החיים בוואקום על פי פרנסואה אבוטבול. אותו OL, אותם רסיברים, אותו משחק ריצה, אותה הגנה תומכת. נסיבות זהות.
אני יודע, אני יודע. באותם תנאים לקאטי אייס היה יחס TD-INT יותר טוב מזה של רודג''רס. בכלל, נסיבות זה הדבר היחיד שמונע מקאטי להיות הגדול בדורו. 140 INT's יש לבחור וכולם על הסביבה הקשה שבה הוא נאלץ לשחק. אין שום קשר לזה שהוא דביל שלא יודע לנצל את הכישרון שלו ושיש לו נטייה להכריח זריקות כמו איזה שיכור.
אוקיי ניצחת. קאטלר אפס, סמרטוט, פח ולעולם לא יהיה טופ 6-10 QB כמו מאטי אייס הווינר, הלא שיכור והלא מכריח זריקות מחרידות. תשו כוחותיי.
מישהו יכול להסביר לי למה הריידרס הלכו על זריקות ארוכות במקום להתקדם לאט לאט, ועוד לפני שהם בכלל הגיעו ל-2 minutes warning וטיים אאוטס? למזלם הם קיבלו את הכדור והביאו טאצ׳דאון.
מה אני אגיד לכם... לחזור מביי ולהראות ככה זה מביך. משחק על כל הקופה, כל השבועיים האלה זיינו את השכל על גישה מצוינת שיש בחדר ההלבשה ועל כמה הקבוצה הזאת יכולה לקחת כל אחת בליגה אחרי ההפסד בנקודה לניו אינגלנד, ומה שבאמת רואים על המגרש זה חבורה של שאננים שלא מבינים מה זה stretch run ומה זה מאני טיים. היינו יכולים לזכות בדיוויז'ן היום. במקום זה אני צריך להריץ תרחישים בראש שלי איך לעזאעזל אנחנו מנצחים עוד 3 משחקים ממה שנשאר לנו. אין ספק שהאשמה על קופלין אבל השחקנים גם לא נתנו מספיק. למה רק אודל הוא היחידי ששם זין אם נפסיד או לא? ואגב בקהאם, איזה נכס הבחור הזה. בפינת ה"מי יאמין לי" ע''ש אליאור ספירוול: טייבון אוסטין כשהוא פותח בגלאקטיקוס: 0.1 נקודות. כשהוא על הספסל: 15.6 נקודות. בן שרמוטה. נקווה שאלוהי הלארי יעשה מספיק בשביל הניצחון ויאללה לקלאסיקו מול מלקקי הצוואר.
מייק טומלין חי בסרט מתחילת העונה שהוא איזה שילוב של בליצ׳ק בתוך ביל וולש בתוך וינס לומבארדי עם כל ה-2pt conversions ושאר החרטות שהוא עושה. שמישהו יזכיר לו שאגף החצילים זה יותר המומחיות שלו.