כצפוי, הפאטס בסופרבול אחרי ניצחון 21-12 על סן דייגו שדי פיספסה פה הזדמנות להפתיע. אחרי הכל, זה לא שכל יום בריידי נחטף 3 פעמים והפאטס לא קיימים במשך מחצית וקצת. החיסרון של LT ברד זון רצח אותם (0/3 בפרמטר הזה) וגם גייטס ב-20% יכולת לא ממש יכל לתפקד. מילה טובה להגנה של הצ'ארג'רס שבאמת באה ונתנה היום הופעה, אבל בלי התקפה, זה לא ממש שווה... נראה לי שהדבר היחיד הטוב שאפשר לקחת מהמשחק המגעיל הזה זה את הפרומו לחזרה של דקסטר ב-17 בפברואר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ועכשיו, תפילות אחרונות לניצחון של הפאקרס (פאקין מינוס 20 מעלות בלאמבו!), יאללה ברט!!!!!!! :aaa021:
OMG איליי מאנינג לא עוצר גם בכפור!!! וואו איזה משחק מטורף ורב תהפוכות, כל כך מגיע לג'איינטס, הייתי בעד הפאק בתחילת הערב אבל זה היה שוד מחריד אם הם היו עולים... אחד ה-משחקים. i love this game... חבל שיהיה סופרבול פחות רומנטי והרבה יותר חד-צדדי, אבל כל כך מגיע ל-G-men, לאיליי, לסטרייהאן, לפירס, לאוסי, לפלקסיקו האליל שנתן היום את משחק חייו עם רצועה קרועה בקרסול, אי אפשר שלא לשמוח בשבילם היום.
איך לעזאזל אפשר להיות שמח בשביל קבוצה מניו יורק?!? זה נגד חוקי הטבע והספורט!!! אני שוקל להחרים את הסופרבול עקב מחסור בקבוצה שאין לי התנגדות מצפונית לכך שתזכה בוינס לומבארדי קאפ. פשוט אסון אקולוגי לכל חובב ספורט נייטרלי. כולם היו עסוקים בלוזריות של הגייאנגטס ובסופו של יום דווקא הפאקס בעטו בדלי כל כך הרבה פעמים ברבע השלישי שאפילו אלילי הפוטבול פרשו הצידה להקיא ונתנו את המשחק למסריחים מניו יורק. לא לפני שהם העבירו אותם סדרת ייסורים חביביה, כנהוג בתפוח הגדול... אין ספק שהגיע לחבר'ה בלבן. פלקסיקו היה טוב והפאקרס עשו אותו ענק במו ידיהם עם החלטה מטופשת להישאר רוב המשחק עם המאץ אפ של פלקס מול האריס באחד על אחד - עם כל הכבוד להאריס ולבאמפים שהלכו בין השניים, הג'ייאנטס הלכו לכיוון של המאץ אפ הזה כל פעם שהם היו זקוקים ליארדים ופעם אחרי פעם קיבלו אותם! הפאקס לא קיבלו שום דבר על הקרקע מהחבר'ה שלהם ובמשחק כזה אתה לא יכול לזרוק כל כך הרבה. בקיצור, נגמרה לה העונה. גוו פאטס!!! (מצאתי סיבה לא רעה לאהוד את הבריידי באנץ' - להירשם כקבוצה היחידה בהסטוריה שעושה משהו במקביל לג'ייאנטס זה לא כבוד, זו בושה. אין מצב שהם לוקחים לנו את הרישום בספר החוקים מלפני שלוש שנים)
רק לי יש פלאשבק משנה שעברה? קבוצת הגנה מצויינת עם ק"ב בינוני (שנה שעברה יותר בכיוון של ק"ב בזיוני אבל יש דמיון) ומשחק ריצה טוב יחסית עולה לסופרבול ומעניקה תעודת עניות לכל הNFC. בסופרבול עצמו אין צורך לחזור על מה שקרה או על מה שיקרה השנה. כמובן שיש את ההבדלים, אחרי הכל הברז עשו עונה של 13 ניצחונות אם אני זוכר נכון והיו פייבוריטים לNFC מההתחלה, בעוד הג'איינטס הגיעו רק מהווילדקארד אחרי עונה טובה אבל לא מדהימה. עדיין, לי זה קצת מזכיר. חבל, גמר פארב - בריידי היה יכול להיות קלאסי, אבל אם קבוצה לא מנצחת את הג'איינטס, בטח שבמשחק ביתי, לא מגיע לה להיות בסופרבול. נכון גם לגבי דאלאס וגם לגבי הפאקרס. אה ובקשר למשחק - מצטרף לקירק. לא ברורה ההחלטה הטיפשית להשאיר את האריס באחד על אחד. פלאקסיקו במשחק גדול - מאסיב ריספקט. ונחשו מי צדק בשאלת הבונוס? :aaa021: הקונספירציה שלי להשוות את אליאור הצליחה!
