זה בסדר, באמריקה, כמו באמריקה - הם כבר עמוק בדיונים על הסיבה שבריידי הגיע לבית של ז'יזל עם זר פרחים ורגל עם קרסול נפוח (והיי, זו עדיין אמריקה, אז הדיון יעשה בהכרח בסדר הזה...) שאלה קטנה למר סנדרס שבגלל רגישות בבוהן הפסיד חצי עונה - כמה משחקים LT הפסיד בקריירה?
The Dolphins are open for business. השמועה החזקה על כך שמיאמי מעוניינת לעשות טרייד תמורת הבחירה הראשונה שלה מקבלת אישוש ממקור רשמי, ולדעתי זה יהיה מהלך מצוין של מיאמי. הם צריכים שחקנים נורמליים בכל כך הרבה עמדות והם יוכלו להוציא בטרייד המון בחירות דראפט גבוהות השנה ולשנה הבאה ולבנות קבוצה עם בסיס צעיר רחב ואיכותי. אי אפשר שלא להיזכר בטרייד שסן-דייגו והג'איינטס עשו תמורת איליי מאנינג (אם כי הנסיבות היו שונות), טרייד שבנה את הצ'ארג'רס הנוכחיים. הם קיבלו אז עבור איליי את פיליפ ריברס, בחירת סיבוב ראשון ב-2005 שהביאה להם את שון מרימן ובחירות סיבוב שלישי ב-2004 שהביאה אליהם את נייט קידינג. אחד ה-טריידים... מייק אולסטוט, אחרון הפולבאקים הגדולים, פורש אחרי 12 עונות. מכל הספרד אופנס שהקולג'ים מחדירים ל-NFL העמדה הזו סבלה באופן הכי קשה, וחבל, עמדה שאני אישית אוהב... קולולולולולו... ארון שובל שלנו ייצג את בפאלו בפרו-בול על חשבונו של ג'ייסון טיילור הפצוע. מזל. ג'ייסון פיטרס שהיה אמור לייצג אותנו נפצע גם כן וייעדר, וכידוע זה לא פרו-בול בלי נציג מבפאלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אני לא זוכר אם שמתי את זה פה אבל למקרה שלא, הבלוג של דרו בלדסו. סתם קטע קצר לאחר המשחק בין הפאטס והקאובויז בעונה הרגילה (אין הרבה עידכונים בבלוג):
לקראת אירוע השיא של העונה ובעיקר כדי שיהיה לי סיכוי לקאמבק - הימורים מיוחדים. מנצחת = נקודה. MVP = שתי נקודות. תוצאה במשחק = חמש נקודות על פגיעה מדוייקת בתוצאה, שלוש נקודות על הפרש ועוד נקודה על חשבון הבית למי מאיתנו שיהיה הכי קרוב. קווטרבק רייטינג (לשנייהם) = נקודה למי שיהיה הכי קרוב. מספר טאץ' דאונס כולל במשחק = נקודה למי שהכי קרוב, שתיים למי שמדייק. ריסיבר שיצבור הכי הרבה יארדים במשחק = נקודה אחת. מספר האינטרספשנס של איליי במשחק = נקודה למי שהכי קרוב. תנו עוד הימורים, נכין רשימה מלאה וככה גם אולי נצליח לשמור על עירנות כלשהי בשיעמומון המתקרב ובא.
או אה או אה יוזמה מבורכת... הערת אותי מהתרדמת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx מנצחת - ניו-אינגלנד MVP - טום בריידי תוצאה - 31-24 לפאטס רייטינג - 105 לבריידי, 85 לאיליי מס' TD: שבעה רסיבר שיצבור הכי הרבה יארדים: ווס וולקר אינטרספשנס לאיליי - 0 אני מרשה לעצמי להוסיף פה הימור על: אינטרספשנס לבריידי (גם כן שווה נקודה) - 1 מס' פאמבלים במשחק (גם כן נקודה) - 2 ראנינג באק שיצבור הכי הרבה יארדים במשחק (שווה נקודה, רק במהלכי ריצה לא במהלכי מסירה) - ברנדון ג'ייקובס בינתיים קרקס בריידי נמשך בעידודו של ביל בליצ'ק
מנצחת - ניו יורק ג'איינטס MVP - פלקס תוצאה - 34-31 לג'איינטס רייטינג - 100 לבריידי, 95 לאיליי מס' TD - שמונה רסיבר שיצבור הכי הרבה יארדים - פלאקסיקו אינטרספשנס לאיליי - אחד אינטרספשנס לבריידי - אפס מס' פאמבלים במשחק - 3 ראנינג בק עם הכי הרבה יארדים: ברנדון ג'ייקובס Go Giants!!!!!!! :aaa021: :aaa021: אגב רועי, הבלוג של דרו בלדסו פשוט גאוני! תודה.
