Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Muurad Member

2. 亚历山大帕托 Member

3. Hakeem Nicks Member

JaMarcus Russell preps for NFL comeback at 308 lbs.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצאו את ההבדלים -

רוג'ר גודל = השטן.

מש"ל.

5. Hakeem Nicks Member

אין לי מושג אם אני מופתע או לא. מביך.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ה'פרו בול' ממש ארוע שאפשר לוותר עליו, אבל כמה עצוב שכל שחקני הפאטס 'פצועים'. מבחינתי בריידי גם יצא בזול ומהרמת הרגל המכוונת שלו, אבל אין לי באמת מושג למה גור מקבל קנס יותר כבד מה'גולדן בוי'. אפשר לחשוב שהגרביים של ה-RB יכלו לפצוע מישהו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

7. KirkH Member

לא יודע אם זה היה מתואם עם הקומישנר אבל וודי ג'ונסון והג'טס די הבטיחו שמבחינת שמועות והתרחשויות מאחורי הקלעים לא יהיה חסר עניין בסוף השבוע. פרו בול או לא - כולם בליגה מדברים על ריווס איילנד היום.

זה יהיה הרבה יותר גרוע מספייגייט אם בסוף הג'טס ילכו על בחירות דראפט וישלחו את ריווס לבוסטון - כי הרי אף אחד לא יכול להתחרות עם בליצ'ק בכמות בחירות דראפט.

ואני עדיין מחכה שלג'רי ג'ונס יקפוץ איזה פיוז הקיץ ושהוא יציע לנו את המסך הענק של האיצטדיון המלוקק שלו בתמורה לוואלאס.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיים סיכוי גבוה יותר שג'וש מקדניאלס יצליח לכפתר חולצה בלי עזרה חיצונית.

הקבוצה שתנחית את ריבאס לא תצטרך להיפטר רק מאינספור בחירות דראפט ואולי שחקנים (הדבר שבליצ'יט אוהב לאגור, לא לתת) אלא גם להעניק לו את חוזה העתק שהוא ידרוש בקיץ הבא (הדבר שהפאטס לא מוכנים לתת כבר שנה אנד קאונטינג לסלוט רסיבר מס' 1 בהיסטוריה). נדיר מאוד לראות ב-NFL בלוקבאסטר'ס כאלו ככה שאני עדיין סקפטי לגבי כל העניין אבל לאור העובדה שהוא חוזר מפציעה קשה שמן הסתם מורידה קצת מהערך העצום שהיה לו אני מהמר שהשחקניות העיקריות במירוץ עליו יהיו קבוצות נואשות כמו פילי, אוקלנד ודטרויט שישלמו מחיר מלא כאילו הוא מגיע מעונת DMVP.

חייב לציין אגב שבניגוד לרוב אוהדי הג'טס שמרגישים כאילו מדובר בצעד שיחריב להם את הפרנצ'ייז סופית (כאילו שזה עדיין לא קרה) לדעתי מדובר במחשבה נכונה מאוד עבור קבוצה עם כל כך הרבה חורים שלא הולכת לשום מקום בעתיד הנראה לעין וצריכה לפזר את הכסף בצורה חכמה יותר מאשר לפוצץ הכל על שאט דאון קורנר טוב ככל שיהיה.

9. shlomydavid מנהלים

http://img32.imageshack.us/img32/7664/probowl2013.Xxx

הלילה יתקיים משחק האולסטר של הפוטבול האמריקאי, כשרב כוכבי ה-AFC וה-NFC יפגשו.
    המשחק ישוחק באצטדיון אלוהה, הונולולו, הוואי.

2:00 בלילה: http://img710.imageshack.us/img710/6048/nfcpc8.Xxx vs http://img709.imageshack.us/img709/4735/afcep7.Xxx ; שידור ישיר בערוץ FOX

הסגלים של שתי הקבוצות.

http://img202.imageshack.us/img202/202/alohastadiumprobowl2013.Xxx
    איצטדיון אלוהה, הונולולו, הוואי.

