כמה החיים של אוהדי דנבר (אם יש פה כאלה, לא שנתקלתי) בזבל אתם שואלים? עוד יומיים הם הולכים למנות למאמן את מתאם ההגנה של מיאמי (!) שלא מעוניין בווייד פיליפס (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
מישהו יודע להסביר למה אנטוניו בראון מחזיר פאנטים ביתרון 30-6 עם 11 דקות על השעון או למה לאביון בל ממשיך להישלח לספוג תיקולים? למה למה למההההההההההההההההההה
מזכיר לעצמי לא להתלהב מההגנה של פיטסבורג (ובהתאם לא לחשוב שיש להם סיכוי מול בריידי) כי הם פגשו הערב את מאט מור האימתני . פתאום לורנס טימונס נראה כמו שחקן, ג'יימס האריסון נראה בן 25 ומייק מיצ׳ל כמו התאום השחור של טרוי פאלומאלו. הפרחים למאט מור. לגבי ליביאון בל אני בהחלט מרשה לעצמי להתלהב. הhesitation שלו זה המוב הכי קטלני בליגה כרגע, הcutback שלו מרשים כמעט באותה מידה, ובשבועות האחרונים הוא משחק פוטבול מושלם. מזכיר לי כרגע את בארי סאנדרס האחד והיחיד, בחיי...
איליי חד ומקאדו תוקף רק דרך האוויר. לא רגיל לראות את זה העונה. איך אודל הפיל את זה אינעל העולם. אסור להתפשר על שלוש נקודות מול רודג'רס Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
צריך ניסים ושאר התעלויות של כל הדפנסיב באקס באחד על אחד כי חיפויים למיניהם לא נראה פה. לילה ארוך זה אנדרסטייטמנט למה שהולך להיות פה.
דרייב אחד אחרי שאיליי תפר לאין סקאנדרי של הפאקרס את הכוס של האמא, והיה רחוק דרופ מTD מקדו קורא שלושה מהלכי ריצה רצופים ו 3&out. למה, למה מגיע לנו כל הטוב הזה.
לי זה מרגיש כאילו הוא רואה טוב מאוד מה עובד ומתעקש לא לעשות את זה. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
מה שמפחיד זה שנראה שגרין ביי כן באו בתכנית משחק לנצל את מרכז ההגנה החלש (יחסית) של הג׳איינטס וזה עדיין נראה כמו חרא טהור, גם כי הם סוג של מתעלים וסוגרים נהדר וגם כי רודג׳רס לא ב-God mode והחדות של החודש האחרון (וזו רחוקה מלהיות האשמה). ובמצב כזה אין לי ממש מושג מאיפה אפשר לשלוף פיתרון.