מעניין. פלויד הוא לא סוג הרסיברים שBאתB מתעסקים איתם בשנים האחרונות. כנראה שבשביל כלום לאף אחד לא אכפת.
האיש אלכוהוליסט. שיכור. עבריין. נהג בשכרות ולא בפעם הראשונה. אם מוסיפים לזה את העובדה שהוא מגיע לאחר עונה רעה ושהוא בכל מקרה שחקן חופשי בסיום העונה (שזה בדיוק עוד 3 משחקים לרוב קבוצות הליגה, 3 משחקים שבהם יצטרכו לשלם לו כמעט מיליון דולר שגם ירדו מה-ROLL OVER של העונה הבאה) - באמת כל-כך הזוי שכל הליגה ויתרה על האופציה? זאת האמאמא של החתמות LUXURY שיכולות לעשות רק קבוצות שבאמצע העונה שולחות את הכוכבים שלהן לקליבלנד. שחקן מוכשר? בהחלט. שחקן בעל איכויות שנדיר לראות מסתובבים בוייברס? ברור. מספיק סימני שאלה כדי שרוב הקבוצות יוותרו על ההזדמנות לתת לו מיליון עבור 3 משחקים שלאחריהן יהיה שחקן חופשי? לדעתי כן. יפציץ בחודש הקרוב במדי הפאטס? לכל הליגה תהיה הזכות להציע לו סכום מגניב לאללה ולהחתים אותו כמו שצריך בכל מקרה. קבוצות לא צריכות לעבוד במתכונת של "איך מונעים מהפאטס זכייה בסופרבול". הן עובדות במתכונת של מה הכי טוב בשבילהן. וגם אם לא מעט פעמים כושלות בכך, אני לא חושב שהמקרה הזה של פלויד הוא דוגמה טובה לכך. תכלס? אין אמצע. או שהוא מרביץ 125 יארד וט"ד בסופרבול או שבכל הפלייאוף כולו הוא משותף במספר כולל ומדויק מאוד של 13 סנאפס.
DUI זה כלום. קבוצות בדרך כלל מטפלות בזה בעצמן עם חרטה כלשהי בדמות סיפסול לרבע/מחצית וכאלה. לפני שנתיים הפאטס ניצלו מקרה זהה ועשו קליים על אלן בראנץ׳ הממוטה ששוחרר מבפאלו אחרי DUI וזה הסתיים עם טבעת אליפות והארכת חוזה. היום הוא אחד ה-DT's הטובים בליגה נגד הריצה. זה ה-LOW RISK HIGH REWARD הכי קיצוני שזכור לי בשנים האחרונות. בדרך כלל אני לא נסחף אחרי כולם כשהפאטס מחתימים סוסים מתים כמו אוצ׳ו סינקו או היינסוורת׳ אבל פלויד זה סרט אחר לגמרי. רסיבר בן 27 שבדיוק אמור להיכנס לפריים של הקריירה. אמנם מגיע מעונה מאכזבת באריזונה אבל הבעיה הגדולה ביותר שלו שם לא הייתה ראוט ראנינג או שינון פלייבוק אלא השמטות (שזה מן הסתם לא אידיאלי אבל פתיר יחסית. מייק אבנס ואמארי קופר היו המשמיטים הגדולים ביותר בעונה שעברה לצורך העניין...) ומאמן חולה נפש שאיבד את השליטה על הקבוצה. מילא אם פלויד היה היחיד שהסריח אבל יותר מחצי רוסטר שלהם משחק ב-2 דרגות מתחת לרמה הרגילה. כל הלוקר רום שם קיבל את ההעפה שלו בשוק וכולם לחא יוצא מן הכלל רק דיברו עליו דברים טובים היום, מפאלמר ועד פיצג׳רלד שסיפר ש-Gm's התקשרו לשאול אותו עליו. לארי פאקינג פיצג׳רלד. רק אחד האנשים הכי הגונים ונורמטיביים בליגה הזאת. רק הוא יערוב לעבריין אלכוהליסט חולה נפש. וזה רק מחוץ למגרש. מקצועית יש לו את כל הנתונים and then some. הוא גדול, מהיר, חוסם מצויין ויש לו מוטיבציה מטורפת לאור העובדה שהוא מסיים חוזה בסוף העונה ומת To get paid. אם תגיע קבוצה כלשהי