Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    אני פשוט נרדמתי בפתיחת המחצית השנייה...אולי זה הביא את השינוי המיוחל כי בסה"כ עד שעזבתי לארץ החלומות היתה לי ההרגשה שהפאטס ינצחו. לשמחתי זה לא קרה.

    עכשיו כולי תקווה שג'ון יתן לאח הצעיר שלו שיעור באימון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    לא רק זה, תנו לריי לואיס לפרוש בסטייל. אגב סטייל, לא זה אומר משהו בספורט, אבל הרייבנס ניצחו בדנבר וניו אינגלנד בשביל להגיע לגמר הגדול. על הנייר הניינרס אולי יותר טובים, אבל ברור שהרייבנס הגיעו לסופרבול אחרי ניצחונות הרבה יותר גדולים.

    מילה אחרונה על הפאטס. האם בריידי מתחיל 'לאבד' את זה? ראיתי בתקציר מה קרה בחצי השני, אבל בעיקר לא הבנתי מה קרה בסוף החצי הראשון. זו חובבנות לשמה לתת בצורה הזאת לזמן ללכת לאיבוד. כנראה גם בילצ'יק נעשה יותר מדי זקן...ממה שהבנתי מהקטע של אליאור האדון ביליצ'יק לא התראיין אחרי המשחק כי לא היה לו חשק? עצוב אם זה קרה. מאד עצוב.

    אז זהו, עכשיו נראה קרב אחים. נראה לי שבשביל ההורים זה הדבר שאתה ממש לא רוצה, אבל מצד שני הם לבטח יהיו מאד גאים. האם דבר כזה קרה כבר בעבר? אולי משחק בין אב לבן?
     
  2. golding מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏26/6/11
    הודעות:
    8,698
    לייקים שהתקבלו:
    3,675
    אני לא חושב שאפשר לומר על מישהו שהגיע בשנתיים האחרונות לסופרבול ולגמר הדיביזיה שלו כי הוא איבד את זה. לטעמי, ההתקפה שלהם בדרך כלל מצויינת אבל עם היעדרו של גרונקווסקי ויום הגנתי מצויין של הקבוצה היריבה, טבעי לחלוטין שהפאטס יתקשו. אני חושב שהיו שתי תפיסות - אחת של וולקר ואחת של ורין - שהיו יכולות לשנות את המשחק בקלות אילולא היו שומטים את הכדור בצורה נורא חובבנית (אם כי אני מת על וולקר ואני חושב שסך הכל הוא נתן משחק טוב). אבל זה כבר הסטוריה, המחצית השנייה של הרייבנס הצדיקה עלייה לסופרבול. פאטס צריכים לשפר את ההגנת זריקה שלהם בדחיפות ולראות מה עושים עם גרונקווסקי - הוא שחקן גדול אבל נוטה להפצע יתר על המידה. מצחיק להגיד את זה על ההתקפה הכי טובה בליגה, אבל כשהוא לא נמצא חסרה להם אופציה התקפית משמעותית.
     
  3. golding מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏26/6/11
    הודעות:
    8,698
    לייקים שהתקבלו:
    3,675
    מסכים איתך לחלוטין. להגיד שלא הגיע להם זה עלבון לכל דבר. בעיניי אטלנטה היא קבוצה מאוזנת מאוד שמצליחה להפיק את המירב כשהיא מתמודדות מול קבוצות נחותות ממנה. ובשני משחקי הפוסט-סיזן הזה ניכר היה שלקבוצה יש מה להציע גם מול הקבוצות החזקות באמת, אבל כנראה שהם פשוט לא שם (עדיין לא, בכל אופן). מצחיק שראיין הוא אוברייטד באספקט התקשורתי של הפוטבול, אך כאן הייתי מגדיר אותו אנדרייטד. כן, הוא לא מהelite, אבל הוא קיובי מצויין שהרביץ דרייבים מרשימים נגד סיאטל וגם נגד סן פראן. והמספרים שלו בעונה הרגילה מדברים בעד עצמם.

    כמו שאמרת, אנשים נוטים להקצין דברים.
     
  4. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קודם כל, אני לא מבין מה יש לזלזל באנדרדוג מובהק כמו סיאטל שעשו עונה ענקית ומגיע להם הרבה יותר קרדיט מאשר לאטלנטה. כן, משחקי החוץ היו עקב האכילס שלה בחצי הראשון של העונה, אבל רק אחד מהם היא הפסידה ב-TD (לאלופת NFC שאותה היא פירקה ב-30 הפרש מאוחר יותר).

    אטלנטה היא קבוצה מגובשת מאוד שרצה כבר כמה שנים. זה והביתיות היו היתרון העיקרי שלהם על פני סיאטל שהיא קבוצה צעירה וחדשה יחסית. זו היתה הסיבה לתוצאת המחצית ואם המשחק היה נגמר שם הייתי נותן להם קרדיט. במחצית השנייה הם נחשפו, נחנקו והוכיחו שהם לא באמת מה שהמאזן אומר שהם. על מה הקרדיט בדיוק? על דקות גרועות של היריבה? איפה היו הדרייבים המתוקתקים במאני טיים? אם נראה שוב את המחציות השניות מול סיאטל ו-SF, נראה קבוצת פיינאל 4? הקבוצה עם המאזן הכי טוב בליגה?

