Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Stretford Ender Member

אכן, המשחק האחרון.
    בעונה הבאה נתחיל אחד חדש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

העונה הבאה כל כך... רחוקה. אני יודע שהפלייאוף עוד לא התחיל, אבל הבעסה של הפגרה הכי ארוכה בעולם הספורט כבר מתחילה קצת לחלחל.

אבל עוד לפני שהיא שוקעת לגמרי היום בלילה ייערך המשחק ההיסטורי, הפטריוטס במשחק האחרון בדרך לשלמות, אצל הניו-יורק ג'איינטס שינסו לעשות את הבלתי-ייאמן ולעצור את המכונה של בריידי ושות'. שידור ישיר ב-3:00 ב-ESPN, נראה לי שאני אקום לראות את זה למרות שאני ארצה להקיא מכל שנייה של המשחק הזה, זה בכל זאת מאורע היסטורי נדיר.

אינדי הפכה את בוב סנדרס לסייפטי היקר ביותר בליגה, לאחר שהחתימה אותו על הארכת חוזה ל-5 עונות תמורת 7.5 מיליון דולר לעונה. שווה כל אגורה אם אתם שואלים אותי, לא ייאמן איך האיש משנה את משחק ההגנה של הקולטס. כולם חשבו שההגנה של אינדי תקרוס בהיעדרו של דוייט פריני, אבל סנדרס הוכיח העונה בכל משחק שהוא החוליה הכי חשובה בהגנה של דאנג'י, כל כך הרבה נשמה בבנאדם כל כך קטן פיזית, אגדה.

3. Stretford Ender Member

קום און איליי!
    איזה ט"ד ענק, תפיסה מדהימה של בורס.

יאללה, 12 הפרש, אפשר לעשות את זה!!!

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

רועי יא מנחוס מה פתחת את הפה... אני בכוונה התאפקתי איכשהו. הרסת הכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אני לא הולך להחמיא פה לניו-אינגלנד, שילכו להזדיין עם המאזן המושלם שלהם, לי עדיין משום מה יש תחושה שג'קסונוויל יהממו אותם בפלייאוף. אני כן הולך להחמיא לג'איינטס שנתנו היום 3 רבעים ענקיים של פוטבול עם הרבה לב, נשמה וגאווה. הם שיחקו חזק מאוד כשלא היה להם על הנייר שום דבר לשחק עליו, פשוט מעורר השראה, זוהי כל המהות של הפוטבול. חבל ש-3 רבעים ענקיים לא מספיקים מול הנסיך היפיוף, שהיום לשם שינוי היה צריך להוכיח כמה הוא גדול (והוא גדול) ולא לשבת באיזי בפוקט כמו בד"כ. הג'איינטס הביאו עליו פאס ראש בכל דרך אפשרית והוא הצליח להתגבר עליו...

חבל, משחק גדול של ה-G-men, לא היה חסר הרבה כדי שהם יירשמו בספרי ההיסטוריה.

5. Stretford Ender Member

נו, הכל באשמתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    חבל, הג'איינטס היו יותר טובים ממה שמישהו ציפה, ההתקפה עבדה בצורה נהדרת...יאללה שיתחילו הפלייאופס.

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו אני ראיתי, סתם חשבתי לציין. אני אדם די זר ל-NFL אז אני לא הולך לנסות לתת איזה דיעה מקצועית, אבל אני סתם תוהה למה הסלידה מהפטריוטס, הם נראים לי כמו הישג ספורטיבי אמיתי ולא סוג של יאנקיס, אני טועה?

7. Stretford Ender Member

האמת שאיתי הדביק אותי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אין ספק שמה שהם עשו זה הישג ספורטיבי מדהים, אבל בלאט, שונא את כל המייק ורייבלים שאחרי שהם ניצחו בפוקס מטורף את הצ'ארג'רס שנה שעברה יש להם את החוצפה לחקות את הריקוד של שון מרימן על הסמל באמצע המגרש.

