Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Milanista Member

העלבת את הג'גוארס.

golding אוהב/ת את זה.
  2. Hakeem Nicks Member

ואשאל את השאלה ששאלתי מההתחלה - מי נתן לקולין קאפרניק 126 מיליון? לא הגיוני.

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

וגאס נשחטו אתמול חיים, 74% מההימורים על גרין ביי היום ולמרות זה הליין ירד מ -6.5 ל-5.5

מה שאומר - THE ANDY REID'S TEAM AFTER A (MINI) BYE WEEK RECORD (14-2) BABY!!!!!!!!!!!

תתכונן ללילה ארוך פרנסואה. אלצ'קו מגיע חד.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

איכשהו הם גם מעולם לא הפסידו בוויסקונסין. לעומת זאת, גרין ביי לא הפסידו משחק עונה רגילה בלאמבו עם רודג'רס כשיר מאז משחק הפתיחה של עונת 2012 (שהיה במקרה גם המשחק הראשון של הפאקרס שאותו יצא לי לראות).

הרבה יהיה תלוי ב-ILB התותח שלנו. יש כאלה שעדיין מדברים עליו במושגים של OLB, אבל הבנאדם באמצע במשהו כמו 90% מהסנאפס. גם היום אני מניח שיהיה אותו דבר. אין טעם לבזבז אותו בפאס ראש מול ק"ב שגם ככה מעדיף מסירות קצרות ור"ב מניאק שאני בכלל לא צריך את הנקודות שלו אז מצידי שיפמבל 4 פעמים ויגמור את המשחק עם 40 יארד הכל כלול.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

האוננות על רודג'רס תימשך, ובצדק, אבל יש יותר גבר מדניאלס?

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ׳יטוטה.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז דון ברקליי היצור והרכיכה הוא רכיצור? השנה השלמה שבה בולאגה היה כשיר כמעט הצליחה להשכיח ממני עד כמה קל לדרוס אותו.

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

24-7 הכי חד צדדי שנראה השנה מול אלכס סמית העכבר ואתה מוצא על מה להתלונן בזמן שכל מה שאותי מעניין זה למה אני לא יכול להנות מטמטום של אנשים שמעיפים את קרלוס וויליאמס לווייברס בשביל האח המאומץ מבנות גילמור פעם אחת? למה?

עד מתי רשעים יעלוזו?

10. benos Member

לחצות את הקו מפגש לפני הסנאפ ב-30 יארד שלך נגד ארון רודג'רס זה אשכרה רולטה רוסית.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

11. shlomydavid מנהלים

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד שבוע שאני כמעט נהנה מכל רגע במשחק.
    כמה כיף לראות את לייסי חוזר ונותן את המהלכים שלו, השבוע משום נזכרתי בראיין גרנט וכמה שהוא היה שחקן מתסכל עם התפוקה החלשה-בינונית שלו ונחמד מאוד שרוג'רס זוכה לעזרה אמיתית גם במשחק הריצה עם הדאבל פאנץ' הזה של לייסי-סטארקס.
    את סטארקס אני מחבב מאוד מאז עונת הרוקי שלו עם התרומה האדירה בפלייאוף, הייתה עונה שהוא בקושי קיבל סנפס ולא ממש הבנתי את זה אבל נחמד לראות שעכשיו מכירים ביכולות שלו שוב.
    הדבר היחיד שצובט לי, יש בי את ההרגשה שבמשחקים הגדולים באמת מונטגומרי ואדאמס לא יתפסו כדורים שנלסון היה לוקח, אבל עד אז יש עוד הרבה זמן.
    משחק הבא אצל 49רס, הם די מפורקים וקשה לי לחשוב עליהם במונחים האלה, עד לא מזמן זאת הייתה הקבוצה שהכי חששתי ממנה.

13. shlomydavid מנהלים

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. מייק טומלין אחד החצילים הגדולים בליגה שאף אחד לא מדבר עליהם כי הוא זכה פעם בנס לפני מאתיים שנה בסופרבול ומתראיין אחרי התבזויות כאלה עם טון גבוה וסמכותי וקשוח ומזיין את השכל on and on and on and on. לתת לפח אשפה כמו סקובי לבעוט מ49 יארד במשטח הכי גרוע בליגה אחרי שהוא מסריח כל העונה ואחרי שכל הבעיטות שלו הלילה היו על הקשקש זה מפגר. לתת לו לבעוט אחר כך שוב מ-41 יארד זה כבר פיגור מסוג אחר.

אין יותר גרוע ממאמנים שאין להם תחושה למשחק ומאמנים כמו רובוטים.

2. ואז מגיעה ההארכה. ויש לך את ה-RB הכי טוב בליגה. ואתה ניצב פעמיים בפני short yardage situation (למרות ש...כפיים!!!! למדת שצריך ללכת על זה ב-4th down ולא לתת לסקובי לבעוט מ50 יארד). אז מה אתה בוחר לעשות? DESIGNED RUN ל-QB בפעם הראשונה ופאקינג ניסיון מסירה בפעם השנייה. זה כבר לא נופל לגמרי על טומלין אלא גם על היילי אבל החציל עם האחריות לנטרל את החציל השני אשם יותר, במיוחד בפעם השנייה אחרי שכביכול כבר זרמת בפעם הראשונה.

ההפסד הזה 700% עליו. והוא הפסד קריטי במשחק שיכל לקבור את הרייבנס ולהרוויח הרבה מאוד אוויר לקראת הלוח הגהינומי שמצפה להם ללא ביג בן.

3. ג'סטין טאקר $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/15
  15. KirkH Member

סלח לי אבל זה קישקוש בשקל שבעים.

ההפסד הזה לא על טומלין ולא כי ההחלטות היו מבריקות. ההפסד הזה הוא על אירגון שמתרגש מבחירת דראפט מאוחרת שהוא הפסיד ולא בעט את סקובי אחרי המשחק הראשון. אם זה קולברט אם זה טומלין אם זה מישהו אחר... מי שהגיע עם סקובי למשחק הזה כקיקר אכל היום את הדייסה שהוא בישל.

אתה יכול לדבר על טומלין עד מחר. הג'וב של הקיקר שלו לסגור את המשחק ודיבורים על המשטח (טאקר בעט על השטיח הסינטטי הנייד שלו?) או על מזג האויר או על השד יודע מה זה סתם התפלספות יתר. ללכת במצב הזה על כל דבר אחר חוץ מפילד גול זו פעולה מטופשת שאולי תנצח משחק פה ושם אבל היא תפסיד הרבה יותר. זו הקריאה המקבילה למהלך האחרון של הסופרבול בעולם הקיקרים.

ההפסד הזה לא מי יודע מה קריטי להמשך העונה לטעמי. הרייבנס לא ייקחו מספיק משחקים כדי לאיים על אף אחד. אנחנו מראש תלויים בכושר שלנו בזמן הפלייאוף... אם ההגנה תמשיך להיראות כמו הלילה יש לנו תקווה. מי האמין שמלאבד את ביג בן, 2 משחקים בלי בל, 4 משחקים בלי בראיינט, חצי עונה בלי פאונסי ועוד פציעה של שייזיר מה שיגרום לנו לשני הפסדים יהיה פאקינג קיקר שעשינו טרייד כדי להביא