ותגשים לו את החלום הזה אז הפאטס יפוצו בבחירת דראפט. אם לא תגיע הקבוצה הזו אז הוא יחתום כנראה בפאטס על 1 year prove it deal מגוחך תמורת פיצוחים. אני אשכרה לא מצליח להבין איך קבוצות עם חוליות רסיברים כמו מינסוטה, פילדלפיה, בפאלו ואינדיאנפוליס לא חשבו ששווה לעשות קליים על רסיבר שמהיום הראשון היה הופך אצלן ל #2 עם פוטנציאל רציני להפוך ל-#1. הייתי מרחיב את הרשימה גם לאירגונים כמו גרין ביי, מיאמי, שיקאגו וניו יורק ג׳טס אבל שם עוד נגיד שזה פחות מתבקש ו-obvious ברמת הקופים כמו באירגונים הראשונים. בלתי נתפס.
בדיוק באתי לרשום איך לעזאעזל האיגלס פספסו את ההזדמנות הזאת. העונה שלכם גמורה, אין לכם רסיברים לעתיד, תחתימו אותו לשלושה משחקים ותראו מה הוא שווה. הזוי שהוא שרד עד הפאטס. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
אולי אני מפספס כאן משהו, אבל אני באמת מתקשה להבין מה הקטע מבחינת הכדאיות כשזה נוגע לחוזה. הוא בכל מקרה חופשי ברגע שהעונה נגמרת. כל הפילי והמינסוטה למיניהן יהיו שם גם בפרי אייג'נסי ברגע שיפתח. הוא לא באמת כבול לפאטס. למה אנשים מגיבים כאילו זהו החלון נסגר עבור הקבוצות הללו והן איבדו כאן הזדמנות אדירה שלא תחזור על עצמה להחתים רסיבר איכותי שחסר להן? מבחינתן שיעשה את האודישן שלו על חשבון (תרתי משמע) הפאטס ואז יראו אם שווה ללכת עליו. מה כל-כך היסטרי בסיטואציה (החוזית, כן?) שלו שכולן חייבות לקפוץ עליו עכשיו רגע לפני שהעונה נגמרת ולא בפגרה עצמה? הזכות לאודישן אישי מול צוות המאמנים תמורת מיליון דולר העונה ומיליון פחות בתקרה של העונה הבאה לא נשמע לי כמו כזה להיט משתלם.
קודם כל בוא נתחיל מזה שלא מדובר במיליון דולר העונה ומיליון פחות בתקרה של העונה הבאה. כל קבוצה שהייתה מחתימה אותו הייתה חייבת לשלם לו בשלושת המחזורים שנותרו עד סוף העונה את שארית השכר המובטח שהוא קיבל מאריזונה1.3M$ =(7.3M/17)s. לכל הקבוצות שמעלות מדי שבוע יצורים כמו פול טרנר (פילי) וצ'ארלס ג'ונסון (מינסוטה) יש את הגרושים האלה. אבל ה-3 משחקי אודישן הן לא הנקודה המרכזית שלי. אני מניח ששמעת על הפלא שנקרא COMPENSATORY PICKS שמפצה בבחירות דראפט קבוצות שמאבדות פרי אייג'נטס בהתאם לחוזה שעליו הם חותמים בהנחה שהן לא מחתימות בעצמן שחקנים על חוזים דומים/גבוהים מהם. פלויד היה נכנס לנוסחת ה-COMP PICK של כל קבוצה שהייתה עושה עליו קליים ומאבדת אותו בסוף העונה. מן הסתם גם אריזונה, שזה אגב הופך את ההעפה שלו לצעד לא פחות מטומטם מבחינתה אבל אני מניח שבידוול היה חייב את מנת הפופוליזם השנתית שלו. לעשות טרייד על מסטול ששוטט והגיע חצי עירום לתחנת משטרה בשבוע של משחק פלייאוף זה סבבה, אבל לחכות 3 שבועות עד שהעונה נגמרת ולא להאריך לרסיבר שנהג שיכור זה יותר מדי. כי קופים צבועים זה אנחנו ואנחנו זה קופים צבועים. כלומר יש כאן מצב כזה - עשית קליים על רסיבר