Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. KirkH Member

מילא זה שאטלנטה החליטה לוותר על דיאנג'לו הול, אבל אותי אישית קצת מפתיע שכל מה שהם מבקשים עליו כביכול או יותר נכון כל מה שהם מסוגלים לקבל בעדו - זו הצעה של הג'איינטס לבחירת הסיבוב הראשון שלהם (מן הסתם, ועדיין קשה להוציא את זה מהפה - יבחרו אחרונים...).

הול הוא חתיכת מפלצת, אומנם לעיתים הפה שלו עושה יותר עבודה מהגוף, אבל עדיין הוא שחקן נפלא ועוד בן 24... אני לא מבין איך קבוצות עם בחירות הרבה יותר גבוהות לא רצות כל הדרך למשרדי ההנהלה של הפאלקונס כדי להגיש להם על מצע של עלי חסה את בחירת הדראפט שלהם בסיבוב הראשון. אני חושב שלשחקן כמו הול יש אימפקט הרבה יותר גדול מכל פרוספקט בדראפט שנבחר מחוץ לעשירייה הראשונה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/08
  2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

התדמית הפרובלמטית שלו ממש פוגעת בו... מבחינת כשרון הוא אחד הקורנרים הטובים בליגה וידוע שקורנר זו אחת העמדות שיותר קשה למצוא בה שחקנים ברמה גבוהה, אבל האופי המחורבן שלו מונע מיותר קבוצות לרצות להביא אותו. בכל מקרה הוא שווה הרבה יותר מהבחירה ה-32 של הג'איינטס, אני בטוח שהפלקונס יכולים להוציא עליו יותר גם מהג'איינטס עצמם. אם כל מה שהם הולכים לקבל בתמורה להול זו הבחירה ה-32 בדראפט, בשילוב זה שהם זרקו את אלג'י קראמפלר, הפרנצ'ייז הזה הולך לאבדון...

3. KirkH Member

אגב קראמפלר, הוא ציין שהבילס אחת משבע קבוצות שמועמדות לזכות בשירותיו...

בקשר לפאלקונס, כתבתי כאן כבר עם פתיחת האוף סיזון שמאוד מוזרה לי מכירת החיסול שהם מנהלים. גם אם במקרה של הול יש לזה צידוק כי הוא גם ככה בשנת חוזה וחבל לאבד אותו בסוף העונה בתמורה לכלום ושום דבר - אבל זה שהם חתכו את כל הוטרנים כדי לחסוך קצת כסף זה מטופש, מי בדיוק ילמד את אלפי הילדים שהם הולכים לבחור בדראפט איך משחקים?

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

קירק יש לך לינק לידיעה על קראמפלר?

בכלל אני צריך למצוא איזה אתר שמועות טוב, אני ניזון בעיקר מ-ESPN ו-NFL.com שהם אתרים שמדווחים כמעט רק על דברים רשמיים.

5. KirkH Member

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש שידור ישיר מהקומביין ב-NFL נטוורק למי שמעוניין...

7. KirkH Member

מתי השידור ומי מתאמן?

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

השידור כבר התחיל מזמן לדעתי, נראה לי שהאימונים עצמם נגמרו, אבל השידור הישיר מהקומביין אמור להמשיך לרוץ לאורך כל היום... היום מתאמנים אופנסיב ליינמנים, טייט אנדים ובועטים. מחר יתאמנו כל הסקיל פליירז, ביום שני הפרונט 7 של ההגנה, ביום שלישי יתאמנו הסקונדרי.

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאק תומאס חותם לשנה בקאובויס תמורת 3 מיליון דולר...יופי, ומה אני אמור לעשות עם זה? להתחיל להעדיף את זה על פני חתימה בפאטס? איפה הסמיילי שמקיא על עצמך?

מבחינה מקצועית, החתמה מצויינת של דאלאס שתשדרג להם די משמעותית את חוליית הליינבקרים ותוסיף לשם המון ניסיון שהיה חסר. ואם בדרך גם גונבים אותו מהפאטס, מה טוב...

ובפינת ניסיון רצח הפרנצ'ייז היומי: שיקגו ברז. עכשיו, מי יותר מגעיל? לאבי סמית' שאשכרה חושב שמגיעה לרקסי הזדמנות נוספת, או שחקני ההתקפה ש"תמכו" בהארכת חוזה הזו. ולחשוב שלפני אי אילו חודשים קראתי שיש סיכוי שדונובן מקנאב ינחת שם...