* ערוץ FOX - אפיק 60 בהוט, 62 ביס.

* לכל התוצאות בלייב נתונים כנסו לאתר הרשמי של ה-NFL

10. Armstrong Member

ספריוול, אתה ממעיט בערכו של ריבאס - הבן אדם משחרר לך את כל ההגנה לעשות את כל מה שהם לא מצליחים לעשות בלעדיו ובדרך כלל. לא צריך לשחרר לתת אותו בטרייד ו-וודי ג'ונסון יצא יותר מעפן מבדרך כלל (ברמות קשות ביותר) אם הוא יעשה את זה. צריך להיפטר מהמון שחקנים\אנשים\חברי צוות בג'טס אבל ריבאס הוא האחרון. הדבר היחיד שבאמת מפחיד לגביו זה איך הוא יחזור אחרי הפציעה אבל זה לא באמת משנה, גם עם 70% מהריבאס שהליגה הזאת מכירה הוא עדיין הכי טוב...

אגב, אין מצב שהוא יגיע לפטס, לא עם החוזה שהוא מבקש.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/13
  11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רחוק מלזלזל בריבאס אבל כמה אלופות בשנים האחרונות אתה מכיר שחתומות עם שחקן הגנה כלשהו על פאקינג 16 מיליון לעונה (זה מה שהוא הולך לדרוש לפי הדיווחים)? זה מס' הזוי ששמור רק ל-QBS או לקבוצות הפאתטיות שכל שנה שוברות את הבנק בפרי אייג'נסי ואז מקבלות זבביר ישירות אל תוך העין סטייל וושינגטון והיינסוורת' או בפאלו ומריו וויליאמס.

קבוצה כמו הג'טס שאמורה ללכת לתהליך רחב של בנייה מחדש בשנים הקרובות לא צריכה התחייבות עצומה כזאת לקורנר. זה לא יוביל את הקבוצה לשום הישג ורק יקשה עליה להתחזק במקומות אחרים. חוץ מסנטר, LT וקורנר'ס אין עמדה שלא זקוקה שם לשדרוג משמעותי. וזה כולל הלונג סנאפר, ההולדר והגאנרס ב-ST FORMATIONS.

זה כמו שתיקח עכשיו את ריבס ותיתן אותו לקנזס במתנה. נו ו... מה הם יעשו איתו בדיוק? יכוונו לסופרבול? יאיימו על פייטון מאנינג? ולדעתי לקנזס יש נכון לרגע זה הרבה יותר כישרון ברוסטר מלג'טס.

12. shlomydavid מנהלים

13. eran.m Member

ראנדי מוס טוען שהוא הרסיבר הגדול בהיסטוריה...
    אני מפחד להתחיל לחשוב מה הקארמה מתכננת לו ולנו בראשון בלילה...

14. Armstrong Member

מיזה ראנדי?

ויש לו קייס טוב, אתלט מטורף, פשוט פריק של הטבע ומבחינת כישרון הוא באמת הגדול מכולם...אבל הוא והכי טוב אי-פעם? ג'רי רייס לוקח אותו, בעיקר כי רנדי היה "רק" איום עומק וזהו.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רנדי מוס אידיוט. הוא ללא ספק שחקן גדול, אבל שיסתכל רק על הסטטיסטיקה כדי להבין שהוא באמת היה מסטול בזמן שהוא אמר את הדברים האלה...

משהו יותר רציני:
    http://www.nfl.com/news/story/0ap100000013...ance-allegation

את האמת, אני בהחלט מאמין שריי לואיס השתמש במשהו שעזר לו לחזור מהר יותר לפעילות, אבל לדעתי הוא באמת לא לבד. למה אדריאן פיטרסון למשל לא חשוד? ברגע שקרעת משהו אתה רוצה משהו שיקדם את תהליך שיקום הגוף.

אני באמת רוצה להאמין בחפותו של ריי לואיס, אבל אני לא. האם זה אומר שאני חושב שרק הוא עשה משהו בלתי חוקי? נו, אני לא נאיבי ומטומטם...