Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Hakeem Nicks Member

אליאור חוגג עם הסילבסטר, קירק עם הג'ונס, ורק הראל עם הפיו. איזה מין שם זה פיו גם כן?

בתכל'ס אני לא יכול להמעיט ממה שריס והסקאוטים שלנו עשו בשנים האחרונות עם בחירות סיבוב ראשון אבל אני לא יכול להפסיק לחשוב על השמות שרצו לי בראש כשהגיעה הבחירה של הג'איינטס - מנליק ווטסון, מאנטי תאו, אלק אוגלטרי, קורנליוס קאראדין, ביורן וורנר - אולי חוץ מתאו כולם מתאימים לנו ממש. חשבתי אולי ריס יפתיע עם איזה טיילר אייפרט או אפילו שאריף פלויד בגלל שלפני הדראפט הוא זיין ת'שכל על לבחור את השחקן הטוב ביותר.

בקיצור, אולי אני מגזים ולא באמת נתקענו עם ראפטור לא אתלטי, אבל ההרגשה שלי היא שיכלנו להוציא הרבה יותר עם הבחירה הזאת. נקווה היום לפגוע עם בחירות הסיבוב השני והשלישי שלנו, כאשר בעבר הלא רחוק לא הצלחנו לפגוע בבחירות אלה בצורה המשכית. מתפלל לאיזה טאנק קאראדין, הלוואי.

כמה נקודות רנדומליות:
    - רק אני אהבתי את ההתנהלות של הריידרס? הם אולי צריכים DT כמו אוויר לנשימה ובהחלט הייתה להם הזדמנות לבחור בין סטאר, ריצ'רדסון ופלויד, אבל הם דווקא הלכו על NEED רציני בעמדה אחרת, על הדרך ערמו כמה בחירות ובינתיים עם הבחירה שלישית בסיבוב השני הם יכולים להרים איזה DT טוב.

- מי מנהל את הבילס ולמה לא עצרו אותו על אחזקת סמים? אני לא חושב שג'ינו סמית' הוא סופרסטאר מיידי אבל הוא בלי שום ספק הכי טוב מה-CLASS שלו. טוב, נראה אם הקרדינלס או אולי הג'גוארס או הבראונס יבחרו אותו. בחירה לא רעה בכלל לתחילת סיבוב שני.

- אהבתי גם את הבחירה של הבראונס בהתחשב בעובדה ששלושת התאקלים כבר נלקחו. ברקייויוס מינגו לא רק מציג את אחד השמות המגניבים בעולם הזה, אלא גם אתלטיות מצוינת ויכולת פאס ראש טהורה. לדעתי הוא אחד השחקנים הכי טובים שיצאו מהדראפט הזה.

- לא ברור לי מה אטלנטה עשו.

- בחירות טובות לסיינטס ולפנת'רס. VALUE מצוין.

2. Armstrong Member

מינגו הולך להיות באסט :)

3. KirkH Member

באיזו שעה מתחילים היום העניינים?

4. shlomydavid מנהלים

http://img826.imageshack.us/img826/7903/draft2013cp500x305.Xxx

קנזס סיטי בחרה את אריק פישר כבחירה ראשונה. לוק ג'וקל נבחר שני לג'קסונוויל. בפאלו לקחה את הק"ב אי ג'יי מנואל כשלישית.

http://img713.imageshack.us/img713/7352/149184518.Xxx
    אריק פישר. בחירה ראשונה בדראפט 2013.

* למי שפיספס במקרה, להלן בחירות הסיבוב הראשון ב-2013 NFL Draft (כולל קטעי הוידאו של הבחירה)

להלן 2013 NFL Draft בויקיפדיה

2012 NFL Draft - המשך לוח הזמנים:

שבת, החל מ-1:30 בלילה: סיבובים 3+2
    שבת, החל מ-19:00: סיבובים 7-4

* הסיבוב השני והשלישי יועברו בשידור ישיר בערוצים ESPN ו-FOX SPORT.

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/13
  5. Pipe Member

6. Armstrong Member

איך אפשר לא לאהוב את המניאק הממזר הזה?

7. Armstrong Member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ג'ינו סמית'

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

8. KirkH Member

הריידרס החדשים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

9. Hakeem Nicks Member

הניינרס הבני זונות האלה לקחו עכשיו גם את קאראדין.... שישאירו סיכוי גם לקבוצות אחרות מה זה, כאילו הם צריכים אותו.

אשכרה אין לי מושג מי נבחר ואין מישהו שאני גם רוצה בדיוק. סעמק.

10. Hakeem Nicks Member

הגאונות של הקבוצה שלי: יש 4 DT'S שמתמודדים על הג'וב הפותח, אז בוא נוסיף עוד אחד! ובינתיים נישאר עם 3 ליינבקר'ס או 2 DE'S, תלוי איפה נחליט לשים את קיוואנוקה. פנטסטי.

איך נעבור את העונה הזאת אין לי מושג.

11. Armstrong Member

הם רוצים להשאיר את הכוח שלהם בDT, זה מה שעושה תהגנה שלכם למפחידה. הוא שחקן טוב...

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין הרבה דברים שמרשימים אותי יותר מלצפות בניהול הדראפט של אוזי ניוסום, טד ת'ומפסון, קווין קולברט וטרנט באלקי. ארבעה אנשים שמשחקים CHESS בזמן ששאר הליגה משחקת CHECKERS. זה פשוט מדהים לראות. אף פעם לא עושים ריצ'ים. אף פעם לא נכנסים לפאניקה. תמיד מקבלים את האנשים שהם רוצים ב-VALUES מגוחכים. תמיד בשליטה. תמיד אונסים את היריבות בטריידים. אין דברים כאלה. ארתור בראון ואדי לייסי הם 2 הגניבות הכי גדולות של הדראפט הזה TALENT WISE. לאביון בל וג'ארביס ג'ונס אלו שני שחקנים שלא קופצים הכי גבוה, לא רצים הכי מהר ולא FREAKS OF NATURE. מה שהם כן זה בסך הכל שחקני פוטבול בכל רמ"ח אבריהם. פאקינג BALLERS ואפשר לראות את זה בכל פעם שהם שמים על עצמם פאד'ס ועולים לשחק פוטבול.