עוד סיבה לשנוא אותם, תמצא בקטע הבא -
    http://youtube.com/watch?v=0EU1O-hGxgg

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שהמרחק בינם לבין היאנקיז, שהם שיא הרשע בעולם הספורטיבי, הוא גדול... פה מדובר בסתם מקרה של שנאת מנצחים קלאסית שלי, לא משהו עם אידיאולוגיה יותר מדי עמוקה מאחוריו. ניו-אינגלנד הם קבוצה בלי קלאסה (המקרה שרועי הזכיר, פרשיית הריגול של העונה, האצבע שוינס ווילפורק דחף לעין של ברנדון ג'ייקובס אתמול), שמאומנת ע"י צנון מרגיז ומובלת ע"י גירסת הפוטבול של דייויד בקהאם, וזה מאוד מוסיף לשנאה אליהם, אבל בסופו של דבר מדובר בשנאת מנצחים קלאסית. סגרתי את הטלויזיה מיד עם סיום המשחק, מישהו נשאר לראות את החגיגות שאחרי ויכול לספר אם עשו משהו מיוחד?

המחזור לא נגמר אמש, משחקים מעניינים היום על הכרטיס האחרון לפלייאוף ב-AFC וב-NFC...

אני עדיין לא נרגע מהמשחק שאיליי מאנינג הביא אתמול. נראה לי שזה היה המשחק הכי טוב שהכושל הזה נתן בקריירה, פתאום הוא נראה כמו QB אמיתי, כמו מנהיג.

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/07
  9. Stretford Ender Member

כמובן שהוא גם לא יכל לסיים בלי איזה אינטרספשן לאליס הובס שקצת הרס את המשחק...
    למרות שאין ספק, משחק גדול של הכישלון.

10. KirkH Member

בניגוד לאיתי אני דווקא מאוד מבסוט מהחבורה מבוסטון. קבוצת הפוטבול הטובה ביותר שהורכבה בעשרים השנים האחרונות - אין קבוצה יותר ראוייה מהם לסיים עונה סדירה עם מאזן מושלם. שיחקו פוטבול ענק, שיחקו פוטבול התקפי שזה פשוט תענוג לצופה הנייטרלי, עשו את זה בסטייל ומגיע להם.

עכשיו הם יכולים בשקט ללכת לנוח על דפי ההסטוריה. את התואר שייתנו למישהו אחר. מישהו עם חולצה לבנה, מכנס צהוב וקסדה שחורה אם אפשר...

אגב, לא שכחתי את הבושה הגדולה של הערב! חשבתי שבריידי וחבורתו יגמרו את הסיפור במחצית ושמוס ירד לנוח ואז אני אוכל לפתוח פער בפאנטזי. בסוף מוס התפרק על הג'ייאנטס ודי גימד את משחק העל של ילד הפלא.
    שוב פעם מאנינג הזה מתעורר כשלא צריך. היה איזה רגע במשחק שהסמארק הזה אפילו העיז לחייך! אם אני הייתי נותן עונת פוטבול כזו ועוד מוכיח לכולם שלוש-ארבע פעמים בעונה שאני מסוגל לשחק כמו מאנינג האמיתי - הייתי מתאבד, אחרת אני מניח שמישהו היה הורג אותי!

11. Stretford Ender Member

תגדיר לנצח בסטייל, כל הפעמים שהם הולכים על דאון רביעי במשחק גמור וכל הנסיונות להשפיל קבוצות נראים לי קצת מיותרים. בכל מקרה, לא מוריד מההישג המדהים, אבל חכו עוד עונה שתיים וגם הסיהוקס יהיו אנדיפיטד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

טוב לראות שהתחלת לעקוב באמת אחרי הפנטזי...אני מעריך שאני פייבוריט כרגע בגלל שמוס שלי כמעט השווה את הניקוד של בריידי שהוא הנשק העיקרי שלך, ובאופן מפתיע איליי זרק רק אינטרספשן אחד, אז ההגנה של הפאטס לא הביאה לך הרבה נקודות, ולי עוד יש את ההגנה של הסיהוקס שמשחקת נגד אטלנטה החלשה שאני מאמין שתתרום לצמצום הפערים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    ההתלבטות שלי עכשיו היא אם ללכת עם לארי פיטצג'ראלד שמופיע כ"בספק למשחק" לפי הפנטזי, אבל אם ישחק יהיה נגד ההגנה החלשה מאוד של סט. לואיס או עם דונלד דרייבר. אם מישהו יודע איפה אפשר לראות אם פיטצג'רלד ישחק זה יהיה נחמד.