מוכשר וצעיר תמורת 1.3M$ עד סוף העונה. בסט קייס סנאריו - קיבלת אודישן ל-3 משחקים (ואגב, הפאטס היא לא קבוצת הפלייאוף היחידה בליגה. מינסוטה ואינדיאנפוליס עדיין בתמונה בפעם האחרונה שבדקתי) שבמהלכם גם הכרת את הבן אדם, גילית שהוא התאים לך כמו כפפה ליד והשגת כישרון סיבוב ראשון בדראפט בלי לאבד שום דבר בעל ערך. וורסט קייס סנאריו - עלה לך 1.3M$ ואתה הולך לקבל עליו פיצוי של בחירת דראפט בהתאם לחוזה שהוא יקבל במידה והוא לא המשיך/הוא האריך אצלך את החוזה בשנה תמורת קונדום משומש כדי לבנות מחדש את הערך שלו (הוא אמנם לא "כבול לפאטס" אבל בדרך כלל שאתה כבר נמצא במערכת אז אתה מן הסתם נותן לה את העדיפות אם ההבדל בהצעות מזערי ו/או לא קיים).
הקטע של המיליון בעונה הבאה נובע מכך שזה מעלה את השכר של השנה, כלומר מוריד את הסכום שיתגלגל לתקרה של העונה הבאה. לפחות ככה אני זוכר שזה עובד. ולפי מה שקראתי זה קצת פחות ממיליון כי המשחק הקרוב אמור להיות על חשבון אריזונה. כביכול. אני מסכים מאוד בנוגע לאריזונה ולכך שמדובר במהלך KNEE JERK מובהק מצידם. באופן כללי אני יכול לומר שאני מבין למה לעשות את ההימור הזה יכול להיות משתלם לקבוצות מסויימות, אבל עדיין מתקשה לראות וויתור על האופציה בתור טימטומיזם מטורף מהסוג שרואים לא מעט בליגה. אני גם לא רואה את זה בתור HIGH REWARD עבור כל הקבוצות שהן לא קונטנדריות (עם דגש על קונטנדריות בניגוד לקבוצות פלייאוף חסרות סיכוי לזכייה שרסיבר איכותי הוא לא מה שיקח אותן מקבוצה שתעוף בויילד קארד לנסיעה לסופרבול).
אתה צודק. חשבתי שהתכוונת שייחשב נגדן 1M בעונה הבאה. בכל מקרה זה סכום שולי במערכת שכל כך קל לתמרן ולשחק איתה עד שאני לא רואה טעם לייחס לו חשיבות. וואטאבר. תלוי איך אתה מגדיר HIGH REWARD. אם בלומבארדי אז כן, ברור, יש בערך 3 קבוצות שפלויד יכול לתת תרומה שתיקח אותם לשם. זה נובע מכך שאתה פשוט מאמין שבסוף העונה עדיין יהיה לכל הליגה צ'אנס להשיג אותו בפרי אייג'נסי אבל מתעלם לדעתי מהיתרון המובנה שהולך להיות ל(פאקינג) פאטריוטס במו"מ מול מי שזו לא תהיה במידה והם יהיו מעוניינים בו. שחקנים שנכנסים למתחם בפוקסבורו = נקבה רנודמלית ממשפחת קרדשיאן וכושי - ONCE YOU GO BLACK YOU NEVER GO BACK. הסיכוי הטוב ביותר של כל הפילי והמינסוטות לשדרג את העמדה היה באמצעות הקליים נטול הסיכונים הזה. עכשיו הן תלויות בהתפתחויות שלא קשורות אליהן. זה הטימטומיזם. כל הזדמנות שיש לנצל VALUE ש-GM/בעלים לא הולך עליו זה טימטומיזם בעיניי ואני לא רואה הבדל מהותי בין ה-0 קליימים על פלויד לבין 0 הבחירות בל'אל קולינס בדראפט לבין הידרדרות של טאיירן מאתיו לסיבוב שלישי. אותה שמרנות. מהבחינה הזאת אני יכול להעמיד קייס ש-31 קבוצות היו צריכות לעשות את הקליים הזה אבל החלטתי לצנזר, "להבין" את ה"סיכונים" וה"רתיעה" ולבקר רק את הקבוצות שהמצב שלהן בעמדה מחריד.
