את מה? בלאונט? ראיתם מי זה האפס הזה בסטילרז. גם בניו אינגלנד הוא היה אפס, אגב. פאוור ראנינג בק שחי על ריצות ספורטסנטר. גריי ימשיך להיות לפניו והוא יקבל זמן משחק רק כדי לתת לו לנוח/במקרה של פציעה /במקרה שבליצ׳ק ירצה לעשות טובה ליריבה. זה נטו Depth move בגלל הפציעה של רידלי. הם רצו להשאיר את בלאונט בעונה שעברה והציעו לו חוזה לשנה אבל הוא ידע שיהיה איזה מטומטם שיסתנוור מהיכולת שלו בפלייאוף ויזרוק עליו קצת יותר. אין לי מושג למה ממשיכים להחזיק ממנו. הייתה וכנראה שיש עדיין איזו אגדה שהוא אחלה רץ בגול-ליין - שזה אולי אחד הדברים החלשים ביותר אצלו. אותו סיפור ב-3rd & short. תופס בינוני ומטה. כל פעם שראיתי אותו על המגרש בעונה שעברה נרגעתי. אמן שכל ההחתמות של ניו אינגלנד יהיו בסגנון הזה.
http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/673/LFapiQ.Xxx אוקלנד - קנזס סיטי: ההזדמנויות מתחילות להיגמר. * המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 1, החל מ-3:25 בלילה. האתגר הגדול: פינוי 220 אלף טון של שלג עד יום ראשון. שלושה משחקים במסגרת המחזור השני של ליגת הפוטבול הישראלית.
markhaastv: #Broncos defense watched video of sharks attacking seals. To emphasis turnovers. Del Rio said he's unsure he can go in ocean זה מה שעושים בדנבר אחרי הפסדים.
עשר הדקות הכי מצחיקות שראיתי העונה. בחגיגה של מור ומאק אחרי הסאק כמעט נפטרתי. וספראנו הגווידו הזה עם הגורמט והמשקפי שמש על הקווים. חגיגות של סופרבול. רק היה חסר הגייטורייד. איזה קבוצה וארגון חולים. כיף. Watch Brian Floyd's Vine "RAAAAAAAIDERS"
http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/673/LFapiQ.Xxx יכולים לנשום לרווחה: אוקלנד ניצחה את קנזס סיטי . תקציר המשחק בשל סופת השלגים: בפאלו תארח את הג'טס בדטרויט.
למרות שאני לא יודע מה עדיף לי , ההימור שלי להיום ( לתשומת לבך אליאור ) סיאטל מתפוצצת על אריזונה 10+...
האמת היא שאני לא נוגע היום בכלום בפעם הראשונה העונה (סיינטס מאני ליין זה הדבר הנורמלי היחיד שאני מרגיש טוב לגביו). מחזור זוועתי מדי וליינים קשים מדי. יותר מדי פייבוריטיות ברורות שאתה לא יכול לדעת מאיפה תבוא הפצצה. אבל כן, גם לי יש תחושה של סיאטל בגדול. הליין בוגאס הוא 7.5 למרות שהוא התחיל ב-5.5 ורוב הפאבליק נמצא על אריזונה. מתישהו הם יהיו חייבים להרגיע עם היכולת המטורפת של החודש וחצי האחרון וזה נראה כמו SPOT מתבקש, במיוחד עם בקאפ QB שיוצא לג'ונגל הזה ועוד מול סיאטל מוכה ונואשת לניצחון.
תגידו לי פנטזיסטים: הייתם הולכים על ריאן מת'יוס (רצפה גבוהה, תקרה נמוכה) או דשון ג'קסון (רצפה נמוכה, תקרה גבוהה)? לשניהם יש מאצ'-אפ קשה ואני חלוק.
מייק אבנס הולך ומסתמן כחיה שכולם ציפו לה. לקח לו קצת זמן להתניע אבל הוא בלתי ניתן לעצירה כבר חודש. לא נעים להגיד ואולי מוקדם אבל הוא ובקהאם מרשימים אותי יותר מווטקינס בינתיים.
ניו אינגלנד 2 רמות מעל הליגה. כבר חודש שהם עושים צחוק מקבוצות טופ 10. אם בריידי-גרונק-ריבאס נשארים בריאים הם הולכים עד הסוף ובלי מאמץ מיוחד. - שיקאגו מחרידים. הם נראים כמו בוטום 3 בליגה. כל מערכי הקבוצה מתים, קאטלר מחריד, הפלייקולינג פאתטי. טרסטמן הביתה אתמול בבוקר.