כל כך קלאסי שאני יפסיד משחק כזה, בדיוק כמו שהפסדתי את המשחק מול הג'אגס לסטילרז, זה פשוט סיפור חיים עצוב ועלוב שהזמן שייקח עד שהוא ישתנה הוא בערך הזמן שלקח לאיליי להראות שהוא ק"ב לגיטימי בליגה הזאת (וגם על זה אין קונצזנוס). העיקר שאת הסופרבול (שיהיה מסריח - באחריות!!!) אני אראה בניחותא...איפה הסמיילי שמקיא על עצמך? איפה?! האמת היא שהניצחון הזה לא בא לי בהפתעה גמורה, הייתה לי את התחושה שהם הולכים לקחת את זה עם כל ההייפ שהיה סביב פארב ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ) והמומנטום העצום שהם הגיעו איתו, וגם לא הייתי ממהר להספיד אותם בסופרבול, עם כמה שזה נשמע הזוי ומצחיק. כל עוד שמשחק ההתקפה לא יקום וייפול על הכתפיים של איליי כמובן... אגב, מי זה הקיקר השיכור של הג'איינטס שכמעט עלה להם בניצחון הזה? העיקר שעכשיו יש לנו שבועיים לחלום על איליי עם הוינס לומבארדי טרופי ביד...כן, טוב, יש גבול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
פייטון מאנינג נגד סן דייגו: 402 יארד, 3 טאצ'דאונים, 2 אינטרספשנס (אחד מהם לגמרי לא באשמתו) - זכה לירידות מכל העולם על זה שהוא לוזר שלא מתפקד במאני טיים. טום בריידי נגד סן דייגו: 209 יארד, 2 טאצ'דאונים, 3 אינטרספשנס - אף אחד בכלל לא מדבר על המשחק המחריד שהוא הביא אתמול, במשחק הכי חשוב של העונה של הפטריוטס. אין מה לעשות, כשיש לך מזל אז יש לך מזל... life is not fair. הם אומנם מניו-יורק, וגם אני מתעב בד"כ מה שיוצא מהעיר הזו עם כל היחצנות המוגזמת והשחצנות הנלווית (יאנקיז, ניקס), אבל זה לא המקרה עם הג'איינטס. פוטבול בניו-יורק הוא הכבשה השחורה בנוף הספורטיבי של העיר, נראה לי שגם בשיא הפגרה של הבייסבול מדברים על היאנקיז יותר מאשר על הג'טס והג'איינטס ביחד. לא בכדי הם משחקים בניו ג'רזי, הם אפורים ולא זוהרים כמו הפרברים, לא כמו אנשי העיר הגדולה... איך אתה יכול להפנות את גבך לפלקסיקו עם הרצועה הקרועה בקרסול? אם כבר מישהו פה בא עם הפוזה המיוחצנת של האיסט קוסט אלה הפטריוטס...
