Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתה להם ברירה. לפתוח עונה עם כל האופציות המדוברות זה לווצר עליה עוד לפני שהתחילה. עכשיו שוב יש סיכוי למשהו. מה גם שזו סוג של תעודת ביטוח למקרה שטדי לא יצליח להתאושש לגמרי מהפציעה שלו. אני אוהב את הטרייד הזה. אגרסיבי מדי לכל מיני עתיקים שמרנים אבל מינסוטה בנויים לנצח כאן ועכשיו עם אחד הרצים הגדולים בהיסטוריה על האדים האחרונים והגנת טופ 5 בליגה.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה קצת מפגרת, אבל ראנינג בק׳ס עובדים על אלמנטים נוספים במשחק שלהם מעבר ליכולות פיזיות?

אני שואל כי זה קצת שונה משאר שחקני השדה בהתקפה שצריכים לעשות תנועה ללא כדור ואז זה מוביל לדברים נוספים, שלא נדבר על QB's.

3. golding מנהלים

איך בן אדם שנפצע כל עונה ומפספס אינספור משחקים הוא תעודת ביטוח למשהו? לא כל מי שחולק על טרייד כזה הוא "עתיק שמרן". זה טיעון מצחיק.

4. Hakeem Nicks Member

לא אמרנו שהדראפט בתשע?

5. benos Member

עובדים הרבה על טיימינג, לפעמים מהלך טוב זה שאתה נותן לקו ההתקפה שלך לפתוח לך נתיב ורק אז מתחיל להתחרע קדימה.

אלעד אוהב/ת את זה.
  6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא טיעון מצחיק בכלל. אנחנו מדברים על פה פוטבול. מה לעשות שאנשים נפצעים? אם יש דבר שלא צריך לעשות בענף הזה זה לחשוש מפני "פציעות" ולנסות לצפות אותן מראש על סמך העבר. SHIT HAPPENS. מאתיו סטאפורד לא הצליח לחבר שני משחקים במשך 3 עונות בלי להתפרק עד שהוא פתאום השלים 4 רצופות. אתה יכול לגמור את הקריירה בכל דרופ בק מסכן שאתה לוקח באימון, let alone כשאתה משחק מאחורי קווי התקפה מזעזעים כמו שבראדפורד שיחק איתם בסט לואיס. אז מה, נגמור לו את הקריירה? לא ניתן לו יותר צ'אנסים כי הוא "תמיד נפצע"? או שניקח את הסיכון כשממילא אין לנו אלטרנטיבה טובה ונקווה שבעזרת אימון נכון וכן, קצת מזל, פאקינג מזל, הוא יצליח לעשות עבודה סבירה שלא תדרוש ממנו הרים וגבעות בזכות אחד הסגלים הטובים והמוכשרים בליגה?

"סוג של" תעודת ביטוח = לא ערובה ל-100%. בגלל זה ה"סוג של". ברגע שאתה מצוות 2 QB's מעל הממוצע בליגה בסגל אתה משפר משמעותית את הסיכוי שאחד מהם יהיה כשיר וזמין עבורך גם בפתיחת העונה הבאה.

אני לא מבין איך לאנשים זה נראה נורמלי לצפות מקבוצה עם אחת ההגנות הטובות בליגה + אחד הרצים הטובים בהיסטוריה לבזבז עונות על QB's כמו שון היל/מארק סאנצ'ז. אז בחירת סיבוב 1 זה המחיר העצום שהם היו צריכים לשלם כדי לחזור למאבק לגיטימי על הפלייאוף? שווה את זה מבחינתי. אנחנו מדברים על ליגה שבה קבוצות עושות טרייד אפ בסיבוב 2 בשביל קיקרים. אפשר טיפה להרגיע.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

9 וחצי.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי רוצה/צריך ALL PRO גארד?

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אבל אני יודע מי לא רוצה/צריך אחד.

אני רק קצת בשוק שהוא אפילו לא הצליח למצוא קבוצה שתקלוט אותו בטרייד. BB המאפיונר היה מוציא עליו בחירת סיבוב 2 בלי למצמץ.