    למרות כל היתרונות שהיו לה במשחקים האלה, הם היו נחותים וזה מה שטענתי במשך כל העונה. רק בפוקס זה לא נגמר ב-1 & אאוט בפלייאוף כמו תמיד. עכשיו ריאן יכול להתגאות שיש לו ניצחון אחד בפוסט סיזן. לפחות הגעתם לסופרבול נמנעה בצדק וזה נעשה בדרך שמצדיקה את כל החרא שאני שופך עליהם - הם היו לגמרי outclassed. אני לא אומר שלא הגיע להם להיות בפלייאוף, אבל אם אתה מסכים שהם בערך הקבוצה השמינית בחוזקה בליגה, אז על מה הויכוח בטענה שלא מגיע להם להיות בסופרבול?
     
  5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    אני לא מתווכח עם הטענה שלא מגיע להם להיות בסופרבול, אני מתווכח עם הטענה שהם היו לגמרי OUTCLASSED בדוויז'נל - שזה בעצם לטעון שאין להם ממש מקום שם, אלא אם אתה טוען שההפרש בין 5-6 בליגה ל7-8 בליגה הוא עצום עצום עצום.

    אתה הולך ומקטין כל דבר שאטלנטה עשה ("מנצלת חולשה של יריבה"? העבודה הנהדרת של השילוש הקדוש גונזאלס, ווייט וחוליו "סקסי רצח" ג'ונס זה פוקס, נכון?) ומאדיר את סיאטל כאילו לא יודע מה. תודה כבר. נדלקת עליהם והאהבה מעוורת. מדבר על יתרון ביתיות, קבוצה מגובשת, לוח קל וכו' כאילו שסיאטל לא נהנו מההפקר פעם אחר פעם. גרין-ביי זה לא מתנה? ניינרס נטולת ג'סטין סמית' זאת לא מתנה מושלמת? יוצאים לוושינגטון, חוטפים על הראש, הק"ב היריב נפצע - זאת לא מתנה? העיקר שאחר-כך הם עושים מהפך ומקבלים קרדיט על אופי מטורף כאילו שהפציעה של RG3 וההחלטה של שנאהאן להמשיך איתו ולא ללכת עם קאזינס זה הכל מגלקסיה אחרת שלא קשורה בכלל למשחק הנ"ל.

    מה שיש לנו זה מקרה של קבוצה אחת קצת פחות טובה מקבוצה אחרת שמנצחת את הקבוצה האחרת במשחק פלייאוף רב תהפוכות. ההגדרה שלך: קבוצה אחת לגמרי OUTCLASSED. בחייאת אנדריי... תודה שנדלקת על הקומפטון SWAG של שרמן ותחסוך ממני את עיוות העובדות שאתה מנסה להנחית עליי.
     
  6. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תקרא שוב את הפסקה האחרונה. לא אמרתי שהם היו לגמרי outclassed בדיוויז'נל אלא אתמול. אני לא חושב שהגיע להם לעבור את שלב הדיוויז'ינל, אבל זה לא אומר שלא הגיע להם להיות שם. את מה שקרה מול סיאטל הגדרתי כפוקס מרגיז.
     
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    אוקיי, MY BAD.

    ובכל זאת, אני עדיין חושב שיש מניעים חשודים מאחורי ההערצה הפתאומית שלך לעבודה של הסיהוקס בשבועות האחרונים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

    --------------------------------------------

    חוץ מאוהדי הניינרס, יש פה מישהו בעדם? שחקנים גדולים פורשים עם תואר זה הדבר הכי נחמד שיש בספורט וגרסת המפרץ של הארבו הוא אחד הטיפוסים המציקים. אני עם בולטימור.
     
  8. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    ברור, אני לגמרי בעדם. או יותר נכון נגד כל מה שקשור לרייבנס.

    קאפ ומוס אפילו גורמים לזה לרדת בצורה פחות כואבת בגרון.

    סעמק מתי כבר דראפט? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/1/13
  9. golding מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏26/6/11
    הודעות:
    8,698
    לייקים שהתקבלו:
    3,675
    אני עם קירק (והניינרס).
     
  10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    אוהד סטילרס לא נחשב במשוואה. זאת פנייה אל הנייטרלים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  11. shlomydavid מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    14,921
    לייקים שהתקבלו:
    498
  12. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יש לי שלוש קבוצות שאני מחבב ב-NFL - ג'איינטס, רייבנס וסיהוקס. ההערצה בסיאטל היא בעיקר כלפי ווילסון, אבל רציתי בהצלחת הקבוצה גם בתור האנדרדוגס האולטימטיביים.

    אני בעד הרייבנס, כמובן. אני רוצה לראות את לואיס וריד זוכים, אני מחבב את ג'ון יותר מאשר את ג'ים והסמויה > מכושפות.
     
