ההגנה של סיאטל בלי ארל תומאס רשמית לא אמורה וצריכה להפחיד אף אחד. לא יודע כמה קשה/בלתי אפשרי זה לשנות גיים פלאן ושיטה הגנתית שרצה כבר 4 שנים ועוד דקה לפני הפלייאוף אבל הם לא יכולים להמשיך עם המחליף שלו ולצפות שהדרופ אוף יהיה נסבל כי הוא לא. בלי החיפוי המטורף של תומאס כל העוקץ יוצא ממהקאברג׳ שלהם.
דייויד ג'ונסון פשוט אונס אותי בפנטזי. לפחות שיעשה את זה לאט שאני אעכל את ההפסד יותר בקלות. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ברכות אחי. האליפות הכי מרשימה שראיתי. לאבד 4 מתוך 7 הבחירות הראשונות תוך ארבעה מחזורים ולהשתקם כל הדרך ללומבארדי... מרגש. איליי2007 קטן לידך.
טאנהיל גומר את העונה, מאריוטה גומר את העונה, קאר גומר את העונה, ורק ק״ב אחד בAFC בריא כמו שור בגיל 39 ושערה לא נופלת מראשו... מבואס מאוד בשביל הריידרס ודרק קאר, שהיו אחד הסיפורים היותר יפים של הליגה בשנים האחרונות. They deserve better than this.
מעבר להרס כליל של 50% ממשחקי הפלייאוף, המשמעות של השואה הארמנית שעברנו אתמול היא שקבוצתי האהודה מזה שבוע פלוס תהיה בסופרבול בוודאות של 700% (ותנצח אותו בוודאות של 148%) וזה משהו (מבורך) שידענו עליו מראש. אבל המשמעות האמיתית של היציאה של אוקלנד מהתמונה היא בעיניי אחת ומתקשרת לדברים האמיצים והנכונים של טרי ברדשואו הבכלל לא קוף שבכלל לא צריך להיות נעול במוסד גריאטרי ולמשחק הענק בהיינץ פילד הלילה - כל דבר פחות מ-AFCCG/מפגש מול הפאטס בדיוויז'נל ראונד = טומלין צריך להיות מפוטר. כאילו בחייאת ראבק. מאט מקגלוין, טום סאבאג', מאט מור, אלכס סמית', בן רות'לסברגר. עם איזה תירוצים יהיה אפשר לזיין את השכל הפעם? בן רות'לסברגר אנשים. 1ST BALLOT HOF קל + טופ 5 QB בליגה + ה-QB השני בטיבו ב-AFC = ניצחון פלייאוף אחד ב-5 שנים האחרונות על AJ פאקינג מקארון. מתי עושים לזה סוף בדיוק. אני יודע שכישלונות ובינוניות הפכו להיות דבר מקובל מאוד בפרנצ'ייז המת הזה אבל נראה לי ששיא הגועל שהבראקט השנה הולך לשבור יקשה מאוד על כל כתבי החצר ו/או האוהדים המתים מהלכים שלהם שמתייצבים להגן עליו להתעלם יותר מהמציאות והמציאות הזו מתחילה הלילה כאמור. בולטימור ניצחו ב-6 מתוך 7 המפגשים האחרונים (4 רצוף), כולל בפלייאוף, כולל בהיינץ פילד. ניצחון שלהם הלילה לא יסגור לסטילרז את הסיכויים להיכנס לפלייאוף לגמרי אבל יקטין אותם משמעותית ויהפוך אותם לתלויים בתוצאות אחרות. החרא הזה לא אמור לקרות. לא בהזדמנות נדירה כמו העונה. לא עם הסגל והיכולת של בולטימור ופלאקו העונה. פשוט לא. אי לכך ובהתאם לזאת - סחבק מודיע רשמית וחגיגית שהוא על פיטסבורג -5.5 ושדיר באלאק טומלין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דירררררררררררררררררררר פאקינגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג באלאקקקקקקקקקקקקקקק!
מאוד חבל על טמפה. נתנו רצף יפה אבל בשבועיים האחרונים פשוט נגמר להם האוויר. היה להם לוח משחקים קשה והם הוציאו את המיטב ממנו. גם שם יש עתיד ורוד. איך בעונה כזאת הפאקינג פלקונס בשבוע ביי? זה לא נתפס פשוט. והג'איינטס כנראה ONE AND DONE כי אני לא רואה אותנו מנצחים בסיאטל או בלמבו. כוסאמק.
לא מבין למה היילי הזין לא חוזר ל-no huddle או לפחות מגביר קצת את הקצב כמו בדרייב הראשון או כמו מה שניו אינגלנד עשו להם במאנדיי נייט. יש להם את הפרסונל לנצל מיסמאצ׳ים, יש להם את ה-QB, את הביתיות, את היתרון. מה זה החרא האיטי הזה שמשחק בדיוק לידיים של הרייבנס?
כדי שבל יגיע למצב של לחתוך לצדדים סוף סוף מישהו החליט לפתוח את הפלייבוק ולזרוק לעומק על הסקנדרי הבינוני על זה. מניח שעכשיו יחזרו לדינק אנד דאנק הפאתטי שלא עובד כל המשחק
לא יודע אם נראה יותר רץ בסגנון של לאביון בל. כאילו אי פעם. כל כך נדיר ויחיד במינו ואפקטיבי וקטלני ואסתטי. עילוי בחדר של עילויים.
אין עמדה יותר מרגשת מפולבק. באמת שלא ברור לי באיזה קטע רוב הגאונים בליגה לא משתמשים בה ומובילים להכחדה שלה מהענף. פלאקו כרגיל ווינר מטורף עם ביצים של שור וקרח בוורידים ועכשיו הבמה של ביג בן להציל את החסר מושג על הקווים בפעםה-886.