מנצחת - ניו אינגלנד... MVP - בריידי, בדיוק כמו שפייטון היה בעונה שעברה למרות שלא היה בשיאו בסופרבול (לא שהיה לו משחק רע אבל עדיין), אין סיכוי שלא נותנים לו בהנחה שהפאטס מנצחים. תוצאה - 40-14 לפאטס. רייטינג - 97 בריידי, 68 איליי. מס' טאצ'דאונים - שישה. רסיבר מוביל - התלבטות בין וולקר למוס, אני הולך עם הראשון בגלל שבמוס יתרכזו הרבה יותר. אינט' של איליי - שניים אינט' של בריידי - כלום. מס' פאמבלים במשחק - אחד. ראנינג באק עם הכי הרבה יארדים - נלך עם הקונצנזוס...ג'ייקובס.
מנצחת - הקבוצה שאיליי לא משחק בה... MVP - דונטה סטולוורת' תוצאה - 31-17 לחבר'ה מבוסטון רייטינג - 106 לבריידי, 88 לאיליי מס' TD - שישה רסיבר שיצבור הכי הרבה יארדים - דונטה אינטרספשנס לאיליי - שניים אינטרספשנס לבריידי - אחד מס' פאמבלים במשחק - 3 ראנינג בק עם הכי הרבה יארדים - מארוני
אההמ אההמ... לא רק שהם חושבים שמגיע להם כי הם מניו יורק - הם בטוחים שהשמש באריזונה זורחת להם מהתחת. המגעילים חזרו להתלהב מעצמם. פלקס מבטיח 23-17 (נחשו למי...), סטרייהן מדבר על פאקינג באק-טו-באק בעונה הבאה!!! אחרי הסופרבול יהיה לפלקס המון זמן לשבת בג'קוזי ושמור על הרגל שלו מורמת, אני מקווה שתהיה לו גישה לאינטרנט כדי שהוא יוכל לברר כמה קבוצות עצרו את NE על 17 העונה, הוא בחור חביב ובגלל העבר שלו אני שומר לו חסד - ובכל זאת, יהיה לו המון זמן להרגיש כמו מטומטם על ההצהרה הזו. גם אם הפאטס יפסידו בראשון בלילה, הם לא ירד מהדשא עם פחות מ-28 נקודות.
אוקיי, אז הם לא כאלה צנועים אחרי הכל... אבל אני דווקא אוהב את זה שקבוצות באות נגד הפאטס עם קצת swagger. אם יש לך swagger יש לך אמונה עצמית, בלי אמונה עצמית בטח ובטח שאי אפשר לעשות כלום נגד המפלצות מפוקסבורו. מה גם שהמשחק הזה כל כך חשוב גם ככה שלא נראה לי שכל טיעוני ה"זה ידליק את הפטריוטס, יגרום להם לבוא מפוקסים למשחק" תקפים במקרה הזה. יאללה שיבוא כבר ויאללה פלקס!!!
לא יודע, אני בעד לדחות את הסופרבול בשבוע. הרי עכשיו גם ככה תהיה פגרה של שנתיים וחצי, מה גם שהשבוע האחרון הוא פשוט תענוג צרוף בכל מה שקשור לסיקור התקשורתי של הליגה - כל ערב יש לפחות חצי שעה של שידורים ופרשנות לייב מאריזונה, המערכון של ESPN על הפציעה של בריידי בכלל מאסטרפיס, אתמול אפליו דיון סאנדרס האידיוט הצליח להישמע הגיוני בפרשנות שלו (נו טוב, לפחות כשהוא לא התחיל אותה במילה "אני")... כיף אדיר. הדיבורים על הקווטרבק הגדול בהיסטוריה וחפירות הדראפט שיפתחו רשמית עוד שלושה ימים זה נחמד, אבל אני קונה כל יום הסברים לייב מהפה של LT ומקנאב על המגרש מאשר שמועה חמה לגבי עוזר המאמן הבא של הרדסקינס. ככה ש... כמו שאמרתי, אני בעד לדחות.