  13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    המאזן של הפאטס ובריידי בפלייאוף מאז ספייגייט: 5-5. כולל 2 סופרבול'ס ו-3 הפסדים בפוקסברו. התפוקה ההתקפית בכל אחד מההפסדים - 17, 14 (סופרבול'ס), 21, 13, 14.

    תנסה להיזכר מתי ראית אותם מנצחים משחק גדול בשנים האחרונות עם יכולת משכנעת. בולטימור ושלל הניסים בעונה שעברה? דנבר של טים טיבו? דייוויד ג'רארד ולהקתו? שני הגאנג באנג'ס שהג'איינטס הורידו עליהם?

    אין בכלל ספק שהגאון מוילנה והילד שהשאיר עשן למונטנה איבדו את זה בשנים האחרונות. הקיצוניים יאמרו שזה קצת קשה לנצח בלי לדעת את המהלכים של היריבה לפני הסנאפס, המתונים יאמרו שיש בעיה מתמשכת על פנים כמה שנים שמאמן שכל אדם שני קורא לו "הכי טוב בהיסטוריה" כבר מזמן היה אמור לפתור. והוא לא. רחוק מזה. בריידי והפאטס לא מצליחים להתמודד עם קבוצות פיזיות שמפוצצות להם את הרסיברים ושוברות לפריטי בוי איזו ציפורן או שניים. שים לב למי הם הפסידו העונה - סיאטל, סן פרנסיסקו ואריזונה שב-5 מחזורים הראשונים שיחקה הגנה מטורפת. שים לב למי הם הפסידו בפלייאוף בשנים האחרונות - בולטימורX2, הג'טס של רקס ראיין (כשעוד היה להם צלם אנוש ושיחקו סמאש מאות'), הג'איינטס X2. לא יודע מה איתך אבל אני מזהה פה פאטרן מסויים.

    חוץ מההתרככות ההתקפית הזאת אי אפשר להתעלם מכך שמאז הפרישה של ברוסקי, האריסון, אדליוס תומאס ובכלל התפרקות ההגנה שסחבה אותם בתחילת העשור, ההגנה שלהם פשוט מזעזעת. ווילפורק ומאיו עדיין משאירים שם צלם אנוש והם חיים על היכולת של בריידי וההתקפה לעלות על יריבות מוקדם ואז לשחק עם יתרון אבל הבית זונות שהולך שם בסקנדרי כבר 3 שנים זו חתיכת תעודת עניות לקבוצה שמתיימרת להיות ה-CLASS של ה-NFL. אז נכון שהם עשו טרייד מצויין העונה על אקיב טאליב אבל אתם יודעים, פוטבול, ספורט מגע, פציעות הן דבר שבשגרה ואת מה שקרה לו אתמול אפשר וחובה היה לצפות. כשה-NEXT MAN UP שלך הוא ליצן כמו מרקיז קול או פאקינג רסיבר סטייל אדלמן בעונה שעברה אז איך עוד אפשר לעשות לבליצ'יט הנחות?
     
  14. Hakeem Nicks Member

    הצטרף ב:
    ‏29/8/09
    הודעות:
    1,400
    לייקים שהתקבלו:
    230
    מצחיק ששתי הקבוצות האלה מגיעות לסופרבול אחרי ששנה לפני כן, לדעתי, הם שיחקו פוטבול טוב יותר.

    ברור שלניינרס לא היה שנה שעברה את קאפ כפותח וההתקפה שלהם יותר טובה משמעותית העונה. ועדיין, אני הרגשתי ששנה שעברה הם היו הרבה יותר דומיננטיים, לא יודע למה.
    והרייבנס? הציגו הגנה מביכה ברוב שלבי העונה, ההתקפה לא הייתה שם תמיד, בקיצור שנה שעברה הם היו יותר טובים.

    שני דפוסים ששמתי לב אליהם:
    שני QB'S אמרו שהם ELITE, צחקו עליהם והם הגיעו לסופרבול. לא שאני משווה את העונה של פלאקו לזאת של המשיח משנה שעברה אבל עדיין - יהיה מעניין לראות מה טוני רומו או מאט ריאן יגידו לפני תחילת שנה הבאה.

    הרייבנס, הפאקרס והג'איינטס - מה משותף לשלושת הקבוצות? בשלושת העונות האחרונות הם הגיעו לסופרבול (אולי גם כולם יזכו בו) אחרי שהן עולות מהוויילד קארד וחוות עונה מלאת פציעות. הג'איינטס והפאקרס בכלל - היו להם משהו כמו 15 שחקנים ב-IR כל אחת. זה מה שיפה, מכוער, אכזרי ונפלא ב-NFL - זה הכל קטע של לשחק טוב כשזה באמת משנה.

    אני אישית רוצה שהניינרס יזכו, בעיקר בגלל המאמנים - אני חושב שג'ון הוא ליצן שחצן ושג'ים הוא בחור מעורר השראה. חוץ מזה שלחשוב על פלאקו עם טבעת מעורר בי חלחלה.
     
  15. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ווילסון יחליף את ריאן (הפציעה בכתף מאתמול) ב-PRO BOWL.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/1/13