Week 15: Seahawks defense highlights - NFL Videos לא מבין איך האו״ם לא גינה את ההחלטה לתת לג׳ארד גוף העולל הזה לפתוח בחוץ נגד סיאטל. זה חייב להיות מנוגד לאמנת ז'נבה. מה שלא רואים בלקט הזה זה תיקול מפחיד של שרמן על גוף, שגרם לו ככל הנראה לזעזוע מוח והוציא אותו מהמשחק.
למה להדליק אנשים סתם בלי לתת להם את הדבר האמיתי למה? אה והיה גם את הדבר הזה (ספיישל לאנשים שלא מבינים למה גרלי הוא לא זיק אליוט על סטרואידים): והזה: Jon Ryan injured after faking punt and gaining 33 yards - NFL Videos אחד המשחקים האלימים שהיו העונה. 3 זעזועי מוח (כנראה) וזה רק אלה שיודעים עליהם.... זה אכן לא נראה טוב מבחינת כל הקטע המכני של הזריקה, עבודת הרגליים, קריאת ההגנה, הדיוק וכו' אבל באמת שהוא הגיע לסיטואציה הגרועה ביותר שאפשר לדמיין. לא הייתה דמות נורמלית אחת בצוות האימון של הראמס שיכלה לעזור לו ללמוד ולהתקדם (בניגוד לעבודה המדהימה שפדרסון ורייך עשו/עושים עם וונץ בפילי) והצוות המסייע מסביבו הוא כאמור אחד הגרועים שאני זוכר מאז שאני עוקב. יהיה יותר הוגן לשפוט אותו אחרי עונה עם מאמן שלא עונה לשם ג'ף פישר (בתקווה שיהיה מוח התקפי נורמלי, וכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני מתכוון לג'וש LESSONSLEARNED.XLS מקדניאלס) ועם שיפור מסויים בפרוטקשן ו/או הבאת מטרה איכותית שתהווה שמיכת ביטחון לזרוק אליה כדורים.
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx בקלות: סיאטל הביסה את לוס אנג'לס וזכתה ב-NFC מערב. תקציר המשחק
חלק גדול מהמשחק לא נראה לי ככה בלייב. כלומר, בהתחלה הייתי בור של ממש בנוגע לפוטבול כמו רוב האנשים בישראל אני מניח, קרי, מדובר בחבורה של גלדיאטורים שפשוט מרביצים אחד לשני ובזה זה נגמר. ואז התחלתי לקרוא כאן בדיון. ועדיין, כמעט 2 עונות מאז ואני יכול להגיד שלפעמים אני רואה את זה בצורה הכי מופשטת שיש = יש מקרים שיש ק״ב ופשוט מצפים ממנו לקסמים (ראה ערך: רודג׳רס בגרין ביי). אני מניח שיש דוגמאות לכאן או לכאן. בכל מקרה, הרבה פעמים אני לומד על המשחק אחרי שהוא מסתיים יותר מאשר במהלכו.