10. Hakeem Nicks Member

הפתעה אין ספק.

שריס יקבל קצת שכל ויגן על איליי

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

11. golding מנהלים

סטאפורד הפסיד משחקים בגלל פציעות בשתי העונות הראשונות שלו. בראדפורד בליגה כבר 5 עונות והוא ממשיך להראות שהוא פגיע. בכל אופן, מעולם לא אמרתי שלא צריך לתת לבראדפורד סיכוי ואני בכלל לא שולל אפשרות שהוא לפתע יתפוצץ. אני כן מצפה מפרנצ׳ייז שכרגע איבד את הקיובי שלו להרבה זמן להביא מחליף שלגביו אין חששות בפן הפיזי. מילא הוא היה נותן בראש כשהוא כשיר, אבל גם את זה הוא לא עשה עד עכשיו. אתה מציג את זה כאילו שהבאת בראדפורד = מאבק לגיטימי על האליפות. לא, אני בכלל לא בטוח בזה.

מקווה בשבילו שהוא יצליח לשמור על עצמו.

אבל עזוב, איך לעזאזל הwaivers הזה עובד? לא מבין את הדירוג הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/16
  12. golding מנהלים

אני לא מאמין שזו הפעם הראשונה שאני עוקב אחרי כל עסק הwaivers הזה. הרבה יותר כיף מדראפט.

13. golding מנהלים

תודה, לקחנו.

Sweetness אוהב/ת את זה.
  14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

היסטוריית הפציעות של סאם בראדפורד:
    2010 - 16/16 משחקים.
    2011 - 10/16 משחקים. נעדר משישה משחקים (לא רצופים) בגלל פציעה טורדנית בקרסול.
    2012 - 16/16 משחקים.
    2013 - 7/16 עד הרגע הבא - Tempers flare as St. Louis Rams quarterback Sam Bradford leaves game with injury - NFL Videos קרע ב-ACL. הפציעה הכי נפוצה בענף. 55 שחקנים בממוצע לעונה יצטרפו אליו בקליניקה של ג'יימס אנדרוז.
    2014 - 0/16. הברך עדיין לא 100% ובפרי סיזן קורה הדבר הבא (באותה ברך) - Sam Bradford out for season with torn ACL - NFL.com. ההגדרה המילונית ל-SHIT HAPPENS.
    2015 - 14/16. נעדר משני משחקים בגלל זעזוע מוח.

מתוך שש עונות בליגה יש פה עונה וחצי שהוא הפסיד בגלל שילוב של ביש מזל + טיימינג* מזעזע.

*טיימינג: 2005 - קארסון פאלמר קורע את ה-ACL במשחק פלייאוף. בפועל לא נאלץ להחמיץ אפילו משחק אחד.
    2014 - קארסול פאלמר קורע את ה-ACL במחזור 10. נאלץ להחמיץ שבעה משחקים.

אותו סיפור. אותן פציעות חוזרות (אצל פאלמר אפילו קשה יותר בפעם הראשונה). טיימינג שונה. בראדפורד החמיץ 25 משחקים. פאלמר רק 7.

נכון ל-05/09/2016 אין שום חששות לגבי סאם בראדפורד בפאן הפיזי שאין גם לגבי בן רות'לסברגר, מאתיו סטאפורד, ג'ו פלאקו או קארסון פאלמר. צריך לעשות הבחנה בין QB שנפצע לאורך הקריירה בגלל סגנון משחק פרוע וחסר אחריות כמו RG3 לבין אחד שעומד בפוקט ומקרר אדם מזנק לו לתוך הברך. אני לחלוטין מבין איך בענפים כמו כדורגל/כדורסל/טניס אפשר להגדיר שחקני INJURY PRONE שקורסים פעם אחר פעם אחר פעם תחת העומס הכבד של משחקים+אימונים. בענף מגע כמו פוטבול ובעיקר בעמדת ה-QB זה פשוט לא נכון. זה יכול לקרות לכל אחד, בכל רגע.

נערך לאחרונה ב: ‏5/9/16
  15. golding מנהלים

שיקאגו מדיה טייק #12673