לשחק מגעיל כל העונה ולמצוא דרך לנצח רק מספיק בשביל לעבור שלב זה א' ב' בתורת הקבוצות מניו יורק רבתי והג'ייאנטס שיכללו את התורה לרמות מטורפות. תמיד חיבבתי את פלקס ובעיקר את שוקי, אבל זה לא מתקרב אפילו לשינאה התהומית לאיליי ולגישת ה"מגיע לנו כי קוראים לנו הג'איינטס" הכללית שאופפת את הקבוצה הזו. אני עם NE כל הדרך. אסור שהאפסים יכתימו לנו את ההסטוריה. אהה, ובקשר לשאלה הראשונה שלך לגבי בריידי - אתה באמת לא מבין מה ההבדל? אני לא חושב שאפשר לחשוד במישהו בתקשורת ביחס מזלזל כלפיי פייטון. נתנו לו בדיוק את היחס שמגיע לו. מה לעשות שמדובר בספורט קבוצתי ובשורה התחתונה אחד הפקטורים היותר משמעותיים בכזה ספורט היא אם בסיכום הדברים יש W או אין.
עובדתית אני מוכיח לך שפייטון שיחק הרבה יותר טוב מהיפיוף ועדיין אכל המון חרא מהתקשורת, כאילו שלא מדובר בספורט קבוצתי ושהוא האשם הבלעדי ל-L שרשום על המשחק הזה. מישהו הזכיר את ההגנה שלו שקיבלה מ-SD 28 נק' כולל דרייב מהמחליפים שגם המיאמי דולפינס לא אמורים לקבל? זה מה שלא הוגן פה, שההגנה והראנינג-בקים שלו הצילו לבריידי את התחת בעוד שפייטון יושב בחוץ למרות משחק טוב שלו. זה ה-supporting cast של NE שיותר טוב מהסופורטינג קאסט של אינדי, זה הכל. מאיפה הבאת את הגישה הזו? מה הם הקאובויז (America's team)? הפורטיניינרז? הדולפינס שחושבים כל עונה שהם הולכים לסופרבול גם כשקליאו למון הוא ה-QB שלהם? כולה הג'איינטס, קבוצה פרברית ולא הכי חשובה, ולא נראה לי שהם תופסים מעצמם כל כך כפי שאתה מנסה לתאר פה... אתה סתם שונא את איליי (וגם על זה אפשר לפתח דיון שלם), face it.
יש משהו בדברים שלך, איתי, אבל השורה התחתונה היא שפייטון הפסיד בפעם המיליון ובריידי הולך לקראת טבעת רביעית. זה למה אתה לא תראה ציוץ מהתקשורת על העניין. ונכון שאפשר להאשים את ההגנה של הקולטס אבל אתה יודע, זה לא שלא היו לו מס' הזדמנויות לנצח את המשחק הזה ועדיין הוא לא הצליח, מה שאוטומטית זורק מבחינתי את הסטטיסטיקה המרשימה שלו לפח... ולקראת הריקוד הגדול, ESPN מביאים אותה בכתבה שחוזה את ה"פרי-גיים" לסופרבול - מומלץ! (שימו לב לאחרון) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
כתבה נחמדה אליאור... הכתבה הזו לעומת זאת היא קצת פחות חביבה, אבל היא מספרת על זה שעל מנת להיות מסוגל לשחק מול הפטריוטס פיליפ ריברס עבר ניתוח (!) במהלך השבוע שעבר ויעבור עוד אחד בקרוב, בעוד ש-LT לא יזדקק בכלל לניתוח, מה שמעורר ויכוח גדול בימים האחרונים על עד כמה LT רצה באמת לשחק במשחק הזה ועל זה שהוא בגד ב-team-mates וכו' וכו'... בקיצור שמייח.
בולשיט עיתונאי טהור. LT בקושי מחייך אחרי טאץ' דאון, הוא לא הטיפוס שמלהיב את השחקנים, הוא לא הטיפוס שמדבר בחדר ההלבשה (העונה הוא נתן פעם אחת ספיץ' לפני משחק מול השחקנים ועשו מזה כל כך הרבה רעש שרק מראה כמה זה נדיר...) - מה ציפו ממנו לעשות בדיוק? לרוץ הלוך חזור על הקווים? ובקשר לג'ייאנטס, אין לי משוג איך אתה מפספס את העובדה שאם מקשיבים לראיונות של השחקנים שלהם אפשר אשכרה לחשוב שהם צריכים לבדוק אם יש להם מקום על היד בשביל הטבעת של הסופרבול... לא שמעת אף פעם את שוקי או סטרייהן מדברים?