ניינרס - טאנק קאראדין (40), קורי למוניר (88)
    בולטימור - ארתור בראון (57)
    גרין ביי - אדי לייסי (61)
    ג'איינטס - דאמונטרה מור (81)

מזהים פה פאטרן? ואני לא מדבר רק על הכישרון של השחקנים אלא גם ובעיקר על הארגונים. בזמן שהבן של ג'רי ג'ונס משתלט על ה-WAR ROOM ובוחר סנטר הזוי שלא היה נבחר לפני סיבוב 4, ה-CLASS של ה-NFL נותן עבודה שנה אחר שנה אחר שנה אחר שנה.

מאוד אוהב את הדראפט של אריזונה (ובהערת אגב - גם את ברוס אריאנס). לקחו את הגארד הכי טוב שמתאים לשיטת ה-ZBS שהם מריצים, הוסיפו לו את אחד האינסייד ליינבק'רס הטובים בקלאס וקינחו בבחירה של ההאני באדג'ר שמגיע כנראה לסיטואציה האידיאלית עבורו לצד פטריק פיטרסון חברו הטוב מ-LSU. אמנם בחירה עם סיכון לא קטן אבל בדראפט עם כישרון כל כך בינוני זה בדיוק מה שצריך לעשות אחרי הסיבוב הראשון - ללכת על השחקנים המוכשרים ביותר גם אם הם מגיעים עם דגלים אדומים. ארגונים שלא עושים את זה הם מפגרים. אפשר לחשוב מה רמת ההצלחה של בחירות סיבוב 3-4-5 שמדובר בבחירות כל כך קדושות שלא שוות שחקנים עם כישרון כזה.

קבוצות נוספות שמפגיזות בינתיים בדראפט - סט לואיס, ניו אורלינס, טנסי, מיאמי ואוקלנד.

13. Hakeem Nicks Member

אני חושב שמגיעה מילה טובה גם לצ'ארג'רס, DJ פלוקר בבחירה ה-11 זה אולי סוג של ריץ' אבל לדעתי הוא יכול להתפתח לשחקן מצוין בליגה הזאת, מאנטיי תאו עם כמה שאוהבים לדבר על המהירות שלו ועל מה שקרה מחוץ למגרש שוכחים שיש לו אינסטינקטים של חיה, וקינן אלן באמצע סיבוב 3 זה גם אחלה VALUE לקבוצה שחייבת רסיבר.

הפאקרס מפגיזים כרגיל כמו לא יודע מה.

בבחירת הסיבוב השני שלנו התפללתי לדאמונטריי מור אחרי שקאראדין נחטף, ולא חשבתי אפילו לשנייה שהוא ישרוד עוד סיבוב. זה VALUE מטורף לסיבוב שלישי. אין לי מושג איך כל כך הרבה קבוצות ויתרו עליו והוא התדרדר בחזרה אלינו, כנראה שהתוצאות שלו בקומביין תרמו לכך (בולשיט, כמובן). אבל למי אכפת, הוא השיג פאקינג 12.5 סאקס בשנה האחרונה שלו, זה סטאטס של סיבוב ראשון ורק אנחנו הרווחנו. לדעתי הוא יעזור לנו יותר משתי הבחירות הראשונות בבוא הזמן. הוא רק בן 20 וחצי, לא אתלט מדהים אבל יש לו טכניקה מצוינת ואם הוא יתחזק טיפה הוא יהיה משמעותי מאוד בשבילנו. מצחיק שאני נלהב דווקא מבחירת הסיבוב השלישי שלנו.

נקווה לפגוע עם הבחירות שלנו היום, אולי איזה RB/WR, LB, נראה.

מסכן ג'ינו סמית' - לא רק הוא כמעט התעלף מלחכות 24 שעות עד שהוא נבחר, בסוף הוא גם נדפק בג'טס...

דברו אליי חברים, מה אתם חושבים על הדראפט של הקבוצות שלכם?

14. Armstrong Member

הוא עוד לא נגמר אבל בינתיים חוץ מדובסון וקולינס נראה לי חרא...

15. Stretford Ender Member

ממש קיוויתי שארתור בראון יישאר שם כשנבחר, הייתי בטוח שאנחנו הולכים לקפוץ עליו אם הוא עוד יהיה שם, והוא היה שם... ואז עשינו טרייד כדי שהרייבנס יקחו אותו?
    האמת, אני כבר לא מפקפק בהנהלה שלנו אחרי הדראפטים האחרונים (במיוחד זה של שנה שעברה), אבל זה היה ממש מוזר לי. אנחנו צריכים ליינבקר לוויק סייד והוא היה יכול לסגור לנו את הפינה לגמרי. אולי קאסים גרין ייפול אלינו היום...
    מוזר שעם בחירת הסיבוב השני שלנו בחרנו RB אבל כנראה שניידר וקארול נשארו נאמנים ללוח שלהם ולקחו את הbest avilable. ממה שאני קורא עליו נשמע שהוא בהחלט שווה בחירת סיבוב שני, אבל אני מקווה שמרשון ישאר בריא והוא לא יראה את המגרש יותר מדי...

אה ומוות לקאובויז על הטרייד המטומטם הזה בסיבוב הראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/13