12. KirkH Member

אני בונה על ההגנה והניקוד של הסיהוקס. וויט יגרור את התחת הלבן שלהם כל הדרך הבייתה.

13. Stretford Ender Member

אל תשכח שבשביל שוויט יביא לך נקודות אתה צריך שכריס רדמן יצליח למסור לו...אני עדיין ממליץ להכניס את דבנפורט...

14. KirkH Member

לא רואה את נאג'ייה משחק יותר מדי. הוא בכל זאת הפך לשחקן הכי חשוב שלנו. ההגנה שלכם כבר בהאוואי לדעתי.

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

קירק מה לך ולפוטבול התקפי, אתה אוהד של הסטילרז, קבוצה שהרסיברים שם הם בעצם פולבאקים קדמיים. ואגב רסיברים של הסטילרז, גם פלקס היה פשוט אדיר אתמול, ובכלל הרבה שחקנים של הג'איינטס התחבבו עלי מאוד במשחק הזה, אני איתם בפלייאוף השנה בזכות תצוגת הגבורה הזו.

אין ספק שהפאטס הם קבוצת הפוטבול הטובה ביותר שאי פעם ראיתי. בעידן תקרת השכר קשה לבנות קבוצה שתהיה סבירה גם בפן ההתקפי וגם בפן ההגנתי, והפאטס הם הכי טובים שיש by far מבחינה התקפית ובין הטובים בליגה מבחינה הגנתית, נדיר. עבודת הבנייה שנעשתה שם בעידן בריידי ע"י ביל בליצ'ק, שממלא בפועל גם את תפקיד הג'נרל מנג'ר, היא גאונית. כל בחירת סיבוב ראשון בדראפט בונבון (כמו קו ההגנה הכי אנדר-רייטד בליגה, ריצ'רד סיימור, וינס ווילפורק וטיי וורן, כולם בחירות סיבוב ראשון, כולם ה-unsung heroes של הקבוצה הזו), בריידי כמובן נבחרת בסיבוב השישי, היו טריידים מגוחכים כשמסתכלים עליהם בדיעבד כמו אלה שהביאו את ווס וולקר (תמורת בחירת סיבוב שני) ורנדי מוס (תמורת בחירת סיבוב רביעי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx ) ושלחו את דיון ברנץ' (תוצר ברור של הגדולה של בריידי ושחקן בינוני מאוד בפני עצמו) לסיאטל תמורת בחירת סיבוב ראשון. אבל אל תצפה ממני להריע לטובים ביותר, לא משנה כמה טוב ויפה הם משחקים, זה פשוט לא אני. כפי שכל אליפות של היונייטד בשנות ה-90 היתה כמו סכין בלב עבורי ככה גם הניצחון של הפאטס אתמול, אין מה לעשות, אני איש מריר של אנדרדוגיות ששונא ווינרים.

אגב עבודת ג'נרל מנג'ר גאונית, נכון שלקחו לפאטס את בחירת הסיבוב הראשון שלהם בדראפט הקרוב בגלל פרשיית הריגול? פתאום נזכרתי שאת הבחירה ה-28 בדראפט הקודם הם נתנו לפורטיניינרז בתמורה לבחירת הסיבוב הראשון של הפורטיניינרז השנה, מה שאומר שהפאטס יבחרו השנה בטופ-10... הסיוט הזה הולך לרדוף אותנו עוד הרבה שנים חברים, השושלת הזו לא תיגמר בקרוב.