10. KirkH Member

דאלאס הוכיחה העונה שהם סופר רציניים בקשר ליומרות שלהם ושהאווירה במועדון שכולם כל כך פחדו ממנה - היא הכל חוץ ממטרידה.
    שם תמיד היה להם מן הסתם, עכשיו גם יש להם רפיוטישן של קבוצה שכיף לשחק בה - אני צופה נהירת וטרנים עם כמיהה לטבעת לכיוון טקסס. תומאס לא יהיה האחרון. מקצועית, כמובן החתמה אדירה.

הטרייד של מקנאב עדיין לא ירד מהכותרות והוא גם לא ירד עד אחרי הדראפט - ההחתמה הזו התבקשה היות ואין לברס יותר מדי אופציות. הם מתים להיפתר ממנו אבל כל עוד עולה בפנייהם האופציה, הם חייבים להיות מכוסים.

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שהקומביין נגמר הבלגאן האמיתי התחיל היום בלילה... רק בחצות שעון ארה"ב נפתח חלון ההעברות לפרי אייג'נטס וכבר תיראו כמה עסקאות רצות להן. ככל הנראה קורי וויליאמס היציקה מגרין ביי בדרך לקליבלנד, ג'ונתן וילמה מהג'טס בדרך לסיינטס וכריס ג'נקינס בדרך לג'טס בתמורה לבחירות סיבוב שלישי וסיבוב חמישי... מרקוס סטראוד ושון רוג'רס גם כן כנראה בדרך לטרייד, אני מקווה שנשים את היד על אחד מהם, אנחנו צריכים קצת מאסה בקו הגנה. עוד לפני פתיחת חלון ההעברות פלוזל "דה הוטל" אדאמס האריך את חוזהו בדאלאס והריידרס האריכו את חוזהו של טומי קלי, שגם כן היה אמור להיות שם חם בימים הקרובים...

בטוח עוד פספסתי מלא עיסקאות, אי אפשר לעקוב אחריהן מרוב שהן באות בכמויות עכשיו...

12. KirkH Member

יופי ומי כמו תמיד בכלל לא מתקרבת לדיבורים ושמועות כאשר זה מגיע להחתמות של שמות גדולים... כרגיל, הסטילרס.

נקווה שטומלין והצוות שלו יצליחו לגנוב איזה שחקן סביר מתחת לראדר.

עד עכשיו עיסקאות טרוויאליות בלבד - אף אחד מהכרישים הגדולים בשוק עוד לא נתפס ברשת. הדבר הכי קרוב לריגוש היא העובדה שאנדרסון תפס תחת ועושה גלים במו"מ מול הבראונס שאשכרה שוקלים לתת לבריידי קווין את המפתחות ולשלוח את אנדרסון לצלול באיזה פרנצ'ייז כושל.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעניין אנדרסון אפשר כבר להגיד די בודאות שלקליבלנד הוא לא חוזר... הוא אפילו לא הסכים לקבל את ה-tender שהם הציעו לו, מה שהופך אותו לאנרסטריקטד פרי אייג'נט במקום רסטריקטד פרי אייג'נט. אפשר גם להגיד די בודאות שהוא הולך לקבל מהקבוצה הבאה שלו הרבה יותר כסף ממה שמגיע לו. עם המחסור החמור בקוורטרבקים איכותיים ועם העונה האחרונה המוצלחת שלו הפרי אייג'נסי באה לו בדיוק בזמן, it's money time בשבילו, תהיה עליו תחרות רצינית. אף פעם לא הבנתי לעומק את כל ענייני הטנדרים והרסטריקשנס, סבוך מאוד העסק...

כתבה אדירה על המלודרמות, התככים והלכלוך בדיוויז'ן הכי חם בפוטבול...

14. KirkH Member

סבבה. אני רק מקווה שאף אחד בשיקאגו לא ימשכן את הבית שלו כנגד הימורים על הברס כאלופים כפי שאנשי התקשורת וצוות האימון של הברס עומדים להכריז על עצמם אחרי שהוא יחתום שם.

15. Stretford Ender Member

חוסר היכולת של גרוסמן לתפקד קצת מסיחה את הדעת מהעובדה שלברז אין אף פליימייקר בסקיל פוזישנס. למרות שמצד שני אולי אחד הרסיברים יתחיל להראות דברים חיוביים כשיהיה לו ק"ב, אבל עדיין, מבחינתי כל עוד מאנינג לא חתם שם הם לא מועמדים לאליפות. ואם הסופרבול האחרון גרם לכם לתהות על איזה מאנינג אני מדבר אז מגיע לכם נבוט לראש!

אגב, אנדרסון בינתיים חתם על חוזה חדש עם הבראונז.
    עוד פרי אייג'נט מעניין הוא לורנזו ניל הפולבאק המעולה של סן דייגו שנחתך.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/08