשום רסביר. דאון 3: מסירה של 50 יארד שנחטפת. לפחות ההגנה עוד שומרת אותם עם סיכוי במשחק, אבל כפרה עליכם, לא נותרו מהלכים נוספים בפלייבוק מלבד go deep?
לגמרי. החלטות ביזאריות והן מתווספות לכמה שטויות שריברה עשה במחצית הראשונה (לא ללכת על FG בשניות האחרונות ועוד איזה טיימאאוט מוזר). מלבד כמה טעויות מצד המאמנים (גם פיטרסן שגא פעם או פעמיים), היה אחלה של משחק. שתי קבוצות מאוד טובות שיכולות להגיע רחוק. במיוחד פילי, שלמרות מלא פנלטיז התעלתה על עצמה הגנתית, ידעתי שהגנת הריצה שלהם קרובה לשלמות אבל הם יצרו לחץ בלתי פוסק על קאם ומלבד כמה איומים של בנג׳מין הם תמיד נראו בשליטה, שזה מוזר כי ממה שראיתי והבנתי הסקנדרי שלהם לא חזק במיוחד (הקורנרז לפחות, הסייפטיז טובים). בצד של קרוליינה, הגנתית התכנית הייתה מעולה והם ניצלו את החולשה היחידה באופנסיב ליין של פילי, המחליף של ליין ג׳ונסון. מול משחק המסירה הכמעט מושלם של וונטז וחבריו כל הגנה תתקשה. הפציעה של קיכלי קצת פגעה בהם אבל אם ההתקפה הייתה עובדת כמו שצריך קרוליינה הייתה יכולה לנצח.
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx ביקור חטוף: פילי חטפה 3 כדורים מניוטון וניצחה בקרוליינה. תקציר המשחק
יש לא מעט התלהבות סביב פילי, אבל יש להם עוד הרבה עבודה על הסגל הזה, וכשרואים משחק שלהם ולא רק קטעי היילייטס זה בולט יותר בעין. מעבר לחולשה בסקנדרי שנוטים להזכיר אותה מתחילת העונה, ניכר שאין מספיק פליימייקרים בחלק ההתקפי (בנוסף ל-OL שלדעתי לא מסוגל לתת מספיק זמן לוונץ): ג׳פרי רסיבר מוכשר, אבל כרגע מלבד לרווח להם את המשחק ולקחת עוד תשומת אליו מההגנה הוא לא הוסיף מספיק כמו שחשבתי שיעשה; בלאונט ראנינג בק מבוגר שהיה ברור שלא ישחזר את העונה היוצאת דופן עם הפטס; ארץ מטרה אמינה, אבל לא יותר מזה. וזה היה חתיכת פייק יפה (פעמיים) של ניוטון (0:32). -- על פתיחת העונה המוזרה של הג׳טס. The Jets Might Be Good. Is That Good for the Jets? - The Ringer אולי @מגןימני רוצה להוסיף.
אני חושב שארץ הרבה יותר ממטרה אמינה, אבל אני מסכים עם הנקודה שאין מספיק פליימייקרים שם. אני עדיין מקווה שג׳פרי יעלה שלב ויפגין את היכולת משתי העונות הראשונות שלו בשיקאגו, הוא מוכשר מספיק כדי לעשות את זה והוא סוף סוף כשיר לאורך זמן. זו גם ההזדמנות להשיג חוזה גדול. בינתיים אגהולור בעונת שיא והוא המרוויח הגדול מהצירוף של ג׳פרי. האופנסיב ליין דווקא טוב בסך הכל כשכולם זמינים/כשירים. התקפה לא מספיק נוצצת, אבל היא מספיק טובה כדי לקחת את הקבוצה רחוק אם וונץ ממשיך במגמת השיפור שלו.
לגבי ג׳פרי - כשהno. 1 קורנר של היריבה באופן קבוע עלייך יותר קשה לבוא לידי ביטוי מבחינה סטטיסטית. עצם נוכחותו מסדרת עונה מצילת קריירה, לא פחות, לנלסון אגולהור, שהיה כבר מרחק כמה משחקים בודדים מתואר bust מהדהד ובעיטה החוצה מהקבוצה לדעתי. הוא היה מחריד בשנה שעברה, באמת מתחת לכל ביקורת. לגבי הסקנדרי - אכן נקודת תורפה של ההגנה הזו, אבל כידוע פרונט 7 חזק גורם לקורנרים גרועים להיראות סבירים פלוס. צריך לזכור שרונלד דארבי אצלם ופצוע כרגע. אם הוא יחזור ויראה את היכולת שלו מימי בפאלו הוא no. 1 קורנר אמיתי שישדרג את כל ההגנה. קארסון וונץ is the real deal. רק לגבי דאג פדרסן עוד לא השתכנעתי לגמרי... אבל אני מאמין בפילי בגדול, יכולים להגיע רחוק מאוד
אהבתי איך השדר אמר "You will not see a better play in college football this weekend". הוא יודע שבג'ונגל הזה אי אפשר לצאת בהצהרות מרחיקות לכת מדי.